Recapitul de duminică: 9 cele mai bune bloguri de mâncare pentru câini

Cele mai bune bloguri de mâncare pentru câini

Cele mai bune bloguri de mâncare pentru câiniAbonarea la bloguri este o modalitate excelentă de a ține pasul cu cele mai recente informații despre subiectele care aparțin vieții tale. Pentru proprietarii de câini, există mii de bloguri pentru a alege de la care ne ajută să învățăm să avem grijă de animalele noastre iubite. Am petrecut săptămâna căutând Cele mai bune bloguri de mâncare pentru câini pe Internet și sunt încântat să le împărtășesc cu dvs!

Îmi place să citesc despre Nutriția PET online și găsirea cele mai bune alimente pentru câini Pentru caninii mei. Unul dintre lucrurile mele preferate despre bloguri este că toți sunt scrise cu o voce diferită. Unele sunt mai informative și mai uscate, în timp ce altele împărtășesc informații cu un pic de umor amestecat în. În funcție de propria dvs. preferință personală, vă puteți abona la un blog pe care vă bucurați de lectură.

Ați avut timp să citiți coloana de săptămâna trecută cu cea a săptămânii Cele mai bune bloguri pentru ciclism cu câini?

Industria alimentară pentru animale de companie se schimbă întotdeauna și există atât de multe branduri diferite pe piață. Noile diete se bazează întotdeauna. De exemplu, ați știut că popularul dietă Paleo este disponibil comercial pentru câini acum? Urmând cele mai bune bloguri de mâncare pentru câini este cel mai simplu mod de a rămâne în cunoștință despre toate lucrurile legate de nutriția câinilor.

9 cele mai bune bloguri de mâncare pentru câini

Cele mai bune bloguri de hrană pentru câini și de câine

1. CONSULTUL DE FOOD PENTRU DOING

Una dintre cele mai cunoscute bloguri de mâncare pentru câini este de la CONSULTUL DE FOOD PENTRU DOING. Site-ul postează informații de la echipa lor de experți, inclusiv un medic veterinar, iar ei pretind că au cercetat, evaluat și au revizuit mai mult de 4.500 de produse alimentare pentru câini în ultimii 8 ani.

Blog-ul Pe site-ul lor oferă informații de bază despre găsirea alimentelor drepte pentru animalele de companie, precum și informații specifice despre mulți dintre cei mai frecvenți producători de alimente pentru câini. Veți putea, de asemenea, să găsiți detalii despre toate tipurile de diferite tipuri de diete de mâncare disponibile, inclusiv grâu, crud, uscat Kibble, conserve de câine umed și multe altele.

  • Potrivit AAFCO, Suma maximă de seleniu utilizat într-un hrană pentru câini nu trebuie să depășească 2.0 mg / kg pe bază de substanță uscată - sau de aproximativ 18 ori mai mare decât minimul recomandat de 0.11 mg / kg. Și pe A Baza calorică, Conținutul maxim sugerat de seleniu este 0.57 mg la 1000 de calorii de alimente - care este de aproximativ 19 ori cel puțin 0.03 mg pentru minerale.

2. Adevărul despre mâncarea de animale de companie

Adevărul despre mâncarea de animale de companie este un alt blog foarte util care oferă informații detaliate despre tot ce are de-a face cu hrana pentru câini. Acesta este un blog minunat pentru proprietarii multi-animale de companie pentru a verifica, deoarece nu se concentrează în mod specific asupra alimentelor de câine. Ei au, de asemenea, o mulțime de informații minunate despre alimentele pisicii. Veți găsi recenzii de alimente pentru animale de companie și detalii informative despre reglementările privind alimentele cu PET de pe acest blog, de asemenea.

Am găsit răspunsurile la câteva întrebări frecvente despre acest blog. Acest post particular explică diferența dintre alimentele de îngheț uscate și deshidratate. Mulți părinți de companie cred că cele două diete sunt în esență una în același timp, dar nu este cazul.

  • Este imposibil ca alimentele proaspete să nu-și piardă anumite substanțe nutritive, fie că este de gătit, conservare sau pur și simplu timp. Cu deshidratare, contactul cu căldură Datamine A & C, care sunt foarte sensibile la căldură. (Vitamina A este, de asemenea, sensibil la lumină, ceea ce face importantă stocarea alimentelor deshidratate într-un loc întunecat.) Potrivit EPA, unele alimente pot fi tratate cu compuși de sulf cum ar fi dioxidul de sulf pentru a preveni pierderea antioxidanților în procesul de deshidratare. (Dioxidul de sulf ajută, de asemenea, la reținerea culorii.) Alimentele uscate prin înghețare minimizează pierderea nutrienților - restricționați în principal la vitamina C.

