Diy jucării puzzle de câine: jucării provocatoare pe care le puteți face acasă!

Cele mai bune jucării de puzzle de câine DIY

Te-ai gândit vreodată să faci jucăriile proprii ale câinelui tău acasă? Dacă nu, ar trebui!

Dorind să facă jucăriile proprii ale lui Pooch se întâmplă dincolo de o dorință simplă de a economisi bani - este distracţie de asemenea!

Iată aspectul nostru la unele dintre cele mai tari jucării acolo pe care le puteți face pentru câinele dvs. acasă și de ce păstrarea corpului câinelui și a creierului activ este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru cel mai bun prieten al tău...

Beneficiile câinelui de joc și de ce Puzzle Toys Rock

Beneficiile generale ale jocului pentru câinele dvs. nu pot fi niciodată subestimate.

Câinii activi sunt mai fericiți și mai sănătoși decât câinii care nu primesc aceeași cantitate de exerciții fizice - De aceea este recomandat întotdeauna Luați câinii dvs. pe plimbări regulate.

Dar activitatea nu este doar pentru sănătatea fizică a câinelui: beneficiul este mental.

Fără o stimulare suficientă, câinii sunt obligați să se plictisească, iar pernele sau pantofii dvs. preferați pot suferi ca rezultat (câinii plictisit tind să fie predispuși la comportamentul nervos care poate fi perceput ca fiind - pentru lipsa unui termen mai bun - obraznic).

Există tone de Jucării de puzzle și Tratați jucăriile de distribuire disponibile care sunt concepute pentru a vă menține câinele angajat mental și fericit. Cu toate acestea, nu toate aceste jucării sunt ieftine. Impresionantul Cleverpet - În timp ce o minune tehnică - este de sute de dolari.

Deci, ce este proprietarul câinelui pe un buget de făcut? Faceți-vă propriul dvs! Să ne uităm la unele dintre cele mai bune jucării de puzzle de câine DIY pe care le puteți face la ieftine.

1. Puzzle umplute al câinelui tău

Câinele dvs. are un animal preferat umplute pentru a transporta sau a dormi cu? (Dacă răspunsul de aici este da, s-ar putea să fi trecut prin experiența sindhdening atunci când această jucărie specială lipsește sau se destramă. Asumarea pe care o ar putea să vă dau când este prezentată o jucărie nouă, diferită!)

Ia în considerare făcându-ți câinele sau propriul animal umplute - cu mâna, singur. Tot ceea ce este necesar este un pic de tăiere și de cusut - puteți întreba chiar pe altcineva să facă bit de coasere pentru dvs. Dacă vă temeți că ați putea coase propriile degete împreună.

Puteți găsi o mulțime de modele gratuite pentru animalele umplute de la site-uri cum ar fi Allcrafts.net

Acum, odată ce ați primit modelele de bază, puteți să o transformați într-o puzzle: Tot ce trebuie să faceți este să coaseți un mic "buzunar de cangur" undeva în jucărie - Asigurați-vă că câinele vă poate potrivi practic nasul și / sau labei acolo - și ascundeți-vă tratamentele acolo.

Bonus Sfat: Mulți ghiduri recomandă anason ca echivalent cu catnip pentru câini și va avea un mare efect.

2. Cablul de cartofi mestecă jucărie

Câinele dvs. este unul dintre mii de oameni care se rupe tragic, chiar și pe Jucării anunțate ca fiind "indestructibile" Dacă li se dăruiesc suficient timp cu ea?

Pentru asta, luați în considerare făcând ca câinele dvs. aproape Toy indestructibil de mestecat din cartofi dulci uscați și frânghie - din Instrucții.

Procesul este destul de explicativ: uscați cartoful dulce și atașați-le la frânghie, înnodată între fiecare bucată. Acest lucru este minunat deosebit de mare pentru câinii care sunt dentihici.

Aflați cum ați făcut cu această demonstrație din bucătăria lui Elmo!

