Revizuire: tether tug interactive jucărie de câine

Câinele tău place să remorcheze? Chocolate Labrador crede că este cel mai bun joc. Ea poartă în jurul valorii de jucării tot timpul, sperând că unul dintre ceilalți câini sau un membru uman al familiei noastre se va juca cu ea. Mulțumită Tug Tug, Acum ea poate juca oricând ea vrea!

Tug TugNu este de multe ori că sunt atât de impresionat de un produs imediat, dar în minutul pe care îl trageți tetherul de remorcare din cutie, puteți spune că este făcută cu materiale durabile, de calitate. După cum veți vedea în recenzia mea video, câinii noștri au luat-o imediat. Am fost foarte mulțumiți de asta.

Când am auzit prima dată de Tug Tug câine jucărie, am fost un pic sceptic. Vreau să spun, ideea din spatele ei este minunată, dar câinii folosesc cu adevărat această jucărie interactivă? Am aflat foarte repede că vor!

N-am mai văzut nimic ca această jucărie de câine înainte, și sunt sigur că nu ai. Este cu siguranță unic și ar face un cadou ideal pentru orice câine cu energie excesivă.

Designul este simplu, și am fost surprins de cât de ușor a fost instalarea. Nu sunt cu siguranță o persoană înclinată mecanic și nu am avut probleme să instalez tubul de remorcare în curtea noastră.

Clasat: Top 50 cele mai bune jucării de câine interactive pentru stimularea mentală

Tether Tug Interactive Juca de jucărie pentru câini

Tug Tug

În revizuirea mea video de mai sus, demonstrează cum să instalați acest produs. Veți vedea că remorcherul ajunge în două bucăți. Polul și jucăria de remorcare vin pe deplin asamblate și include o bază metalică.

Baza metalică este înclinată în partea de jos, făcându-l ușor să conducă în pământ. La început, am crezut că trebuie să folosesc o consiliu pentru a dispersa forța ciocanului de sanie. Cu toate acestea, după cum veți vedea în videoclip, oțelul este suficient de gros încât nu se va îndoi de la loviturile ciocanului.

Tug TugMi-a luat doar aproximativ 3 minute pentru a conduce baza de remorcare a țeliei în pământ. Desigur, dacă se întâmplă să găsești o stâncă sau există o mulțime de margine pe proprietatea ta poate avea un timp mai greu de a găsi un loc bun.

Veți dori să lăsați aproximativ 1 centimetru din baza de bază lipind din pământ. Acest lucru va face mult mai ușor să se miște dacă este nevoie.

Odată ce baza este ferm în sol, puteți glisa cu ușurință polul. Asta-i! Acum, remorcherul tău este gata de utilizare!

De obicei, probabil că va trebui să vă jucați cu câinele dvs. pentru puțin timp pentru a-l interesa de această jucărie. Ați putea să vă plimbați pe jucăria de remorcare pentru a-ți atrage fido-ul să-l muști pe el și, în cele din urmă, va da seama ce este și ar trebui să se bucure să-l folosească pe cont propriu.

Mă îndoiesc că este întotdeauna atât de ușor de angajat un câine, dar el a atras clar câinii noștri imediat.

După cum puteți vedea în videoclipul meu, energia noastră ridicată Labrador Retriever apucat pe tether remorcă doar câteva momente după ce am terminat să o instalez. Ea iubește să tragă și ea, de asemenea, întotdeauna caută ceva care o excită. Laboratorul este o rasă care se bucură de stimularea mintală și am fost încântată să aflu că Tether Tug se întâlnește atât nevoile sale mentale, cât și cele fizice.

TUG TETHER este disponibil în cinci dimensiuni, inclusiv:

  • Puppy / Mini remorcher - Pentru câinii sub 15 lire sterline
  • Original -Pentru câini 16-30 de lire sterline
  • Mare - Pentru câini 31-60 de lire sterline
  • Foarte mare -Pentru câini 61-99 de lire sterline
  • Uber - Pentru câinii cântărind mai mult de 100 de kilograme

Compania a creat, de asemenea, o remorcă interioară care poate fi utilizată de câini care cântăresc mai puțin de 30 de lire sterline. Se pare că ar putea fi un pic prea multă emoție pentru o jucărie interioară de joc, dar cred că ar depinde de cât de mult spațiu ai și cât de energic este câinele tău.

O altă recenzie: 4 paws tehnologie condus guler de câine

Tug TugAm o remorcă de dimensiuni mari și, după cum puteți vedea laboratorul nostru îl trage cu o mulțime de forță și ea nu a rămas niciodată pol, a scos-o din pământ sau a înclinat-o. Veți observa, de asemenea, că micul nostru amestec Beagle se bucură de acest lucru și cu acest lucru.

Ea cântărește doar aproximativ 20 de kilograme, dar ea are doar bine cu dimensiunea mare. Pur și simplu nu-l poate trage înapoi până la Labrador nostru.

Nu există multe informații Site-ul companiei despre materialele folosite pentru a face tubul de remorcare, în afară de baza metalică și a jucăriilor de coardă. Cu toate acestea, ei spun că fiecare remorcă de țesut este realizată manual aici în u.S.A.

Singurul lucru care mă îngrijorează este tipul de plastic care acoperă pe pol și plasticul care acoperă partea superioară a frânghiei care ținea jucăria. După cum știm cu toții, există multe substanțe chimice dăunătoare în plastic, deci ar fi benefic să știm exact ce tipuri de materiale sunt.

Tug TugTugul de remorcare vine cu o jucărie de remorcare care se atașează printr-un clip de carabină. Puteți cumpăra și alte jucării, care vă va ajuta să vă păstrați animalul interesat de produs. La fel ca noi, câinii nu doresc să se distreze cu același lucru în ziua și o zi. Cumpărarea câtorva jucării și trecerea lor la fiecare câteva zile ar fi de ajutor să vă păstrați angajarea în remorcher.

Ca și alte produse, prețul traseului tether diferă în funcție de dimensiunea de care aveți nevoie. Acestea variază în preț de la 49 USD.99- $ 64.99. Puteți cumpăra unele dimensiuni pe Amazon, dar veți dori să verificați site-ul lor pentru întreaga gamă de produse. De asemenea, puteți ridica jucăriile de înlocuire pe Amazon pentru aproximativ 10 USD.

Citiți următorul: Top 10 idei pentru jucării pentru câini de casă

REZUMATUL TETHER TUG Interactive Review

Pro:

  • Foarte ușor de instalat
  • Durabil
  • Disponibil în multe dimensiuni pentru toate rasele
  • Anunțați câinele dvs. atât mental cât și fizic
  • Puteți achiziționa jucării interschimbabile pentru a vă menține pooch-ul

Contra:

  • Neclar pe toate materialele utilizate pentru a face produsul
  • Mai scumpe decât jucăriile tradiționale de câine

Acum este rândul tău să revizuiți TUG TETHER

Aveți unul dintre aceste jucării de câine durabile pentru poochia dvs? Au luat-o la ea la fel de repede ca câinii noștri? Cum a avut loc în timp? Mi-ar plăcea să vă aud revizuirea personală a remorcherului, mai ales dacă aveți un cheswer foarte agresiv. A stat în picioare la fălcile sale? Spuneți-ne dacă comentariile de mai jos sau împărtășesc fotografiile și videoclipurile pe pagina noastră Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: tether tug interactive jucărie de câine