Adăugați apă la alimentele cu câini uscați

Adăugați apă la alimentele cu câini uscați

Adăugați apă la alimentele cu câini uscați pentru a face mai gustoasă și pentru a spori hidratarea câinelui. Așa că da, este bine să amestecați alimente de câine uscate cu apă. Mâncarea de câine umedă este întotdeauna preferată de câini peste kibble uscate, în special cu Puppies. Are un gust mai bun, miroase mai bine.

Cu toate acestea, trebuie să o faceți corect. Continuați să citiți pentru a descoperi toate beneficiile și modul de a face acest lucru în mod corespunzător cu sfatul nostru de specialitate.

Care sunt beneficiile adăugării apei la alimentele cu câini uscați?

Apa este adăugată din diferite motive, de exemplu, pentru a preveni diferite probleme de sănătate (ex: deshidratare și circulație a sângelui) și creșterea apetitului în cazul în care câinele dvs. nu mănâncă suficient, dar există multe altele. Continuați să citiți pentru a afla totul despre ei.

Crește hidratarea

Hidratarea corectă este vitală pentru sănătatea optimă a câinelui dvs., deoarece Apa este esențială pentru mai multe funcții fiziologice ca un nutrient indispensabil și, în plus, este mediul perfect pentru a îndepărta deșeurile metabolice.

Adăugarea de apă pentru a face hard câine alimente moale va ucide două păsări cu o singură piatră, deoarece animalul dvs. de companie se va bucura de ea mai mult și o veți ajuta să bea mai multă apă fără a observa chiar.

Chiar dacă este moale, umed, brut sau casă de casă, adăugând că unele apă va ajuta foarte mult. Din acest motiv, vă vom aduce indicații precise despre cât de mult de adăugat în secțiunile următoare.

Îmbunătățește digestia

Alimentele de câine uscate pot fi greu de digerat și, prin urmare, adăugarea unei apă va oferi animalului dvs. mult mai ușor. În plus, aceasta va induce o absorbție adecvată a nutrienților.

În plus, merită remarcat faptul că sensibilitatea digestivă a câinelui dvs. variază în funcție de dimensiunea sa, Prin urmare, o valoare importantă de monitorizare, deoarece digestia corespunzătoare este esențială pentru sănătatea optimă a câinelui dvs.

În consecință, cea mai bună strategie este să o hrănească cu o proteină foarte digerabilă în plus față de hidratarea corespunzătoare. Cu toate acestea, cu rase mici, trebuie să evitați ingredientele care ar putea reduce fermentarea colonică.

Stimulează apetitul

Dacă câinele dvs. nu mănâncă suficient, atunci apa este o soluție minunată Stimulați apetitul câinelui. Adăugând o parte din ea, veți permite alimentelor uscate să-și elibereze aroma și aroma, ceea ce poate provoca curiozitatea animalului dvs. de companie. Este ideal pentru câini bolnavi cu apetit scăzut.

Amestecarea apei cu alimente de câine uscate
Amestecarea alimentelor de câine uscate cu apă stimulează palatabilitatea mesei, care este excelentă pentru mâncătorii pretențioși!

În plus, câțiva câini pur și simplu Preferă alimentele umede la Kibble, și adăugarea apei este cea mai rapidă și mai economică modalitate de a depăși astfel de dificultăți. Simplu și ușor.

Vârful nostru este de a adăuga apă caldă deoarece va permite aroma și va dezvolta să se dezvolte mai bine, ceea ce vă va atrage câinele chiar mai mult.

Încetinește timpul de cină

Viteza de alimentație este un factor foarte influent în sănătatea animalului dvs. de companie, deoarece dacă este prea rapid, în consecință, câinele dvs. va dezvolta mai multe probleme de sănătate, mai ales dacă este o rasă mare, cum ar fi Dobermann sau Mastiff English.

Dovezile sugerează că Câinii mari de rasă sunt mai predispuși să dezvolte o dilatare gastrică-Volvulus (GDV) Dacă au mâncat rapid, care este o condiție care pune viața în pericol care progresează la o rată rapidă.

Suntem siguri că acum înțelegeți importanța încetinirii calatorului, în consecință, tot ce trebuie să faceți este să adăugați apă pentru alimentele cu câini uscați.

