Rețetă: mâncare ieftină pentru câini de casă

Fiind un proprietar de animale de companie pe un buget poate fi o luptă. Vrem să oferim cele mai bune produse de calitate pentru câinii noștri, dar mai bine produsul, cu atât este mai scump. Acest lucru este valabil mai ales cu alimentele cu animale de companie. Homemade Dog Alimentar este una dintre cele mai sănătoase opțiuni și se poate face pe un buget! Acest Rețetă ieftină pentru câini de casă vă poate începe pe drumul cel bun.

Este ușor să cheltuiți o avere pe hrană pentru câini, în special rețete de casă. Asigurați-vă că ați cumpărat cele mai sănătoase ingrediente posibile devine foarte costisitoare. Ingredientele organice, naturale, de înaltă calitate sunt mult mai scumpe decât opțiunile de calitate scăzută.

Rețetă ieftină pentru câini de casăCând vine vorba de reducerea costului hranei pentru câini de casă, este vorba despre ingrediente. Unele sfaturi care urmează să urmeze reducerea costurilor de hrană pentru câini de casă includ:

  • Cumpărați ingrediente în vrac când este posibil
  • Încercați să utilizați ingrediente pe care le aveți deja la îndemână
  • Cumpărați ingrediente care sunt în sezon
  • utilizați ingrediente rămase înainte de a merge rău

Dacă urmați aceste sfaturi și căutați opțiuni ieftine de rețetă pentru câini de casă, veți putea să faceți alimente sănătoase, nutritive care să fie adaptate nevoilor specifice ale câinelui dvs.

MAI MULT: Cât costă un câine? Ghid de bugetare pentru proprietarii de câini

Rețetă ieftină pentru câini de casă

Rețetă ieftină pentru câini de casă

Ingrediente

  • 4 lire sterline Turcia
  • 1 lingurita. ulei de masline
  • 1.5 cești de orez brun uscat
  • 15 uncii sos de roșii
  • 1 cartofi dulci mare
  • 4 cani de spanac proaspăt

Directii

În primul rând, va trebui să gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe casetă. În timp ce orezul gătit, adăugați uleiul de măsline la o oală mare și maro Turcia pe căldură medie. Va dura 15-20 de minute pentru a maro mai mult Turcia, deci veți avea timp să pregătiți celelalte ingrediente în timp ce așteptați.

Puneți cartoful dulce în cuptorul cu microunde timp de 3.5 minute. Odată ce este gătit, îl răsturnați și gătiți-l pentru altul 3.5 minute. Odată ce este răcit, tăiați cartoful dulce în cuburi care sunt mărimea mușcăturii pentru puii voștri.

Rețetă ieftină pentru câini de casăOdată ce curcanul este complet gătit, adăugați orezul fiert, sosul de roșii, cartoful dulce cubat și spanacul la oală. Am acoperit oala și lăsați-o să stea aproximativ 2 minute pentru a-și da spanacul. Așa cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, acest lucru face ca spanacul să se amestece mult în această rețetă ieftine de casă de casă.

Odată ce mâncarea sa răcit, o puteți servi la câinele dvs. Dimensiunea de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1 / 2-3 / 4 ceașcă de alimente pe servire pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală. Ar trebui să-l hrănești de două ori pe zi. De exemplu, dacă aveți un câine de 40-50 de lire, îl veți hrăni cu 1-1.5 cani dimineața și 1-1.5 cani din nou seara.

Amintiți-vă că câinii mai puțin activi și câinii cu un metabolism mai lent nu vor trebui să mănânce cât mai multă mâncare ca câini activi. Cel mai bine este să vă consultați medicul veterinar sau un nutriționist canin despre dimensiunea adecvată de servire pentru dvs. și dacă ar trebui sau nu adăugați suplimente la acest produs de casă pentru rețetă de casă pentru alergii.

Citiți următorul: 7 VET Suplimente recomandate pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: mâncare ieftină pentru câini de casă