3. Numai blogul natural pentru animalele de companie

Numai animalul de companie natural este un producător de alimente pentru animale de companie care se bazează pe rețete pe dieta Paleo pentru câini. Ei au, de asemenea, foarte mult Blogul extins care se concentrează asupra hranei pentru câini. Desigur, veți găsi o mulțime de pluguri pentru marca lor de mâncare de câine în blog, dar veți găsi, de asemenea, o mulțime de postări bine cercetate și ușor de citit blog.

Mulți proprietari de animale de companie nu iau tratamente în considerare atunci când se gândesc la dieta câinelui lor. Din păcate, acest lucru poate fi un lucru foarte rău. Tratează adaugă la numărul de calorii câinelui dvs. și, deși constituie o porțiune foarte mică din alimentele câinelui tău, trebuie să fii foarte atent cu privire la ingredientele care sunt în tratamentele pe care le selectați.

Acest post de blog explică importanța tratării siguranței.

  • De la puiul mortal de pui care iese din China la Rawdide de zi cu zi - Identificarea sigură Tratează pentru câinele dvs. poate fi o chestiune de viață și de moarte. Cei mai mulți mestecați arată destul de nevinovați, dar adevărul este că acești mestecați nu numai că sunt nesănătoși pentru câinii noștri, ei pot fi chiar periculoși!

4. Dogul de mâncare câine

Altul dintre cele mai bune bloguri de mâncare de câine provin de la Dogul de mâncare câine. El discută despre ingredientele de hrană pentru câini și câini în multe dintre bloguri, dar din când în când o amestecă cu sfaturi de îngrijire, sfaturi de siguranță și povestiri prostești ale propriilor câini.

Există câteva mari informații generale despre produsele alimentare pe acest blog, dar motivul pe care l-am inclus pe această listă este că împărtășește informații de primă mână despre încercarea de a hrăni un câine care trece prin chimioterapie. Acest post discută modul în care câinele scriitorului nu a avut nici un apetit în timp ce trece prin tratament, iar el împărtășește câteva sfaturi care au lucrat cu iubitul său însoțitor canin.

  • Încurajarea lui Raleigh să mănânce a fost o provocare în timp ce trecea prin protocoalele de chimioterapie, dar am dezvoltat câteva trucuri bune pe care aș dori să le împărtășesc:
  • Pulbere pulmonară de miel - mulți câini găsesc Lumgh Lung un tratament irezistibil. Raleigh nu a fost o excepție, chiar și atunci când nu și-a mâncat mâncarea. Am pulsat acest lucru în procesorul de mâncare până când era o pulbere fină și mi-a amestecat-o în mâncarea ei, apoi a acoperit alimentele cu o sumă suplimentară.

5. Mâncarea perfectă pentru animale de companie

Blogul perfect pentru animalele de companie alimente sănătoase pentru animale de companie, tratamente și nutriție. Ei dau sfaturi pentru a-ți păstra câinele sănătos în orice fel. Veți găsi înregistrări pe toate, de la îngrijirea catelului de iarnă la primirea casei un nou animal de companie. Evident, m-am concentrat mai mult pe intrările pentru alimente și nutriție pentru acest articol, dar există o mulțime de informații foarte bune despre acest blog.

Dacă aveți o întrebare frecventă, cum ar fi & # 8220; care plante sunt dăunătoare pentru câinele meu să ingerați?,& # 8221; Veți găsi răspunsul pe acest blog. Veți găsi, de asemenea, informații mai puțin comune, cum ar fi acest postoxidant și vitamina E.

  • Antioxidanții precum vitamina E sunt esențiale pentru sănătatea animalelor de companie de orice vârstă. Acestea pot îmbunătăți calitatea răspunsului imun și eficacitatea vaccinurilor la animalele tinere și ajută la menținerea unui sistem imunitar vital în seniori.

