Cum să reproduce câinii albastri de lacină

Cum să reproduce câinii albastri de lacină

Dacă vrei să știi Cum să reproduce câinii albastri de lacină, Acesta este ghidul pe care îl căutați! Veți cunoaște totul despre această rasă de câine care are un strat unic datorită genei culori albastre pe care le posedă. Vă vom oferi toate detaliile despre originea lor, deoarece aceasta este o rasă mixtă. De asemenea, sunt cele mai remarcabile caracteristici și temperament.

Câini de reproducție albastră vă cere să informați și despre sănătatea lor, așa că vă vom arăta care sunt problemele de sănătate pe care le pot suferi. Dacă sunteți gata să deveniți un expert despre creșterea câinilor albastri, atunci ar trebui să citiți ghidul nostru până la sfârșit!

Fundalul câinilor albastri de lacină

Există multe pentru a vedea câinii albastri, mai ales dacă sunteți interesați să le reproduceți. Aici veți găsi un rezumat adecvat asupra celor mai importante fapte.

Origine și istorie

Povestea de origine a rasei de câini albastre este destul de interesantă. Să începem prin faptul că o parte din numele lor ne spune unde vin. Frații Lacy a creat-o. În 1968, frații Frank, Ewin, Harry și George Lacy s-au mutat de la Burnet la Texas. De când erau fermieri, aveau dorința de a-și proteja fermele și de a lucra porci de roaming gratuit. Ca rezultat, au început să dezvolte câini care să-i ajute să satisfacă acest scop și să lucreze ca amândoi, vânători și herders.

Există multe discuții despre rasele de câine care au fost amestecate pentru a dezvolta în cele din urmă Blue Lacy. Cu toate acestea, mulți oameni sunt de acord că această rasă este produsul unui amestec care include păstorul englez, geluoundul și un cățel de miros. Că un animal sălbatic, cum ar fi un lup sau coyot, a contribuit la amestec este foarte crezut, de asemenea.

Chiar dacă blue Lacy a devenit popular în jurul statului pentru abilitățile sale uimitoare, Rasa a fost aproape de a deveni dispărută. Creșterea vehiculelor agricole a fost unul dintre motivele pentru care. Din fericire, oamenii au început încet să-și recunoască abilitățile și viteza de lucru incredibilă, astfel încât rasa a fost redescoperită. Și a câștigat o popularitate încă o dată. În 2001, Senatul Texas a recunoscut Blue Lacy. Mai târziu, în 2005, guvernatorul Rick Perry a semnat o legislație care adoptă Blue Lacy ca rasă oficială de câine de stat din Texas. Astăzi, această rasă este cea mai frecventă cea folosită de Trappers Statelor Unite.

Popularitate

American Kennel Club (AKC) nu a recunoscut-o pe Blue Lacy ca o rasă încă. Prin urmare, din păcate, nu vă putem oferi informații oficiale despre popularitatea sa bazată pe clasament. Cu toate acestea, există încă câteva lucruri care pot dovedi cât de iubită este această rasă. Pornind de faptul că este renumit pentru a fi Câine de stat din Texas.

La data de 15 martie 2005, a fost depusă o rezoluție pentru a recunoaște crescătorii originali și contribuția acestora la starea Texasului și onorarea dacului ca un original din Texas. Câteva zile mai târziu, guvernatorul Rick Perry a semnat legislația. Blue Lacy a fost întotdeauna apreciată de abilitățile lor de vânătoare și de vânătoare. Nu numai în Statele Unite, dar acum există populații de reproducere care au fost, de asemenea, înființate în Canada și Europa.

Mulți dintre voi ați citit romanul "vechi Yeller". Ei bine, chiar dacă câinele din roman este o gura neagră cur, autorul ar fi putut lua o sursă de inspirație din Blue Lacy. Acest lucru se datorează faptului că Fred Gipson a crescut în județ lângă unde au trăit frații Lacy și au dezvoltat rasa. Prin urmare, asta l-ar fi influențat cumva.

