Câine plângând în cutie - cum să pregătească puii ca să-i placă cutia

Câine plângând în cutie - cum să pregătească puii ca să-i placă cutia

Proprietarii își cumpără capetele de câini pentru a oferi un spațiu sigur ca câinele lor să facă în general și în timp ce sunt în afara. Prin urmare, atunci când nu aduce confortul dvs. de câine, acest lucru poate fi destul de supărător pentru ambele părți. Dacă ale tale Câinele plânge într-o cutie, Nu vă faceți griji, situația nu este cu siguranță neajutorată.

Fie că este vorba de un câine sau un câine Puii plângând într-o cutie, Există cauze diferite de a lua în considerare și modalități de a ajuta prietenul tău blană. Anxietatea de separare, durerea și necesitatea toaletei sunt toate cauzele. Există măsuri preventive pe care le puteți lua pentru a vă asigura că câinele dvs. este fericit și se simte în siguranță înainte ca creșterea plânsului. Vom explica fiecare opțiune în profunzime pentru dvs. de mai jos!

De ce puii plâng în cutii lor?

Când primești mai întâi un cățeluș, ei vor fi destul de aglomerați. Un catelus plângând într-o cutie când este lăsat singur, este destul de așteptat inițial. Ei sunt tineri și au nevoie de prezența noastră. A Crate pentru catelusul tău poate fi un instrument foarte util în stadiul actual al vieții. Nu numai că, ci până la momentul în care sunt vârstnici.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu va lua ceva timp pentru ca ei să se adapteze. in primul rand, Este ceva nou, iar fiecare câine are nevoie de timp să se adapteze. Acest lucru se aplică și mai mult unui nou catelus care va primi anxietate de bază și anxietate de separare mult mai proeminent. Prietenii noștri doresc să fie întotdeauna de partea noastră, dar acest lucru nu este întotdeauna practic sau chiar sigur.

Plânsul nu este întotdeauna legat de câinele tău care vrea să fie cu tine totuși. De asemenea, poate fi nevoie de toaletă, senzație de rău, și multe alte motive, cum ar fi frigul. Înainte de a vă putea trata catelul sau câinele mai în vârstă, trebuie să identificați de ce plâng în cutie.

Întrebați-vă câteva întrebări:

  • Ele plâng doar ocazional sau constant?
  • Este când părăsiți camera în care se află sau este de îndată ce intră în cutie?
  • Câinele dvs. a avut o verificare recentă de sănătate?
  • Care este temperatura camerei în care se află cutia?

Dacă aveți îngrijorări sau nu sunteți sigur că cauza, verificați cu a behaviorist sau veterinar.

Cum să-ți oprești catelul de la plâns în cutie

Există mai multe modalități de a împiedica ca câinele să plângă în cutia lor. Este un proces numit Catedra de antrenament. În funcție de personalitatea catelului, vârsta, rasa sa și cu cutia, antrenamentul cu crate poate fi mai mult sau mai puțin scurt.

Introduceți încet cutia

După ce ați cumpărat câinele dvs. o cutie, nu ar trebui să începeți imediat să dormiți câinele în cutia lor timp de ore la un moment dat sau peste noapte. Schimbarea poate fi incredibil de stresantă și acest lucru poate duce la o creștere a comportamentului negativ ca o priză. Acest lucru poate fi gnawing la bare, urinând în interiorul cutiei și, bineînțeles, plângând. Nu vă pedepsiți niciodată câinele, în schimb, introduceți treptat câinele dvs. la cutia lor. Începeți prin includerea lucrurilor confortabile în interiorul cutiei. Aceasta poate fi jucăria lor preferată sau pătură, și chiar îmbrăcămintea dvs. ca sursă de sprijin.

Începeți prin obținerea câinelui sau a catelului dvs. pentru a intra și a ieși din cutia de la propriul lor acord. Recompensați-le pozitiv de fiecare dată când intră sau au fost în cutie. Odată ce sunt confortabil să intre în Caga de câine, le puteți plasa în cușcă pentru un minut, Și încă o dată, recompensează-i. Lucrați până la cinci minute, zece minute și așa mai departe până când sunt complet confortabile.

Doar asigurați-vă că nu vă lăsați niciodată câinele într-o cutie mai mult de nouă ore. Deși acesta este maximul absolut și câinii care sunt adulți, nu vârstnici și cățeluși.

Puppy plângând în cutie
Încet Trenul de crate cainele tau.

Alegeți cutia dreaptă

Dacă o cutie nu este dimensiunea potrivită pentru câinele dvs. sau dacă nu se simte ca un spațiu sigur pentru ei, ei nu se vor simți confortabil înăuntru. Acest lucru poate duce la plânsul câinelui. În primul rând, luați în considerare dimensiunea evidentă, a câinelui tău. Asigurați-vă că pot intra confortabil în cușcă și dacă se luptă, cumpărați o dimensiune mai mare. De asemenea, ar trebui ia în considerare poziția lor naturală de dormit. Dacă câinele dvs. preferă să se încurce, vă puteți îngrijora doar de înălțimea lor. Cu toate acestea, dacă dețineți un câine care îi place să se întindă în somn, veți avea nevoie de o cutie de câini mai largi.

