Diy diel scaun cu rotile: cum sa faci un scaun cu rotile pentru caini

Câini, la fel ca oamenii, ocazional Aveți nevoie de scaune cu rotile. Acest lucru se poate datora unui prejudiciu, reabilitare a membrelor, artritei, problemelor neurologice sau ceva la fel de simplu ca vârsta înaintată. A DIY DOMING DIING vă ajută pe animalele de companie să se deplaseze liber și să-i ofere un sentiment de normalitate pe care viața fără scaun nu poate.

Cu tipul potrivit de magazin cumpărat Câine scaun cu rotile sau scaun cu rotile DIY, nu va trebui să vă faceți griji cu confortul câinelui tău. Pentru câinii care au fost frustrați de incapacitatea lor de a merge, adesea au o ajustare surprinzător de rapidă a utilizării unui scaun cu rotile. Puteți găsi că câinele dvs. este în sus și alergând în jur de câteva minute!

Cu toate acestea, câinii care au o utilizare parțială a membrelor tind să dureze mai mult și necesită sesiuni mai scurte la început pentru a le permite să le facă confortabil cu ideea scaunului. Scările pot fi, desigur, dificile într-un câine scaun cu rotile, Dar, în funcție de încrederea câinelui dvs., mergeți în jos câteva scări, poate fi o experiență nedureroasă și chiar distractivă! Dacă ați dus vreodată pe străzi pe o bicicletă, veți ști că un pas sau două este doar o chestiune de a se angaja la provocare.

DIY DOMING DIINGOrice mai mult de două sau trei scări și va trebui să vă ajutați câinele Pentru a evita orice vătămare. Din fericire, pooch-ul dvs. a construit în auto-conservare și este puțin probabil să încerce mai mult de câteva scări de el însuși.

Mergeți pe scări este un alt joc de bile. La fel ca încercarea de a obține un cărucior de companie în sus scări, de multe ori ai nevoie de ajutor. Scările pot fi destul de frustrante pentru câinele dvs., în special pentru cei care pot scădea una sau două scări doar pentru a fi prinși și incapabili să navigheze înapoi pe scări.

Dacă casa dvs. are un aspect cu un număr de scări, puteți lua în considerare investiția într-o rampă pentru a permite accesul la câine mai ușor. Un scaun cu rotile de câine DIY poate merge decât atât de departe - nu va fi capabil să vă dau câinelui mobilitatea de 100% pe care o avea înainte de a-și răni.

Cu toate acestea, un scaun cu rotile va permite câinelui dvs. să câștige cea mai mare parte a mobilității sale înapoi și îl va păstra activ și sănătos. În funcție de puterea câinelui dvs. și de starea generală de sănătate, este probabil că va putea să se bucure de multe dintre activitățile pe care le-a făcut înainte de a fi limitate la scaun. Fie că este vorba de plimbări zilnice scurte sau un joc de preluare, veterinarul dvs. va fi capabil să vă spună dacă câinele dvs. este de până la provocare.

Podcast: Boala discului intervertebral la câini

DIY DOMING DIING
Cum să faci un scaun cu rotile pentru câini de unul singur

Cum să faci un scaun cu rotile pentru câini de unul singur

Problemele de mobilitate ale câinelui care pot necesita un scaun cu rotile pentru câini

Există o serie de motive pentru care animalul dvs. de companie poate avea nevoie de un scaun cu rotile DIY. De la bătrânețe până la răni accidentale, nu știți niciodată când aveți nevoie de acest echipament neprețuit.

Unele dintre problemele care vă pot cere să achiziționați sau să faceți un scaun cu rotile pentru câinele dvs. includ:

1. Artrită

O problemă comună în rândul populației umane și canine, A trăi cu artrită avansată poate fi dureros de la o zi la zi. Doar presiunea de greutate corporală a câinelui tău pe membrele sale afectate poate fi prea mult.

În această situație, mobilitatea câinelui dvs. poate fi severă limitată, dar, deoarece norocul ar avea-o un scaun cu ruliu DIY pentru câini a fost dovedit a face o mare diferență. Să nu mai vorbim, poate îmbunătăți drastic calitatea vieții.

2. Amputații

Un câine într-un scaun cu rotileUrăștem să ne gândim că o vătămare gravă și o amputăritate s-ar putea întâmpla vreodată cu animalul nostru de companie, dacă cel mai rău se întâmplă - un scaun cu rotile poate fi însoțitorul perfect și vă va ajuta pe puști să-și recâștige independența.

Mulți câini care au suferit de la depresie post-chirurgie au devenit luminoase, bubble pe care le-au introdus odată la libertatea pe care o poate oferi un scaun cu rotile.