Împiedică problemele de sănătate

După cum am văzut, apa este un mediu pentru eliminarea deșeurilor metabolice, prin urmare, atunci când se întâmplă deshidratarea, aceasta duce la consecințe grave:

  • Pierderea electroliților (Ex: sodiu, potasiu, bicarbonat și fosfor) - aceasta creează un dezechilibru sau o perturbare, care este legată de moarte la câini. Simptomele includ durere, slăbiciune, letargie, dificultăți de respirație și convulsii
  • Probleme urinare - Deoarece nu există suficientă apă, ceea ce poate duce la gravă Us
  • Probleme de circulație a sângelui - Deoarece câinele dvs. pierde electroliții, concentrația de sodiu crește

Motive suficiente pentru a adăuga apă pentru alimentele de câine uscate, deoarece acestea vor împiedica toate aceste amenințări. În consecință, animalul tău va iubi!

Când amestecați apa cu alimente cu câini uscați

Sincer, puteți adăuga apă la orice fel de mâncare pentru câini; Cu toate acestea, în anumite circumstanțe, acesta oferă rezultate deosebit de bune. Să verificăm dacă este cazul tău!

Pentru că puii sunt înțărcați lapte

Dacă vrei să-i ajuți Tranziția de la lapte la alimente solide, Apoi, adăugarea unei apă va ajuta foarte mult. Deoarece dinții lor nu se dezvoltă încă, prin urmare, transformarea alimentelor de câine uscate în umedă le va permite să-l mestece cu ușurință și să-l digerați în mod corespunzător.

Vă recomandăm să utilizați apă caldă și transformați-o într-un fel de gruel, la fel ca mâncarea pentru copii. Vă garantăm că catelul dvs. vă va iubi. Acesta este motivul pentru care într-o întâlnire de alimente de câini uscați față de umed, acesta din urmă va câștiga de cele mai multe ori, deoarece puii sunt mâncători agitați și preferă o textură umedă și o aromă mai bogată.

in orice caz, Când să nu mai înmuiați mâncarea de catelus? Nu există un răspuns definitiv, ci 8 până la 12 săptămâni pare a fi gama ideală. Trebuie să testați și să vedeți cum reacționează catelul dvs.

când să nu mai dai gruel și să hrănească mâncare de catelus
Puppy Gruel este dat puiilor în timpul perioadei de înțărcare. Apoi, mâncarea de catelus uscată este dată până când catelul devine adult.

Când un câine nu este apă potabilă

Mai mulți câini pot fi slabi băutori de apă. Prin urmare, Înmuierea alimentelor de câine uscate în apă vă va ajuta să vă hidratezi animalul de companie. Am discutat deja pericolele de deshidratare; Cu toate acestea, merită remarcat faptul că ar putea fi un simptom al unei probleme de sănătate.

Iată câteva probleme de sănătate în care deshidratarea poate fi un simptom alarmant și comun:

  • Stres și anxietate
  • Rănire în interiorul sau aproape de gura câinelui tău
  • Dinți deteriorați
  • Infectie urinara

Prin urmare, dacă problema persistă, trebuie să vizitați medicul veterinar pentru a elimina oricare dintre problemele menționate mai sus. Un alt sfat pentru a ajuta câinii să bea mai mult este să folosească a fantana arteziana. Într-adevăr, apa de alergare a apa intră pe câini mult mai mult decât apă.

Pentru a ascunde gustul ceva

Dacă aveți nevoie să vă completați animalul cu vitamine sau să îl tratați cu un medicament, cel mai simplu mod de a administra este amestecându-l cu alimente. Cu toate acestea, unii câini vor refuza să o mănânce din cauza gustului.

Cea mai bună modalitate de a deghiza este de a adăuga apă la alimente de câine uscate, pentru ao umezi și a permite aroma și aroma lui Kibble să se extindă și să o masucă în totalitate.

De exemplu, este o modalitate excelentă de a ascunde aroma suplimentelor, cum ar fi uleiul CBD de cânepă, care sa dovedit a reduce durerea artritică și a stimula activitatea la câini. Este util, dar aroma ei poate respinge mulți câini și dacă ar fi cazul tău, atunci trebuie doar să adăugați apă.

Cu toate acestea, ce să se amestece cu alimente de câine uscate dacă apa nu era suficientă? Stocul va face truc. Puteți utiliza oasele (durează mai mult) sau carne. Oricum, veți oferi câinelui dvs. cu o nutriție superioară.

Pentru a preveni problemele dentare

Dacă este cazul animalelor de companie, hrănirea cu alimente uscate nu va ajuta la starea sa, dimpotrivă, acesta va mai agrava. S-ar putea schimba la alimentele umede; Cu toate acestea, mâncarea de câine uscată în apă va avea un efect similar.

Va trebui să testați diferite niveluri de uimentate până la lovirea locului dulce. Cu toate acestea, aceasta ar trebui să fie doar o parte a tratamentului și îngrijirii câinelui dvs., deoarece problemele dentare atunci când nesupravegheați vor deteriora sănătatea animalului dvs. de companie.

