Câinii pot mânca fasole neagră? (Ghid de nutriție)

Câinii pot mânca fasole

Da, câinii pot mânca fasole și nu doar varianta neagră, ci și toate celelalte tipuri. De fapt, prietenul tău cu patru picioare este probabil să se bucure de a mânca tot felul de fasole delicioase. Printre varietatea de fasole disponibilă, fasole de pinto, fasole de rinichi și fasole neagră formează o mare sursă de proteine ​​pe bază de plante pentru câini.

Un obicei alimentar sănătos implică o bună sănătate și animale de companie, în special câinii, nu fac excepție de la această regulă. Întorcându-se acasă la un animal de companie, mai ales un câine este un sentiment că doar un iubitor de câine poate înțelege și pentru a menține acest factor simt-bun, o dietă adecvată pentru prietenul tău blând este o necesitate. Menținerea unei diete sănătoase nu ar asigura doar o sănătate bună, dar, de asemenea, acumulați satisfacția pe care proprietarul o face o treabă bună de a avea grijă de dvs Canine Companion.

Proprietarii de câini continuă să se întrebe ce poate fi cea mai bună sursă de proteine, vitamine sau minerale care ar putea fi încorporate în dieta animalelor de companie. Ei bine, o soluție ușoară la această interogare este aceea de a include fasole. Proteinele joacă un rol vital în modelarea sănătății câinilor și a fasolei negre sunt o sursă bogată de proteine. Ele oferă, de asemenea, alți nutrienți, cum ar fi Vitamina C, Vitamina K, B-Vitamine, Potasiu și alte minerale.

Puțin, deși ar putea părea, această bucată este împachetată cu multe dintre substanțele nutritive necesare și este cu adevărat benefică pentru un câine. Cu toate acestea, ca orice altceva care este util, ar trebui, de asemenea, să fie servit într-o sumă moderată.

De ce ar trebui ca fasolele negre să fie incluse în dieta câinelui tău?

Aceste cerințe de proteine ​​a omnivorelor este mult mai mare decât cea a oamenilor. Astfel, alimentele care conțin echilibru sănătos de aminoacizi sunt esențiale. Ca și carne, fasolea sunt o sursă egală de proteine ​​într-o dietă de canină stabilă. Tipul de proteine ​​găsite în boabele negre conține aminoacizi în cantități suficiente, astfel încât să servească ca blocuri de construcție pentru creșterea structurală a câinelui și forța. Proteina astfel generată ajută la menținerea unei haine lucioase și a mușchilor sănătoși ai inimii.

Fasolele negre oferă, de asemenea, caninei cu micronutrienți, cum ar fi fierul, manganul, potasiul, acidul folic și fitonutrienții. Toți acești nutrienți servesc la Îmbunătățiți sistemul de imunitate din animalul dvs. de companie și asigură, de asemenea, protecție a sistemelor musculare și nervoase. Astfel, ei vor fi mai puțin vulnerabili față de problemele de sănătate asupra duratei lor de viață.

Cum fasolea neagră ar putea beneficia de câinele dvs

La a fi gătit corespunzător și servit în cantități limitate cu arome minime, boabele negre pot beneficia câini în mai multe moduri, dintre care unele sunt enumerate după cum urmează:

  • Ele sunt o sursă bogată de proteine. Pentru un câine, este conținutul de proteine ​​al fasolei negre, care este cel mai satiant macronutrient.
  • Fibrele dietetice găsite în aceste fasole este zero calorii, adică pe consum, rămâne nedigerată, pe măsură ce fiziologia unui câine nu o poate procesa. Această fibră este netoxică și este rezervată în stomac fără a produce energie și facilitează arderea grăsimilor. Prin urmare, canini supraponderali care necesită vărsări suplimentare poate beneficia de acest nutrient.
  • Fasolele negre funcționează, de asemenea, ca antioxidanți. ei Protejați-vă canina de la constipație, Deși o supradoză ar putea duce la stomac deranjat.
  • Acest grup alimentar ajută, de asemenea, la reglementarea nivelului de zahăr din sânge la câini, reducând astfel riscul de Diabet.

Ați putea dori, de asemenea: Cele mai bune monitoare de glucoză pentru câini

Exercitarea moderării cu fasolea neagră

Nimeni nu-i place un câine care continuă să treacă gazul pe parcursul zilei. Mulți câini de prieteni Opine că hrănirea fasolei de câine a dus la o mulțime de miros în jurul casei. De fapt, necazul nu este cu fasolea, ci cu cantitatea care este servită.

Incorporarea prea multor fasole negre în dieta caninelor dvs. poate fi precară. Ar trebui să fie dată în porțiuni mici, deoarece nu este o mâncare naturală pentru canini. Suma excesivă ar putea duce la indigestie, balonare, gaz, queasiness sau diaree. Fasole neagră care au fost gătite cu ingrediente ca ceapă, usturoi sau prea mult sare sau zahărul ar trebui restricționat.

În nici un caz ca câinele dvs. să aibă dreptul de a mânca fasole neagră în stare brută. Acestea sunt strict interzise deoarece, dacă sunt înghițite, acestea ar putea împiedica căile respiratorii sau intestinele lor. Chiar și în formă gătită, deoarece textura umedă a fasolei negre împiedică Creșterea sănătoasă dentară a unui câine, ar putea duce la cavități și probleme de gumă.

În general, fasolele negre ar trebui tratate mai mult ca un fel de mâncare laterală, mai degrabă decât un curs principal.

fasole neagră pentru câini

Cum de a încorpora fasole neagră în dieta câinelui tău

Te întrebi cum să-ți coaceți companionul canin să mănânci fasole neagră? Ei bine, înainte de a servi fasolele de câine, negru le înmuia peste noapte, clătiți bine a doua zi și apoi gătiți bine pentru a preveni formarea gazelor. Evitați sarea și odată ce sunt moi, le spargeți și amestecați cu orez sau carne.

Ultimul cuvânt

Boabele negre sunt delicioase și ușor de la dispoziție și, prin urmare, pot fi incluse în dieta unui câine. Este ușor de gătit și poate fi consumat zilnic fără efecte secundare remarcabile dacă sunt servite în cantități parțiale. Atâta timp cât o tratați ca o masă suplimentară și nu principală, câinele dvs. poate mânca cu siguranță fasole neagră și, de asemenea, beneficiază de includerea sa în dieta sa.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca fasole neagră? (Ghid de nutriție)