Cum de a face un câine pierde în greutate

A existat o tendință nefericită în ultimii ani. Câinii, ca și tovarășii lor umani, au câștigat din ce în ce mai mare greutate. Obezitatea este o epidemie și, din păcate, este ușor de prevenită. Învăţare Cum de a face un câine pierde în greutate ar putea adăuga ani la viața animalelor de companie!

Pound-urile suplimentare nu sunt doar periculoase pentru sănătatea câinelui. Ei își pot restrânge mobilitatea și își pot împiedica calitatea vieții. Studiile au constatat, de asemenea, că rezultă obezitatea boala de inima la câini și la cancer, Hipertensiune arterială, probleme respiratorii, Probleme ale tractului urinar, Toleranța slabă a căldurii și complicațiile chirurgicale.

Purtând în jurul valorii de tot ceea ce greutatea suplimentară pune mai multă presiune asupra oaselor și articulațiilor animalului. Ea face mai greu ca Fido să se miște și să scadă gama de mișcare în articulațiile sale. Animalele de companie supraponderale sunt mai susceptibile de a suferi:

  • artrită
  • Diabet
  • boala de inima
  • tensiune arterială crescută
  • Tulburări pulmonare
  • Tumorile canceroase
  • Disfuncția sistemului imunitar

Ce este mai rău decât toate acestea, este că obezitatea poate fi o condiție care pune viața în pericol dacă este lăsată netratată. Dacă câinele dvs. continuă să fie supraponderal pentru o perioadă lungă de timp, va face daune organelor sale interne și poate duce la un Moarte prematura.

Cum de a face un câine pierde în greutate

Cum de a face un câine pierde în greutate

Câinii sunt considerați supraponderali când greutatea corporală este mai mare decât 15% deasupra idealului. Ele sunt considerate obezi când greutatea lor este mai mare decât 30% din ideal. Știu ce gândești - cum știi ce este greutatea ideală a câinelui tău?

Pentru a stabili o greutate ideală a câinelui, va trebui să utilizați a Scorul de stare a corpului (BCS). De asemenea, trebuie să vă consultați medicul veterinar dacă credeți că câinele dvs. este supraponderal. Ei vor folosi o diagramă BCS pentru a vă ajuta să înțelegeți greutatea corpului câinelui și impactul pe care îl are asupra sănătății sale.

Dacă medicul veterinar vă spune că câinele dvs. este supraponderal în funcție de graficul BCS, este timpul să ajutăm Fido să cadă câteva kilograme! Trebuie să o faceți într-un mod sigur și reglementat. Învățând cum să faci un câine pierde în greutate nu este ceva care se va întâmpla peste noapte.

1. Dietă

Ne iubim animalele de companie, din păcate, adesea arătăm acea dragoste prin hrănirea câinilor noștri alimente suplimentare și tratează. Arătând dragostea dvs. în acest fel va duce rapid la obezitate. Controlul porțiunii și tăierea gustărilor sunt două modalități simple de a reduce caloriile inutile din dieta câinelui.

Hrana de câine pe care o hrăniți are ghiduri de dimensiune de servire pe partea laterală a pachetului. Fiecare brand de hrană pentru câini este diferit, astfel încât această recomandare se va schimba pe baza mărcii și a tipului de alimente pentru câini pe care îl hrăniți. Trebuie să Stick la aceste orientări de mărime de servire, Chiar dacă nu credeți că este suficientă mâncare.

Aceste orientări sunt create pentru a oferi câinelui dvs. o masă echilibrată din punct de vedere nutrițional. Alimentele de câine de calitate superioară sunt mai dentite dens, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie să hrăniți cât mai multă mâncare pentru a obține aceeași cantitate de nutrienți găsiți în hrana de calitate mai slabă. Măsurați alimentele câinelui și asigurați-vă că respectați suma recomandată.

De asemenea, tăierea gustărilor este, de asemenea, extrem de importantă atunci când vine vorba de a ajuta pe animalele de companie să vândă kilograme nedorite. Nu mai sunt bucăți de brânză, câini fierbinți sau alte mari grasimi, high-calorie alimente umaneTăiați toate resturile de masă.

De asemenea, trebuie să aveți grijă atunci când alimentați tratate de grăsimi ridicate. Multe tratate de câine sunt ridicate în calorii, dar cu valoare nutrițională scăzută. Încerca Înlocuirea câinilor comerciali nesănătoși tratează Cu unele gustări alimentare umane care sunt ambalate cu valoare nutrițională, cum ar fi mere, afine, morcovi și fasole verde.

Sunt cateva Câine comercială sănătoasă tratează de asemenea. Ele sunt de obicei mai mari în fibre, mai mici în calorii și conțin mai mulți nutrienți. Dar este cel mai bine să evitați tratamentele câinilor cu totul.

câine obez

2. Exercițiu

Trebuie să împerecheați o dietă mai sănătoasă cu exerciții fizice pentru a vă ajuta pupul să piardă în greutate. Exercițiul adăugat nu va ajuta doar animalele de companie să scape de kilograme, va contribui, de asemenea, la întărirea mușchilor din corpul său. De multe ori câinii supraponderali pierd masa musculară deoarece sunt mai puțin activi.

Mușchiul cântărește mai mult decât grăsime. Dacă vă urcați câinele Exercițiu de rutină Este posibil să nu observați modificarea numerelor de pe scară cât mai repede posibil, veți observa schimbarea structurii corpului. De aceea scorul corpului este atât de important!

Începeți cu exerciții moderate în intervale mici. În loc să vă luați câinele la o plimbare de 30 de minute, luați-l pentru trei plimbări mai scurte de 10 minute. Pe măsură ce starea corpului său se îmbunătățește, veți putea crește lungimea plimbărilor fără a lua o pauză.

Nu uitați să schimbați lucrurile. Câinele tău se va plictisi cu aceeași rutină, la fel ca și cum ai fi. Joacă Fetch, Du-te înot sau schimbați traseul de mers pe jos pe care îl luați. Acest lucru vă va oferi câinelui stimularea și păstrați-l motivat să-și exercite.

Exercitarea cu câinele dvs. nu este bună pentru el - va fi bună și pentru dvs! Dacă câinele dvs. se bucură de exerciții cu dvs., el va fi mai motivat. Să nu mai vorbim, vă va motiva să vă ridicați și să vă mișcați prea mult.

3. Suplimente

Anumite suplimente, cum ar fi acizii grași omega-3, ar putea, de asemenea, să ajute la pierderea în greutate. Faceți unele cercetări, dar ar trebui, de asemenea, să vorbiți cu medicul veterinar despre aceste suplimente înainte de a le adăuga la dieta câinelui dvs.

De asemenea, trebuie să vă amintiți că prea mult dintr-un lucru bun poate fi foarte rău. Nu dați niciodată câinelui dvs. o doză mai mare de suplimente pentru a încerca să accelereze pierderea în greutate. Veți ajunge să faceți mai mult rău decât bine și ar putea chiar să vă omoare câinele.

Indiferent ce faceți atunci când învățați cum să faceți un câine pierde în greutate, sănătatea și siguranța animalului dvs. trebuie să fie prima prioritate. Trebuie să vă consultați întotdeauna cu medicul veterinar înainte de a vă pune câinele pe orice program de scădere în greutate.

Citiți următorul: Obezitatea animalelor - este câinele dvs. adăugând la statistică?

Cum de a face un câine pierde în greutate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a face un câine pierde în greutate