3. Mingea de tenis de tratamente

Aceasta este datorită site-ului web Skinnyms și este o rotire interesantă pe jocul de căutare, mulți câini pot obține ore de distracție din.

În acest caz, tăiați o mică gaură într-o minge de tenis - și de mici, înțelegem destul de mult pentru ca ei să poată obține tratamente, dar nu suficient de mare pentru ei doar toamna Out. S-ar putea să fiți surprinși să aflați că pooch-ul dvs. apreciază provocarea.

Aceasta este o construcție rapidă, după cum se arată mai jos în videoclipul de la animalele ERIN!

4. Sticla de rotire a sticlei

Iată o altă rotire a jocurilor populare de distribuire a tratamentului - ceva care sa dovedit a fi capabil să păstreze câinii ocupați (și gândește în mod activ Cum pentru a obține acel tratat din Darn) timp de câteva ore la un moment dat - cu excepția acestui lucru ia lucrurile puțin mai mult.

Aceste instrucțiuni de la Hallmark te ghidează prin cum să construim un cadru de bază (care poate fi construit din lemn sau din pvc cu un pic de imaginație și DIY-PROWESS) și distribuitorul însuși: Trei sticle cu găuri forate prin ele, se oprește, capabile să fie înclinate înainte sau înapoi de către animalul dvs. de companie.

Ghidul vă recomandă să vă supravegheați întotdeauna animalul de companie în timp ce utilizați distribuitorul sau ați putea veni acasă la un etaj plin de resturi - sau tratează absolut pretutindeni.

Verificați videoclipul de mai jos de la CrazyRussianHacker pentru o demonstrație vizuală a modului de a face una dintre acestea!

5. Find-The-Treat

Vorbind despre PVC-Tiping, iată o altă jucărie de puzzle rece de la Blogul site-ului de salvare a animalelor că câinele tău va iubi dacă vrei să pună acel mic efort mental pentru a ajunge la tratamentele lor.

Pentru acest joc, Tot ce trebuie să faceți este să obțineți niște conducte din PVC (de la cel mai apropiat magazin de hardware), găuriți niște găuri în lateral, puneți pe capătul de capăt și, bine, aruncați tratamentele la un capăt.

PIP-urile din PVC are avantajul de a fi atât de ieftin, cât și de cea mai durabilă decât cardul de carton.

Si ghici ce? Cercetarea a arătat acest lucru Câinii care sunt păstrați din punct de vedere mental sunt mult mai sănătoși la limită de vârstă și mai puțin probabil să dezvolte demența mai târziu. Ura!

Videoclipul de mai jos oferă o privire vizuală la modul de a busta conducta PVC și de a face pe aceste jucării grozave.

6. Misterioasa staniu de brioșă

Această idee de geniu este amabilă a site-ului web Bible: Știi omul de brioșă?

Apuca un tort neutilizat de cupcake pe care l-ai culcat în jurul casei și o pereche de bile de tenis. Și, bineînțeles, nu puteți uita Tratamente Pentru aceasta - recompensa este o parte esențială a formării și învățării câinilor; În plus, este jumătate din distracție.

Așezați tratamentele în interiorul cutii de brioșă și pur și simplu lipiți bilele de tenis peste tratate. Depinde de câinele dvs. să-și dea seama cum să ajungă la tratamente, iar pentru varietate puteți schimba configurația (sau puteți schimba-o complet prin utilizarea bilelor de tenis viitoare).

Asigurați-vă că nu este o formă ca câinele dvs. să se poată pur și simplu cu laba - odată ce se gândesc la asta, ei bine, ar putea să preiau lumea următoare...

Aruncați o privire la pooch-ul de mai jos care lucrează pentru a afla această jucărie distractivă:

Ați făcut oricare dintre jucăriile câinelui dvs. acasă pentru a-și păstra mintea și corpurile active? Au distrus vreodată o jucărie aparent "indestructibilă" pe care tocmai ați ajuns din magazin? Împărtășește-ți poveștile sau sfaturi pentru mai multe jucării de câine DIY în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy jucării puzzle de câine: jucării provocatoare pe care le puteți face acasă!