6 Sfaturi pentru tăierea unghiilor câinelui

Cele mai bune sfaturi pentru tăierea unghiilor câinilor

duminicăEventual sarcina cea mai intimidantă de îngrijire a casei este tăierea unghiilor câinelui. Este de fapt destul de simplu și sigur, atâta timp cât știți ce faceți. Majoritatea proprietarilor sunt îngrijorați de tăierea unui cui puțin prea scurt, dar asta este inevitabil - se va întâmpla cel puțin o dată, indiferent cât de atent sunteți. Și nu credeți că unghiile lui vor purta pe cont propriu. Tăierea unghiilor câinelui este o necesitate absolută!

În interiorul cuiului câinelui dvs. este foarte sensibil și conține nervi și vase de sânge. Dacă vă tăiați cuiul prea scurt, acesta va fi dureros pentru animalul dvs. de companie și rapid va sângera. Durerea nu va fi insuportabilă. Câinele dvs. va fi în continuare capabil să meargă în mod normal, deși punerea presiunii asupra laba va fi un pic inconfortabil.

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți este că tăierea rapidă nu va fi cel mai rău lucru din lume. Se va întâmpla și trebuie să acceptați acest lucru. Nu lăsați teama să vă împiedice să tăiați unghiile câinelui. Având Set dreapta de unghii de câine Clippers vă poate ajuta să evitați unele greșeli, dar, în general, să fiți pregătiți pentru ca acest lucru să se întâmple.

Desigur, doriți să vă asigurați că se întâmplă cât mai de câteva ori posibil. Pe măsură ce unghiul crește, prelungirea rapidă. Pe măsură ce tăiați unghia, se va retrage rapid. Păstrarea unghiilor câinelui tăiat în mod corespunzător îl va face mai confortabil și îl va păstra rapid de la creșterea prea mult timp.

Instrucțiuni video: Cum se taie unghiile câinelui 101 - Un ghid pas cu pas

6 sfaturi pentru tăierea unghiilor câinelui

Sfaturi pentru tăierea câinelui

1. Cărâmuri Magazine

Da, este adevărat că rularea și jocul în afara va scurta un pic de la câinele tău. Cu excepția cazului în care se desfășoară pe teren accidentat, ciment sau trotuar, nu este probabil ca uzura de zi cu zi să-și păstreze unghiile suficient de scurte. Dacă nu tăiați în mod regulat unghiile câinelui, va provoca durere și ar putea duce la probleme de sănătate.

Revista de câini explică pericolele unghiilor neimprimate și împărtășește câteva sfaturi pentru tăierea unghiilor câinelui în acest post.

  • Prima consecință a picioarelor lungi este picioare dureroase. Când toenailurile unui câine, contactați terenul dur, ca un trotuar sau podeaua bucătăriei, suprafața dură împinge unghiul înapoi în patul de unghii. Acest lucru pune fie sub presiune asupra tuturor articulațiilor de la picioare, fie forțează degetul să se răsucească în lateral. Oricum, acele degete devin foarte dure, chiar artritice. Când cea mai mică atingere este dureroasă câinelui tău, el va agita când îți ridici laba pentru a tăia unghii.

2. Iubeste-l pe partea de companie

Dacă sunteți mai mult de un cursant vizual, Consultați acest articol de LoveThathet.COM. Există un mare infografic și videoclipuri care încorporează multe sfaturi diferite pentru tăierea unghiilor câinelui. Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le dau este să înceapă cu niște câini tratați. Vrei ca câinele tău să asocieze tăierea unghiilor cu gânduri fericite și ceea ce ar putea fi mai bun decât câinele tratează?

  • Primul pas este să obțineți unele tratamente, să faceți întreaga experiență pozitivă și nu simțiți că trebuie să fiți un erou și să tăiați toate unghiile deodată. Începeți cu una, recompensa și reveniți mai târziu dacă dvs. sau animalul dvs. este nervos.

3. Wahl explică tot ce trebuie să știți despre tăierea unghiilor câinelui

Wahl este unul dintre cei mai buni producători de produse profesionale de îngrijire a câinelui. De la Clippers la Tocatoare cu unghii, fac totul. Site-ul companiei are, de asemenea, un blog foarte informativ care acoperă toate subiectele legate de îngrijirea câinilor. Acest post discută tăierea unghiilor câinelui, și explică de ce este atât de important să începeți încet și să obțineți treptat animalul dvs. confortabil cu unghiile sale tăiate.