Aspect

Este timpul să vedeți în cele din urmă caracteristicile de rasă de câine albastru. Pot exista multe lucruri pe care doriți să le cunoașteți cu privire la aspectul lor, mai ales după ce numele lor conține cuvântul albastru. Deci, într-adevăr au acea culoare? Ei bine, va trebui să așteptați un pic mai mult pentru a ajunge la răspuns, deoarece să începem cu dimensiunea lor.

mărimea

Blue Lacys sunt Câini de dimensiuni medii. Când vorbim despre înălțimea lor, poate varia de la 46 la 53 cm. Țineți cont de faptul că bărbații sunt mai mari și mai grei decât femelele. Să fie mai precis, să vedem care sunt măsurile ideale pe care ar trebui să le aibă o dăruire albastră.

Acesta este intervalul pentru un lac albastru masculin în funcție de greutatea lor:

  • Greutate: 35 până la 55 de lire sterline

În timp ce acestea sunt numerele pentru o femeie albastră de sex feminin:

  • Greutate: 25 până la 45 de lire sterline

Cap

Botul lor este lung, îngust și puternic. Când vorbim despre ochii lor, acestea sunt în formă de migdale. Ei au ochi strălucitori care sunt o umbră de la galben la portocaliu. Mulți oameni spun că privirea lor este intensă și ascuțită.

Urechi

Un semn distinctiv al rasei este urechile pliate. Ei sunt o trăsătură esențială și o abatere a acestui lucru înseamnă că albastrul dracator nu este 100% pur.

Corp

Corpul lor este puternic și robust, precum și subțire și musculos. Este proporțională cu raportul înălțime-greutate.

Palton

După cum ați putea gândi, da, haina acestui câine vine în albastru. Nu este un albastru strălucitor, desigur, Este un albastru care este o nuanță de gri de la argint ușor la cărbune întuneric. Toți au gena pentru culoarea stratului albastru.

Cu toate acestea, aceasta nu este singura culoare în care vine această rasă. Există alte două culori, iar acestea sunt roșii, care se referă la orice umbră de la cremă ușoară la ruginit și tricolor, care se referă la un strat de bază albastru cu marcaje roșii și alb de-a lungul buricului, bărbiei sau labei.

Haina albastră a lui Lacy este foarte scurtă, netedă și strânsă. De aceea au nevoie de foarte puțină îngrijire.

Blue Lacy Coat
Un lac albastru are un strat albastru-gri.

Temperament

Lacy-urile albastre sunt câini de lucru. Prin urmare, ei au o motivație interioară de a lucra pe partea de sus a ființei neînfricate - Un mare combo de temperament. Nu numai că, dar sunt extrem de energici. Îi place să aibă ceva de făcut, să exercite sau să ceară un loc de muncă provocator, cum ar fi herding, vânătoare, urmărire sau agilitate. În caz contrar, ele pot deveni distructive și plictisite, ceea ce nu este niciodată bun. Ia în considerare că sunt sensibile la țipări, deci este mai bine să le tratezi încet.

În plus, ei fac pagedogi excelenți datorită naturii lor teritoriale și de alertă. Ei doresc întotdeauna să-și protejeze proprietatea și familia. Ele sunt, de asemenea, îndrăznețe și curajoase. Cu toate acestea, nu este toată puterea când vine vorba de ele, deoarece sunt, de asemenea, inteligente. De aceea nu este greu să le antrenezi. Și pot îndeplini multe sarcini fără o problemă.

Și nu primesc ideea greșită pentru că ei fac tovarăși de familie mari, de asemenea. Ele sunt bune cu copiii și sunt loiali și iubitoare. Atâta timp cât trăiesc într-un mediu care le oferă o provocare adecvată, ei vor rămâne calmă și dulce.

Preocupări de sănătate la reproducerea câinilor Blue Lacy

Câinii albastri de lacină sunt foarte sănătoși, deoarece sunt atletici și exerciții întotdeauna datorită nivelurilor ridicate de energie. În plus, această rasă este excelentă pentru fermieri și vânători. Cu toate acestea, nu înseamnă că ei sunt perfecți în ceea ce privește sănătatea. Ei pot suferi, de asemenea, de unele boli. Acestea sunt unele la care sunt predispuse lacuri albastre.

Displazie de șold

Această primă condiție medicală pe care o vom explica implică creșterea masivă a îmbinării șoldului. Acest lucru produce mingea și soclul de îmbinare a șoldului pentru a freca unul împotriva celuilalt.

Puteți observa acest lucru într-o lipsă de viață a lacului dvs. albastru să se ridice în sus sau în jos, în lamențe sau în alte semne că sunt în durere.

