Cum să faci un guler de câine din paracord

Paracord a fost creat inițial pentru militari Utilizați înainte de cel de-al doilea război mondial. De atunci, a evoluat într-un instrument foarte versatil folosit în nenumărate industrii și de oameni din întreaga lume, creând proiecte personale. Învăţare Cum să faci un guler de câine de la Paracord este simplu și durează doar câteva minute.

Paracord este disponibil în multe culori și modele diferite. Este ieftin și foarte ușor de găsit la majoritatea magazinelor universale. În afară de a fi personalizabile și caută răcire, colierele de câine Paracord sunt, de asemenea, rezistente la apă și rezistente la putregai.

Veți fi apăsat greu pentru a găsi un guler mai durabil decât unul din Paracord. O singură parte a lui Paracord poate Țineți până la 550 de lire sterline din greutatea! Acum, urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să faceți un guler de câine din acest material versatil.

Cum să faci un guler de câine din Paracord

Cum să faci un guler de câine din Paracord

Consumabile necesare

  • 550 Paracord
  • foarfece
  • mai usoara
  • clește cu cleme
  • cataramă
  • D-inel
  • Măsura de bandă de țesătură

Instrucțiuni

Începeți măsurarea circumferinței a gâtului câinelui cu măsura de bandă de țesături. Asigurați-vă că plasați două degete între măsura de bandă și gâtul câinelui dvs. Acest lucru va asigura că gulerul nu este prea strâns, deoarece acest lucru va fi un guler ne-reglabil.

Pentru a afla cât de mult va avea nevoie de Paracord, mai întâi va trebui să vă dați seama cât de mult va fi alcătuită de cataramă. Pentru a face acest lucru, așezați măsura pe bandă pe o suprafață plană. Așezați catarama la măsurarea gâtului câinelui. De exemplu, am plasat catarama la 14 `# 8243; marcă.

Acum, consultați cât de mult spațiu este lăsat pe care va trebui să-l umpleți cu Paracord. În ghidul meu video de mai sus, veți vedea că catarama mea a fost 2 & # 8243; lung. Deci, trebuia să alcătuiesc celelalte 12 și # 8243; cu Paracord.

Veți avea nevoie de aproximativ 2Veți avea nevoie de aproximativ 2 și # 8242; Pentru Paracord pentru fiecare centimetru al gulerului.

Pentru gulerul meu, am nevoie de 24 de picioare de Paracord (2 și # 12 este 24). Aceasta este o estimare peste, așa că veți avea niște paracord rămase la sfârșit. Este întotdeauna mai bine să ai prea mult decât prea puțin.

LEGATE DE: 33 idei DIY pentru proprietarii de animale de companie Frugal

Odată ce ați tăiat paracordul la lungime, va trebui să scăpați de capetele fragile. Faceți acest lucru prin topirea ușoară a fiecărui capăt cu bricheta și apoi prințându-l cu cleștii. Acest lucru vă va da capete curate pentru a lucra cu, și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la frământarea gulerului în timp.

Va trebui să eliminați cataramele pe suprafața ta. Folosind măsura de bandă de țesături, aflați cât de departe, cataramele trebuie să fie și să le încalcă în siguranță. Acum, va trebui să pliați strandul mare în jumătate.

Pentru a face acest lucru, aliniați ambele capete ale Paracordului, astfel încât să existe o cantitate egală pe ambele părți. Găsiți bucla creată la sfârșit, puneți bucla prin piesa de cataramă de sus și apoi trageți cele două fire prin ea pentru a face un nod. Trageți nodul strâns.

Când învățați cum să faceți un guler de câine cu Paracord, aici este greu. Deplasați-vă la piesa de jos a cataramei și plasați cele două fire prin fantă. Trageți cele două fire înapoi în partea de sus (făcându-l strâns) și trageți catena stângă pe partea stângă a nodului și firului drept prin catarama din partea dreaptă a nodului nodului.

Consumabile necesare 550: Paracord foarfece brichetă-nas-nas clește cataramă D-Ring Fabric Banda MăsurăEste timpul să țese Paracordul. Începând cu firul din stânga, îl țese peste el însuși, sub cele două fire medii și deasupra catenei potrivite. Luați catena potrivită și lustruiți-o dedesubt, peste cele două fire medii și sub firul stâng.

Trageți fiecare catenă pentru a strânge nodul și alunecă-l cât mai aproape de cataramă după cum puteți. Repetați acest model de țesut în jos pe întregul guler până când ajungeți atât de aproape de catarama de jos pe care nu o puteți suporta. Puteți țese în inelul D aproximativ 1 și # 8243; din catarama de sus.

În acest moment, atunci când învățați cum să faceți un guler de câine, ar trebui să aveți noduri la catarama de jos până când nu vă puteți potrivi alt nod. Așezați firul stâng prin partea stângă a fantei în catarama inferioară și partea dreaptă prin partea dreaptă a fantei din catarama inferioară, astfel încât acestea sunt trase pe cealaltă parte.

Scoateți banda și răsturnați gulerul. Tăiați firele la aproximativ 2 și # 8243; lung. Topiți fiecare capăt și apăsați-le cu cleștii. Folosind cleștii, țese fiecare fir în mijlocul nodurilor de pe guler. Asta ai învățat cum să faci un guler de câine din Paracord.

Citiți următorul: Cum să faci un pulover de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci un guler de câine din paracord