3. Recuperare / odihnă Post Chirurgie

Aceasta este probabil una dintre cele mai eficiente utilizări ale unui scaun cu rotile DIY pentru câini. Există multe motive pentru care caninele noastre pot necesita o intervenție chirurgicală, de la operațiuni de rutină până la procedurile de salvare a vieții. Odihnindu-se un câine după operația sa poate fi destul de provocare, mai ales cu pui mai vivai! Un scaun cu rotile este un instrument util pentru a accelera recuperarea și reabilitarea.

4. Probleme neurologice

Probleme neurologice Afectarea capacității câinelui dvs. de a vă deplasa poate fi adesea ajutat de un scaun cu rotile. În funcție de severitatea stării, picioarele pot avea nevoie de entuziasm pentru protecție. În cazurile de mai puțină severitate și în cazul în care VET recomandă consolidarea membrelor, scaunul poate fi redus pentru a furniza membrele cu acces minimal la sol.

Caracteristici că un scaun cu rotile de companie trebuie să aibă

Atunci când vă gândiți să obțineți un scaun cu rotilor pentru câini, dacă cumpără dintr-un magazin sau făcând propriul scaun cu rotile DIY DIY, există câteva esențiale nevoile scaunelor cu rotile și aceste cerințe se pot schimba în funcție de starea câinelui dvs. Pentru câini fără nici o utilizare a membrelor din față sau din spate, acestea vor trebui să fie complet susținute și, în mod ideal, au un scaun cu rotile la măsură.

Pentru câinii cu utilizare parțială a membrelor lor, vor avea nevoie de un președinte quad care poate fi ajustat pentru a oferi diferite niveluri de sprijin și libertatea completă a mișcării picioarelor în timp ce atingeți terenul. Este important să vă asigurați că obțineți scaunul rulant drept pentru starea câinelui dvs. Permițând că puii dvs. nu numai să fie confortabil, ci și să le dați o gamă completă de mișcare.

Aveți opțiunea de a construi un scaun cu două roți sau un scaun quad.

Două stiluri de scaune cu rotile pentru câiniUn scaun cu două roți este conceput pentru a oferi suportul câinilor pe capătul din față, fie din spate. Acestea sunt concepute pentru a fi fără greutate pe umeri, în timp ce susținând pe deplin greutatea animalului dvs. de companie.

Când vă gândiți la scaunul cu rotile al unui câine, vă imaginați întotdeauna că picioarele posterioare sunt susținute, dar dacă picioarele din față necesită suport și nu spatele? Din fericire pentru tine, un scaun cu două roți este conceput pentru a vă ajuta câinele pe picioarele din față sau din spate.

Dacă câinele dvs. are nevoie de sprijin pe picioarele din față, acest lucru are ca rezultat un timp ușor mai greu de adaptat la noile sale roți. Cu toate acestea, atunci când câinele dvs. maeșați noul său scaun cu rotile, rezultatele sunt la fel de bune ca orice scaun cu rotile din spate!

Scaune quad Oferiți sprijin câinilor cu o slăbiciune în toate cele patru membre. Acestea pot fi foarte utile pentru reabilitarea după operație, deoarece puteți ajusta nivelul de asistență pe care președintele îl furnizează. Ele permit picioarele animalului dvs. de companie să atingă terenul și să utilizeze o gamă completă de mișcare pentru recuperarea treptată și sigură.

LEGATE DE: Top 7 cele mai bune scaune cu rotile pentru reabilitare

Îmi va ridica câinele și nu-l face rău?

Montarea unui câine într-un scaun cu rotile din DIYScaunele cu rotile de bună calitate pentru câini sunt concepute astfel încât să fie cât mai susținătoare și mai confortabile. Acest lucru se întâmplă pentru că ați putea elimina confortabil și atașați roțile.

În funcție de starea câinelui dvs., sunteți înțelept să vă faceți griji că îi răniți și, ca întotdeauna în aceste situații, este mai bine să greșești pe partea de prudență și să fiți cât mai blând posibil de fiecare dată când îl puneți în picioare scaunul său cu rotile.

Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să vă asigurați că câinele dvs. este într-o parte din casa dvs. găsită confortabil. Păstrați-i calm și fericit când îl ridicați din scaunul cu rotile, luând-o încet și practicând acest lucru astfel încât să se obișnuiască. O mulțime de laudă și dragoste vor ajuta întotdeauna.

Am un câine imens. Poate lucra un scaun cu rotile pentru el?

Scaunele cu rotile funcționează la fel de bine pentru câini, așa cum fac oamenii. La fel ca un copil care utilizează un scaun cu rotile este perfect susținut, la fel ca și omologul lor adult, și, de asemenea, este o canină.

