8 Cele mai tari trucuri de câine pe care nu le-ați încercat

Ați trecut prin toate formarea de câine de bază și simțiți puțin aventuros? Doriți să învățați un câine câteva trucuri distractive, avansate și cool pentru a vă arăta prietenilor dvs? Dacă da, sunteți în noroc - există tone de videoclipuri și ghiduri pe căpușe de câine rece pentru a vă obține rezultate uimitoare oriunde de la câteva zile până la o săptămână.

Având câinele dvs. să efectueze trucuri în fața prietenilor dvs. nu este doar o modalitate de a vă distra și obligațiuni împreună cu animalul de companie, dar și o modalitate excelentă de a vă stimula în mod mental poochia. Există multe trucuri de câine practice și utile pe care le puteți învăța un Pupper. Astăzi, am selectat 8 trucuri mai calde de câine pe care unii proprietari nu le cunosc încă.

1. Spune rugăciunile tale & # 8221;

Acesta este un mare truc pentru câinele dvs., deoarece este o poziție unică și astfel oferă stimularea mentală.

Utilizați tratamente și întărire pentru a vă învăța animalul de companie pentru a-și pune atât labele din față pe un scaun, fie pe o cutie mai întâi. Asigurați-vă că el întotdeauna stă în timp ce îl învățați unde să-i pună labele.

Odată ce câinele dvs. învață în cazul în care ar trebui să fie labele sale, începeți să rețineți tratamentele și întărirea până când el învață să-și pună capul între picioarele din față. În cele din urmă, adăugați comanda "Spune-ți rugăciunile".

2. Mergeți la culcare și # 8221;

Acest truc este ușor, impresionant și extrem de practic, deoarece oferă proprietarilor de câini cu un control foarte necesar.

Pentru a vă învăța câinele acest truc, trebuie mai întâi să vă vizați animalul în patul lui. Puteți realiza acest lucru prin plasarea unui tratament pe patul său, astfel încât câinele dvs. o poate vedea și apoi luați-vă pooch-ul spre cealaltă parte a camerei. Asigurați-vă că nu poate ajunge la tratament dacă nu urcă patul.

Apoi, ai lăsat gulerul său pentru a permite pooch-ul tău să ajungă la pat și să obțină tratamentul. În acest moment, eliberați comanda "du-te la culcare". Repetați această acțiune până când câinele dvs. învață să meargă în patul său, fără tratamentul.

Pentru a vă asigura că câinele dvs. știe exact ce vrei să spui când spui și # 8220; pat, & # 8221; mișcați patul peste cameră de câteva ori și eliberați comanda.

3. Luați un arc și # 8221;

În timp ce acest truc de câine ar putea fi un pic mai greu de învățat, este o foarte distractivă și plină de satisfacții și va stimula în mod mental poochia. Puteți adăuga chiar acest truc la orice altă rutină. De exemplu, când câinele dvs. efectuează un alt truc, spune-i să ia un arc pentru a-l opri.

Pentru a vă învăța câinele acest truc, stați în fața lui cu un tratament în timp ce vă privește. Apoi, puneți tratamentul sub picior pentru a-l încuraja să se așeze și să aleagă tratamentul. Eliberați tratamentul numai dacă câinele dvs. este în urmă în aer.

În caz contrar, păstrați tratamentul până când îl primește corect, moment în care ar trebui să introduceți comanda "Fă o plecăciune"Și nu mai puneți tratamentul sub picior - acum îi puteți da tratamentul direct. Repetați acest proces de mai multe ori, apoi faceți-o fără tratament.

4. 0 # 8220; Walk Tall & # 8221;

Acesta este unul dintre cele mai tari trucuri de câine pentru a îmbunătăți focalizarea animalelor de companie, rezistența și echilibrul. Cu toate acestea, este foarte provocator fizic și, probabil, nu o alegere excelentă pentru câinii mai în vârstă sau complet sănătoși.

Pentru a vă învăța câinele acest truc, țineți un tratament deasupra capului pentru a-l încuraja să-și aducă picioarele din spate. Consolidați această poziție și dați-i un tratament. Creșteți timpul pe care l-ați lăsat pe câinele să stea pe picioarele sale din spate prin reținerea tratamentului, dar faceți-o treptat.

