Oricine cu o imprimantă 3d poate face acest scaun cu rotile reglabile

Oricine cu o imprimantă 3D poate face acest scaun cu rotile reglabile

Proprietarii câinilor merg la lungimi mari pentru a asigura fericirea, sănătatea și confortul animalelor de companie. Când un câine este dezactivat, poate face dificilă un părinte de companie să aibă grijă de prietenul lor blană, dar în acest caz este și mai important ca canina să primească cea mai bună îngrijire posibilă. Acum, un designer face mai ușor decât oricând părinții câinilor cu handicap să-și aducă partenerul un personalizat Scaunul rulant canin.

Figo este unul dintre cele mai cunoscute scaune cu rotile pentru câini, dar nu este un produs cu amănuntul pe care îl puteți găsi pe rafturile magazinului sau prin intermediul comercianții cu amănuntul online. Figo vine de fapt ca un set de instrucțiuni de construcție 3D de construcție pe care părinții de companie îl pot descărca și de a folosi gratuit.

Un artist media digital canadian cu numele pentru Rickee a conceput designul pentru Scaunul rulant canin. Primul scaun Figo a fost construit pentru un buldog francez numit Anne Murray. Puteți vedea Anne în imagine în partea de sus a acestui articol. Ea are șapte ani. Proprietarul lui Anne, Martha J, dorea ca ei să aibă un scaun care sa reflectat personalitatea ei unică, așa că sa întors spre Rickee pentru design.

Oricine cu o imprimantă 3D poate face acest scaun cu rotile reglabile

LEGATE DE: Cum să îmbunătățiți calitatea vieții pentru câinii cu handicap

Artistul a folosit tipărirea 3D și materiale tradiționale ușor de găsit, pentru a îndeplini cererea proprietarilor de animale de companie. Rickee a crezut că cel mai bun mod de a exprima personalitatea puilor a fost cu un scaun care a constat din conectori purpuriu strălucitori și un cadru din tuburi acrilice care sunt umplute cu sclipici. A fost important pentru artist că scaunul să fie făcut cu materiale pe care orice proprietar de câini ar putea să cumpere cu ușurință la magazinul lor de produse locale sau de bunuri sportive.

Materialele tradiționale permit, de asemenea, scaunul cu rotile pentru cainele Figo să fie o opțiune accesibilă pentru proprietarii de câini pe un buget. Scaunul personalizabil utilizează cinci perechi de piese de imprimare 3D, o pereche de rulmenți de skate, un set de roți de lame, curele pentru a ține cadna la câine, tuburi acrilice pentru cadru și câteva șuruburi pentru a atașa roțile.

Deși designul original a fost pentru o rasă mică, Rickee oferă părinților de companie cu calcule pentru a adapta scaunul cu rotile pentru a se potrivi oricărui câine. Aceste calcule sunt disponibile pe o foaie de calcul Google Docs. Scaunul FIGO a fost atât de bine primit că Rickee lucrează în prezent la un al doilea prototip al dispozitivului care are conectori tipăriți 3D care au o formă mai geometrică și sunt mai ușor de imprimat.

Scaunele cu rotile de câine fac viața mult mai plăcută pentru animalele de companie care nu pot merge, anvelopa cu ușurință sau au picioare posterioare slabe. Aceste aspecte pot fi congenitale cauzate de un prejudiciu sau datorită in varsta. Oricare ar fi cazul, îngrijirea unui câine cu handicap poate fi o luptă, mai ales una care nu își folosește pe deplin picioarele. Echipându-l cu un scaun cu rotile canin, își va îmbunătăți foarte mult calitatea vieții și va face lucrurile mult mai ușor pe proprietar.

Oricine cu o imprimantă 3D poate face acest scaun cu rotile reglabile

LEGATE DE: Cât timp trăiesc câinii: viața câinelui tău

Uneori, câinii care se recuperează de la intervenție chirurgicală ar putea beneficia de ajutorul unui scaun cu rotile, dar părinții PET nu își pot permite să cumpere una doar pentru a fi utilizați în timpul fazei de recuperare scurte de companie. Această opțiune permite tuturor părinților PET capacitatea de a crea un scaun cu rotile canine fără a sparge banca.

Și nu credeți că nu puteți face un scaun Figo doar pentru că nu aveți o imprimantă 3D. Există întreprinderi care oferă imprimare 3D pentru o taxă mică.

Între prețul materialului și taxa pentru a utiliza o imprimantă 3D, ați economisi bani. Un scaun cu rotile ieftine de câine poate rula la fel de mult ca $ 150- $ 200, dar veți obține ceea ce plătiți. Pentru un scaun cu rotile durabile, de înaltă calitate pentru câinele dvs., veți petrece în sus de 500 de dolari! Scaunul FIGO oferă o opțiune mult mai realistă pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Oricine cu o imprimantă 3d poate face acest scaun cu rotile reglabile