Puppy mush & # 038; puppy gruel rețete

Puppy Mush & # 038; Puppy gruel rețete

Puppy Mush este prima mâncare semi-solidă pe care o vor bucura puii de îngrijire medicală. La început, este mai mult de un a Puppy Gruel care este foarte moale și lăptoasă. Săptămâna după săptămână, ciupercile de catelus va avea mai puțină conținut de apă și va deveni din ce în ce mai solid.

Crescătorii de câini trebuie să monitorizeze îndeaproape aportul alimentar al catelusilor de la mama lor și să decidă când este momentul potrivit pentru a le cerceta treptat. Un câine de mamă va decide, la un moment dat o lună, că suficientă asistență medicală a avut loc și cățelușii ar trebui să poată mânca alimente solide de câine. Ea va oferi mai puțin lapte din diferite motive (lactație slabă, puii au dinți care provoacă durerea ei etc.). Acesta este momentul perfect pentru a introduce puii să mănânce și gruel, în general în jurul săptămânii a treia și a patra a vârstei lor.

Nu este știința rachetelor, într-adevăr. Amestecați apa, formula laptelui și kibul uscat. Lăsați-o să se răcească și să-i dau puii că asigură că este foarte ciudat. Dacă preferați hrănirea naturală, puteți pregăti o carne de vită sau de pui prin șlefuirea mărcii finale. Odată cu trecerea timpului, împământul este mai gros.

Ce este ciupercile de catelus

La trei până la patru săptămâni, Puii încep înțărcare de la laptele matern și începe o dietă compusă din Puppy Mush, sau Puppy Gruel. Acest proces de tranziție durează 7 până la 8 săptămâni. Puppy Mush este o alternativă moale la alimentele grele care permite puii să înceapă procesul de a mânca fără ajutor sau în funcție de laptele mamei lor. Se face în principal alimente de câine uscate amestecate cu Puppy Formula (lapte) și apă pentru a stabili o consistență care este ușor de mestecat și digerabil. Utilizarea musterii catelusului pentru înțărcare este introdusă treptat în dieta catelului și crește în consistență până în fiecare săptămână până când alimentele uscate devine principala sa sursă de nutriție.

[Pulcquote-dreapta] Puppy Gruel este o versiune mult mai moale și mai umedă a ciupercilor catelusului.[/ Pulcquote-dreapta]

Puppy Gruel Rețete vizează facilitarea unei tranziții mai ușoare de înțărcare de la lichide simple la alimente foarte moi. Aceste mese ar trebui să aibă grijă de nevoile nutriționale de bază ale catelului și să includă o varietate de vitamine și minerale. Puppy Gruel este o versiune mai moale a catelusului Puppy. Gruel conține ingrediente mai umede, cum ar fi înlocuirea apei sau a cățelului. După prima saptamana pe gruel, cantitatea de lichid este scazuta, astfel incat o versiune mai groasa, se formeaza. Aceste mese ar trebui să conțină o varietate de proteine ​​de calitate, grăsimi sănătoase, precum și carbohidrați complexi pentru a stabili o sursă completă de hrană pentru creșterea și bunăstarea fiecărui catel.

Cât de des sa hrăniți puii

Un catelus mai tânăr când începeți mai întâi tranziția ar trebui să fie hrănită 3 până la 4 timp pe zi Dacă mănâncă în mod adecvat la fiecare masă. Dacă nu sunt, dați-le un pic de mușchi de mai multe ori pe zi mai regulat. În fiecare săptămână ar trebui să reduceți cantitatea de ingrediente umede, apă sau lapte, astfel încât consistența să devină mai groasă. Acest lucru le va pregăti pentru o dietă alimentară uscată când au finalizat procesul de înțărcare. Pe măsură ce îmbătrânesc, puteți reduce cantitatea de fluxuri de trei ori, apoi în cele din urmă de două ori pe zi.