Este adesea o condiție genetică care apare de obicei în anii lor seniori. Deci, trebuie să împiedicați câinele să câștige prea multă greutate prin hrănirea în mod corespunzător. În acest scop, există și alimente pentru câini care promovează sănătatea comună, care includ multe substanțe nutritive, precum și niveluri ridicate de uleiuri omega-3. De fapt, această problemă de sănătate primește un tratament preventiv, mai degrabă decât un tratament.

Cot dispăsia

Displazia cotului este o problemă de sănătate care implică creșterea anomalii ale îmbinării cotului câinelui. Această condiție este comună în câinii mari. Cu toate acestea, lacurile albastre sunt predispuse la acest lucru, de asemenea. Iată o listă a simptomelor pe care câinele dvs. îl poate arăta în cazul în care suferă de displazie cot:

  • Reduceți intervalul de mișcare în articulație
  • Semne de durere la extensia sau flexia articulației
  • Intermitente sau persistente
  • Dificultatea de a se ridica
  • Reticență pentru a merge pe o plimbare

Există multe opțiuni de tratament. Ele depind de cât de severă este condiția câinelui tău. Acestea pot trece de la opțiunile medicale de conservare la opțiunile chirurgicale. Pentru mai multe informații despre acest lucru, Citiți ghidul nostru pe dispezia cotului.

Hipotiroidismul

Aceasta este o problemă tiroidiană care apare la câinii atunci când glandele tiroide nu reușesc să producă tiroxină, care este un hormon care controlează metabolismul. Ca rezultat, acest lucru produce nivele hormonale mai mici în câine și poate să vă diminueze câinele de nutrienți de bază.

Această boală poate duce la o grămadă de alte condiții, cum ar fi creșterea în greutate, o haină plictisitoare, căderea părului, pierderea musculară, intoleranța la frig, letargie sau chiar infertilitate.

Deci, este important să oferiți albastrului dvs. o dietă echilibrată care include o gamă largă de fructe și legume. Algele și peștele ar trebui să fie o necesitate în această dietă, deoarece au iod, care este benefică pentru sănătatea tiroidiană.

Diluință de culoare alopecie

Diluarea culorii Alopecia este o boală genetică pe care multe alte rase de câini pot suferi și Ea duce la expunerea unei straturi plictisitoare și uscate. Nu numai că, dar provoacă, de asemenea, căderea părului. Nu este o mulțime despre care se știe despre această condiție. Cu toate acestea, se crede că acest lucru se întâmplă, în special, la câinii care au o culoare de blană diluată din cauza culmei melaninei în ele.

Mulți proprietari nu tind să o acorde atenție pentru că nu cred că este serios. Dar ei sunt în neregulă. Dacă această boală nu este tratată, atunci pot dezvolta infecții bacteriene care pot duce la umflături mici pe piele, împreună cu inflamația, mâncărimi etc. Acestea sunt unele dintre semnele care vă pot spune că bluebul dvs. albastru poate suferi de alopecia de diluare a culorilor:

  • Culoarea părului uscat sau plictisitor
  • Hair subțiere
  • Lipsesc patch-uri de păr
  • Piele iritata
  • Mici lovituri pe piele

Această boală nu are un tratament, dar tratamente. Antibioticele și medicamentele antiinflamatorii reprezintă o soluție temporară la această problemă. Cu toate acestea, gestionarea pe termen lung a acestei afecțiuni implică suplimente și terapii topice pentru a îmbunătăți sănătatea pielii și a hainei.

Cum să reproduce câinii albastri de lacină

În această secțiune, veți afla cum Creștere Acest câine poate fi o afacere profitabilă prin învățarea unor sfaturi utile.

Alegerea cățea și a studia

Aceasta este o sarcină extrem de importantă, deoarece trebuie să găsiți un superb albastru Lacy Stud pentru a continua rasa și, de asemenea, au un profit mai mare.

