28 De reguli bune de cumpărături de mâncare

Există un milion de milioane și un articol de acolo, ambalate cu informații despre cum să alegeți un brand bun de mâncare pentru câini. Din păcate, cu atât mai multe informații pe care le oferă, cu atât sunt mai copleșitoare Aceste articole, iar proprietarii de animale de companie se confundă repede. Acest lucru face doar alegerea brandurilor de mâncare bune pentru câini un proces mai complicat.

Complexități de a alege hrana pentru câini

Când vine vorba de sănătatea câinelui tău, este mai bine să fii proactiv decât reactiv. Cea mai bună modalitate de a vă menține câinele în partea superioară a sănătății este de a-i hrăni o dietă care este complet echilibrată și satisface toate nevoile sale nutriționale unice. Dar, cu atât de multă dezinformare, pretențiile false și controverse Înconjurați industria alimentară pentru animale de companie, cumpărăturile pentru brandurile de mâncare bune pot fi complicate și vor deveni o sarcină frustrantă dacă nu faceți cercetarea corespunzătoare.

Cum de a alege Brandul alimentar pentru câini sănătoșiPentru a începe cercetarea Top brand de produse alimentare, Veterinarul dvs. este cea mai bună resursă. Dar, există și alte modalități de a evalua calitatea unei mărci și dacă este potrivit pentru pooch-ul tău. Trebuie să țineți cont de faptul că acest lucru nu va fi un lucru unic. Este ceva ce va trebui să faceți de mai multe ori pe parcursul vieții animalului tău.

Studiile arată cum trebuie să vă hrăniți câinele Pe baza etapei sale de viață. Pui, câini de rang înalt, câini activi, câini supraponderali / obezi și câini cu anumite condiții de sănătate au nevoi nutriționale unice. Există și alte variabile care intră în joc în determinarea tipului de alimente ar trebui să vă hrăniți și animalul de companie. De exemplu, pe măsură ce câinele dvs. crește și se dezvoltă, cerințele sale nutriționale vor trebui să se schimbe prea.

Nu toate alimentele de câine au aceeași calitate, iar chiar și brandurile de alimente bune pentru câini pot să nu fie ceea ce are nevoie de FIDO din cauza preocupărilor de sănătate, a nivelului său de activitate, a vârstei sau a dimensiunii. Fiecare companie de hrană pentru câini va face tot posibilul pentru a-și face mese sănătoase și nutritive, motiv pentru care este atât de important pentru ca consumatorii să se educă și să înțeleagă în mod corespunzător etichetele de mâncare pentru câini.

Ori de câte ori vă decideți să vă schimbați dieta câinelui, discutați despre schimbarea cu medicul veterinar. Ele vă pot evalua câinele și vă pot ajuta să alegeți branduri de alimente bune pentru câini care vor satisface nevoile dvs. de companie și să se potrivească cu bugetul dvs.

28 Reguli pentru colectarea mărcilor de mâncare bună pentru câini

28 Reguli pentru colectarea mărcilor de mâncare bună pentru câini1. Evaluați-vă câinele

Construi un profil al câinelui dvs. cu vârsta, sănătatea, nivelul de activitate și alergiile în minte. Acest profil vă va ajuta să restrângeți brandurile de mâncare bună pentru a găsi una care se potrivește nevoilor individuale ale câinelui. Fiecare câine este diferit, și nu există nici o mărime care se potrivește cu toate "# 8221; alimente.

2. Căutați mese de carne sau carne

Ingredientele sunt enumerate în funcție de greutate și greutate este afectată de conținutul de apă. Chiar dacă câinii nu sunt carnivore, proteinele (de preferință din sursa pe bază de animale) este cel mai important macronutrient. Carnea sau făina de carne ar trebui să fie întotdeauna primul ingredient listat într-o mâncare de bună calitate.

3. Evitați subprodusele de origine animală

Produsele secundare animale sunt părți ale unui animal care nu sunt considerate carne și nu au fost redate. Deși AAFCO are standarde stricte de guvernare asupra subproduselor de origine animală ne-render, multe alimente pentru animale de companie care conțin produse secundare sunt făcute cu ingrediente sub-par și, în general, ar trebui evitate, chiar dacă nu toți sunt rele.

4. Granul fără cereale sau cereale?

Alimentele fără cereale ar trebui să fie considerată o dietă specializată, deoarece nu toți câinii necesită sau se dezvoltă pe o dietă fără cereale. Pentru unii, fără cereale poate fi periculos. Dacă câinele dvs. nu a arătat nici o istorie de sensibilități de cereale, nu vă îndepărtați de cereale care conțin alimente. Diferitele tipuri de boabe oferă conținut de fibre și beneficii pentru sănătate care pot lipsi din alimente fără granule.

