Cockatiel de reproducere de bază

Cockatiel, cuplu

Cockatiels fac parte din familia cockatoo și sunt cunoscute pentru personalitățile lor calde și de ieșire - și fluiera lor - în special cocoșii masculi. Toate aceste atribute fac aceste păsări un animal de companie preferat american. Pene deasupra capului păsării sunt un indicator sigur de starea de spirit. Cockatiels sunt păsări mici de gri, alb și galben, cu colorarea păsărilor feminine mai supuse. Ei pot trăi pentru a avea 20 de ani.

Cerinte de sanatate

Pentru a asigura sănătatea bună a cockatielilor de reproducere și a copiilor lor, o pereche de sex masculin și de sex feminin ar trebui să fie independentă, fără boli și defecte congenitale și între 2 și 5 ani.

Cerințe de cuibărit

O cușcă pentru o pereche de cockatiels de reproducere ar trebui să fie o dimensiune minimă de 20 x 20 x 50 inci și ar trebui să conțină o cutie de cuib care este de cel puțin 12 x 12 inci. Materialul de cuibărit adecvat, cum ar fi hârtia mărunțită, rasurile de pin și pene mlied, ar trebui să fie furnizate.

Cerințe nutritive

Cockatiels sunt Hookbills și ar trebui să fie hrănită o dietă variată constând din semințe, pelete de înaltă calitate și o mulțime de Fructe proaspete și legume. Perechile de reproducere trebuie tratate cu a Supliment de calciu pentru a asigura o dezvoltare adecvată a ouălor și pentru a ajuta la recuperarea nutrienților de la găină pierduți în procesul de luare a ouălor.

Ouă de ouă

Cockatiels-ul feminin își pun ouăle în trei săptămâni de la împerechere. La fel ca multe alte tipuri de păsări, nu este neobișnuit ca cocoșii să pună un ou în fiecare zi până când toți au fost așezați. Există, de obicei, între patru și șase ouă în fiecare ambreiaj.

Timpul de incubare

În medie, cockatiels își incubează ouăle timp de aproximativ 20 de zile. Acest lucru poate varia în câteva zile în ambele direcții și de obicei nu este nici un motiv de îngrijorare.

Îngrijire și înțărcare

Dacă bebelușii cockatiel trebuie să fie hrăniți manual, mulți crescători Lăsați părinții să ridice puii până când au vârsta de aproximativ 2 săptămâni. Crescătorii apoi "trageți" puii din cuib și plasați-i într-un brooder pentru hrănirea mâinilor până când sunt înțărcați. Cele mai multe cockatieluri pentru copii pot fi înțărcate între vârstele de 6 și 8 săptămâni, oferindu-le mei, biți mici de fructe și pelete de legume și înmuiate.

Uita-te acum: Cum fac păsările?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cockatiel de reproducere de bază