Unde să găsiți veterinari de animale exotice în pennsylvania

Veterinarul care deține un dragon barbă

Marea majoritate a formării animalelor mici în școala veterinară este dedicată medicinii canine și feline. Dacă veterinari doresc să trateze păsările, dihorii sau șerpii, ei trebuie să facă o mulțime de lucruri pe cont propriu în timpul și după școală veterinară.

Animale exotice

PET exotic se referă la orice animal de companie care nu se vede în mod obișnuit în practica tradițională și felină și include păsări de companie, reptile, iepuri, rozătoare, Pisici exotice, porci miniaturali, glidergeri de zahăr, stocuri mici, și, uneori, specie zoologică. Deși un iepure nu este, probabil, considerat "exotic", îngrijirea acestor specii necesită cunoștințe și instruire specială.

Verifești exotice pentru animale de companie exotice

Specializarea sau chiar vedea exotice pentru îngrijirea sănătății de bază este ceva ce mulți veterinari nu vor face dacă nu au expertiza. Chiar și o "exotică" veteci poate să nu vadă toate exoticii. Un veterinar poate avea antrenamentul pentru a vedea păsările, dar nu reptile - mamifere mici, dar nu arici sau marsupiali - și așa mai departe. Dacă un birou veterinar vă spune asupra telefonului, ei nu sunt dispuși să vă vadă gliderul de zahăr, ar trebui să fiți recunoscător - nu furios.

Educația veterinară tradițională, de obicei, nu pregătește în mod adecvat veterinari pentru îngrijirea speciilor de animale de companie neobișnuite. Mamiferele, păsările, reptilele, peștele și amfibienii au propria lor anatomie și fiziologie și tratarea bolilor lor necesită cunoașterea acestei diversități. Atunci când veterinari încearcă să trateze aceste specii speciale ca și cum ar fi pisicile și câinii, poate apărea rău grav. Veterinarii care tratează animalele de companie exotice și non-tradiționale trebuie să facă angajamentul de a învăța despre aceste specii speciale și să cheltuiască timpul de educație continuă cu cele mai recente progrese în îngrijirea animalelor de companie exotice.

Găsirea unui veterinar exotic

Dacă nu au experiență cu exoticul, ei trebuie să refuze grațios tratamentul. Cu orice noroc, ei vă pot face referire la un loc care vă poate ajuta, dar este greșit ca veterinarii să fie forțați să vadă speciile care ieșesc din domeniul lor de expertiză.

Pennsylvania are o listă extinsă de veterinari exotice. Deci, dacă un exotic veterinar în Pennsylvania este ceea ce căutați, consultați această listă. Nu toate veterinările exotice din Pennsylvania văd toate animalele exotice, deci asigurați-vă că apelați la clinica la alegere pentru a vedea dacă văd animalul dvs. de companie.

Unii veterinari sunt, de asemenea, specialiști în buzunar, reptile sau specii aviare. Acești veterinari au avut formare și certificare suplimentară pentru a arăta că sunt specializați în tratarea acestor tipuri de animale exotice. Deși acestea sunt vedete de exotice experimentate, nu ignorați alți veterici care sunt, de asemenea, experimentați, dar nu și-au obținut specializarea.

Verifești exotice în Pennsylvania

PENNSYLVANIA Exotic Veters sunt destul de abundente, iar dacă credeți că nu aveți nevoie să vă luați animalul de companie iepure, Ferret, pasăre sau alt animal de companie exotic la unul pentru că nu le vaccinați, atunci greșești. Chiar dacă tipul de animal de companie pe care îl aveți nu necesită vaccinuri, ar trebui să obțină cel puțin o verificare anuală cu un Exotic Vet. Exoticele sunt foarte bune pentru a-și ascunde bolile până când nu le mai pot acoperi. Prin urmare, este foarte important să prindeți boli la începutul și înainte ca animalul dvs. să înceapă să prezinte simptome.

Chiar dacă animalul dvs. exotic nu are nevoie de vaccinuri și nu vă pare rău, este întotdeauna o idee bună să aveți o verificare de wellness o dată pe an. În funcție de tipul de animale exotice pe care le aveți, Exoticul VET poate dori ca un eșantion fecal să ruleze teste pentru bacterii și paraziți, și cel puțin, dacă aveți o urgență cu animalul dvs. de companie, veți ști unde vă îndreptați. Cele mai multe specii de animale exotice sunt maeștri la ascunderea bolilor de la proprietari. Cele mai multe sunt specii de pradă, iar un truc important de supraviețuire este de a ascunde rănirea și bolile pentru a împiedica prădătorii să le direcționeze. Prin urmare, vizitele veterinare regulate sunt importante pentru a ajuta la detectarea indicațiilor precoce ale bolii.

Dacă nu găsiți exoticul potrivit pentru dvs. în Pennsylvania, luați în considerare verificarea unui stat vecin.

Unde găsiți un medic veterinar de animale exotice în Pennsylvania

Există un medic veterinar reptil în zonă? Nu toți veterinii văd gerbils? Aici este o listă de medicii veterinari din Pennsylvania care tratează animalele exotice.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Unde să găsiți veterinari de animale exotice în pennsylvania