Odată ce câinele dvs. învață cum să stea pe picioarele din spate, cereți-i să urmeze tratamentul cu nasul și să plece încet de el. Dați câinii dvs. o recompensă frecvent la început pentru a-și construi încrederea, deoarece acesta este un truc greu de învățat. Introduceți comanda "mergi mandru"Și repetați acest proces fără tratate.

5. Commando & # 8221;

Învățând un câine să se târască pe burtă ar putea părea ca un lucru greu, dar acesta este un truc foarte ușor pentru câini, de fapt. Poți chiar să-ți înveți câinele să se târască sub lucruri.

Pentru a vă învăța câinele acest truc, cereți-i să se culce și să pună un tratament în fața nasului. Încet mișcați tratamentul pentru a vă încuraja câinele să-l urmeze. Ia-ți timpul și fii răbdător până când câinele tău învață să se târască cu burta complet pe teren, indiferent de distanță, și apoi să-l răsplătească cu tratamentul. Dacă se ridică, s-ar putea să mergeți prea repede.

Crește încet distanța și viteza crawlerei și apoi introduceți comanda "comando". Repetați acest lucru până când câinele dvs. învață să se târască fără tratamentul.

6. Deschideți ușa și # 8221;

Acesta este un truc impresionant și foarte practic de câine rece, care necesită ceva timp pentru a preda, mai ales cu diferite tipuri și dimensiuni ale mânerelor ușilor.

Pentru a vă învăța câinele acest truc, începeți cu o ușă de cabinet scăzut. În loc să-l învețe să deschidă ușa direct cu un buton sau un mâner, dă-i ceva de tras la început, ca o frânghie, pentru a-și construi încrederea. În primul rând, încurajați câinele să atingă frânghia și să-l răsplătească cu un tratament.

Apoi, încurajați-l să tragă frânghia și să-l răsplătească cu un tratament. Eliberați o comandă "deschide usa"Și progresează treptat la ușă sau mâner. Repetați până când câinele dvs. învață să deschidă ușa fără a trata.

7. # 8220; Găsiți tastele & # 8221;

Acesta este unul dintre cele mai utile trucuri de câine și îl puteți folosi când cheile sunt abandonate în timpul mersului sau pierdut în casa dvs.

Pentru a vă învăța acest truc, începeți să schimbați cheile pentru un tratament în timp ce spuneți "cheile"De fiecare dată când câinele tău le dă înapoi. Apoi, aruncați cheile și încurajați-vă câinele să le recuperați pentru dvs. Recompensați-l cu un tratament când o face.

Apoi, puteți începe să plasați cheile în jurul casei și în curte și să vă întrebați câinele să-i aducă la dvs. Introduceți comanda "Găsiți cheile"În acest moment și recompensați câinele dvs. cu un tratament de fiecare dată când îi aduce la tine. În cele din urmă, ascundeți cheile din vedere și eliberați comanda.

8. Statuia și # 8221;

Acesta este unul dintre cele mai tari trucuri de câine pentru a spori încrederea puilor și pentru a avea un control mai bun, dar este, de asemenea, un truc de câine foarte distractiv, care va impresiona pe cineva. Scopul este de a învăța câinele dvs. să rămână în continuare când ieși din ochii lui.

Pentru a vă învăța caninul acest truc, cereți animalului să rămână și apoi părăsiți camera. Reveniți pe scurt și recompensați-vă pooch-ul cu un tratament. Creșteți treptat durata timpului în care vă aflați din vedere. Dacă câinele dvs. se mișcă în timpul acestui truc, trebuie să vă întoarceți la comanda "sejur" și să o perfecționați.

Citiți următorul: 16 comenzi trebuie să vă învățați câinele după adoptarea

Doriți să împărtășiți acest lucru?

8 dintre cele mai tari trucuri de câine pe care trebuie să le încercați astăzi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Cele mai tari trucuri de câine pe care nu le-ați încercat