Cum să știți care hrana pentru câini este bună pentru câinele dvs

Cum să știți care hrana pentru câini este bună pentru câinele dvs

Cumpărături pentru hrana pentru câini poate fi un pic de provocare, mai ales dacă doriți să schimbați dieta curentă a animalului dvs., aveți un nou catelus sau dacă ați adoptat recent un câine pentru adulți. Înainte de a vă pierde în culorile de mâncare de câine ale magazinului dvs. local de animale, aruncați o privire la ghidul nostru pentru a selecta mâncarea potrivită, bună pentru câinele dvs. și cum să o faceți în mod corespunzător.

Veterinarii și nutriționiștii canini sunt, de obicei, cel mai bun loc pentru a începe când căutați cele mai bune alimente pentru câini pentru FIDO. Sunt câteva VET Branduri de alimente recomandate care ar putea fi mai bine decât altele, dar mai sunt mai multe de ales decât cele.

Dacă doriți să faceți propriile dvs. cercetări, există mai multe întrebări care trebuie să răspundă înainte de a vă putea începe să faceți cumpărături pentru alimentele bune pentru câini. Aceste întrebări includ:

  • Câți ani este câinele tău?
  • Are probleme de sănătate?
  • Care este stilul de viață al câinelui tău? Este activ sau sedentar?
  • Sunteți interesat de diete organice, holistice sau brute?
  • Câinele dvs. are obiceiuri sau obiceiuri "mâncute"?

Vom desface aceste întrebări și vom discuta de ce fiecare este important. Dacă aveți întrebări suplimentare despre cea mai potrivită dietă pentru câinele dvs., este cel mai bine să căutați ajutorul medicului veterinar sau al unui nutriționist canin. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care FIDO dvs. are condiții de sănătate care pot fi ajutate de modificări alimentare specifice.

LEGATE DE: 31 de mâncare pentru câini și mituri de hrănire trebuie să nu mai credeți

Cum să știți care hrana pentru câini este potrivită pentru câinele dvs

Cum să știți care hrana pentru câini are dreptate

Câți ani este câinele tău?

Dietele adecvate în stadiul vieții se vor asigura că câinele dvs. primește nutrienții potriviți și cantitatea potrivită de calorii pentru vârsta lui. Sara Ann Taylor, un expert pentru produsele alimentare pentru animale de companie, a făcut o slujbă bună explicată Cum funcționează vârsta câinelui și alți factori la alegere.

Puii au nevoie de mai multă grăsime și energie în dieta lor decât animalele de companie superioare, iar cerințele lor pentru minerale importante precum calciul sunt crescute datorită creșterii lor rapide.

Feriți-vă de alimentele "Toate etapele de viață" - acestea nu sunt recomandate de medicii veterinari pentru cățeluși.

CITIT: Sfaturile lui Vet despre cum să consilieze cu privire la cea mai bună dietă de câine

Câinele dvs. are probleme de sănătate?

Anumite probleme minore de sănătate pot fi îmbunătățite cu dietele de peste-counter. Mai multe probleme cronice sau severe pot necesita o Dieta de prescripție Din medicul veterinar. Câteva condiții care pot fi ajutate de o anumită dietă includ:

  • Piele uscata
  • Artrită
  • Stomac sensibil
  • Ingrijire dentara
  • Suport pentru lactație
  • Boala renala
  • Boală de ficat
  • Obezitate

De exemplu, câinii cu boală dentară sunt mai susceptibili de a avea probleme de mestecare și de a înghiți greu, uscat kibble. O dietă moale, conservată poate fi cea mai bună pentru aceste animale de companie.

Peste jumătate din populația canină este supraponderali sau obezi, și cea mai mare parte a acestei epidemii este cauzată de hrănirea cu greu și de controlul porției slabe prin părinții dot. Când medicul veterinar declară că este timpul să reluați alimentele, ar fi cel mai bine să se stabilească un bun control al porțiunii asociate cu o dietă "controlul greutății" care conține grăsimi mai mici și fibre ridicate.

RECOMANDAT: Cum să hrăniți câinii cu boală renală și probleme renale

Cum să știți care hrana pentru câini are dreptate

Stilul de viață al câinelui tău

Uneori câinii vor avea un stil de viață similar părinților lor, dar nu este întotdeauna cazul. Câinii supraponderali și obezi au, de asemenea, tind să aibă un stil de viață mai sedentar și pot necesita opțiuni de scădere cu calorii și fibre mai mari pentru pierderea în greutate.

Există multe alimente de câine "dietă" pe piață pentru a alege, dar este mai bine să discutați cu VET înainte de a trece la unul dintre aceste alimente.

Ratele de mare energie, cum ar fi păstorii australieni, coloanele de frontieră și terrierii Jack Russell, pot avea nevoie de un aliment cu calorii mai mari decât alți câini care sunt mai sedentari.

Sport și câini atletici, și rasele de vânătoare necesită, de asemenea, mai multe alimente dense de calorii sau mai mari porțiuni atunci când lucrează.

Diete organice, holistice și crude pentru câini

Diete organice, holistice și crude pentru câiniVă petreceți weekend-ul căutând cele mai bune ingrediente organice pentru propriile mese? Ta câinele poate merge și organic Odată cu confortul formulelor de conserve uscate și conserve disponibile în comerț.