De exemplu, câinele dvs. poate dezvolta un caz de boală parodontală, care este foarte gravă, deoarece va ajunge la distrugerea gingiilor și țesutului care îi susține dinții. Apoi, este important să se monitorizeze astfel de probleme și să se consulte cu un medic veterinar prompt.

Cât de multă apă pentru a adăuga la alimentele cu câini uscați?

Cantitatea de apă pentru a adăuga în alimentele dvs. de câine depinde de trei factori:

  1. cantitatea de alimente,
  2. climatul și
  3. Cum îi place câinele tău.

De exemplu, când clima este mai caldă, câinii tăi vor avea nevoie de hidratare mai mare. Prin urmare, va trebui să adăugați mai multă apă, pentru a vă asigura că este hidratată corespunzător.

De asemenea, trebuie să testați ce vă place textura câinele dvs. Câțiva câini îi place foarte mult neclintit întrucât alții preferă o textura uscată. În cazul acestuia din urmă, adăugați doar un pic, astfel încât nu este greu vizibil. Continuați să măriți să mâncați pentru a testa nivelurile de toleranță ale animalului dvs. de companie.

În cele din urmă, cu atât mai multe alimente pe care le serviți, cu atât mai multă apă va trebui să adăugați. Evident, știm, dar din nou, cei doi factori anteriori vin în joc. În concluzie, depinde de judecata ta.

Ce altceva vă puteți amesteca cu alimentele cu câini uscați?

Dacă nu aveți nicio idee despre ceea ce să amestecați cu alimente de câine uscate, atunci aici aveți câteva exemple excelente

  • Adăugați carne și pește - proteina animală este esențială pentru animalul dvs. de companie, deoarece este de o calitate superioară, mai ușor de digerat și promovează un metabolism sănătos prin facilitarea oxidării grăsimilor. Prin urmare, alimentele de câine cu carne sau pește va permite animalului dvs. să prospere și să se simtă fantastic deoarece va îndeplini cerințele sale nutriționale
  • Adăugați stocul - bulionul osos va îmbunătăți sănătatea câinelui dvs., deoarece este o sursă excelentă de colagen, acid hialuronic, crondroitină, glucozamină și aminoacizi cum ar fi glicina și arginina. În plus, este utilă pentru tratarea sindromului intestinului Leaky, artrita și detoxifierea animalului de companie de la poluanți și metale grele
  • Adăugați brânză de cabană și iaurt - două super-alimente deoarece sunt o mare sursă de minerale, antioxidanți, vitamine și proteine ​​de înaltă calitate. În plus, ei introduc noutate la dieta câinelui tău, mai ales dacă a mâncat doar alimente uscate de câine. Astfel, este o idee bună să le integrați.
  • Adăugați ulei de pește - Adăugați numai apă pentru alimentele de câine uscate și apoi uleiul de pește și veți aduce animalul dvs. un fel de mâncare pe care o va iubi. Este antiinflamator și, prin urmare,, Este recomandat câinilor care suferă de lacanina OA și nu pot lua analgezice tradiționale
  • Adăugați niște legume aburite - Puteți adăuga o varză aburită, kale, salată, spanac, morcovi sau sparanghel. Cum ar fi iaurtul și brânza de cabană, este o modalitate excelentă de a aduce un factor surprinzător pentru mâncarea câinelui tău. Prin urmare, dacă doriți ca mâncarea câinelui să fie mai interesantă, aici aveți o opțiune
  • Adăugați ouăle - sunt o sursă uimitoare de folat, fier, seleniu, acizi grași, vitamina B12, riboflavină și vitamina A, care sunt compuși care sunt necesari pentru sănătatea optimă a câinelui dvs. Cu toate acestea, asigurați-vă că adăugați doar ouă (fără sare sau mirodenii). În plus, îl puteți amesteca împreună cu carne, pește, legume sau stocuri. Îl numiți.

În plus, evitați amestecarea mărcilor de alimente pentru câini, deoarece puteți crea deficiențe și excese de anumite substanțe nutritive și puteți perturba compoziția minerală și echilibrul alimentelor. Fiind asta, lipiți la o singură marcă și un fel de alimente uscate.

Concluzie

După cum puteți vedea, Adăugarea apei la hrana pentru câini este plin de beneficii incredibile, va face viața mai ușoară și are nevoie de investiții minime și efort. În concluzie, acesta va păstra câinele hidratat și sănătos și, pentru circumstanțe specifice, este definitiv opțiunea superioară.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Adăugați apă la alimentele cu câini uscați