Înregistrarea unui pui de cățeluș neînregistrat?

Înregistrarea unui pui de cățelușuri neînregistrate?

Înregistrarea unui pui de cățelușuri neînregistrate poate afecta proprietarii și crescătorii în funcție de circumstanță. Acesta poate influența admiterea spectacolului de câine, oportunitățile viitoare de reproducere și prețurile de vânzare. Prin urmare, trebuie să știți ce Opțiuni aveți.

Înregistrarea puiilor dintr-o cățea neînregistrată este o întrebare care ar putea apărea atunci când ați adoptat un cățeluș sau luați unul de la un prieten care nu mai poate avea grijă de ei. Am cercetat AKC, UKC, CKC, și KC. Diferitele registre au reguli diferite și am rezumat informațiile de care aveți nevoie în acest articol.

Pot înregistra un pui de cățelușuri neînregistrate?

din pacate, Majoritatea registrelor nu permit înregistrarea unor pui de cățelușuri neînregistrate. Acest lucru se datorează faptului că cluburile urmăresc linia fiecărui câine prin părinții lor și apoi înainte. Acest lucru este astfel încât să se poată identifica dacă câinele dvs. este pură și urmărește întregul lor copac de familie. Cu toate acestea, fiecare club are propriul său set de reguli.

Clubul american Kennel

AKC nu vă permite să vă înregistrați câini care nu au părinți înregistrați AKC. Ei au o listă clară din motive pentru care un cățeluș nu poate fi înregistrat împreună cu ei și în acest caz, deoarece nu există nici o dovadă a unei linii clare purebred. Înregistrare limitată, Creat pentru proprietari, spre deosebire de crescători, de asemenea, nu permite unui câine să se înregistreze cu o mamă neînregistrată.

Sunt Alternative că puteți privi. Acestea vor funcționa numai dacă câinele dvs. este pură, totuși, iar dovezile pot fi adunate din acest lucru. Acestea recomandă contactarea crescătorului original al câinelui pentru a vedea dacă AKC înregistrare Lucrările pot fi adunate. Dacă acest lucru nu este posibil, AKC are o nouă schemă în care pot fi luate cercetări pentru a afla dacă un câine este pură, chiar și fără documente AKC. Dacă dovada "Pedigree, aplicații de înregistrare și / sau certificat de înregistrare dintr-un alt registru & # 8221; sunt găsite atunci câinele poate fi capabil să se califice încă (acesta este un proces lung și incert).

Clubul Kennel

Pentru British Kennel Club, Atât barajul, cât și sirele trebuie să fie înregistrate la Clubul Kennel. Sirele trebuie înregistrată în momentul împerecherii și barajului la momentul nașterii. În plus, gunoiul trebuie să se nască și în Marea Britanie. Cu excepția cazului în care acestea sunt îndeplinite, nu vă puteți înregistra catelul de cățelușul neînregistrat.

În cazul în care un sire din străinătate este folosit și locuiți în Marea Britanie, încă mai puteți înregistra catelul, procesul este mai dificil. Clubul de kennel străin Sire este înregistrat la va trebui să trimită o Pedigree de trei generații împreună cu formularul de aplicare a gunoiului. O taxă va trebui să fie furnizată numai dacă Sirele nu a fost deja înregistrată sau dacă proprietatea asupra lui sa schimbat. Taxa este de obicei £ 17, iar prelucrarea va dura aproximativ paisprezece zile înainte ca sirele să fie înregistrată oficial.

După aceasta, un catelus poate fi înregistrat.

Clubul Kennel United

Înregistrarea completă nu va fi dată de Clubul Kennel United, cu excepția cazului în care ambii părinți sunt înregistrați. Însă UKC poate da câinii dvs. o singură înregistrare. Aceasta este o metodă de înregistrare UKC, dar nu este aceeași cu o înregistrare completă, care poate fi atinsă numai prin ambii părinți înregistrați la momentul împerecherii.

La completați o singură înregistrare, Mai întâi trebuie să completați acest lucru formular (PDF). Câinele dvs. trebuie să aibă, de asemenea, un alt certificat de registru finalizat fie cu AKC, CKC, Clubul Kennel (din Marea Britanie), cartea de studiu a câinelui sau orice Registrul afiliat FCI. Pasul trei este de a trimite dovezi ale pedigreei de trei generații câinelui dvs. Acest lucru poate fi scris de mână sau fotocopiat. În cele din urmă, plata înregistrării unice este de 35 USD.

Timpul de procesare, fără a include perioada de corespondență, este de aproximativ zece zile. Mai mult, aceste aplicații pot fi postate, trimise prin e-mail sau fax prin următoarele:

  • Mail: UKC, 100 E K KILGORE RD, Kalamazoo Mi 49002
  • Fax: 269.343.7037
  • Email: [Email & # 160; protejat]

Clubul canadian Kennel Club

Nu sunteți în stare să vă înregistrați catelul dvs. cu CKC dacă mama lor nu este. Cu toate acestea, puteți înregistra barajul cu CKC dacă este înregistrată la o organizație de rasă recunoscută CKC. Apoi, puteți înregistra catelul. Acest lucru poate fi frustrant dacă nu dețineți atât cățea, cât și cățelușul ei, ci este o opțiune pentru crescători.

CKC găzduiește a Lista organizațiilor de rasă care acceptă indivizii de rasă pură chiar și fără strămoșii înregistrați CKC. Odată ce un câine este înregistrat cu unul dintre aceste cluburi de rasă, puteți solicita înregistrarea CKC. Acest lucru se face prin completarea unei cereri de înregistrare CKC Canine. Trimiteți acest lucru împreună cu o fotocopie a documentului de înregistrare a câinelui, pedigree, dacă este disponibil.