Este doar o chestiune de a vă asigura că tu obțineți scaunul rulant drept pentru serviciu. Cele mai multe scaune de calitate superioară pentru câini vor avea și tot ceea ce are nevoie de câine mare, dar uneori pot fi greu de găsit. Prin urmare, mergeți la scaunul cu rotile DIY pentru casele de câini, poate să nu fie mai bună, dar și singura opțiune pe care ați lăsat-o.

Sprijinul este totul când vine vorba de aceste scaune și da, chiar și un câine de 240 lbs. va fi capabil să găsească perfect un scaun cu rotile proiectat perfect pentru el și cerințele sale, dar va dura ceva timp pentru a alege cea potrivită, deoarece sunt mult mai puțin populare decât scaunele cu rotile câine pentru câini mici sau rase de dimensiuni medii.

Pentru a începe, aici este un videoclip excelent pe scaunul rulant DIY (explicații de mai jos):

Cum să vă măsurați câinele pentru un scaun cu rotile

Am acoperit deja faptul că un scaun personalizat, făcut la măsură, este cel mai bun pentru câinele dvs. Deci, următorul pas este să vă asigurați că obțineți măsurătorile corecte pentru a garanta o plimbare confortabilă și confortabilă în scaunul cu rotile DIY Dog.

Iată domeniile cheie pe care trebuie să le măsurați pentru acea potrivire perfectă:

  • Înălțimea spatelui de la șold la podea
  • Lungimea de la lamele de umăr la baza coada
  • Distanța interioară de la călcâiul picioarelor din față până la degetele de la picioare din spate
  • Piept tot drumul în jurul piciorului din față
  • Înălțimea față, de sus a umerilor la podea
  • Lățimea umerilor, măsurarea dreaptă nu este curbată în jur
  • Lățimea șoldurilor, măsurarea dreaptă nu este curbată în jur
  • Înghițită la podea

Măsurarea unui câine pentru un scaun cu rotile este similară în mai multe moduri de a-l măsura pentru un ham de câine pentru potrivire adecvată. Iată A Ghidul video și pas cu pas despre cum să măsoară un câine.

Făcând propriul scaun cu rotile DIY pentru câini

Alegerea tipului corect de scaun cu rotile canine pentru a se potrivi cerințelor câinilor dvs. și stilului de viață este esențială. Deci, prima întrebare de întrebat este - are nevoie de sprijin deplin sau de sprijin parțial? Această decizie va defini ce fel de scaun pe care îl veți face.

De asemenea, cu atât mai mare câine, cu atât trebuie să fie mai puternică și mai mare scaunul cu rotile. Beneresc acest lucru în minte atunci când alegeți materialele pentru proiectul dvs. de scaune rulante DIY Dog. Asigurați-vă că măsurați în consecință. Nu vreți ca picioarele din față să se rătăcească de la pământ pentru că ați greșit măsurătorile.

Va trebui să luați în considerare dacă câinele dvs. este la înălțimea și greutatea sa matură. Dacă nu, aveți două alegeri, fie construiți un nou scaun cu rotile în viitor, fie construiți un scaun reglabil acum.

Consumabile de care aveți nevoie

Iată o listă de instrumente și articole de care va trebui să vă construiți propriul scaun cu rotile Doggy:

  • Văzut pentru a tăia conducte
  • Conducte (materiale dependente de greutatea câinilor și dimensiunea)
  • Fabric pentru a crea o șa
  • Câine pentru a ajuta la asigurarea scaunului cu rotile la câinele dvs
  • Roți (dimensiune adecvată)

Pasul 1: Construiți cadrul

În primul rând, trebuie să vă construiți cadrul. Sunteți cel mai probabil să utilizați pvc conducte pentru acest proiect, iar cea mai ușoară modalitate de a vă construi cadrul va fi un amestec de lipici și "PVC T pentru a crea forma ideală.

Amintiți-vă când construiți cadrul dvs. că nici o parte a structurii nu trebuie să se frece pe câine, deoarece ar putea provoca răni sau disconfort.

Pasul 2: Roți

DIY DIEL HOTELS ROIREPe măsură ce cadrul dvs. este construit din conducte, adăugarea roților este relativ simplă. Găuriți niște găuri în conducte pentru a permite ca roțile să fie atașate în siguranță cu o piuliță și un șurub. Asigurați-vă că roțile dvs. se mișcă liber, dar oferă suport solid și nu se învârte.

Dacă câinele dvs. iubește în aer liber, ați putea dori să luați în considerare câteva roți care au mai multă aderență și nu vor aluneca în câmpurile umede și noroioase.

