Rețetă: turcia și alimente de casă de casă de legume

Hrană pentru câini de casă este o alternativă minunată la dietele comerciale. Puteți satisface mesele la nevoile individuale ale câinelui dvs. și puteți utiliza cele mai sănătoase ingrediente disponibile. Această rețetă utilizează Turcia, legume, rozmarin și alte ingrediente sigure și sănătoase.

Ca majoritatea diferitelor rețete de mâncare pentru câini, puteți înlocui o sursă de proteine ​​diferită dacă câinele dvs. nu-i place Turcia. Dacă animalul dvs. de companie este sensibil la sursele de proteine ​​comune, ați putea folosi în schimb Venison, Bison sau Rabbit.

De asemenea, puteți utiliza orice tip de fructe sau legume pe care le place câinele dvs. Fructele și legumele care sunt sănătoase pentru câini includ:

  • pepene galben
  • mere
  • Banane
  • pepene
  • fasole verde
  • morcovi
  • afine
  • castraveți
  • spanac

Înainte de a înlocui alte legume sau fructe, verificați cu medicul veterinar sau faceți unele cercetări pe cont propriu. Există unele fructe și legume care pot fi toxic pentru câini Ca struguri, roșii și avocado.

Mai multe videoclipuri: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Turcia și rețeta de casă de casă de casă

Turcia și rețeta de legume pentru câini de legume

Ingrediente

  • 6 cesti de apă
  • 1 kilogram de curcan de pământ
  • 2 cani de orez brun
  • 1 lingurita de rozmarin uscat
  • 16 uncii de legume înghețate (am folosit broccoli, conopidă și morcovi

Directii

Această rețetă este într-adevăr destul de simplă de făcut. Începeți prin plasarea unei cratițe de dimensiuni medii pe vârful sobei și setați arzătorul pe căldură medie. Adăugați cele 6 cesti de apă.

Acum puteți adăuga Turcia de la sol. Amestecați curcanul în jurul în apă timp de câteva minute și veți observa că se rupe frumos. Apoi, adăugați orezul brun și rozmarinul.

Rețetă similară: Pui, orez și legume de casă de casă de casă

Așa cum veți vedea în ghidul meu video, am folosit legume congelate. Adesea aud Proprietarii de câini spun că face alimente de casă este prea consumatoare de timp. Există o mulțime de modalități de a relua timpul de pregătire și prin utilizarea legumelor congelate este o modalitate excelentă de a reduce timpul petrecut în ingrediente.

Dacă preferați să utilizați legume proaspete, asta este bine. Doar asigurați-vă că le tăiați în bucăți de dimensiuni de mușcătură. Uneori legumele înghețate sunt tăiate în bucăți mari, astfel încât să doriți să le tăiați un pic mai fin dacă aveți un câine mic.

Turcia și rețeta de legume pentru câini de legume

Odată ce ați adăugat toate ingredientele în cratiță, lăsați-l să se fierbe timp de aproximativ 20 de minute. Se amestecă amestecul ocazional. Mâncarea va începe să devină mai groasă, deoarece ingredientele absorb apa. Veți ști că mâncarea se face gătit când 90% din apă a fost absorbită.

Odată ce mâncarea de câine de curcan și legume este rece, îl puteți hrăni cu FIDO. Ca multe alte rețete de hrană pentru câini de casă, acest lucru va face suficient timp de aproximativ 3-5 zile (în funcție de dimensiunea câinelui dvs.). Puteți salva rămășițele din frigider timp de 5-7 zile într-un recipient etanș.

Dacă doriți să faceți un lot mai mare de hrană pentru câini, puteți să o stocați în congelator într-un recipient etanș. Aceasta este o modalitate excelentă de a pregăti mâncarea în avans, astfel încât să nu trebuie să gătiți alimente de câine de mai multe ori în fiecare săptămână.

Citiți următorul: Cea mai bună mâncare pentru câini - Ghidul ultimului cumpărători

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: turcia și alimente de casă de casă de legume