Determinarea cât de des ar trebui să hrăniți gruel pentru cățeluși depinde de vârstă, precum și cât de departe se dezvoltă și cresc. Doriți să vă asigurați că nu ați supraestimat și nu a subsolat un catelus. Cântărește-le în fiecare săptămână pentru a vă asigura că câștigă o greutate, deoarece dacă nu sunt ei nu sunt hrăniți suficient. În acest caz, creșteți suma. De multe ori, Puppy Food va veni deja cu informațiile despre cât de multe porții pentru a da un catel, dar putem rămâne la o regulă consistentă că majoritatea crescătorilor tind să urmeze cu succes. Crearea propriului formulă de mușchi cu toate ingredientele necesare creează o bază sănătoasă pentru dieta Puppy. În afară de aceasta, știind când să se hrănească sau să nu se hrănească este, de asemenea, un element crucial și ar putea face sau să spargă de fapt o tranziție de succes.

Cum să antrenezi un catelus pentru a mânca puppy gruel

Formarea unui cățeluș de mâncare Mush necesită o mulțime de răbdare. Folosind ciupercile de catelus pentru înțărcarea catelului implică mai întâi separarea mamei și a puilor. Acest proces începe cu Introducerea de solide din ce în ce mai mult până când catelul nu mai trebuie să se asigure, sau când mama începe să scape de lapte și începe să se subțiri. Pregătirea de a instrui un catel pentru a mânca începe cu înțelegerea că aceasta va fi o încercare destul de murdară. Astfel încât întotdeauna să aibă consumabile de curățare la îndemână și să rămână răbdători.

Puppy Gruel vs Puppy Mush Gruel pentru cățeluși este mult mai moale și cum ar fi lichidul. Puppy Mush are mai puțină umiditate, dar este încă suficient de moale pentru ca puii tineri să se bucure.

Cea mai bună modalitate de a monitoriza progresul este prin cântărirea câilenților pe săptămână pentru a se asigura că acestea sunt, într-adevăr, câștigând greutatea. În plus, puteți să vă separați în acest moment puii mai agresivi și să le dați boluri proprii, deoarece acest lucru poate provoca un anumit conflict pentru mâncare și poate provoca niște cățeluși să mănânce mai puțin decât ar trebui.

Pregătiți-vă amestecul cu formula de mușcătură a catelusului și mâncarea tare până când este foarte moale și începeți prin scooparea cu degetele și puneți-o în gură. Este normal în această etapă pentru ca catelul să devină destul de agitat și să înceapă să te lupte. Fiți răbdători și continuați să introduceți mâncarea în gură. Acest lucru va dura destul de multe încercări, de fiecare dată când va începe să mănânce puțin mai mult decât înainte. Dacă sunteți în concordanță cu acest lucru, de 3 până la 4 ori pe zi, catelul va începe să-și recunoască noul mâncare și să o mănânce în mod regulat.

Formarea unui cățeluș de a mânca puppy Gruel este o experiență destul de o experiență și depinde în întregime de cât de bine crescătorul răspunde oricărei situații date. Proprietarul câinelui trebuie să fie atent în orice moment și să țină evidența cantității de alimente și când să mărească coerența și suma.

Ce superfoods pot adăuga la ciupercile catelusului

În plus, puteți servi și unele Broccoli și semințe prietenoase pentru câini care va adăuga un nou nivel de nutriție la dieta câinelui tău. Crescătorii de câini pot fi dezactivați de ideea de a-și bucura câinele măruntaie, Cu toate acestea, aceste tipuri de organe din carne au fost cunoscute pentru a adăuga beneficii substanțiale pentru sănătatea lor și sunt considerate un hrană superioară. Atunci când adăugați ingrediente umede, cum ar fi apa la alimentele uscate, este recomandat să utilizați o formulă de câine de bună calitate, în schimb sau lapte de capră.

