5 Modalități de a mânca mai plăcut pentru pisici

Cat mănâncă

Proprietarii de pisici știu că pisicile pot face cu adevărat o casă o casă. Deci, dacă le vedem că nu se bucură de mâncarea lor, ignorând-o sau mâncând foarte încet, ne face să ne gândim la modalități pe care le putem ajuta să ia mai mult interes pentru mâncarea lor. Nu numai că noi, ca oameni, să știm că mâncarea poate fi o distracție extrem de plăcută, este, de asemenea, de cea mai mare importanță de a mânca o dietă bine echilibrată care oferă toate vitaminele, mineralele și substanțele nutritive.

În ghidul nostru la modul de a face mâncarea mai plăcută pentru pisici, ne uităm la cinci moduri și sfaturi care vă pot ajuta prietenul felic în aportul alimentar dacă nu mănâncă suficient și pierzând în greutate.

Face distracție

Pisicile vor fi adorate pentru a lucra pentru mâncarea lor, astfel încât să încercați să le dați conjugului că puțin mai distractiv pentru ei. Ca creaturi inteligente, ei iubesc acest tip de provocare și de a savura șansa de a-și folosi creierul - indiferent dacă este să-și elibereze mâncarea sau într-un alt joc.

Unele opțiuni bune sunt de a obține bile de pisică cu găuri mici, care sunt aproape destul de mari pentru mâncarea lor - umed sau uscat - să iasă din când au lovit mingea în mod repetat. O altă idee bună este să obțineți o placă care are niște biți puțin umplute care ies din ea că pisica ta trebuie să lucreze pentru a ajunge la mâncarea lui.

Făcând un joc, este mult mai probabil să continue să meargă cu mâncarea de fapt, spre deosebire de atunci când este pur și simplu lăsat pentru ei în castron în fiecare zi.

Lăsați-i la el

Este bine să vă amintiți personalitatea și caracteristicile pisicilor. Deși nu este adevărat toate felinele, indiferent de rasă, unele sunt pur și simplu mult mai sensibile decât altele. Aceasta înseamnă că ei nu-și vor bucura mâncarea într-un spațiu sau un loc zgomotos. Unii nu vor ca să mănânce alimente în apropierea unui om sau altceva pe care le percep că sunt periculoase. În timp ce pisicile sunt adesea creaturi de obicei, dacă nu le place să-și mănânce mâncarea, să încerce să-și miște castronul într-un loc diferit și să vadă dacă asta face diferența.

O regulă bună de degetul mare, indiferent de temperament, este de a avea o distanță mare între vasul de hrănire al pisicii și al lui Little cutie. Dacă este prea aproape, va fi ca și cum ai mânca de unde merg la toaletă și le va pune imediat pe mâncare, oricât de mult le place ceea ce ați lăsat afară pentru ei.

Mai presus de toate, încercați să le lăsați la el. S-ar putea să nu vă dați seama ca proprietarul lor iubitor, dar în picioare peste ei până când și-au terminat mâncarea, le poate face foarte nervos și îi intimidează. Acest lucru poate fi incredibil de a pune ca și cei mai buni dintre pisici, astfel încât să le dați spațiului lor pentru a-și mânca micul dejun, prânzul sau cina.

Gândiți-vă la modalități inovatoare de a le hrăni

Dacă proprietarii de pisici vin cu modalități noi și inovatoare de a-și hrăni cu alte pisici, altele decât pur și simplu de a-și vărsa mâncarea în castronul lor de câine, ei pot găsi că aceasta este o modalitate excelentă de a învăța cum să stimuleze apetitul pisicii tale.

Acest lucru nu durează mult timp, ci căile cum ar fi aruncarea de biți de mâncare pentru ei pentru a fugi și captura poate fi extrem de eficientă. Sau ascunzându-și mâncarea în jurul casei în diferite locuri pot vedea și apetitul unei pisici pentru a se îmbunătăți. Unii proprietari de pisici se uită la alimentatoare automate, totuși, pentru a ajuta pisicile lor să se bucure mai mult de alimentele lor. Cele mai bune alimente automate de pisici vor permite unei pisici să atingă un buton sau să activeze alimentatorul prin trecerea în fața acesteia, astfel încât să învețe să se apropie de ea ori de câte ori sunt foame. Acest lucru a fost văzut că ajută pisicile să se bucure de mâncarea lor că puțin mai puțin dacă au controlul asupra atunci când sunt hrăniți.

În legătură cu o postare: Alimentator automat de pisici

Alegeți să le oferiți mâncăruri conservate ocazional

Știm cu toții că Kibble este bun pentru dvs Sistemele digestive ale pisicilor, iar cele mai bune mărci își formulează întotdeauna mâncarea pentru a se asigura că acestea oferă pisici cu o dietă echilibrată care include tot ce au nevoie. Aceasta înseamnă că vor ingera toate vitaminele și mineralele de care au nevoie pentru a menține un corp sănătos, haina de blană elegantă și ochi străluciți, împreună cu dinții și gingiile care sunt întotdeauna în stare excelentă.

