17 Sfaturi despre cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câine pentru câinele dvs

Veterinarii și proprietarii arată adesea la nevoile nutriționale ale unui câine în legătură cu o preocupare medicală specifică, dar este de la sine înțeles că este mai bine să fii proactiv și să te gândești la dieta câinelui tău inainte de Se îmbolnăvește. Există cu siguranță o mulțime de alimente pentru câini de a alege de acolo, dar poate fi confuz să știți care va fi cea mai bună alegere pentru câinele dvs. în mod specific.

Veterinarul dvs. este cele mai bune resurse pentru a începe, dar există și alte modalități de a evalua calitatea mărcii hranei pentru câini și dacă este potrivit pentru câinele dvs. Vom discuta câteva dintre aceste sfaturi în acest articol, dar amintiți-vă că găsirea hranei drepte de câine nu este un lucru unic. Este ceva ce veți face de multe ori pe parcursul vieții puilor.

Cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câine pentru câinele dvsPuppies, Câini de rang înalt, câini supraponderali, Câini gravide și câinii cu preocupări speciale de sănătate au nevoi nutriționale unice. Există și alte variabile care intră în joc în determinarea tipului de alimente ar trebui să vă hrăniți animalul de companie. În cele din urmă, pe măsură ce câinele dvs. crește și se dezvoltă, cerințele sale nutriționale și alegerile de alimente vor trebui să se schimbe prea.

Nu toate alimentele de câine au aceeași calitate și chiar cele mai bune mărci de mâncare pentru câini ar putea să nu fie de fapt ceea ce are nevoie de câine din cauza preocupărilor de sănătate sau diferențe în vârstă, dimensiune și activitate. Toate companiile de hrană pentru câini vor face tot posibilul pentru a-și face produsele bune bune, pentru a fi consumatori, trebuie să ne educăm și noi Înțelegeți etichetele de hrană pentru câini.

De asemenea, trebuie să măsuram în mod regulat greutatea câinelui nostru, cât de mult mănâncă și cât de multă activitate devine. Făcând acest lucru putem împărtăși date exacte cu medicul veterinar pentru a vă ajuta să luați decizii sănătoase și dietetice pentru câinele dvs.

LEGATE DE: Care sunt nevoile nutriționale ale câinelui meu?

17 sfaturi despre cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câine pentru câinele dvs

Cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câine pentru câinele dvs

1. Vorbiți cu medicul veterinar despre o evaluare nutrițională

În 2013, Comitetul Global de Nutriție al Asociației Veterinare a Animalului Mondial a venit pentru a produce Ghidul privind nutriția globală Pentru animale mici, cum ar fi pisicile și câinii.

Din acel punct, evaluarea nutrițională a fost marcată ca un semnal veterinar vital ar trebui să se utilizeze atunci când efectuați o examinare fizică, împreună cu temperatura, pulsul, respirația și durerea pentru a determina sănătatea unui câine.

2. Au verificat grăsimea corporală a câinelui

Există sisteme diferite pe care veterinurile le pot folosi, dar toate înregistrează proporțiile unui câine, în special talia din spatele coastelor. Câinii ar trebui să aibă coaste palpabile, ceea ce înseamnă că acestea sunt vizibile și ușor de atins, cu doar o ușoară acoperire de grăsimi.

De asemenea, abdomenul nu ar trebui să se umfle de părțile câinilor. Există o mare resursă privind verificarea nivelurilor de grăsime corporală ale câinelui și a fost numită Diagrama scorului de stare a corpului.

3. Măsurați alimentele câinelui

Trebuie să știți câte calorii, câinele dvs. mănâncă în mod regulat într-o zi. Nu puteți face acest lucru dacă mâncarea lui nu este măsurată cu ceva ca o ceașcă de măsurare, asigurați-vă că utilizați asta.

După aceea, puteți să vă dați seama cât de multe calorii se uită la eticheta alimentelor câinelui, dar nu uitați să includeți orice câine care vă dați și în caloriile zilnice ale câinelui dvs.

4. Luați în considerare activitatea fizică și vârsta

Tipul de activitate și cât de mult face câinele dvs. este un factor major pe care dvs. și VET trebuie să ia în considerare atunci când vă aflați cerințele sale de calorii, precum și cât timp petrece afară.

