7 Salturi populare de cal de cal

Călăreț călăreț care interpretează saltul stadionului

Scopul lui Show Jumping - De asemenea, cunoscut sub numele de Stadionul Jumping- este să demonstreze viteza și agilitatea prin evitarea penalităților, cum ar fi knock-urile, în timp ce sunt programate. Judecând în acest eveniment nu se bazează pe ascultarea calului sau pe forma călărețului. Cursurile sunt adesea decorate fie cu elemente naturale sau artificiale și plasate într-un mod care provoacă atât calul, cât și pentru călăreț, cu salturi plasate în combinații dificile, creând o mulțime de răsturnări și se întoarce de-a lungul drumului.

În A Fédération Equestre Internationale (FEI) Concurență, cum ar fi Weg (Jocuri de Ecvestre Mondiale) sau jocurile Olimpice, Există reguli stricte despre construirea salturilor. Cu toate acestea, spectacolele locale pot fi mai îndrăzneț. Iată câteva dintre cele mai frecvente salturi utilizate în concursurile de sărituri Stadium-Show.

01 din 07

Cross Rails

Primul salt Puteți întâlni vreodată va fi probabil o cale ferată încrucișată. Nu sunt de obicei văzute în competiție, dar le puteți vedea la a școală arată sau în inelul de încălzire. Ei invită la cal și călăreț deoarece, cu un punct de vârf scăzut, ei ajută ambele părți să se concentreze pe sărituri.

  • 02 din 07

    Verticale

    Verticalele sunt adesea folosite în combinații de salturi. Un vertical este un salt înșelător simplu, dar poate fi unul dintre cele mai dificil de șters. Este de obicei compusă din șine paralele sau plăci între două standarde de salt, deși pot fi utilizate alte elemente decorative. Aceste salturi pot arăta "aerisit" și ușor de a bate în jos - și, prin urmare, testați călărețul pentru a face un cal să-și dau cel mai bun efort. Verticale - și multe alte salturi - pot avea aripi care sunt folosite pentru a ajuta la focalizarea calului în centrul saltului. Există adesea o cale ferată, plasată în fața celor mai multe salturi, pentru a ajuta la distanța și înălțimea judecătorului de călăreț. Lipsa fie poate face saltul mai dificil.

  • 03 din 07

    Deschideți salturile de apă

    Un salt de apă deschisă constă în curățarea unei pătrate dreptunghiulare de apă care provoacă calul și călărețul să sară largă, mai degrabă decât înalți. Nu există nici un gard pe care calul trebuie să sară - deși gardurile ar putea fi folosite pentru a marca laturile. Dacă calul atinge apa, sau marginea saltului cu orice picior, este considerată o greșeală pentru notare. Plasticina acoperă marginea unei părți de aterizare a apei ca o modalitate de a măsura dacă un cal a eliminat apa. Acest tip de liniuță de lingură de lut cu hoofprint calul dacă o lovește. O liniuță în plasticină sau o stropire va indica o defecțiune, echivalentul unei lovituri.

  • 04 din 07

    Liverpols

    Un Liverpool este un tip de salt de apă. Este similar cu un salt deschis de apă, dar include un gard înainte, peste sau pe ambele părți ale apei. Calul trebuie să clarifică atât șinele de gard, cât și de apă. Obstacolul din acest salt nu este de obicei la fel de larg ca un salt deschis de apă.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Pereți

    Pereții sunt adesea decorați să arate ca o piatră reală sau cărămidă. Dar ele sunt construite pentru a fi ușoare și cad cu ușurință. Ele arată intimidante, astfel încât să prezinte o provocare mentală, chiar dacă ar putea să nu fie saltul cel mai înalt sau mai dificil pe curs.

  • 06 din 07

    Combinații

    O combinație este o linie de două sau mai multe obstacole. Combinații testează calul și controlul călărețului și precizia. Adesea, salturile sunt plasate aproape împreună, astfel încât să existe doar loc pentru una sau două pași între.

  • 07 din 07

    Baruri triple

    Un triplu bar, alcătuit din trei seturi de standarde de salt unul lângă celălalt, provoacă calul să sară largă. Salturi largi ca acestea sunt uneori numite sare răspândite. Prima bară a unui triplu este de obicei cea mai mică. O variație a triplă este cunoscută sub numele de Hogsback. În acest tip de gard, Polul Middle este cel mai mare. O altă variantă este un ventilator, în care cele trei bare sunt pe standarde separate. Deci, atunci când este privit de sus, gardul este forma unui ventilator nefolosit. Salturi ca aceasta prezintă o provocare mentală, precum și una fizică.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Salturi populare de cal de cal