10+ Întrebări credite de câini ar trebui să ceară cumpărătorilor de catelus

10+ Întrebări Credite de câini ar trebui să ceară cumpărătorilor de catelus

Crescătorii responsabili răspund întrebărilor cumpărătorilor, cumpărătorii responsabili răspund la întrebările crescătorului. Un mare crescător nu este după cel mai mare ofertant, ci mai degrabă încearcă să găsească cea mai bună casă nouă pentru cățeluși. Există o singură modalitate de a afla, este întrebând potențialul cumpărătorului câteva întrebări clare - prin e-mail, la telefon sau în timpul unei vizite, nu contează cu adevărat.

Dacă clienții sunt deranjați sau obosiți, ei nu merită să primească un câine în primul rând; Ei ar trebui să înțeleagă că ca un crescător de câini responsabili, doriți să plasați puii în cele mai bune familii posibile. Sunteți expert aici - și sunt evaluați la fel de atent în timp ce vă evaluează.

De ce vrei un câine?

Ce fel de crescător nu vrea să știe de ce casa lui câine dorește un tovarăș? Aici începeți să cunoașteți intențiile din spatele noilor proprietari și să vă asigurați că ele iau câinele drept pentru ei înșiși. Utilizați-vă bunul simț și experiența pentru a ști dacă clientul este demn de încredere și nu dorește un cadou de Crăciun care să ajungă într-un adăpost un an mai târziu.

De ce ați ales această rasă?

Odată ce înțelegeți motivele care se află în spatele nevoii unui câine, puteți să o restrângeți de ce se întâmplă în mod specific pentru această rasă. Ar trebui să știți că rasa dvs. de inimă, insulele sale și să vă puteți informa cu adevărat cumpărătorul potențial despre câine și dacă această rasă este sau nu potrivită pentru nevoile și așteptările lor. Evaluați stilul de viață al proprietarului și asigurați-vă că este compatibil cu câinele dvs.

Cine este responsabil pentru îngrijirea câinelui?

Pentru că deținerea unui câine nu este doar un privilegiu - este, de asemenea, o mare responsabilitate de a suporta în timp. Îngrijirea zilnică și atenția, verificările lunare și urgențele punctuale, nu este întotdeauna ușor. Care se ocupă de toate îndatoririle inerente primului animal de companie într-o gospodărie? Responsabilitățile pot fi împărtășite, dar ar trebui să fie clare din ziua 1, astfel încât atunci când apare orice situație, oamenii se vor ocupa cu el prompt și eficient.

Câine care se joacă în zăpadă
Fii 100% sigur că potențialul cumpărător se va angaja să joace cu câinele, indiferent de condițiile meteorologice.

Aveți timp să satisfaceți nevoile exigente ale catelului / câinelui pentru hrănire, instruire și exerciții fizice?

Unele rase necesită mai mult exercițiu decât alții, iar într-o gunoi, unele pui vor avea nevoie de mai multă pregătire decât altele. Informați potențialul proprietar și vedeți dacă se pot ocupa de volumul de muncă care vine cu orice catelus. Hrănirea unui câine nu este despre scooping kibble dintr-o pungă, se asigură că mâncarea se bucură de câinele tău. Formarea nu este doar despre antrenamentul de quety, oferă companionului dvs. cea mai bună socializare posibilă. Exercitarea poate fi redată cu câteva rase, dar unii câini de lucru vor avea nevoie de mult mai mult decât un sprint pentru a-și îndeplini cerințele zilnice de exerciții fizice. Știți că rasa ta și câinii tăi mai mult decât oricine altcineva, mai bine lăsați potențialii proprietari să știe înainte de a fi copleșiți de sarcinile la îndemână.

Există copii? Dacă da, cât de vechi sunt ei? Cum ar fi instruiți în grija câinelui?

Copiii iubesc câinii și majoritatea câinilor iubesc copiii, dar este nevoie de precauție în plus atunci când există un copil sau un copil în casă. Explicați modul în care copiii ar trebui să li se spună să se comporte în jurul câinelui și să se asigure că potențialii proprietari au experiența sau, cel puțin, cunoașterea pentru a face față situațiilor ipotetice (chiar și cele mai grave), cum ar fi câinele devenind agresiv față de copil. Cel mai bine este pentru reputația dvs. și câinii dvs. pentru a anticipa orice problemă care ar putea apărea în viitor.

Oare cineva din gospodărie are alergii?

