Cum să vă opriți câinele să mănânce iarba

Câine în iarbă lungă

Mâncarea de iarbă pare să fie comună în rândul câinilor și nu este la fel de ciudată ca unele dintre celelalte puști de mâncare care se angajează adesea. Motivul din spatele acestui comportament de foraj nu este clar clar, deși câinii par să fie doar ca să mănânce iarba. Pentru ceilalți câini, însă, ingerarea ierbii poate fi o modalitate de a îndeplini o dată Nevoia nutrițională sau de auto-provocare vărsături pentru a ușura un stomac deranjat. Sau pot face uneori doar pentru că sunt plictisiți.

De ce câinii mănâncă iarbă?

Mulți câini au o condiție cunoscută sub numele de Pica, ceea ce înseamnă ei mănâncă lucruri care nu sunt alimente, inclusiv murdărie, fecale, jucării și iarba.Majoritatea experților sunt de acord, totuși, că mâncarea de iarbă este un comportament obișnuit de canină și că acest tip de PICA nu provoacă, de obicei, prea multe, dacă există, probleme. Deci, de ce iarbă?

Iarba are un gust bun

Este sigur să presupunem că câțiva câini se bucură pur și simplu de aroma și textura de iarbă. Există, de asemenea, unele speculații că pășunatul pe iarbă poate oferi fibre sau urme de vitamine și minerale care nu sunt furnizate în mod adecvat în alimentele comerciale pentru câini.

Câinele domestic modern are o dietă limitată în general, dar rudele sale sălbatice continuă să se bucure de o recompensă diversă a alimentelor. Coioții, de exemplu, mănâncă în mod obișnuit materia vegetală găsită în stomacuri și intestine ale animalelor de pradă. De fapt, mulți canini sălbatici mănâncă, de asemenea, rădăcini, ierburi și fructe de padure în plus față de carnea pe care o ucideau sau scânteie.

Această tendință de a mânca plante apare și în comportamentul câinelui tău. Este probabil ca, în plus față de iarbă, cățelușul tău se bucură Siguranță sigură gustări de plante brute, cum ar fi banane feliate, fasole verde, căpșuni sau chiar felii de mere, din când în când. S-ar putea să găsiți, de asemenea, că câinele dvs. își transformă nasul la anumite fructe și legume crude, cum ar fi broccoli, dar se bucură într-adevăr de ei gătite.

Pentru a induce vărsături

Mâncarea iarbă nu duce întotdeauna la vărsături, dar uneori poate, în special la câinii care nu mănâncă în mod regulat iarba. Este posibil ca acești consumatori de iarbă ocazional să înceapă să o folosească ca o emetică naturală pentru a stimula vărsături când se simt rău.

S-ar putea să observați acest lucru dacă câinele dvs. este un pic de gaze înainte de a ieși afară pentru a-și face afacerea sau după ce a mâncat ceva, nu trebuia să. Fecalele sale pot fi, de asemenea, puțin curte, decolorate sau nu normale într-un alt mod, iar câinele poate arăta puțin sau puțin mai puțin energic decât normal.

Odată din afară, câinele dvs. cu burta gazoasă poate începe să gâfâiescă gura de iarbă. Tricanele lungi, gâdilindu-l să-l determine să regurgitate indiferent ce cauzează stomacul deranjat. Când se face acest lucru, poate reveni la activitățile sale normale în curând și nu arată alte semne de boală.

Pentru a ușura plictiseala

Unii experți cred că câinii plictisit mănâncă iarba pur și simplu pentru că le dă ceva de făcut. Destul de des, acest lucru se întâmplă cu câinii care nu primesc suficient exercițiu, în special câini tineri și cățeluși care au o abundență de energie pent-up pentru a arde.

Pasii urmatori

Ocazionalul de măsuri de iarbă nu este o cauză de îngrijorare. Dacă câinele dvs. este partajată de iarbă din cauza plictiselii sau a unei deficiențe nutritive, puteți face schimbări simple pentru a adăuga un "condiment" la viața și vasul alimentar al puilor. Cu toate acestea, există momente când va trebui să opriți acest comportament rece pentru siguranța câinelui dvs. și alte momente când poate fi un semn că puiul dvs. este grav bolnav.

  • Câinii de interior își pot răsfăța nevoia de a păși de către plantele de plante nibbling. Aceasta poate fi o activitate periculoasă sau chiar fatală, în funcție de specia de plante. Pentru a fi în siguranță, evitați să crească orice Plante potențial otrăvitoare în interior sau în afara.
  • Dacă nu puteți sau nu doriți să evitați cultivarea plantelor care sunt toxice pentru câini, păstrați plantele într-o zonă pe care câinele dvs. nu o poate accesa. Sau lucrați la Instruire astfel încât câinele dvs. știe ce plante sau zone sunt în afara limitelor în casă sau în grădină.
  • Neverallow câinele dvs. să mănânce iarba că a fost tratat chimic, deoarece acest lucru ar putea duce la otrăvirea. Chiar dacă nu utilizați erbicide sau pesticide pe propria dvs. gazon și grădină, vecinul tău ar putea. Substanțele toxice ar putea ajunge în curtea dvs. prin scurgeri de apă sau vânt, mai ales dacă sunt aplicate într-o zi cu vânt. Acest lucru se referă, de asemenea, în zonele publice, cum ar fi parcurile, unde ar fi putut fi tratată iarba.
  • Dă-ți puiul iubitor de iarbă o alternativă pentru a-și petrece pofta. De exemplu, puteți oferi un patch sau un recipient de grâu sănătos pentru câinele dvs. la Munch. Magazinele de alimentare cu animale de companie au adesea kituri de iarbă și plante medicinale disponibile, care sunt în siguranță și pentru câini.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. devine suficient exercițiu în fiecare zi. Aceasta include exerciții fizice și mentale pentru a evita plictiseala. Luând timp pentru a juca cu câinele dvs. și lucrul la formare zilnic poate face o diferență semnificativă în suprimarea comportamentelor legate de plictiseală.
  • O creștere bruscă a incidenței de pășunat poate fi un semn că câinele dvs. este bolnav sau lipsa substanțelor nutritive vitale. Fiți atenți la activitățile câinelui dvs., astfel încât să le puteți discuta cu VET dacă este necesar.
  • Examinați ingredientele din alimentele câinelui dvs. pentru a vedea dacă este într-adevăr o dietă echilibrată cu toate substanțele nutritive ale câinelui dvs. Schimbarea la un aliment este mai mare în fibră sau îmbunătățește digestia, în general, poate reduce unele dintre nevoile puilor dvs. pentru suplimentul său ierbos.

Avertizare

Dacă câinele dvs. păzește în mod repetat timp de mai mult de două zile la rând și vărsături de fiecare dată, acesta este un semnal pe care ar trebui să-l luați pe câine în veterinar. O burtă cronică deranjată ar trebui verificată cât mai curând posibil pentru a exclude paraziți intestinali, ca viermii rotunzi, sau ceva mai serios ca parvovirus sau boală de rinichi.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Uita-te acum: De ce unele pui mănâncă poop?

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Probleme comportamentale ale câinilor. Merck Manual veterinar.

  2. Shurkin, Joel. Caracteristică de știri: Animale care se auto-medicamenteProcedura Academiei Naționale de Științe din Statele Unite ale Americii vol. 111,49 (2014): 17339-41. DOI: 10.1073 / PNAS.1419966111

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă opriți câinele să mănânce iarba