5. Tipurile de cereale materie

Dacă cumpărați un aliment care nu este fără cereale, căutați boabe care oferă o nutriție mai bună și niveluri mai lungi de energie. Aceasta este pur și simplu o chestiune de carbohidrați complexi vs carbohidrați simpli. De exemplu, cerealele integrale, ovazul de ovăz, orez brun, orezul sălbatic, fructele și legumele sunt toți carbohidrați complexi și benefică ca un ingredient alimentar pentru câini.

6. Declarația AAFCO privind ambalajul

Toate alimentele de câine trebuie să fie etichetate în funcție de Standardele AAFCO. Această etichetă vă spune ce profiluri nutriționale sunt potrivite pentru alimentele pentru. De exemplu, un aliment aprobat pentru întreținere este bine pentru câinele mediu adult, cu toate acestea, un catelus în creștere nu ar primi o nutriție adecvată din acest produs alimentar. Un catelus ar necesita o alimentație aprobată pentru toate etapele de viață, inclusiv creșterea.

7. Cercetați branduri de alimente bune pentru câini

Cu răspunsuri îngrijorătoare întotdeauna în partea din spate a minții noastre, vă familiarizați cu fiecare dintre brandurile de mâncare bune de câine pe care le aveți în vedere. Păstrați un ochi pe branduri cu recheme și înclinați spre branduri care nu au avut niciunul. Unele întrebări de luat în considerare includ:

  • Au făcut parte din rechemările recente?
  • Au făcut parte dintr-o singură amintire sau au o istorie lungă de rechemare?

Nu uitați să luați în considerare durata de viață a companiei atunci când luați în considerare istoria rechemării lor.

8. Fabricat în SUA, Canada, UE

Alegeți alimentele pentru animale de companie care sunt făcute în Statele Unite, Uniunea Europeană sau Canada pentru a asigura un control al calității mai bun decât alimentele făcute în alte țări, mai puțin reglementate. Feriți-vă că există Fake & # 8220; Made în SUA și # 8221; Etichete de hrană pentru câini și cercetarea companiei pentru aprovizionarea cu ingrediente.

9. Aprovizionarea ingredientelor

Alimentele făcute în America, UE sau Canada nu sunt neapărat făcute cu ingrediente provenite din aceste țări. Căutați alimente pentru animale de companie care au ingrediente provenite în țări cu reputație de produse de calitate. De exemplu, mielul suror din Noua Zeelandă. Ingredientele provenite din țările neconcepute pot fi afectate sau de calitate mai slabă.

10. Alimente mici de rasă pentru câini mici

Câinii mici de rasă au cerințe nutriționale diferite și o prevalență față de diferitele condiții de sănătate decât câinii de rasă mare. Selectați o mică marcă de mâncare pentru câini pentru câinele dvs. de rasă mică pentru a le oferi cea mai bună nutriție pentru dimensiunea lor. De asemenea, căutați formule pentru câinii de rasă mare atunci când este necesar.

11. "Cel mai bun cumpăra" data de 6 luni+

Alegeți mărcile de mâncare bune pentru câini care nu conțin conservanți artificiali și care au o dată "cea mai bună cumpărare" de cel puțin 6 luni distanță. În plus, această dată este că mâncarea dvs. este și lipsa de conservanți artificiali înseamnă că mâncarea dvs. nu este păstrată "proaspătă" prin procesele chimice.

12. Numit surse de proteine

Fie că vedeți "carne de vită" sau "masă de carne de vită" pe eticheta ingredientelor, oricum, puteți fi siguri că câinele dvs. mănâncă carne de vită. Cu toate acestea, atunci când eticheta se referă la "masă de carne", nu există nici o idee ce tip de carne hrănește. Mese de carne nu sunt întotdeauna rele, Dar alegerea hranei pentru câini cu sursa de proteine ​​numită este mai ușoară pentru un proprietar de animale de companie.

13. Carne proaspătă

Un aliment uscat de câine ar trebui să aibă caracteristic și # 8220; Fresh & # 8221; carne ca ingredient primar și o sursă de masă de proteină numită după aceea. Acest lucru este de dorit deoarece câinii sunt carnivore oportuniste și deoarece carne proaspătă conțin doar atât de multă proteină în cazul în care numele proteinei numit este o sursă mai concentrată de proteine.

14. Evitați zaharurile și îndulcitorii

Câinii nu au nevoie de îndulcitori, dar multe companii adăugați-le la alimentele lor pentru a atrage câinii să le mănânce. De ce? Deoarece alimentele făcute cu ingrediente de calitate slabă au un profil de aromă sărac, astfel încât adăugarea de zaharuri și îndulcitori să le facă mai gustoase.

