Cum să gătești ouă pentru câini

În primul rând, câinii pot mânca ouă brute? La urma urmei, în trecut, nu au folosit câinii să fure ouăle din cuiburile de păsări și să le mănânce crude, inclusiv cochilii? Dar nu, nu ar trebui să vă hrăniți ouăle crude de câine, deoarece există un pericol de contractare a Salmonella. Oua fierte tari sunt mult mai sigure pentru ca câinii să consume și să ofere toată aceeași nutriție.

Ouăle gătite sunt o sursă bună de proteine ​​pentru câini, în special atunci când sunt incluse în Diete de casă. Acestea conțin o mulțime de aminoacizi și sunt scăzute în calorii. Ouăle gătite sunt excelente tratamente pentru câini și au fost cunoscute pentru a ajuta la stomacul deranjat.

VET-ul dvs. vă poate spune câte ouă câinele dvs. poate avea într-o zi sau pe săptămână. Peste ouăle la un câine pot provoca probleme, inclusiv deficiența de biotină.

Unele dintre beneficiile pentru sănătate ale ouălor pentru câini:

  • O mulțime de proteine, care ajută la construirea corpului câinelui din interior.
  • Vitamina B7 (biotină), care se găsește în principal în gălbenușurile de ouă. Acest lucru ajută la dezvoltarea unei haine sănătoase.
  • Vitamina D, o altă vitamină care se găsește în abundență în ouă. Funcționează împreună cu proteinele din ou pentru a produce dinți și oase sănătoase.

Ouăle gătite sunt excelente pentru un câine, atâta timp cât sunt gătite fără săruri, fără unt și nu aditivi. Să ne uităm la unele soiuri de ou gătite pentru câinele dvs.

Cum să gătești ouă pentru câini

Sfaturi despre cum să gătești ouăle pentru câini

Ouă prăjite pentru câini

Un ou prăjit nu va face ca câinele să facă rău grav, chiar dacă există modalități mai bune de a servi ouă pentru el. Ouăle prăjite, desigur, necesită unt sau ulei, iar aceste grăsimi inutile subminează beneficiile pentru sănătate ale oului. Cel mai bine este să serviți ouăle gătite sau fierte și simple.

Ouă fierte pentru câini

Ouăle fierte sunt o modalitate bună de a vă servi câinele. Este adevărat că unele substanțe nutritive pot fi diminuate în procesul de fierbere - este doar cea mai ușoară modalitate de a vă oferi câinele cu un ou simplu, simplu.

Ouă de ouă pentru câini

Ouăle scramblete sunt bune pentru câini - trebuie doar să fiți atenți la ceea ce adăugați la ouă. Ouăle amestecate trebuie să fie curate fără aditivi, fără uleiuri și nimic cum ar fi usturoiul, sarea, piperul, avocado și alte mirodenii. Poate un pic de brânză, dar asta este.

Serviți ouă simplă, simplă, amestecate la câinele dvs. Începeți cu porțiuni mici mai întâi pentru a vedea dacă stomacul câinelui dvs. se poate descurca, deoarece stomacii câțiva câini sunt mai sensibili decât alții - ca oamenii. Este bine ca câinele dvs. să mănânce un ou zilnic zilnic, dar nu sunt recomandați ca o înlocuire a mesei.

Sa nu uiti asta ceapă și Prea multă usturoi va fi toxic pentru câini. Și dacă gătiți ouăle scramble în unt sau petrol ca și pentru oameni, atunci riscă riscul ca câinele dvs. înghițind prea mult grăsime. Acest lucru poate duce la dezvoltarea problemelor de sănătate în timp, cum ar fi diaree sau pancreatită.

Ce zici de cochilii de ou?

Puteți să vă alimentați cochilii de ouă de câine. De fapt, coaja de ouă oferă cu aceleași substanțe nutritive că câinele ar fi luat dacă mănâncă oase de la carcasele de animale. În afară de aceasta, ele sunt, de asemenea, o sursă excelentă de calciu pentru câinii care sunt mai în vârstă și nu mai pot mesteca oasele.

Ar trebui să spălați întotdeauna coji de ouă înainte de a le hrăni zdrobiți la câinele dvs. Uneori în magazine, ouăle vândute în comerț au avut substanțe chimice pulverizate pe ele, astfel încât acestea să arate frumos și strălucitor și sănătos.

Ouăle de fierbere (cu cochilii) înainte de servire ajută la reducerea șansei de a obține salmonella. După fierbere, cochilii sunt cel mai bine serviți zdrobiți și amestecați cu alte alimente, pentru a evita sufocarea lui.

Alergia câinelui la ouă

Deși majoritatea câinilor pot mânca ouă, unele dintre ele ar putea fi alergice la acest produs alimentar. Alimente bogate în proteine, cum ar fi ouăle, carnea, produsele lactate și produsele din soia sunt cauze comune de alergii la câini. Dacă observați mâncărime câinele foarte mult sau are probleme digestive sau chiar probleme de respirație, acestea ar putea fi alergii alimentare din dieta câinelui.

Citiți următorul: Rețetă pentru câinele bolnav (cu ouă)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să gătești ouă pentru câini