Învățați câinele dvs. Să nu mai cerșească

Învățați câinele dvs. să nu mai cerșească

Găsiți că ori de câte ori încercați să mâncați o masă sau o gustare, aveți o pereche de ochi pleduiți care vă urmăresc fiecare mișcare? Nu este neobișnuit ca câinii să ceară pentru mâncare la masă, dar poate fi off-pusting, mai ales dacă aveți oaspeți care nu înțeleg câinii așa cum faceți! Și s-ar putea să nu fie doar mâncare pe care câinele dvs. o cere - cât de des se latră, să plângă sau să-și așeze capul în poala ta pentru o anumită afecțiune sau atenție?

Din fericire, certitudinea este un comportament care poate fi prevenit și în acest articol vom împărtăși câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă opriți câinele cerșind.

Mici Chihuahua cerșetorie pentru mâncare

De ce câinii cerșesc?

În primul rând, trebuie să înțelegem de ce cer câini. Când intrați într-o casă și observați aroma mesei preferate sau tratați, probabil că gravitați spre el instinctiv, mai ales dacă vă este foame. Bakeries din interiorul supermarketurilor sunt, de obicei, plasate strategic în partea din spate a magazinului, deoarece designerii magazinului știu că mirosul de pâine proaspătă va atrage clienții prin magazin. Nu este surprinzător atunci, că câinii vor gravita, de asemenea, în mod natural spre alimente. Dacă acest instinct natural să graviteze spre alimente, a condus la un tratament suplimentar sau la un Tidbit în trecut, un câine va învăța foarte repede că merită să agățați în viitor!

Câinii sunt foarte buni, știind cum să obțină ceea ce doresc de la proprietarii lor și vor repeta comportamentele care s-au dovedit a fi reușite în trecut. Aceasta poate include pawing, lătrat, sau whining În încercarea de a obține alimente, afecțiune sau plimbare. Dacă comportamentul a primit răspunsul, câinele a vrut anterior, ei vor învăța repede să o facă din nou și din nou. În calitate de proprietar, s-ar putea să vă consolidezi acest obicei fără să-i dai seama - puțini dintre noi pot rezista să-i dau câinelui nostru un pat pe cap când își odihnește capul în poala noastră, dar de fapt, ne dăm în mod neatenționat cererea câinelui de atenție.

Deci, dacă instinctul unui câine îl conduce la mâncare, iar comportamentul său îi solicită proprietarului să-i dea niște mâncare, un câine va învăța rapid că cerșind un mod de succes de a obține ceva mâncare gustoasă și va repeta comportamentul de multe ori!

În mod similar, dacă un câine efectuează un comportament care atrage atenția (chiar și o atenție negativă), este probabil să-și amintească comportamentul și să-l repete ori de câte ori dorește o atenție din nou.

câine cerșind pentru o bucată de pui

Cum să vă opriți câinele cerșind

Ca și în multe lucruri, prevenirea este mai bună decât vindecarea. Dacă vă puteți opri câinele de la învățarea că cerșetorul poate duce la alimente, este mai ușor decât să-l antrenezi odată ce a învățat comportamentul. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. a învățat deja beneficiile cerșilor, nu este imposibil să le împiedicați să o facă. Iată câteva sfaturi utile:

  • Mănâncă într-o cameră separată. Poate că cea mai simplă modalitate de a vă asigura că câinele vă lasă singur în timp ce mâncați este să mâncați într-o cameră separată. Dacă preferați să nu închideți câinele complet, ați putea folosi a Poarta de câine pentru a le separa astfel încât să vă poată vedea totuși. Alternativ, dacă dvs câinele este instruit cu crate, l-ai putea pune în cutii de câine în timp ce mănânci.