Pentru a găsi studiul potrivit, trebuie să:

  • Verificați documentele și certificatele care îi asigură origine
  • Evaluați temperamentul câinelui și caracteristicile fizice, astfel încât să puteți avea o idee despre cum ar fi puii
  • Nu alegeți un stud prea vechi, dar nici unul prea tânăr, un student de vârstă mijlocie este cel mai bun

Pe de altă parte, pentru a găsi cățea potrivită, trebuie să:

  • Asigurați-vă că a primit verificări anuale pentru a verifica că nu are nici una din bolile ereditare pe care le-am menționat anterior
  • Nu este corect să alegeți o cățea care a avut mai mult de patru gunoi, deoarece poate suferi de unele probleme de sănătate și, de asemenea, nu este considerată ca ceva corect
  • Asigurați-vă că cățea este suficient de sănătoasă pentru a rezista Sarcina

Asigurați-vă că stabiliți condiții și pentru a semna un contract, astfel încât nu va trebui să cheltuiți mai mulți bani decât ați crezut. Rețineți că aceasta este o rasă rară, ceea ce înseamnă că ele sunt doar câteva în lume. Prin urmare, dacă doriți să reproduceți Lacys Blue, trebuie să vă angajați să vă educați despre această rasă. De asemenea, trebuie să aveți timp, energie, răbdare, pasiune, situația locuințelor și dragostea pentru acești câini.

Dimensiunea gunoiului

Dimensiunea gunoiului de lacuri albastre merge de la o medie de 3 până la 5 pui și spre deosebire de cele mai multe alte rase, cățele albastre au tind să intre în căldură doar o dată pe an.

Este nevoie de între 60 și 64 de zile pentru ca acești câini să-i livreze pe puii blubi. Puiile mici ar trebui să fie ridicate cu îngrijire și atenție adecvată. Și întotdeauna asigurați-vă că îl expuneți la diferite persoane, medii și sunete, astfel încât acestea pot socializa corect în viitor.

Nu uitați că cea mai frecventă reproducere nu este sănătoasă pentru câini, deci aveți grijă să nu ignorați nevoile lor și să nu cumpărați un câine de la o moară de catelus. Și dacă aveți o afacere de reproducere a câinelui, asigurați-vă că niciodată nu veți ignora și această recomandare.

Blue Lacy Dimensiune
Lacul albastru tind să intre în căldură o dată pe an.

Probleme de naștere

Se demonstrează că lacurile albastre pot suferi de probleme de naștere. Cu toate acestea, poate fi încă o posibilitate ca ei să aibă distocia. Aceasta este o condiție care se referă la incapacitatea de a expulza fătul fără asistență. Putem preveni această situație să se întâmple dacă identificăm următorii indicatori:

  • Cățea prezintă febră, convulsii, vărsături
  • Mai mult de 30 de minute de întindere abdominală persistentă fără a furniza catelul
  • Mai mult de o oră de muncă activă
  • Palparea unui catelus blocat în canalul de naștere
  • Munca pare să fi oprit înainte ca întregul gunoi să fie livrat

Ajutor

Dacă târfa dvs. se luptă să livreze, atunci Două metode pot fi utilizate. Dar asigurați-vă că VET dvs. este de acord și este capabil să vină ajutor dacă este necesar.

Primul include tratament medical care constă dintr-o administrare de oxitocină și gluconat de calciu. Unii specialiști recomandă instalarea de fluid cald în interiorul uterului folosind un cateter de cauciuc moale. Dacă acest lucru este eficient, atunci oxitocina poate fi administrată la fiecare 20 de minute până când târfa se termină să livreze toate puii.

A doua opțiune este C-secțiune, care ar trebui inițiate dacă metodele de mai sus nu au funcționat. După efectuarea unei secțiuni de cezariană. Majoritatea câinilor se recuperează rapid și recuperarea completă a anestezicelor ar trebui să dureze două până la șase ore. Cu toate acestea, trebuie să monitorizați în mod regulat târfa. Trebuie să înceapă să mănânce cantități mici de alimente și apă, pentru că dacă mănâncă sau bea prea mult, ea poate vomita. De asemenea, în primele zile pe care le puteți ajuta, făcându-l minciună, astfel încât puii să poată asista.

