Diy card crate cart fără coasere

Cutia de formare un câine este benefică atât pentru câini, cât și pentru proprietarii lor. Când ați terminat corect, antrenamentul cu cratimă vă oferă câinelui propriul său spațiu să se odihnească, să se relaxeze și să scape de situațiile stresante. A DIY CARD CRATE CRATE poate ajuta la face ca cutia să se simtă mai relaxantă.

Câini ca să ai o zi unde se simt în siguranță și protejați. Adăugarea unei capace la cutia câinelui vă poate ajuta să vă simțiți mai mult ca o coadă și mai puțin ca o cușcă. Se umflează zgomotul exterior și blochează excesul de lumină, transformând cutia într-o oază liniștită, întunecată.

Acoperirea cutiei va ajuta câinele dvs. să se așeze, să se relaxeze și să meargă la culcare, în special atunci când un câine anxios încearcă să se ascundă de stres. Efectuarea unui capac de crate de câine DIY vă permite să alegeți materialul utilizat, precum și să selectați orice culoare sau model pe care îl doriți.

DIY CARD CRATE CART fără coasere

DIY CARD CRATE CRATE

Consumabile de care aveți nevoie

  • 1 bucată de material care acoperă partea inferioară și ambele părți ale cutiei
  • 1 bucată de material care acoperă spatele, partea superioară și cea din față a cutiei
  • 1 bucată de material care acoperă ușa din față cu exces pe laturi
  • foarfece

Cum de a face un capac de crate de câine DIY

Înainte de a cumpăra materialul pentru capacul dvs. de cutie, va trebui să măsurați cutia. Va trebui să luați măsurătorile corespunzătoare pentru cele 3 bucăți de material enumerate mai sus. Odată ce obțineți măsurători pentru fiecare piesă, adăugați 4-5 și # 8243; la fiecare capăt. Această țesătură suplimentară va veni la îndemână atunci când tăiați marginile necesare în jurul marginilor.

Plasați prima bucată de material sub cutie și înfășurați-o în jurul laturilor. Ar trebui să aveți aproximativ 4-5 și # 8243; de țesături care se împrăștie peste partea de sus a cutiei. CUT 1 & # 8243; bucăți largi de margine de-a lungul ambelor părți care se înfășoară peste partea superioară a cutiei și ambele părți care rulează în spatele cutiei. Tăiați piesele în exces.

Fringe nu trebuie să fie perfectă. Veți lega marginea împreună în cele din urmă, deci dacă nu este perfect 1 și # 8243; larg, asta e bine. Dacă nu este complet drept, asta e și bine. Se va amesteca împreună odată ce începeți să legați bucățile de margine împreună.

Similar: 33 idei DIY pentru un proprietar de animale de companie frugal

Tăierea marginilor

Așezați cea de-a doua bucată de țesătură peste partea superioară a cutiei, astfel încât ea atârnă peste spate și ușa din față. Tăiați marginea de-a lungul ambelor laturi mai lungi ale țesăturii care rulează pe laturile ușii din față, de-a lungul laterală a vârfului și pe partea laterală a panoului din spate al cutiei.

Acum, tăiați marginile de-a lungul ambelor părți ale celei mai mici bucăți de țesături care acoperă ușa din față. Odată ce toate marginile sunt tăiate, puteți începe să le legați împreună. Începeți prin legarea piesei deasupra canisei la piesele laterale. În cele din urmă, legați cea mai mică piesă la clapeta ușii din față.

Asta-i! Aveți un capac de crate de câine DIY care nu a cerut abilități de cusut! Puteți utiliza aceste instrucțiuni pentru a face mai multe huse pentru prieteni și familie. Am făcut câteva capace diferite în diferite modele pe care le schimb sezonier. De asemenea, am făcut capace tematice pentru fiecare vacanță majoră, astfel încât cutia câinelui meu poate fi și festiv!

Citiți următorul: Poarta DIY Dog: Cum sa faci unul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy card crate cart fără coasere