Pasul 3: Creați șaua

În funcție de nivelul dvs. de calificare, este posibil să doriți să construiți un cadru de șa de căptușeală folosind conducte pentru a vă oferi câinele cu sprijinul ideal; Permiteți în același timp activități de baie. Acest lucru vine, de asemenea, cu beneficiul de a exista mai puține șanse de răni și disconfort de la o șa pe bază de țesături.

Dacă acest lucru este dincolo de nivelul de calificare - o șapă bazată pe țesături este următorul lucru cel mai bun - veți dori să tăiați găuri în șa pentru picioarele câinelui și asigurați-vă că oferiți cât mai mult sprijin zonei pelvine a câinelui. Ar trebui să puteți atașa acest lucru la cadru, fie cu unele măiestrie de cusut, fie cu legături de cabluri.

Pasul 4: Atașați cablajul

Hamul dvs. nu trebuie să ducă la ca scaunul cu rotile să fie susținut de umerii câinelui tău. Acesta este doar un dispozitiv care să asigure scaunul cu rotile Stai atașat de câinele tău și pentru a ajuta la manevrabilitate. Nu vrei cainele tău să fugă și să-și părăsească scaunul cu rotile din spatele unei potriviri slabe.

Asigurarea acestui lucru cu hamurile bucle existente este ideal, deoarece veți evita orice deplasare sau vrac inutil, care din nou, ar putea provoca leziuni să se dezvolte.

Pasul 5: Testați-l afară

Cea mai bună parte a propriului dvs. scaun cu rotile DIY este abilitatea de ao modifica la nevoile câinelui dvs. De exemplu, dacă este prea înalt - îl puteți vedea la dimensiune! Este important să obțineți acest drept pentru câinele dvs., deoarece acesta este mijloacele sale de a nu numai transport, ci și exerciții și libertate.

Singura modalitate de a ști sigur este să o testați și să vedeți cum este vorba și dacă câinele dvs. are probleme de ajustare corespunzătoare. Amintiți-vă, dacă nu puteți obține un rezultat perfect pentru câinele dvs. - există o mulțime de specialiști care vă pot ajuta cu o construcție personalizată care va fi perfectă pentru poochia dvs!

RECOMANDAT: 8 sfaturi despre cum să vă păstrați câinele senior activ

Alte consumabile de câini pentru câinii cu handicap

Alte consumabile de câini pentru câinii cu handicap este posibil să aveți nevoie

Cu câinele dvs. care rulează în jurul valorii de fericit în scaunul cu rotile, ați putea găsi că există câteva alte elemente pe care le puteți utiliza pentru a ajuta în confortul său. Iată câteva sugestii pentru a adăuga un lux mai puțin la viața scaunului rulant al câinelui!

Scutece

Dacă câinele dvs. este susținut de o șa de țesătură (moale), atunci ați putea găsi un hack la îndemână Utilizați scutece Doggy Pentru a vă menține hamul și câinele curat și confortabil. Acest lucru face ca o curățare foarte rapidă la sfârșitul zilei și ajută la asigurarea unui pic mai multor umplutură pentru câinele dvs. în spatele lui!

Cizme

Rularea pe roți sună ca o mare distracție, dar în funcție de labele din față ale câinelui, el ar putea avea nevoie de un suport suplimentar pentru a vă asigura că acestea rămân la fel de sănătoase cum pot. Cizme pentru câini sunt o modalitate excelentă de a vă asigura că picioarele câinelui primesc un suport puțin adăugat, precum și o modalitate excelentă de a preveni rănirea viitoare.

Gândurile finale

Ghidul scaunului rulant de câine DIYÎntregul proces de a decide asupra tipului de scaun are nevoie de câine, măsurându-l și, în cele din urmă, construirea scaunului cu rotile poate fi rapid și mă grăbesc să adaug un proces ieftin!

Dacă pooch-ul dvs. ar putea beneficia de o mică mobilitate suplimentară, de ce să nu luați o jumătate de zi în weekend-ul următor și să-i construiți un scaun cu rotile DIY?! Dacă vă cunoașteți pe cineva care are nevoie de un pooch, faceți bit-ul dvs. pentru a-și face proprietarul să trăiască mai ușor și voluntar pentru ai ajuta să-și construiască propriul scaun.

Am în multe ocazii observate proprietarii de câini paralizați care încearcă să-și facă cele mai bune rezultate cu resurse limitate - și de multe ori, nu au auzit nici măcar de un scaun cu rotile pentru câini. Deci, răspândiți cuvântul și lăsați-i pe toți câinele să se bucure de libertatea de mobilitate indiferent de problemele lor fizice.

PRIVESTE ACUM: Cum se face și de a folosi o praștie a piciorului din spate pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy diel scaun cu rotile: cum sa faci un scaun cu rotile pentru caini