Ați putea dori, de asemenea: Crăciun de câine

  • Ignorați orice comportament nedorit. Toate pregătirile bune de câini se bazează pe ignorarea comportamentelor nedorite și lăudând un comportament bun și nu este diferit de cerșit. Este ușor să renunți la acei ochi de câine, dar este important ca câinele tău să învață că cerșind nu va duce la mâncare, afecțiune sau altceva pe care ar putea să-l cerșească. Amintiți-vă că câinele dvs. este bine hrănit și îngrijit și nu dați înăuntru!
  • Păstrați-vă câinele ocupat. O altă modalitate de a vă asigura că puteți mânca în pace este să vă dați câinelui altceva să vă concentrați. Acest lucru ar putea fi un mestecator, o jucărie umplută cu ceva gustos sau propria sa cină (amintiți-vă, probabil că va mânca mult mai repede decât voi, ca să vă gândiți să vă împrăștiați mâncarea sau să cumpărați unul dintre bolurile de hrană lentă pentru al face să lucreze a puțin mai greu pentru ea).
  • Setați o rutină de alimentare. Asigurați-vă câine mănâncă în același timp În același loc în fiecare zi vă va permite câinelui să afle că aceasta este meselul său și, prin urmare, poate fi mai puțin probabil să doriți să vă întrerupeți a ta.
  • Setați o rutină de redare / exercițiu. Majoritatea câinilor iubesc rutina. Precum și o rutină de masă, poate fi de asemenea utilă să aveți o rutină de exerciții și de joc. Jucând cu câinele sau cu câinele Luându-l pentru o plimbare lungă Înainte de a mânca, poate încuraja câinele dvs. să fie mai relaxat sau chiar de somn în timp ce mâncați. Cerneștinul poate fi, de asemenea, un strigăt pentru atenție, asigurându-vă că o calendare o sesiune de joc sau de exerciții garantează că câinele dvs. va atrage atenția pe care o dorește și merită.
  • Nu oferiți câmpiei dvs. de câine de pe farfurie. Așa cum am discutat deja, câinii învață repede. Dacă vă dați câinelui dvs. ceva de la plăcuța dvs. ca răspuns la el priviți, lătrat, pasăre etc., el este sigur că va încerca din nou aceeași tactică. Folosind "alimente umane" cum ar fi puiul sau brânza, ca parte a procesului de antrenament al câinelui dvs., este absolut bine și contrar unor credințe nu conduce direct la cerșit. Câinii sunt inteligenți și pot învăța reguli foarte specifice, astfel încât să învețe cu bucurie că brânza este ok ca o recompensă de antrenament, dar nu ok de la farfurie - atâta timp cât nu-l dai la el de la farfurie!
  • Nu folosiți câinele dvs. ca un aspirator! Poate fi foarte tentant să lăsați câinele dvs. să curețe câteva bucăți pe podea, dar acest lucru va duce la câinele dvs. atârnând în jurul fiecărei mese în speranța că ați putea lăsa ceva în urmă pentru el să se clarifice!
  • Fii consistent. Este foarte important ca toată lumea din viața câinelui dvs. să fie consecventă, așa că asigurați-vă că toată lumea din gospodărie nu știe că nu a dat-o pe câinele tău. Acest lucru se aplică vizitatorilor și este deosebit de important atunci când predă copiii cum să se comporte în jurul câinilor. Copiii pot fi tentați să alunece câteva legume de pe placa lor spre un câine recunoscător. Acest lucru consolidează comportamentul nedorit de cerșit, dar ar putea duce, de asemenea, la câinele dvs. care mănâncă ceva care îi poate face rău.
  • Evitați să vă pedepsiți câinele. Câinii iubesc atenția, chiar dacă este negativă, deci este important să nu strigați sau să vă pedepsiți câinele pentru că cerșetor, deoarece chiar și acest fel de atenție poate fi suficient pentru a vă determina câinele să continue comportamentul.
  • Nu-ți ispiteți câinele. Câinii sunt naturali curioși și au nasuri excepțional de bune. Prin urmare, ori de câte ori este posibil, încercați să păstrați alimentele departe de câine pentru a evita ispita. Încercați să nu lăsați alimente pe dulapuri de bucătărie sau mese de cafea în cadrul câinelui dvs.

În legătură cu o postare: Alimentator de câine de alimentare lentă

Câine de cârnați cerșind pentru alimente

Câinii sunt în mod natural curios și rapid pentru a învăța, astfel încât cerșetorul este un comportament perfect natural. Cerneștinul este, de asemenea, foarte ușor întărit de către proprietarii bine înțeleși. Din fericire, cerșetorii poate fi, de obicei, prevenită sau oprită urmând o combinație a acestor sfaturi și făcând câteva ajustări simple de rutina câinelui.

Dacă aceste sfaturi nu reușesc să oprească comportamentul de cerșit, ar putea fi, de asemenea, merită luată în considerare schimbarea alimentelor pe care câinele dvs. îl mănâncă. Dacă câinele dvs. lipsește ceva esențial din dieta sa, poate fi cerșit pentru a compensa ceea ce lipsește. În unele cazuri, poate fi, de asemenea, să merităm o excursie la veterinar pentru unele teste suplimentare, deoarece un apetit excesiv ar putea indica o problemă medicală subiacentă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Învățați câinele dvs. Să nu mai cerșească