Sunt necesare informații exacte despre aceste tipuri de lucruri, astfel încât dvs. și VET dvs. pot utiliza datele pentru a seta porțiuni de masă sănătoase. Câinii activi au nevoie de mai multă grăsime și proteine, în timp ce câinii mai în vârstă au nevoie de carne mai slabă.

RECOMANDAT: Cum se face hrană pentru câini de casă (video instructive)

Urmăriți în mod regulat greutatea câinelui

5. Urmăriți în mod regulat greutatea câinelui

Nu este întotdeauna imediat evident dacă animalul nostru de companie a câștigat greutate. Obțineți câinele să stea pe scară sau să vă cântăriți și apoi să vă țineți câinele, scăzându-vă greutatea pentru a-i obține.

Face acest obicei obișnuit, și veți avea bonusul adăugat de a vă urmări sănătatea proprie.

6. Produsele de câine specifice rasei sunt doar un truc de marketing

Dimensiunea câinelui dvs. va ajuta la stabilirea cât de multe calorii are nevoie, dar rasa lui nu are o mulțime de a face cu ea. Bigurile mari au nevoie, evident, mai mult decât cele mai mici, dar știința nu a examinat anumite tipuri de dietă și le-a comparat pentru a selecta gene de câini.

Care nu înseamnă că alimentele specifice rasei sunt automat o alegere proastă, este doar că există doar atât de mult pe care vă puteți aștepta de la acest tip de etichetare.

7. Mâncarea brută a câinelui transportă adesea riscuri bacteriene pentru oameni

Bacteriile potențiale în alimente pentru câiniPotrivit FDA, Proprietarii care își hrănesc câinii lor Mâncarea brută sunt la un risc mai mare de a se îmbolnăvi de la Salmonella și alte bacterii suportate de alimente, cum ar fi Listeria Monocytogenes. Acidul stomac al sistemului digestiv al unui câine este mult mai bun decât oamenii care se ocupă de bacterii, astfel încât câinele dvs. ar putea să nu prezinte simptome pentru o vreme.

Câinii pot fi încă purtători și pot răspândi bacteriile periculoase pentru familiile lor, chiar dacă nu prezintă semne ale bolii.

Bacteriile sunt, de asemenea, uneori găsite în Kibble produse comercial din cauza contaminării după ce a fost făcută. Fiți întotdeauna atenți cum vă ocupați de fecalele câinilor și nu lăsați-o în jur. Cum vă ocupați de mâncarea câinilor este importantă, precum și spălarea mâinilor cu atenție înainte și după ce vă va alimenta câinele.

8. Proteina trebuie să fie primul ingredient din alimentele câinelui tău

Carnea ar trebui să fie întotdeauna numită ca provenind de la un animal specific, cum ar fi puiul, mielul sau carnea de vită. Dacă eticheta afișează doar organe aleatoare, cum ar fi ficatul, inima sau tripe, fără a spune ce animal sau dacă folosește doar un termen generic, cum ar fi păsările de curte, probabil că este o bună indicație a ingredientelor sărace.

CITESTE MAI MULT: Cum să slăbiți un câine supraponderal + plan de dietă de 30 de zile

Distrează-te de produse secundare în hrana pentru câini

9. Gestionați-vă de produse secundare

Carnea, cerealele și produsele secundare de legume sunt toate comune în hrana de câine și nu ar trebui să fie un ingredient principal. Evitați și sursele de proteine ​​modificate.

10. Legumele nu sunt întotdeauna un lucru rău

Câinii ar putea să nu aibă nevoie de legume, în special, dar au nevoie de o dietă echilibrată cu vitaminele și mineralele potrivite. Inclusiv legume este adesea perfect sănătos, mai ales dacă nu sunt doar adăugați amidon.

Chiar și alimentele cu câini de proteine ​​ridicate ar putea să nu fie echilibrate sau să ofere o dietă completă, deoarece anumite vitamine, minerale, enzime și oligoelemente pot lipsi că vor afecta sănătatea câinelui. Acesta este motivul pentru care ar trebui să discutați întotdeauna nevoile nutriționale ale câinelui cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin.