Clientelă

Aceasta este secțiunea pentru crescătorii de câini albastri care caută să-și îmbunătățească afacerile. Dacă sunteți unul dintre ei, atunci ar trebui să acordați atenție acestor idei:

  • Lăsați câinii să participe spectacole și să muncească din greu pentru a câștiga, deoarece, în acest fel, nu numai că veți câștiga prestigiu, ci și șansa de a reproduce câini premiate care au pedigree excelente
  • O altă opțiune este de a oferi servicii de câine Stud, deoarece puteți obține o taxă care o oferă și este o opțiune foarte profitabilă dacă studul dvs. poate produce mulți campioni
  • Mulți oameni nu știu această rasă. Deci, nu ezitați să îl promovați pe social media. Cu siguranță mulți oameni vor fi impresionați să afle că acest câine vine într-o haină albastră. Profitați de acest lucru și de alte caracteristici pe care această rasă trebuie să atragă atenția potențialilor cumpărători
  • Și, bineînțeles, trebuie să oferiți un serviciu de calitate. Amintiți-vă că nu numai că achiziționați câini de sex feminin, cumpărați un câine de sex masculin, sau plătiți o taxă de știft, dar plătiți și pentru fotografiile și testele pentru a le menține sănătoși

Prețuri

Deținerea unui Lacy Blue vă poate costa $ 600 la 800 $. Acesta este un relativ costisitor Preț, dar va varia în funcție de tipul de formare pe care la primit, pedigree și temperamentul său.

Înainte de a cumpăra un câine, amintiți-vă întotdeauna care sunt caracteristicile pe care ar trebui să le aibă o dăruire albastră. Ar trebui să fie de dimensiuni medii, energice și alerte.

Pentru a fi sigur, vă rugăm să verificați încă o dată în secțiunea Aspect, în care veți putea citi în detaliu ceea ce sunt caracteristicile albastre Lacy.

Creșterea câinilor Blue Lacy - Întrebări frecvente

Este posibil ca și după ce ați citit întregul nostru ghid, aveți în continuare câteva întrebări despre Lacy Blue.

Cât de mult este un câine albastru lacy?

Prețul unei lacuri albastre merge de la $ 600 la 800 $. Multe motive determină cât de mult va trebui să plătiți pentru a obține unul. Acest lucru se poate datora pedigreei lor, genul de formare pe care la primit, temperamentul pe care îl are.

De asemenea, nu există mulți crescători ai rasei. Acesta este un alt motiv pentru care. Și dacă intenționați să obțineți unul de la un crescător etic, care este renumit pentru păstrarea câinilor lor sănătoși, atunci înseamnă că vă puteți aștepta să plătiți un preț ridicat pentru el.

În plus, Blue Lacy este o rasă rară. Aceasta înseamnă că populația de lacuri albastre este mică în număr. Nu sunt multe dintre ele.

Ce rase sunt într-un câine albastru lacy?

Mulți sunt de acord că această rasă este produsul unui amestec care include ciobanul englez, Ogar, și un hound de miros. În plus, experții sunt de asemenea de acord că un coyote sau un lup ar fi putut intra în amestec.

Blue Lacy nu este o rasă pură. Prin urmare, înseamnă că un amestec de rase a creat-o. După cum am afirmat înainte, există o dezbatere cu privire la ceea ce rasele au dat o origine la Lacy-ul albastru.

Sunt câini albastri lacy agresivi?

În general, Lacy Blue nu sunt agresivi. Se întâmplă deoarece oamenii tind să confundă agresivitatea cu un temperament teritorial, care nu sunt la fel. Lacurile albastre doresc întotdeauna să-și protejeze familiile și proprietățile. Sunt foarte curajoși și îndrăzneți. Dacă nu le tratați prost și nu strigați la ei, atunci, ei se vor comporta într-un mod bun întotdeauna.

Rețineți că trebuie să le oferiți o pregătire adecvată și o socializare timpurie. Poate fi dificil pentru ei să se întâlnească cu alte animale de companie la început. Nu numai că, dar dacă sunt lăsați singuri în perioade lungi de timp, sau nu le oferiți activităților dificile să le folosiți energia, ele pot deveni distructive. Cu toate acestea, nu aveți nimic de a vă teme dacă îi acordați atenție. Ele sunt de fapt foarte bune pentru copii și loiali. De aceea fac tovarăși perfecți.

Este un blue loke un pitbull?

Blue Lacy este o rasă mixtă, dar așa cum ați fi observat, Niciuna dintre aceste rase nu include Pitbull. Nu numai moștenirea lor, ci și aspectul lor diferă, iar scopurile lor sunt foarte diferite unul de celălalt.

Lacul albastru de reproducere vine cu propriul său set de provocări, ca și cu orice câine. Fiind conștient de problemele potențiale vă permite să vă pregătiți și, prin urmare, aveți cele mai sănătoase gunoi și nașteri pe care le puteți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reproduce câinii albastri de lacină