6. Blogul Nutrisource

Sursa NUTRI este un producător de hrană pentru animale de companie superioară și au compilat, de asemenea, a Blog minunat pe site-ul lor. Acesta este un alt blog care se concentrează pe toate tipurile de alimente pentru animale de companie, nu doar hrana pentru câini. Una dintre postările cele mai recente oferă sfaturi privind menținerea unui intestin sănătos.

Subiectul este în mod specific pro și prebiotics și importanța lor pentru sănătatea digestivă a câinelui. Acest post discută despre diferența dintre cele două și de ce sunt importante pentru a adăuga în dieta animalului tău.

  • Știați că interacțiunea dintre bacteriile care trăiește în tractul digestiv al câinelui și restul corpului său este unul dintre cei mai mari factori care dictează sănătatea animalului? Cercetarea extinsă în sănătatea digestivă a demonstrat că majoritatea situațiilor de boală provin dintr-un sistem imunitar compromis, pe care probabil știți deja deja, sau defectuosul tractului GI (gastrointestinal), pe care nu l-am cunoscut.

7. Blogul PETnet

Petnet este o companie de tehnologie pentru animale de companie. Se specializează în smartfeederi și smartbowls. Așa că are sens că ar oferi un blog Pe site-ul lor care educă părinții de companie despre alimentele și nutriția câinilor. Acestea au, de asemenea, o Animal de companie din săptămână.

Un post de la sfârșitul anului trecut discută cât de multă apă are nevoie de câine și un post explică dacă Ziua Recunostintei Turcia este în regulă pentru ca un câine să mănânce. Un subiect important care este acoperit de acest blog este obezitatea animalelor de companie și importanța nutriției corespunzătoare atunci când încercați să vă păstrați câinele la o greutate ideală.

  • Octombrie este luna de conștientizare a obezității animalelor de companie. Recaptarea la discuțiile noastre anterioare despre modul în care câteva kilograme suplimentare pe un câine sau o pisică poate fi schimbarea vieții, am creat un videoclip pentru a vă ajuta să înțelegeți cât de puțin de hrănire se poate acumula și să se termine cu un animal de companie gras.

8. Doar mâncare pentru câini

Te-ai întrebat vreodată dacă orezul a fost rău pentru câinele tău sau cum să faci mâncare de casă pentru câinele tău? Puteți afla acest lucru și mai mult de la acest blog de către Doar mâncare pentru câini. Acestea oferă sfaturi și informații sezoniere și despre linia lor de alimentare cu animale de companie, dar în cea mai mare parte se concentrează pe alimentele de câine și nutriția caninei.

  • Acest lucru este un memento că, chiar și astăzi, la șapte ani de la rechemarea din 2007, foarte puțin sa schimbat în ceea ce privește normele și reglementările federale care guvernează fabricarea alimentelor cu animale de companie și utilizarea ingredientelor de grad de alimentare (animale). Nu a devenit testarea mandatată FDA cerut sau lege. Industria rămâne în mare parte auto-reglementată.

9. Animale de companie otrăvite

Ultimul blog pentru a face lista mea de cea mai bună blogsis de mâncare pentru câini numită Animale de companie otrăvite. Știu că sună puțin morbid, dar există o mulțime de opțiuni de alimente nesănătoase de animale de companie pe piață și este important ca proprietarii de câini să se educă despre ingredientele comune găsite în alimentele de câine comercial care pot fi foarte dăunătoare pentru câinele lor sănătate.

Acest blog oferă informații despre reamintele din industrie, precum și cu scoopul cu privire la ceea ce se întâmplă cu reglementările din industria alimentară a animalelor de companie. Ei informează, de asemenea, consumatorii despre multe dintre lucrurile negative care se întâmplă în fabricarea alimentelor cu animale de companie pe care probabil ei nu le cunosc.

  • Descompunerea țesuturilor animale începe în momentul în care are loc sacrificarea și este nevoie de ceva timp pentru a obține aceste materiale în procesul de redare. Descompunerea nu este întotdeauna negativă pentru calitatea produselor și siguranța alimentară. Procesul de redare "re-stabilește în mod eficient ceasul" prin prelucrarea materiilor prime, inclusiv a cărnii offal, a cărnii depășite și a animalelor căzute, care pot fi considerate Substanțe murdare, putri sau descompuse În ceea ce privește alimentele umane în ingrediente furajere în siguranță, sănătoase și utile pentru animale.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Recapitul de duminică: 9 cele mai bune bloguri de mâncare pentru câini