Mai mult decât dimensiunea, cutia câinelui dvs. ar trebui să le aducă confort și puteți face acest lucru în alegerea. Din cuști de sârmă în cuști de lemn, unii pot oferi câine mai multă ventilație, în timp ce alții oferă mai multă adăpost. Achiziția adăugată a unui Dog Crate capac poate, de asemenea, ajuta pupul dvs. să se simtă mai sigure și mai fericit în cutia lor. De asemenea, ia în considerare pat sau pături pe care le veți așeza pe baza cutiei, deoarece vă pot ajuta și câinele să se simtă mai fericiți.

Familiaritate cu cutia

Cutia câinelui nu trebuie folosit fără ca ei să se obișnuiască cu ea, nici o pedeapsă. O cutie de câine este spațiul dvs. sigur al puilor, undeva ei ar trebui să se poată retrage în momente de stres. Ar trebui să fie folosit pentru vremuri bune, precum și cel rău, iar acest lucru nu înseamnă doar o armare pozitivă cu tratamentele! Dacă cumperi câinele dvs. o nouă jucărie, în loc să le dați-le, puneți noua lor entuziasm în cutie. Ei vor merge la noua lor cutie și o vor asocia cu ceva distractiv și pozitiv. Puteți face acest lucru cu tot ce vă place câinele dvs., tratează, jucării, pături și chiar timpul îi dați atenție.

Majoritatea câinilor adoră atenția și afectuosul pe care îl dăm. Să le încurajeze în cutia lor și să le ofere laudă poate fi cea mai bună modalitate de a obține un câine pentru a-și asocia cutia cu ceva bun. Accident vascular cerebral, dați-le sărutări și asigurați-vă că le numiți un câine bun! Ea a fost de fapt dovedită că mulți câini preferă lauda la alimente, astfel încât acest lucru poate fi mai sănătos și mai eficient decât tratează!

Mese în cutie

O altă modalitate de a-ți asocia cu câinele în mod pozitiv cutia este să-i hrănească mesele în interiorul cutiei. Acest lucru funcționează pentru a-ți face ca câinele să se simtă emoții pozitive despre cutie, dar îi ajută să se obișnuiască cu perspectiva în cazul în care trebuie să-și mănânce mâncarea în timpul cutiei. Nu începeți prin forțarea câinelui să meargă în cutie și plasându-le rapid masa înăuntru, nici nu ar trebui să le facă să mănânce fiecare masă în cușcă pentru a începe cu. In schimb, Puneți una din mesele lor zilnice în interiorul cutiei și lăsați-le să intre în timpul lor. Asigurați-vă că niciun alt animal de companie sau copii nu ar putea să-și ia mâncarea, așa cum ar putea să-ți iau câinele ceva timp pentru a ajunge acolo.

Dacă acestea sunt, în general, nervoase, ar putea fi mai bine să nu interacționați cu ei sau să le încurajați în cușcă și, în schimb, să le permiteți să facă acest lucru în timpul lor. Cu toate acestea, dacă acestea sunt nervoase cu privire la cușcă și beneficiază de sprijinul dvs., încurajați-le cu ușurință cu laudă și așezat de castronul lor.

Cravarea pentru perioade de timp mai scurte

Poate că nu este cuticul care provoacă câinele dvs. să plângă, dar durata timpului în care sunt lăsați în cutia lor. Poate că câinele dvs. suferă de anxietate de separare sau sunt vârstnici și au nevoie de toaletă mai frecvent. Unii câini nu puteți cuprinde pentru perioade lungi de timp datorită nevoilor lor individuale. Atât de adaptat la asta! Cuprinde-le pentru perioade mai scurte de timp și numai atunci când este necesar. Acest lucru ar putea include părăsirea casei pentru a face niște cumpărături, dar poate nu pentru o schimbare la locul de muncă. Decideți cât timp veți ieși din casă și asigurați-vă că acest lucru nu este prea mult timp de o perioadă pentru ca ei să fie cu cutia lor.

Exercitați câinele dvs

Câinele dvs. de câine poate fi legat de ei că se simte că se agită să fie încuiată în interiorul cutiei lor. Caz în care se asigură că au o sesiune intensă de exerciții înainte de a le obține în interiorul cutiei. Acest lucru poate fi foarte distractiv pentru ei și le-a pus într-o stare bună. Mai mult, totuși, scapă de toată energia în prealabil. Ei vor intra în cutie foarte obosită și se vor bucura de odihna lor necesară și, cel mai probabil, un pui bun. Doar asigurați-vă că câinele dvs. are acces la o apă proaspătă, rece, în timp ce se află în cutie, deoarece acestea pot fi deshidratate după exerciții fizice.

câine se amestecă nebun în cutie
Câinii se simt antsy în cutii.

