Cum de a face o cravată de arc de câine (no-sew)

O cravată de arc face o impresie foarte distinctă. Dacă doriți ca câinele dvs. de dapper să facă o mare impresie, învățarea Cum să faci o cravată de câine este simplu. Durează doar câteva resturi de țesătură și un pistol de lipici fierbinte, iar pooch-ul tău va arăta ca un gent de debonair!

M-am dat peste această metodă pentru a face legături DIY Dog Bow Legii cu ani în urmă. În timp ce nu-mi uit fetele cu legături de arc, fac Fă-i ca daruri Pentru unii din canini pe lista mea de cumpărături de vacanță. Acestea sunt un cadou ieftin, unic și ușor de făcut ca câinii și proprietarii de câini să iubească!

Îmi place acest design pentru că este ușor să modificați dimensiunea arcului și puteți face unul suficient de mare sau suficient de mic pentru a se potrivi oricărui guler de câine. Probabil că aveți niște resturi de țesături care se află în jur. Dacă nu, puteți tăia haine vechi, prosoape sau pături pentru a face această cravată de arc.

Cum de a face o cravată de arc de câine (NO-SEW)

Cum să faci o cravată de câineCând vă tăiați bucățile de țesături, amintiți-vă că cravată de arc finit va fi de aproximativ 1/2 cât mai lungă și 1/2 la fel de înaltă ca piesa originală de țesătură. De exemplu, bucata mare de țesături pe care am tăiat-o în ghidul meu video este de aproximativ 10 și # 8243; h. Cravata mea terminată este de aproximativ 5 și # 8243; l x 1.5 H & # h.

De asemenea, va trebui să tăiați o bucată de țesătură mai mică, care este aceeași lungime ca și piesa mai mare, dar numai 1/3 la fel de largă. Deci, piesa mai mică de țesătură pe care am tăiat-o în ghidul meu video este de aproximativ 10 și # 8243; wh.

Setați o bucată mai mică de tesatura deoparte pentru moment.

Găsiți centrul (lățime înțelept) al piesei mai mari de țesături. Puneți o linie de adeziv fierbinte în jos în jos și aduceți fiecare dintre capetele în centru. Când adezivul a uscat, flip-o-o și puneți un punct mare de adeziv în centrul celeilalte părți.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune costume de câine pentru îmbrăcăminte

NO-SEW Dog Bow Tie Tie DIY GhidDupă cum demonstrează în ghidul meu video de mai sus, va trebui să strângeți partea superioară și inferioară a cârpei în centru. Acest lucru va scuica centrul împreună pentru a începe formarea arcului. Acum, când învățați cum să faceți o cravată de arc de câine, va trebui să o transformați în partea din spate și să puneți un punct de lipici pe ambele părți. Pliați fiecare parte în adeziv, și acest lucru va termina formarea arcului.

Verificați arcul pentru a vedea dacă există zone care au nevoie de puțin mai mult lipici. Odată ce ați terminat să atingeți arcul, este timpul să treceți la banda mică de țesătură care va deveni centrul cravată de arc.

Va trebui să plasați o bandă de adeziv fierbinte pe partea lungă a piesei mai mici de țesături. Pliați marginea lungă în centrul benzii. Următorul pas atunci când învățați cum să faceți o cravată de arc de câine este de a face același lucru la cealaltă margine lungă a piesei mici de țesături.

Similar: 33 idei DIY pentru un Proprietar Frugal Pet [Infographic]

DIY Dog Bowtie GhidAceastă bandă mică va fi centrul cravată de arc. După cum veți vedea în ghidul meu video, va trebui să plasați un mic punct de lipici în mijlocul spatelui cravată. Lipiți un capăt al benzii lungi aici, apoi înfășurați restul benzii din jurul centrului arcului. Când este înfășurat în jur, asigurați-l cu un alt punct de adeziv.

În acest moment, probabil că vă întrebați ce să faceți cu coada "sau excesul care este lăsat peste. Aceasta va fi ceea ce asigură cravata de arc la gulerul câinelui tău. Va trebui să atașați o mică bucată de velcro până la capătul benzii de țesătură și la centrul arcului. Acest lucru este, de asemenea, demonstrat în ghidul meu video.

Acum știi cum să faci o cravată de câine. Pur și simplu înfășurați banda de țesături în jurul gulerului câinelui și asigurați-vă Velcro. Dacă banda este prea lungă, cravata de arc va fi slăbită pe guler. Puteți tăia cureaua la lungimea corespunzătoare pentru ao face.

Citiți următorul: 6 cele mai bune idei de proiect DIY pentru proprietarii de câini

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cum se face o cravată de arc de câine (Ghid de DIY fără coase)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a face o cravată de arc de câine (no-sew)