Laptele de capră conține mai mulți substanțe nutritive decât laptele de vacă și acesta din urmă pot avea chiar efecte adverse asupra catelului, cum ar fi diareea. De asemenea, laptele va servi ca apa lor atunci când sunt și sete. Puii au nevoie de 25 până la 35 de grame de proteine ​​pentru a crește.

Tranziția de la laptele Mamei la Puppy Gruel nu este doar concepută pentru a permite unui catel să mănânce singur, ci Oferiți vitamine și substanțe nutritive esențiale, trebuie să crească. Mâncarea pe care o dați un catel trebuie să fie aliniată cu nevoile sale fizice și să fie proporționale cu vârsta, rasa și starea de sănătate. Din fericire, există destul de puține ingrediente disponibile pentru puii de astăzi care vor ajuta să-și accelereze creșterea și să le păstreze înfloritoare. Când cumpărați alimentele de câine uscate pentru a se amesteca cu ingredientele umede, optați pentru Fără alimente pentru câini fără cereale și fără porumb Pentru a evita problemele abdominale în catelus. De asemenea, încercați să evitați alimentele ieftine deoarece, după cum se spune, veți obține ceea ce plătiți.

Cum să faci ciupercile Puppy

Puppy Mush Retete pentru pui, precum și Puppy gruel rețete, se fac în mai multe moduri, în funcție de alegerea personală a crescătorului. Ce este important este că aveți ingredientele potrivite și coerența corectă. A Puppy de îngrijire medicală Cine este folosit pentru a bea laptele de îngrijire medicală este folosit pentru a consuma lichide ca mese complete.

Acum că catelul trece printr-o tranziție, El trebuie să se obișnuiască cu actul de a mânca pe cont propriu și, în cele din urmă, bazându-se pe alimente uscate. Puppy Mush Rețete ar trebui să includă o formă de kibble uscate, apă și o formulă de înaltă calitate pentru amestecare. Mulți crescători preferă să utilizeze un blender pentru a se amesteca ingredientele lor, totuși, există și alte modalități de a obține aceleași rezultate fără a-și pierde funcția și gustul.

Rețetă de grupă de casă de casă

Gruel rețete pentru cățeluși încep cu ingredientele potrivite. Acesta este ceva ce puteți face cu ușurință la domiciliu, cu condiția ca aveți esențialele potrivite. Doriți să vă asigurați mai întâi că aveți o marcă de calitate a alimentelor uscate, care vor fi folosite ca bază a ingredientului. Apoi, veți avea nevoie de o bună formulă de înlocuire a laptelui și o apă. Nu toți crescătorii folosesc apă, deoarece unii pot simți că laptele ar trebui să fie suficient. Aceasta se bazează pe preferința personală. Dacă doriți să vă hrăniți puii Dieta de câine brut, Începeți cu carne de vită de masă de masă.

În mod ideal, doriți ca rețeaua puppy gruel să fie fiert și amestecat bine. În plus, veți avea nevoie de un castron care va fi ușor ca puii să-și țină capul și să mănânce, deoarece sunt mici. Un castron mic, aplatizat va funcționa sau puteți folosi tigăi de pizza care sunt superficiale și largi. Au niște prosoape de hârtie gata de unică folosință, deoarece acest lucru poate fi destul de murdar.

Pentru a face rețeaua de mușcătură a catelusului acasă, veți avea nevoie de un blender. Această rețetă poate alimenta până la 6 până la 8 pui:

  • Plasați două cești de mâncare uscată de o calitate foarte înaltă
  • Plasați unele Carne tocată tocată
  • Adăugați în 12.5 oz de la Puppy Lapte Formula
  • Umpleți restul cu apa calda
  • Amestec bine

Nu toți crescătorii folosesc amestecuri și asta e ok. Puteți, de asemenea, să faceți o rețetă de câini de casă doar prin amestecarea manuală a unor ingrediente. Ceea ce este important este utilizarea unei calități bune de alimente uscate pentru optimizarea sănătății catelului. Consistența trebuie să fie suficient de moale pentru un copil, similar cu cerealele pentru copii și ar trebui să crească în fiecare săptămână. În acest caz, puteți adăuga doar ingredientele umede la alimentele uscate într-un castron și lăsați-l până la consistența dorită.