Verificarea sănătății câinelui

Câinele tău plângând în cușcă poate fi un semn de boală sau durere. De aceea, verificările regulate de sănătate cu medicul veterinar sunt atât de importante, Pentru a identifica orice probleme de sănătate care pot fi interne. Plângerea poate fi singurul simptom afișează câinele dvs. pentru a afișa acest disconfort. Dar ce condiții ar apărea numai în cutie? Câinii cu durere de mobilitate pot accelea mai mult după ședința sau culcând pentru o vreme în poziții care solicită cu crate, sau pot pur și simplu să meargă mai mult. Pe de altă parte, câinii cu infecții UTI pot avea dureri înainte de urinare și plângând să fie eliberați.

Fiți conștienți de temperatură

Dacă este prea fierbinte sau prea rece în zonă, cutia câinelui dvs. este plasat în, atunci ei pot suferi consecințe dăunătoare. Din Cursa de căldură la hipotermie, Câinele dvs. de câine ți-ar putea spune despre disconfortul lor și încercând să-l transmită. Ei nu pot părăsi situația, nici temperatura, deci asigurați-vă că este plasată în mod corespunzător. Dacă locuiți într-o zonă fierbinte sau la rece și aveți nevoie să vă cuți câinele, atunci trebuie să le oferiți ceea ce au nevoie. Dacă temperatura este ridicată, câinele dvs. poate avea nevoie de a Mat cool, ventilator, și a aprovizionare mare de apă. Întrucât într-o zonă rece vor avea nevoie de pături, un pat termal, și poate chiar unul încălzit.

Ignorați comportamentul

Dacă știi că câinele tău este sănătos, fericit altfel și orice altceva este în ordine, ar putea fi timpul să nu-și dea atenția. Uneori câinii plâng pentru recunoașterea noastră și trebuie să tragem o linie. Poate fi un caz de ignorare a câinelui tău și de a le permite să se calmeze. in orice caz, Vă recomandăm să faceți acest lucru cu recomandările unui veterinar sau al unui comportament. Un câine plâns este de obicei un semn pentru ei comunica ceva este greșit, deci nu presupuneți niciodată că ar trebui să luați direct această cale de acțiune.

Când trebuie să vă faceți griji cu privire la plânsul câinelui tău?

Trebuie să vă faceți griji cu privire la plânsul câinelui tău Dacă este constantă, extrem de excesivă în cutie sau duce la un comportament negativ și dăunător. Anxietate poate fi incredibil de stresant pentru câini și poate afecta sănătatea lor mentală și fizică. Deci, chiar dacă plânsul provine din ceva fără interferențe veterinar, este încă esențial să căutați ajutorul unei profesii. De asemenea, fiți conștienți de alte semne care ar putea indica o boală fizică care ar putea avea nevoie de o vizită în veterie.

Câine plângând în Crate - FAQ

Pentru a vă ajuta în orice fel putem, am compus cele mai căutate întrebări de pe Internet despre câinele dvs. plângând într-o cutie și le-a răspuns mai jos.

Cât timp ar trebui să lași un câine să plângă într-o cutie pentru?

Depinde de urgența plânsului lor însoțită de orice alte simptome. Analizați comportamentul lor împreună cu mediul dvs. pentru a determina dacă ceea ce înseamnă ajutor sau interferențe. Dacă ale tale veterinar sau comportamentist ți-a sfătuit să ignori câinele tău plâns, atunci Asigurați-vă că le cereți pentru timpul recomandat de asemenea.

Punerea unei pături peste un ajutor pentru câini?

O pătură ajută, de obicei, câinele dvs. să se simtă confortabil într-o cutie. Acest lucru se datorează faptului că întunericul este calmant și poate ajuta la prevenirea anxietății. Este de ce atât de mulți proprietari recomandă cumpararea unui capac de câine pentru acest scop exact.

Este crud să vă îndoiți un câine noaptea?

Este crud să păstrați un câine într-o cușcă timp de mai multe ore, totuși, atâta timp cât li se dă o pauză de pipi și sunt deja confortabile cu cutia, nu este. Câinii au nevoie de furnizarea de apă, o cușcă adecvată, și nu prea mult timp blocat.

Poate un cățeluș însăși la moarte?

Un catelus nu se poate plânge la moarte, dar se poate face să se simtă bolnav cu anxietate și dați-i o durere în gât din plâns. Asigurați-vă că nici un catelus nu este lăsat prea mult într-o cușcă, au nevoie de atenție și iubesc mai mult decât un câine adult. Ei nu plânge niciodată să vă frustreze, doar pentru a fi observat.

Ce este o alternativă bună pentru câini?

Există multe alternative excelente la cutii de câini, inclusiv Doggy PlayPens, Porțile de siguranță pentru a-ți păstra câinele într-o cameră și chiar luați-le în îngrijirea copiilor.

Întotdeauna amintiți-vă că câinele dvs. plânge în cutia lor pentru un motiv. Nu-i pedepsi, ia-ți timp să-ți dai seama de ce se comportă în acest fel și cum le poți ajuta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine plângând în cutie - cum să pregătească puii ca să-i placă cutia