Cu toate acestea, aceleași kible din nou și din nou nu poate să-ți dea interesul pisicii tot timpul, ceea ce ar putea fi un factor în de ce par să nu se bucure de mâncarea lor. Dacă credeți că acest lucru ar putea fi un motiv, de ce nu încercați să le dați conserve de produse alimentare Din când în când - poate fiecare oară.

Unii susțin că mâncarea conservată este de fapt mai bună pentru pisici, având în vedere că sunt carnivore naturale. Într-o anumită măsură, credincioșii din această teorie sunt chiar în acea kibble uscate pur și simplu nu își pot satisface nevoile în ceea ce privește proteinele, dar Kibble poate fi, de asemenea, prea scăzut în apă și prea mare în umpluturi sau carbohidrați. De fapt, unii nutriționiști ai animalelor ar merge atât de departe încât să argumenteze că pisicile nu au nevoie de carbohidrați deloc.

Conservele de alimente conservate chiar continuă să spună că schimbarea dietelor de pisici la alimentele singure conserve au ajuns să-i salveze banii în ceea ce privește facturile VET, deoarece dieta pisicilor lor a fost mult mai bună, plus, au mâncat suma potrivită, spre deosebire de a alege la Kibble și să nu terminăm o porțiune.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare umedă și semi-umedă

Evitați alimentele care pot fi toxice pentru pisici

Acest lucru poate părea evident, dar proprietarii care se întreabă cum să stimuleze apetitul pisicii lor ar trebui să se asigure că nu își dau pisicilor nici o mâncare care este de fapt toxică pentru ei. Acest lucru se poate întâmpla destul de neatenționat uneori și se poate găsi un motiv pentru care o pisică care se bucură de obicei de obicei de mâncare a avut brusc și-a pierdut apetitul.

În timp ce mănâncă alimente care sunt toxice pentru ei poate fi în mod evident fatală uneori, dacă o pisică ingeră alimente toxice în cantități mici, nu le ucide neapărat, dar le va da un bug urât burtă care le poate pune de pe hrana lor aproape imediat.

Alimentele să fie atenți la acest lucru pot provoca astfel de probleme, uneori evidente și uneori nu sunt destul de bine cunoscute suficient pentru a fi periculoase pentru pisici să ingerați. De exemplu, alcoolul și cofeina sunt evidente, dar există de fapt unele produse lactate care ar trebui să fie în afara limitelor pisicilor. Așa cum este același lucru cu câinii, strugurii sau stafidele sau ciocolata poate fi dăunătoare dacă este consumată prea mare, o cantitate atât de evitată pentru toți împreună. Același lucru se poate spune despre alimentele din familia de ceapă ca niște șobolani, usturoi și umfși. Pisicile ar trebui, de asemenea, să fie urmărite cu atenție pentru a vă asigura că nu mănâncă xilitol care este un îndulcitor pe care îl putem găsi în dulciuri și pastă de dinți.

Evident, păstrați dulapurile de medicamente blocate și în orice moment pentru a vă asigura că nu înghită nimic periculos acolo.

Kitten mănâncă

Cum să stimulați apetitul pisicii: linia de jos

Toate aceste sfaturi pentru a stimula apetitul pisicii dvs. ar trebui să le poată ajuta pe cei cu feline care sunt puțin de pe mâncarea lor. Cu toate acestea, este bine să vă amintiți să nu le încercați pe toți dintr-o dată, deoarece nu vă dați seama ce este ceea ce face diferența - plus încercându-i pe toate simultan se pot pune din greșeală pisica dvs. de mâncare și mai mult ca tind a fi creaturi de obicei.

În cele din urmă, totuși, dacă sunteți foarte îngrijorat de pisica dvs. și de apetitul său - sau lipsa acestora - ar trebui să mergeți imediat la veterinar pentru a vorbi prin griji. Veterinările vor fi cea mai bună sursă de cunoaștere nu numai pe piața alimentară și, prin urmare, produsele alimentare disponibile pentru dvs. care ar putea ajuta, dar și ei vor putea să vă ofere pisicii dvs. o verificare aprofundată pentru a vă asigura că nu au niciun motiv medical de pe hrana lor dintr-o dată. Lipsa lor de apetit ar putea fi un simptom al ceva mai serios, astfel încât, dacă sunteți chiar îngrijorat, este o idee bună să pop în doar pentru a vă pune mintea în repaus. Veterinarul dvs. va fi prea fericit să ajute și este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să îmi pare rău când vine vorba de animalele noastre foarte iubite.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Modalități de a mânca mai plăcut pentru pisici