Rețetă: alimente de casă pentru câini de rang înalt

Câinii de rang înalt pot fi deosebit de greu de hrănit. Metabolismul lor a încetinit și pot avea chiar și unele preocupări de sănătate care pot fi ajutate cu dieta potrivită. Acest alimente de casă pentru câini de rang înalt Nu va fi corect pentru toate animalele de companie mai vechi, deci asigurați-vă că ați verificat cu VET înainte de a comuta.

Mâncare de casă pentru rețeta de câini de rang înaltPe măsură ce metabolismul câinelui încetinește și devine mai puțin activ, nu va trebui să mănânce cât mai multe calorii în fiecare zi așa cum a făcut-o când era tânăr și plin de energie. De asemenea, el poate avea nevoie să mănânce o dietă mai mare în fibră care include pre- și probiotice pentru sănătatea digestivă.

Suplimentele, cum ar fi glucozamina și chondroitina, sunt benefice pentru a include în alimentele de rang înalt. Sunt multe suplimente benefice care poate ajuta la sănătatea, digestia și pielea și sănătatea pielii. Câinele dvs. poate avea nevoie de asistență în toate aceste zone, iar VET vă poate ajuta să decideți ce suplimente pot fi potrivite pentru câinele dvs.

Înainte de a vă decide să schimbați dieta câinelui (fie că este un senior sau nu), trebuie să discutați despre schimbarea cu medicul veterinar sau o nutriționistă canină instruită. Încercarea de a face comutatorul dvs. ar putea duce la malnutriție sau toxicitate nutritivă.

MAI MULT: 4 sfaturi bazate pe știință pentru păstrarea sănătății câinilor de rang înalt

Alimente de casă pentru câini de rang înalt

Alimente de casă pentru câini de rang înalt

Ingrediente

  • 2 piept de pui
  • 1/2 fasole de rinichi (drenate)
  • 1/2 cană de fasole negru (drenate)
  • 1/4 paste de tomate
  • 1/2 canale de morcovi (tocate)
  • 2 cani de pui de pui (sodiu scăzut)

Directii

Acest aliment de casă pentru câinii de rang înalt este o rețetă lentă de gătit, deci este extrem de ușor de pregătit. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați toate ingredientele la aragazul lent și să gătiți la scăzut timp de 4-5 ore. Veți ști când este terminat, deoarece puiul va fi atât de licitat încât veți putea să-l scoateți cu ușurință cu o furculiță.

Alimente de casă pentru câini de rang înaltDacă medicul veterinar recomandă anumite suplimente pentru câinele dvs., adăugați-le la rețetă când este terminat de gătit și amestecați uniform pentru a distribui suplimentele.

Această rețetă nu va fi potrivită pentru toți câinii seniori.

Așa cum am menționat, animalele de companie superioare pot fi deosebit de provocatoare pentru a hrăni. Este important să consultați un expert nutrițional canin înainte de a alege dieta potrivită pentru voia ta în vârstă.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile. Dacă doriți să pregătiți acest hrană pentru câinii de familie în vrac, păstrați-l într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: Cum să vă ajutați câinele senior să piardă în greutate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente de casă pentru câini de rang înalt