15. Ingrediente întregi

Fructele și legumele aduc o mulțime de nutrienți la masă, dar aceste substanțe nutritive sunt compromise când sunt utilizate numai părți ale ingredientelor. Căutați alimente pentru animale de companie care încorporează ingrediente întregi cum ar fi "roșii", mai degrabă decât "pomace de roșii."Țineți minte că aproape toate alimentele vor conține" părți "de ingrediente, dar ar trebui să includă și mai multe ingrediente întregi decât" părți ".

16. Evitați și # 8220 artificiali trei & # 8221;

Culorile artificiale, aromele și conservanții sunt frecvent incluse în alimente comerciale comerciale cu numele mare. Aceste substanțe chimice adaugă apel la alimentele care altfel nu pot lipsi de gustare sau nu reușesc să atragă consumatorii și să-și extindă durata de valabilitate.

Cele trei artificiale au Nici o valoare nutrițională Cu toate acestea, câinele dvs. și poate aduce cu ei o serie de efecte secundare negative pe măsură ce se acumulează în timp. Căutați alimente care folosesc conservanți naturali, care nu au culori viu colorate și nu folosiți cuvântul "aromă" pe lista ingredientelor.

17. Ce este în nume

Regulamentul de conducere afirmă că o alimentație pentru animale de companie poate utiliza numai anumite nume sau fraze atunci când își descrie alimentele dacă îndeplinesc criterii specifice:

  • Un aliment cu un singur ingredient trebuie să conțină 95% sau mai mult din acel ingredient (apă nu este inclusă).
  • Un aliment combinat de ingrediente trebuie să conțină 95% sau mai mult din aceste ingrediente (apă nu este inclusă).
  • Alimentele care folosesc cuvintele "platou", "cină" sau "Entrée" trebuie să conțină 25% sau mai mult din ingredientul numit.
  • Alimentele care spun "cu" un ingredient numit trebuie să conțină 3% sau mai mult din ingredientul numit.
  • Alimentele anunțate cu "arome" numite trebuie să conțină doar o urmă de minut de acea aromă.

18. Hrănirea informațiilor de studiu

Informațiile despre studiul de hrănire pot fi găsite pe saci de alimente pentru animale de companie și indică faptul că brandurile de alimente bune pentru câini au fost hrănite câinilor vii în timpul încercării. Aceste studii de hrănire stabilesc că mâncarea îndeplinește standardele nutritive pentru anumite populații și este comestibilă.

19. Alimente suplimentare de hrană

Dacă o alimentație este etichetată numai pentru hrănirea suplimentară, aceasta înseamnă că nu este adecvată nutrițional pentru hrănirea cu normă întreagă. Dacă sunteți în stare să completați acest produs alimentar cu o altă mâncare care este un sunet nutrițional, este perfect să îl includeți în dieta câinelui dvs. Doar nu depinde de alimentele suplimentare pentru mesele zilnice.

20. Comparați Foods Pet Fairly

Din cauza hranei pentru animale de companie Regulamentele din industrie, Informațiile nutritive pe diferite alimente nu sunt întotdeauna direct comparabile din cauza diferitelor procente de conținut de apă. Pentru a compara în mod corect nutriția a două alimente, comparați informațiile despre substanța uscată, care iau conținutul de apă din ecuație.

21. Conținutul de calorii

Două mari mărci de mâncare de câine pot conține aceeași cantitate de umiditate, aceeași sursă de proteine ​​și aceeași recomandare pentru toate hrănirea pe scenă de viață, dar asta nu înseamnă că acestea conțin același conținut de calorii.

De exemplu, un câine senior poate mânca o formulă de hrană "toată stadiul vieții", dar nivelul activității lor este mult mai mic decât un câine tânăr adult care mănâncă aceeași mâncare, astfel încât nevoile lor calorice sunt mai mici. Acum, puteți să hrăniți ambii câini aceeași mâncare, dar câinele mai activ are nevoie de mai multă mâncare decât câinele senior. O alegere bună a alimentelor pentru câinele dvs. ar trebui să-și satisfacă nevoile calorice, dar să facă acest lucru într-un mod care este prietenos cu bugetul.

22. Varietate într-o linie de alimente

Există Nici un consens clar În acest moment. Unii câini de revendicare nu au nevoie de soi în timp ce alții susțin că câinii care se află pe aceeași varietate de alimente pe tot parcursul vieții sunt predispuse la alergii și sensibilități din cauza lipsei de expunere la diverse ingrediente.