Oamenii care intenționează să primească un câine, de obicei, știu dacă există sau nu o persoană cu alergii, dar costă 30 de secunde pentru a întreba. În timp ce nici o rasă de câine nu este complet hipoalergenică, există o serie de rase care sunt mult mai compatibile cu persoanele care suferă de alergie.

Aceste aproape Hypoallergenul câinelui se numără:

  • Bedlington Terrier
  • Bichon Frise
  • Bichon Frise
  • Coton de Tulear
  • Irlandeză apă spaniel
  • Kerry Blue Terrier
  • Malteză
  • Pudel
  • Câine de apă portugheză
  • Schnauzer mic
  • Gigant schnauzer
  • Terrier de grâu de grâu
  • XOLOITZCINTLI
  • American fără păr fără păr
  • Lagotto Romagnolo
  • Câine de apă spaniolă
  • Câine de apă spaniolă
  • Peruvian Inca Orchid
HypoallerGenic Black Poodle Dog
Un frumos pudel negru, recunoscut ca o rasă de câini hipoalergenică.

Te-ai angajat la îngrijirea și întreținerea sănătății?

Este cunoscut de toți crescătorii de câini cu experiență și pasionați că acești tovarăși mici (uneori imensi) necesită îngrijire și un ochi atent asupra lor sănătate și nivelul de fitness. Este nevoie de timp, efort și, uneori, o mulțime de bani pentru a vă menține câinele și câinele sănătos. Este un nou proprietar de câini noi subestimați, dar trebuie să vă asigurați că vă lasă pe deplin conștienți de ceea ce au dreptul la această rasă de câine și cu acest câine special.

Care este atitudinea dvs. față de formare și ascultare?

Indiferent dacă vând un câine de apartament sau o cățea de herding, trebuie să aflați mai multe despre Planul Proprietarului Proprietarului: educația de bază, ascultarea, timpul permis pentru aceasta și atitudinea lor generală față de toate acestea. Dacă aveți sfaturi, împărtășiți-le; Dacă aveți avertismente, avertizați-le.

Asigurați-vă că viitorul deținător al câinelui este conștient de căile moderne de a socializați un câine Pentru a evita comportamentele problematice nedorite într-o etapă ulterioară în viață.

Cât de des este cineva acasă?

Vorbim despre prietenul cel mai bun al omului, cu siguranță nu este un singur singuratic. Asigurați-vă că casa câinelui dvs. va acorda suficientă atenție, iubire și timp de calitate pe o bază zilnică. Un câine fără stăpânul său este un câine trist, astfel încât, dacă lucrează toată ziua, trebuie să se străduiască să obțină catelul obișnuit cu această rutină din ziua 1. Un câine va reacționa prost dacă în primele săptămâni sunt cheltuite cu maestrul lor non-stop și, brusc, stăpânul dispare 10 ore pe zi. Toți trebuie să lucrăm și este în regulă, doar asigurați-vă că pot da catelul și câinele suficient timp să-l respecte.

Veți avea timp să mergeți și să jucați cu câinele?

Timpul de calitate nu este sinonim cu timpul de prezență! Fiind în aceeași casă este foarte diferită de a juca în mod activ cu câinele și de a acorda atenție reacțiilor și nevoilor sale. Ploaie, valuri de căldură, zăpadă, gheață, muncă, cină cu prietenii, cinema, data & # 8230; Acestea sunt doar câteva motive pentru care nu ar vrea să iasă să meargă și să se joace cu câinele său, dar ghici ce, trebuie să ieși și să o faci cu plăcere! Este posibil să nu fie interesant în fiecare zi, dar trebuie făcute sacrificii și câinele trebuie să fie umblat și stimulat, indiferent de imperativele proprietarului său și de schimbările de dispoziție.

Sunteți conștient de costurile implicate în îngrijirea veterinară, cumpărarea de hrană pentru câini de calitate, îmbarcare câine atunci când este departe, taxe anuale de licență etc?

Nu în ultimul rând, poate cea mai subestimată dificultate la cumpărarea unui câine nou este cheltuielile pe care le reprezintă pe o bază zilnică, săptămânală și anuală. De la costurile veterinare și Asigurări de câini la onorariile de licențiere, un proprietar de animale de companie va trebui să obțină bani din buzunar și uneori poate merge foarte repede dacă proprietarul într-adevăr îi pasă de tovarășul său.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10+ Întrebări credite de câini ar trebui să ceară cumpărătorilor de catelus