Easy Puppy Mush Rețetă

Există și alte metode disponibile pentru a crea o rețetă de mușchi de catelus fără a fi nevoie să depindă de ingredientele fanteziste. Dacă nu aveți un amestecător, de exemplu, amestecându-l cu mâna este cea mai ușoară formă. Este posibil, de asemenea, să folosiți pur și simplu niște alimente uscate regulate în loc de o calitate superioară. Cu toate acestea, se recomandă întotdeauna utilizarea unui brand de calitate superioară pentru calitatea sa, deoarece ceea ce înseamnă că catelul va primi a Numărul de proteine ​​mai mari Spre deosebire de mărcile comerciale regulate. În cazul în care nu puteți găsi un Kibble de înaltă calitate, cumpărați doar câteva cateluri comerciale obișnuite și o folosiți ca bază pentru rețeta dvs. Pentru o combinație mai ușoară, puteți utiliza doar apă caldă pentru a amesteca ingredientele, deoarece tinde să fie mai ușor asupra tummiilor lor decât înlocuitorul laptelui.

  • Într-un castron superficial loc 2 cupe de mâncare uscată de la alegere
  • Se toarnă apă caldă peste kibul uscat până când este complet acoperit
  • Cu un măcinat de cartofi, spargeți-l pe Kibble și apă până la formele de consistență de ovăz moale.
  • Așezați bolurile în petele lor de hrănire și lăsați puii să se umple. Va trebui să interdicați uneori, așa că rămâneți răbdători.

Permiteți puii să mănânce la rata lor. Acest proces poate dura până la o jumătate de oră sau mai mult, în funcție de cât de repede progresează și cât de mult trebuie să intervină. Dacă nu sunt interesați de mușchiul catelusului, puteți adăuga un pic de mâncare conservată, deoarece mirosul le poate atrage mai mult.

Pregătirea retepei de puști de pupa include pregătirea pentru mâncătorii murdari. Aveți prosoapele de hârtie gata și un castron eficient pentru a mânca. După cum sa menționat, mulți crescători tind să folosească plăcile sau pizza din cauza superficială și dimensiunii sale. Din nou, acest lucru va depinde de puii înșiși și în cazul în care aveți niște agresori în așternut, separați-le și le dați propriul lor castron. În funcție de vârsta lor, va trebui să modificați în mod regulat coerența gruelului, astfel încât în ​​fiecare săptămână să fie mai groasă.

Cât timp să păstreze ciupercile Puppy

Mush pentru puii trebuie să fie urmărit pentru prospețime și nu este folosit de două ori. Faceți o porție și apoi aruncați rămășițele departe, astfel încât să nu fie expuse prea mult timp și să-și piardă calitatea și aroma. Problema privind produsele alimentare cumpărate și uscate este lipsa de umiditate conținută în el. Aceste alimente tind să fie făcute cu scopul de conservare în minte, astfel încât să rămână proaspeți pentru perioade mai lungi de timp. În acest sens, aroma și recursul sunt pierdute, prin urmare, umiditatea este la minimum. Pentru ca Puppy Mush să plece, trebuie să existe o cantitate fundamentală de umiditate și umiditate.

Odată ce apa este adăugată la alimentele de câine uscate, mușchiul poate începe să plece. Atunci nu mai este comestibil în siguranță. Desigur, toate acestea depind de ingredientele utilizate, de aceea verificați întotdeauna etichetele și fiți precauți de ceea ce adăugați la amestec. Știind cum să facă rețete de mușchi de catelus și cum sau când să servească un catelus nu este suficient. Un crescător trebuie, de asemenea, să fie informat despre modul în care alimentele sunt amestecate și cât timp durează înainte ca acestea să nu mai fie comestibile sau când își pierd potența.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy mush & # 038; puppy gruel rețete