Pentru a fi în siguranță, poate fi o idee bună să căutați branduri de alimente pentru animale de companie care oferă diverse "rețete" pe care le puteți roti prin programul de hrănire al câinelui pentru a evita aceste complicații.

23. Magazin alimentar alimente

Magazinele de bacanie tind să stocheze Alimente mai accesibile de la producători care produc și produse umane (cum ar fi Colgate și Marte). Acest lucru este un aranjament mai convenabil și profitabil pentru magazine, dar alimentele sunt realizate în mod obișnuit cu ingrediente sub-par, care sunt ieftine pentru a obține o nutriție de calitate slabă.

În loc de alimente pentru câini de magazin alimentar, du-te pentru companiile de produse alimentare pentru animale de companie care se specializează în producția de alimente pentru animale de companie și care produc propriile alimente.

24. Recomandări inutile

Acest lucru pare a fi un non-brainer, dar ați fi surprins de câți proprietari de animale de companie achiziționează alimente deoarece reprezentanții companiei recomandă acest lucru. Acești reprezentanți sunt plătiți pentru a-și vinde produsul și nu au neapărat experiență veterinară. Dacă doriți ca o recomandare alimentară să discute cu VET sau cu un nutriționist veterinar.

25. Nu fiți aspirat de reclame

Compania A face alimente ieftine de câine prin utilizarea ingredientelor de calitate scăzută. Ei vând această mâncare la o primă care înseamnă mai mult profit pentru ei. Acest profit poate fi apoi funnerat în reclame și campanii de publicitate care wow.

Asta înseamnă că mâncarea este bună? Deloc. În loc să plătiți atenția asupra reclamelor, când un aliment vă place interesul dvs. și comparați alimentele la alte branduri de alimente bune pentru câini recomandate.

26. Prea bun pentru a fi adevărat și # 8230;

Dog alimente este un caz de "obțineți ceea ce plătiți", astfel încât nu vă puteți aștepta să obțineți alimente de top-of-on-line pentru prețurile de fund. De exemplu, o mâncare de câine care costă 30 de dolari pentru 40 kg. și al cărui reprezentant vă spune că este un aliment de grad uman, organic, fără cereale, este prea bun pentru a fi adevărat.

Singura excepție de la această regulă este în timpul vânzărilor "stocare", cu programe de recompensă, în timpul promoțiilor și când Cupoanele pot fi combinate. Chiar și atunci, însă, alimentele premium vor costa întotdeauna mai mult decât alimentele bugetare.

27. Uită tendințele

Unele companii de alimente pentru câini promovează alimentele ca fiind formule "pierdere în greutate" sau "Alimente mici de câine grase", Nu cădeți pradă acestor plăci publicitare. Aceste fraze asupra ambalajului au ca rezultat un marcaj de preț, dar adevărul este că veți găsi același număr de calorii în numele obișnuit al mărcii de câine fără marcaj.

28. Formularea poate fi înșelătoare

Indiferent dacă vă uitați la reclame sau ambalaje de produse, există câteva fraze pe care companiile le folosesc pentru a crește vânzările, dar nu au nici un sens real. Nu fiți aspirat de aceste fraze și gândiți-vă că o mâncare de câine este ceva ce nu este.

De exemplu: "Formulate științific" nu înseamnă că o alimentație pentru câini are beneficii dovedite de știință, mai degrabă înseamnă că un anumit tip de metodă științifică a fost folosită pentru a veni cu formula alimentară. Știați că procesul simplu de combinare a ingredientelor poate fi considerat o metodă științifică?

Ceva de ținut în minte

Nu va fi întotdeauna posibil să găsiți branduri bune de mâncare pentru câini care îndeplinesc toate criteriile menționate mai sus. Dacă vă aflați în această situație, uitați-vă la ceea ce oferă fiecare mărci de mâncare pentru câini, prioritizați fiecare pe baza nevoilor individuale ale câinelui și selectați mâncarea care oferă cel mai favorabil profil.

Cele de mai sus 28 de reguli pentru colectarea de branduri de alimente bune pentru câini este o orientare simplă pe care o puteți citi de câteva ori și păstrați aceste criterii în minte data viitoare când faceți cumpărături pentru mâncarea animalelor de companie. Amintiți-vă că toate companiile de mâncare câine sunt profit, astfel încât să aveți întotdeauna pălăria scepticului și să utilizați Internetul pentru cercetare.

Citiți următorul: Prețurile la alimente pentru câini - 30 de branduri de top de top și valoarea lor în comparație

Doriți să împărtășiți acest lucru?

28 Reguli importante pentru cumpărături pentru alimente bune pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 28 De reguli bune de cumpărături de mâncare