De ce sunt câinii care mănâncă iarbă?

O concepție greșită comună despre câinii care mănâncă iarbă este că o fac pentru că nu se simt bine, și care lasă niște proprietari de câini să-și facă griji când iubitul lor poochează în mod regulat. Să vorbim despre De ce sunt câinii care mănâncă iarbă, și dacă cel mai cunoscut motiv este de fapt un mit sau un fapt.

În primul rând, proprietarii de animale de companie ar trebui să fie siguri că câinii care mănâncă iarbă nu înseamnă că ceva este în neregulă cu caninii lor. De fapt, câinii sălbatici s-au observat chiar și pentru a mânca iarbă și majoritatea medicilor veterinari consideră de fapt Este normal ca un câine să mănânce iarba în mod regulat. Sănătatea câinelui dvs. este foarte probabilă, cu excepția cazului în care există semne suplimentare care consiliază altfel.

Iată un studiu Acest lucru a analizat parțial un fenomen de ce câinii mănâncă iarbă:

Câini, ca niște pisici, mănâncă în mod regulat plante, în special iarba. Contrar credințelor comune, comportamentul nu este în mod obișnuit precedat de semne de boală, nici urmate de vărsături; Câinii sunt de obicei normali în comportament, după cum a raportat proprietarii.& # 8221;

Deci, de ce câinii mănâncă iarbă?

Există multe motive pentru care câinii fac lucruri ciudate. Mâncarea iarbă este unul dintre acele lucruri ciudate pe care majoritatea câinilor le place să facă ori de câte ori le scoateți pentru o plimbare.

Pica este termenul tehnic pentru tulburarea caracterizată prin consumul de lucruri care nu sunt alimente. Se găsește la oameni și câini. Uneori Pica indică faptul că însoțitorul dvs. canin are un tip de deficiență nutrițională, deși este de obicei doar un semn de plictiseală, mai ales dacă câinele dvs. este tânăr.

De ce sunt câinii care mănâncă iarbă

Indiferent de motivul, trebuie să vă amintiți că mâncarea de iarbă nu vă va face rău câinelui în nici un fel. Mănâncă iarba înseamnă că câinele dvs. nu se simte bine? Nu neaparat. Cercetările au arătat că majoritatea câinilor nu se simt bolnavi atunci când mănâncă iarbă sau cel puțin ei nu par a fi. Majoritatea câinilor par să se bucure să o mănânce și nu se îmbolnăvesc după aceea.

Câinele dvs. poate să mănânce iarba pentru că îi place modul în care are gust sau poate înlocui jucăria de mestecat pentru el. Câinii sunt scufundări naturale, iar a ta poate ca, de fapt, aroma și textura de iarbă sau alte plante. Poate fi, de asemenea, că câinele dvs. are unele nevoi nutriționale nesatisfăcute care sunt umplute prin consumul de iarbă; cel mai probabil este o nevoie de fibră.

LEGATE DE: Top 10 cel mai bun mestecați câine

Selectarea unui hrană pentru câini care utilizează fructe și legume reale în ingredientele lor este o modalitate excelentă de a crește consumul de fibre a pooch-ului. Acest lucru ar putea să-l facă să oprească pofta de iarbă sau cel puțin tăiat pe suma pe care o mănâncă.

Medicul veterinar vă va putea spune cantitatea de proteine ​​și fibre pe care trebuie să le aibă câinele dvs. în dieta sa, precum și recomandă alimente pentru câini corespunzătoare. Un apel telefonic rapid ar putea obține răspunsurile de care aveți nevoie și câteva sugestii posibile pentru brandurile de hrană pentru câini pentru a încerca.

Totuși, unii experți consideră că iarba este folosită de caini la auto-medicină sau înlocuiește alimentația care nu vine cu alimente. Dacă suferă de un stomac deranjat, gaz, balonare sau alte probleme de stomac, câinele dvs. poate căuta iarba ca remediu natural.

LEGATE DE: 7 VET Suplimente recomandate pentru câini

În unele cazuri, consumul de iarbă poate fi doar un leac pentru plictiseală. Mai ales pentru cățeluși și câini tineri, divertismentul ei înșiși este foarte important. Dacă ei doar măresc în jurul curții de la sine și ei văd vântul suflând iarba în jurul valorii de, ei pot începe să mestece doar pentru a avea ceva de făcut.

Fiți conștienți de totuși: Când câinele dvs. mănâncă iarbă, lamele gâște gâtul și căptușeala stomacului. Acest lucru ar putea să-l facă să vadă, mai ales dacă iarba a fost înghițită mai degrabă decât să fie mestecată în bucăți mai mici. Cu toate acestea, doar pentru că câinele tău mănâncă iarbă, asta nu înseamnă că va arunca în sus. Studiile au arătat că mai puțin de ¼ de câini care mănâncă iarbă de fapt voma după.

Aici este un rezumat rapid de la Psihologie astăzi:

& # 8220; cercetătorii au concluzionat că mâncarea de iarbă este un comportament comun care de obicei apare la câinii normali și, în general, nu este asociat cu boli sau nevoile dietetice. Ei continuă să sugereze că mâncarea de iarbă poate reflecta o predispoziție înnăscută moștenită de la strămoșii sălbatici ai câinilor. Acest lucru este susținut de cercetarea pe căprioare lăsate de lupi.& # 8221;

Dacă observați câinele dvs. luând mari bucăți de iarbă și încercați să o înghițiți în întregime, ar putea fi un semn că el încearcă să inducă vărsături. Dacă vezi el mestecă Pe iarbă pentru o vreme, el este cel mai probabil să-l mănânce din plictiseală sau nevoie nutrițională.

LEGATE DE: VET a recomandat un câine sigur tratez pentru gustare

Dacă câinele dvs. începe să mănânce iarba sau mănâncă în mod regulat, nu este nimic de făcut. Deși nu este de fapt o valoare mai nutrițională în iarbă, nu este toxică. Pur și simplu pune, atâta timp cât nu există pesticide sau îngrășăminte pulverizate pe iarbă, mănâncă nu va face nici un rău câinelui tău. Unii proprietari de animale de companie chiar aleg să își dezvolte propria grădină sau grădină de plante medicinale în special pentru ca puștii lor să mestece.

Câinele mare mănâncă iarbă

Dacă vă supărăm că câinele dvs. mănâncă iarbă sau iarba care este disponibilă este pulverizată cu substanțe chimice, există și alte modalități de a vă oferi câinele Nutriția că el cere. Ați putea încerca să introduceți ierburi sau legume gătite în dieta lui.

De asemenea, dacă câinele dvs. nu este de obicei un consumator de iarbă și observați o creștere mare a cantității de iarbă el consumă, ar putea fi un semn al unei boli sau deficiență mai gravă în dieta sa. La fel ca orice alt comportament nou care pare să apară peste noapte, ar trebui să faceți un apel medicului veterinar dacă câinele dvs. pare să mănânce mult mai multă iarbă decât în ​​mod normal.

Dacă câinele dvs. va vărsa de fiecare dată când mănâncă iarbă, ar trebui să-l împiedicați să-l consumați până când puteți căuta ajutorul profesional al veterinarului dvs. La fel ca și cu oamenii, vărsături frecvente vor deteriora organele interne ale câinelui și dinții lui.

Doriți să aflați mai multe despre motivul pentru care câinii fac anumite lucruri pe lângă consumul de iarbă? Iată câteva articole fascinante pentru părinții curioși de companie:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce sunt câinii care mănâncă iarbă?