LEGATE DE: Pot câinii să meargă vegan? INS și OUTS de dietă vegetariană pentru câini

11. Căutați boabe complexe, integrale

Căutați boabe întregi în hrană pentru câiniOrez brun și orez sălbatic sunt mai bune decât orezul alb. Glutenul de grâu și amidonul de porumb trebuie evitat.

Includeți cerealele integrale în dieta animalului dvs. va deveni întotdeauna într-o masă mult mai sănătoasă pentru câinele dvs., la fel cum această regulă se aplică unei diete umane.

12. Evitați adăugarea zahărului, îndulcitorii artificiali, culoarea artificială și conservanții

Inutil să spun, alimente de câine de calitate scăzută Adăugați îndulcitori doar pentru a face ca câinele lor să aibă gust mai apetisant. Acești îndulcitori sunt doar calorii goale. Căutați melasă în schimb, și nu cumpărați niciodată mâncare pentru câini cu sirop de porumb adăugat.

13. Căutați eticheta AAFCO

Asociația oficialilor americani de control al feedului (AAFCO) este un nume în care puteți avea încredere, dar nu testa sau reglementează alimentele pentru animale de companie. Cu toate acestea, ea creează reglementări pentru statele și funcționarii de control al hranei pentru animale.

Alimentele pentru câini pot spune că îndeplinesc regulile AAFCO dacă trec un studiu de hrănire, să-și îndeplinească profilurile de nutrienți sau dacă seamănă cu un produs care a trecut un studiu de hrănire.

CITESTE MAI MULT: Câine de evaluare a alimentelor și ceea ce trebuie să știți despre recenzii

Varietatea în hrana pentru câini este un lucru bun

14. Varietatea este un lucru bun

Puteți oferi o dietă mai echilibrată și asigurați-vă că câinele dvs. primește toate substanțele nutritive pe care le are nevoie prin adăugarea unei diete la dieta sa. Folosind atât mâncarea Kibble, cât și conservată este o modalitate excelentă de a schimba meniul.

LEGATE DE: 5 cele mai bune branduri de alimente pentru câini organici

15. Infecțiile tractului urinar necesită adesea o dietă specială

Dacă infecțiile tractului urinar au fost o problemă pentru câinele dvs. în trecut, el va avea nevoie de un aliment pentru câini care este mai puțin acid, care are un pH mai scăzut. Uneori, alegerea de a merge Calea de casă de casă poate fi o opțiune mai bună atunci când câinele dvs. necesită o dietă specifică.

16. Câinii diabetici au nevoie de îngrijire specială dietetică

Hrană pentru câini pentru câini obeziAtât dietele mari de carbohidrați, cât și dietele mari de proteine ​​au fost recomandate pentru câinii diabetici, astfel că există două opinii opuse asupra subiectului. Oricare, totuși, trebuie să lucreze cu insulină pentru a controla zahărul din sânge al câinelui. Utilizarea fibrei adăugate pentru a reduce aportul de calorii și pentru a îmbunătăți controlul glicemic a fost, de asemenea, studiat cu unele rezultate pozitive.

Cel mai important factor pare a fi digestibilitate. Carbohidrații complexi digestie lentă și absorb glucoza, care păstrează constanta de zahăr din sânge. Amintiți-vă, dacă câinele dvs. a fost diagnosticat cu diabet zaharat crucial pe care lucrați cu echipa dvs. veterinară înainte de a-și schimba dieta.

17. Medicul veterinar poate purta alimente sănătoase pentru animale de companie

Puteți cumpăra adesea hrană pentru animale de companie nutritive chiar de la biroul VET, precum și de tratamente și suplimente. Unele produse sunt destinate utilizării terapeutice, iar altele sunt pentru sănătatea generală. Discutați despre orice dietă se schimbă cu medicul veterinar. Ei vor putea explica toate opțiunile dvs. și va recomanda o alimentație pe care o poartă.

Citiți următorul: 9 cele mai bune bloguri de mâncare pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 17 Sfaturi despre cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câine pentru câinele dvs