Giveaway: doog câine de mers pe jos de mers pe jos ($ 105 + valoare)

Indiferent dacă trebuie să vă plimbați mai multor câine ori în fiecare zi sau chiar o dată la un moment dat, având un echipament potrivit o face mult mai ușor. Desigur, un guler și / sau un ham, lesa și pungi de poop sunt necesități. Dar, ce zici de toate produsele disponibile pe piață care pretind că va face ca câinele dvs. să fie puțin mai ușor? Ei nu sunt trebuie, dar sunt în valoare de cheltuielile suplimentare?

Proprietarii de câini unelte în aer liber (Doog) a creat o linie de produse care sunt special concepute pentru a face viața ca proprietar de câine mai ușor. Nu numai că ar fi ideali pentru proprietarii de animale de companie care trebuie să-și meargă frecvent câinele, ar fi, de asemenea, un instrument excelent pentru câini profesioniști, formatori și alte profesioniști pentru manipularea câinilor. Dăm un cititor norocos șansa de a câștiga aceste câini de mers pe jos de bunuri gratis!

Suntem cu toții pe un buget și poate fi dificil să se îngrijească de animalele de companie, de asemenea, încercând să fiți conștienți de banii tăi câștigați. Adevărul este că într-adevăr nu sunt atât de multe bucăți de consumatoare de câini. Cu toate acestea, este frumos să-l obțineți pe cei mici și acum și atunci când puteți.

Toate aceste produse Doog fac mersul pe tovarășul dvs. de canin un pic mai ușor. Deținerea tuturor consumabilelor dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe animalul dvs. de companie pentru a oferi o modalitate rapidă de a da o băutură Fido în timp ce în mișcare, câștigătorul norocos al acestui Giveaway va primi un pachet de premii foarte util!

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga un pachet de premii de câini de mers pe jos de la Doog, tot ce trebuie să faceți este:

  1. Doog câine de mers pe josCA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga acest pachet de premii și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 1 octombrie 2018!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Doog câine de mers pe jos de mers pe jos GiveawayCâștigătorul acestui Givedaway va primi:

  • o centură de walkie
  • o curea de mini
  • Sticlă de apă 3-în-1
  • WALKIE BAG

 Walkie Belt și Mini curea sunt pentru proprietarii de câini care doresc să aducă consumabile de-a lungul în timp ce mergeți sau aventura cu animalele de companie. Pe măsură ce s-ar sugera numele, centura mini este un concept similar, dar mult mai mic decât centura de walkie.

Cureaua Doog Walkie este o centură de tip Finny cu o singură dimensiune pentru mersul pe jos. Se asigură cu o cataramă din plastic, iar cureaua de talie din Nylon poate fi ajustată pentru a se potrivi până la o talie de 55 ". Această bucată de bunuri de mers pe jos de câine este fabricată din materialul meteorologic, deci nu vă îngrijorează dacă se udă.

Doog Walkie CureaExistă buzunare pentru a ține tratamentele de câine și orice obiecte mici (cum ar fi telefonul, cartea dvs. de credit sau tastele mașinii). Există, de asemenea, un buzunar mic pe o parte care poate ține Câine de pungi de câine. Poate că cea mai bună caracteristică este mica bandă Velcro de pe partea care deține o minge de tenis.

Curea Doog Mini este o mică centură de tip Fanny Pack care are doar două buzunare. Există una pentru lucrurile mici și cealaltă are pungi de poop. Aceasta are o centură de talie elastică, iar punga este făcută dintr-un material moale din nailon.

 Sticlă de apă 3-în-1 ar fi extrem de util pentru oricine se plimba cu câinele lor de multe ori. Sticla în sine nu este ceva special, dar mâneca neopren este ceea ce face acest produs într-adevăr uimitor.

Revizuirea completă a produsului: Doog câine de mers pe jos (2018)

Doog câine de mers pe josManșonul se înfășoară în jurul sticlei pentru ao izola și a menține apa rece. Dar când puștiul tău este Gata pentru o băutură, Puteți transforma cu ușurință manșonul într-un castron de doggy convenabil. Este nevoie doar de câteva secunde pentru a transforma acest manșon de sticlă neopren într-un castron portabil de câine.

Este foarte convenabil, în timp ce nu luați mult spațiu. Este, de asemenea, extrem de ușoară. Acesta vine chiar cu un clip de caribiner care este ușor de clipit în pachetul dvs. de drumeții sau unul dintre curelele Doog câine de mers pe jos.

Ultimul echipament inclus în acest Givedaway este Doog Walkie Bag. Nu arată ca un produs pentru câinii de mers pe jos, așa că l-ai putea purta oriunde și mă îndoiesc că cineva ar observa că a fost o pungă concepută pentru proprietarii de mers pe jos câinele lor.

Doog Walkie BagSingura caracteristică care cu adevărat strigă "Acest produs este pentru câini", este buzunarul sacului de pe față. Există o mică fantă pe care o puteți trage de la saci de la. Există, de asemenea, o pungă de plasă pe partea care poate conține o sticlă de apă sau o minge de tenis.

Buzunarul mare interior este suficient de mare pentru a ține o lesa, jucarii de caine, tratamente sau orice alte bunuri pe care le-ai dori sa aduci cu tine. Această pungă are, de asemenea, un manșon impermeabil în interiorul care vă va proteja electronica de ploaie sau o sticlă de apă transpirat. De asemenea, are o curea de umăr reglabilă care vă permite să utilizați sacul peste un umăr sau ca o pungă încrucișată.

Dacă ați achiziționat toate aceste produse, vă va costa mai mult de 100 de dolari! Aceasta este șansa dvs. de a le câștiga gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Doog câine de mers pe jos de mers pe jos GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

A face acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru acest pachet de premii de câine de mers pe jos de la proprietarii de câini unelte în aer liber. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 1 octombrie, 2018. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: doog câine de mers pe jos de mers pe jos ($ 105 + valoare)