  • Pe măsură ce începeți să clipiți, apăsați ușor la labele câinelui pentru a-l ajuta să se obișnuiască cu senzația de a avea unghiile tăiate. Apoi, lucrați treptat, rasând doar o porțiune subțire a unghiului la început pentru a vă asigura că nu ajungeți la Quick. Clip un cui, recompensați câinele cu un tratament și opriți-i să-i dea o armare pozitivă înainte de a vă deplasa.

 4. Îngrijirea spitalului de animale

Majoritatea oamenilor sunt de acord că, dacă câinele dvs. are toenail-uri albe, acestea vor fi mai ușor de clip decât unghiile negre. Acest lucru se datorează faptului că rapida este în mod normal foarte ușor de văzut prin cui. Puteți vedea unde se termină și clipul în consecință. Acest articol din spitalul de animale de îngrijire a mâinilor explică:

  • Cuiele albe și colorate sunt considerate de mulți pentru a fi mai ușor de tăiat. Dacă aveți un câine cu picioare albe și unghii albe, considerați-vă norocos! La câinii mai tineri cu unghii albe, rapidul este, în general, ușor de văzut din partea unghiului. Îndepărtați un pic la un moment dat, arătând atât în ​​partea laterală a unghiei, cât și la suprafața tăiată. În unghiile albe, suprafața tăiată va deveni roz chiar înainte de a ajunge la rapid. Aici ar trebui să vă opriți. Vedeți prezentarea de diapozitive de mai jos pentru a vedea plasarea corectă a mașinilor de tăiere și ce ar trebui să arate cuiul atunci când este tăiat corect.

5. Dr. Karen Becker vorbește tăierea unghiilor pentru Mercola

Dacă îmi urmați în mod regulat coloanele, știi că mă întorc adesea la dr. Karen Becker pentru informații. Nu numai că este extrem de informată, are o modalitate de a explica lucrurile în termeni simpli fără toate jargonul veterinar profesionist.

Acest articol pentru sănătatea.Mercola.com împărtășește multe sfaturi Pentru tăierea unghiilor câinelui și discută, de asemenea, importanța desensibilizare. Există, de asemenea, un videoclip excelent de 9 minute pentru a vă explica lucrurile puțin mai bune.

  • Dacă singura dată când atingeți labele câinelui este să-i tăiați unghiile, dă câine motive de îngrijorare. De fiecare dată când îți iei laba ei, se gândește, și nu. Veniți. Lucrul temut care uneori doare.& # 8221;Un alt lucru foarte important pe care vreau să-l amintiți este atunci când vă tăiați unghiile câinelui, puteți întotdeauna să vă întoarceți și să luați mai mult mai mult dacă lăsați-o prea mult - dar nu puteți retaua un cui dacă ați tăiat și el închide.

6. Dacă ați tăiat rapid?

Puppy scurgeri este un blog ușor de citit, care este umplut cu informații despre toate tipurile de întrebări comune legate de câine pe care proprietarii le pot avea. Acest bogat este bine scris, iar posturile sunt întotdeauna însoțite de imagini care vă ajută să înțelegeți informațiile mai ușoare. Acest post de blog este dedicat ce ar trebui să faceți Dacă ați tăiat accidental intrarea rapidă în interiorul câinelui tău.

Cea mai obișnuită modalitate de a opri sângerarea este cu pulbere stiptică, dar există unele remedii la domiciliu pe care le puteți utiliza.

  • Pulberile stiptice sau creioanele electice sunt agenți antiumoragici care lucrează prin contractarea vaselor de sânge. Dacă nu aveți pulbere stiptică la îndemână și vă tăiați în mod regulat câini, nu este o idee rea să alegeți ceva data viitoare când vă aflați la farmacie sau la magazinul de animale de companie & # 8230; Pulberea stipică este utilizată de medicii veterinari și groomers la Opriți sângerarea. Constabilzocaina care funcționează ca un anestezic local pentru a ajuta la ușurarea durerii, precum și a subulfat feric care oprește sângerarea.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Sfaturi pentru tăierea unghiilor câinelui