O multitudine de branduri sunt disponibile, doar asigurați-vă că căutați sigiliul "USDA Organic".

Dacă aveți tendința de a urma o dietă de alimente integral sau un stil de viață, organic sau nu, câinele dvs. poate profita de acest lucru, de asemenea. Sari peste Kibble nu necesită nici măcar să gătești pentru câinele tău acasă. Produsele de câine proaspăt preparate care seamănă cu caserole sunt disponibile în cazuri frigorifice la multe magazine de companie.

Orașele mai mari, cum ar fi Los Angeles, sunt, de asemenea, acasă la companiile de mâncare mici pentru câini, care vor pregăti și livra mesele puilor proaspete la ușă. La selectarea unei diete proaspete, asigurați-vă că întrebați despre rețeta echilibrată. De asemenea, întrebați dacă rețeta a fost formulată de un nutriționist veterinar de renume sau un medic veterinar holistic.

Dietele brute sunt controversate În rândul veterinarilor și nutriționiștii veterinari. Cu toate acestea, unii proprietari de câini jură de beneficiile lor de sănătate și sunt pasionați de câinele lor. Este dificil să se găsească diete brute disponibile în comerț prin intermediul unor magazine de animale de companie "Big Box" din cauza problemelor legate de siguranța alimentară și de răspundere.

Cel mai bine este să căutați diete crude comerciale congelate care îndeplinesc AAFCO (Asociația Americană a Oficialilor de control al feedului) Standarde la Magazine mici, Boutique Pet. Companiile alimentare online gratuite vor livra, de asemenea, mese pe gheața uscată la ușă.

În cazul în care animalul dvs. de companie suferă de orice problemă de sănătate, discutați de a merge RAW cu medicul veterinar înainte de a face comutatorul. Contaminarea bacteriană a meselor brute poate fi, de asemenea, un pericol pentru sănătate în case cu indivizi imunocompromiși și copii mici.

MAI MULT: Cereți un medic veterinar - hipoalergenic hrana de câine într-adevăr funcționează și de ce?

Cum să știți care hrana pentru câini are dreptate

Câine este un mâncător pretențios? Nu te teme

Mulți proprietari găsesc că trebuie să joace "saci muzicale" atunci când vine vorba de a-și plăcea palatul pretențios al puilor.

Dacă câinele dvs. este mai predispus să mănânce de pe farfurie decât din vasul său alimentar, un comutator la o dietă proaspătă, pregătită din punct de vedere comercial din carcasa refrigerată poate fi cea mai bună soluție. Tăiați lent oamenii de mâncare și încercați "mâncarea reală umedă", care este echilibrată pentru nevoile sale nutriționale.

Mic și câini de rasă de jucărie poate fi pretențios despre kibul lor uscat, deoarece kibul este prea mare pentru gura lor. Căutați branduri care au o formulă uscată "mușcături mici" pentru câinii adulți și maturi. Unele mărci au, de asemenea, diete "specifici" care abordează atât forma cât și dimensiunea kibbilului, cum ar fi dimensiunile mici pentru rasele precum Terriers Yorkshire.

Marketing alimentar pentru câini

Marketing alimentar pentru câiniCompaniile de alimente pentru câini doresc să facă alimente nutritive pentru animalul dvs. de companie, dar ei doresc, de asemenea, să facă bani, astfel încât să existe o mulțime de Controversa din jurul industriei alimentare pentru animale de companie.

Aceasta implică marketing inteligent care să-și facă alimentele câinelui mai atrăgător tu (cel cu portofelul) și nu neapărat câinele tău.

Termeni precum "holistic", "ingrediente de gradul uman" și "toate naturale" au grozav, dar nu sunt reglementate. Poate fi adevărat sau ar putea fi doar un comerț de marketing.

Dietele fără cereale par a fi un curent actual în marketingul alimentar pentru câini. Unii câini sunt cu adevărat sensibili la anumite boabe (dar nu toate boabele), iar aceste animale de companie sunt adesea plasate pe o dietă de prescripție hipoalergenică pentru a-și controla starea medicală.

Decenii de cercetare au arătat că majoritatea câinilor pot ușor digerați boabe, și este o sursă economică de carbohidrați și fibre pentru poochia dvs. Anumite mărci de mâncare pentru câini încurajează noțiunea că câinii sunt obligați carnivorele (ca pisicile) și nu au nevoie de boabe sau surse de carbohidrați.

Dimpotrivă, câinii sunt omnivore și beneficiază de a mânca o varietate de surse de carbohidrați, cum ar fi boabe (orez, quinoa, ovăz, grâu, porumb, etc.) fructe (afine, cranberries, mere etc.) și legume (mazăre, morcovi, cartofi dulci etc.)

Cu toate acestea, unii părinți câini care își schimbă animalul de companie la diete libere de cereale văd schimbările în mișcările intestinale (uneori pentru mai bine, uneori nu) și îmbunătățiri ale sănătății lor generale. Dacă intenționați să mergeți fără cereale, selectați un brand de încredere și discutați despre schimbarea cu medicul veterinar.

Urmăriți următorul: Cum se citește câine Etichete de mâncare acuraratley

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să știți care hrana pentru câini este bună pentru câinele dvs