Acest lucru va funcționa numai dacă ambii părinți și catelus sunt înregistrați la organizație. Un adult poate fi înregistrat Aici cu strămoșii pierduți sau nedocumentați și informațiile pot fi trimise la adresa de mai jos.

Continental Kennel Club, Inc.
P.O. Caseta 1628
Walker, La-70785

Este posibil să se înregistreze un catelus fără documente?

Aceasta este dependent pe registru.

(Marea Britanie) Clubul Kennel va permite ca un catelus să fie înregistrat pe activitatea sa sau pe registrul de câini, dar nu ar înregistra niciun pedigree de câine.

Cu Clubul american Kennel, Nu puteți înregistra un catelus fără documentele necesare. Acestea pot fi obținute de la ameliorator dacă ambii părinți sunt înregistrați AKC.

Nu veți putea să vă înregistrați permanent câinele cu Clubul Kennel United fără lucrările lor. Cu toate acestea, vă puteți înregistra câinele pentru Înregistrare unică, care le permite să obțină toate privilegiile înregistrate de UKC atâta timp cât au doi părinți UKC.

Poate fi posibil să se înregistreze un catelus că Clubul canadian Kennel Club Fără hârtiile corecte atâta timp cât vă puteți dovedi linia genetică neîntreruptă. Acest lucru ar trebui să dureze mai mult de trei generații.

Ar trebui să cumpăr un catelus neînregistrat?

Acest lucru depinde de motivul pentru care cumpărați catelul și ce motiv de crescător nu are pentru a nu înregistra catelul. Vă recomandăm să cumpărați doar puii înregistrați atunci când cumpărați de la un crescător ca acesta asigură o reproducere etică din liniile directoare ale Registrului.

În plus, înregistrarea unui gunoi va crește de fapt prețul de vânzare al fiecărui pui. Prin urmare, acesta poate fi considerat suspicios cu privire la motivul pentru care nu au fost înregistrați deoarece este benefic pentru ambele părți. Este posibil ca amelioratorul să fie nou, că puii sunt rase mixte sau alte motive de înțeles. Cel mai bine este să aveți o discuție deschisă cu crescătorul, dacă intenționați să cumpărați un catelus neînregistrat cu privire la motivul pentru care nu sunt înregistrați și dacă acest lucru ar considera ceva.

Cum pot obține ziarele pedigree pentru câinele meu?

Citirea unui pedigree de câine
Citiți postul nostru pe blogul nostru Cum să citești un pedigree de câine.

Puteți primi numai hârtii pedigree pentru câinele dvs. de la crescătorul lor. Documentele pedigree dictează un copac de familie al unui câine, astfel încât să vă puteți retrage patrimoniul și să dovedești că sunt purebred. Acesta este un certificat primit de la registru că câinele este înregistrat la.

De obicei, acesta este același registru ca atât mama câinelui, cât și tatăl. Este posibil ca crescătorul dvs. să fi uitat să-i dea dvs. sau câinele dvs. nu este înregistrat. Dacă se înregistrează atât mama cât și tatăl, puteți să vă întoarceți în contact cu crescătorul și să cereți ca catelul să fie înregistrată sau documentele de la ambii părinți pentru ao face singur. De obicei, se recomandă aplicarea aceluiași registru ca și mama sau ambii părinți sunt enumerate pentru a facilita transferarea documentelor.

Este o înregistrare UKC mai bună decât AKC?

Nu, ambele cluburi de kennel au aficioadados și audiențe țintă. Depinde de ce vă înregistrați câinele dvs. și ce tip de rasă sunt, dacă UKC sau AKC va fi mai bine pentru dvs.

  • Puteți înregistra mai multe rase la AKC, în timp ce UKC înregistrează rasele noi și mai rare. În funcție de rasa câinelui dvs., un club de kennel poate fi mai potrivit decât celălalt
  • AKC este mult mai mare decât UKC. Dacă doriți să vă alăturați unui club cu mai mulți membri și mai multe evenimente, AKC poate fi mai bine orientat pentru dvs. Cu toate acestea, dacă doriți un club care este vizat câinilor mai rare și specifici, UKC mai mic poate fi mai bun.
  • AKC nu recunoaște câinii UKC, dar UKC recunoaște câinii AKC. Acest lucru poate influența alegerea dvs. dacă sunteți un crescător ca niște știfturi pe care le preferați pot fi în UKC. Cu toate acestea, deoarece AKC este mai mare, poate avea mai mult de ales.

Cum pot să-mi înregistrez câinele?

Pe site, există un înregistrare online pe care le puteți găsi Aici. Acest lucru poate include un câine de rasă pură, o rasă de amestec (parteneri de canini AKC), o pură nu este eligibilă pentru înregistrarea completă (PAL) și pentru alte registre, cum ar fi străine.

Veți completa o serie de întrebări și detalii, cum ar fi ceea ce este rolul dvs., eu.E. proprietarul proprietarului sau al gunoiului etc. Va trebui să înregistrați numărul de înregistrare al Dam și data emiterii de certificare. E-mailul dvs. va fi notat și alte întrebări despre individ sau așternut vor fi solicitate în funcție de opțiunile pe care le-ați ales. Vă rugăm să rețineți că puteți înregistra un câine sau un cățeluș la orice vârstă la AKC.

Înregistrarea unui pui de cățelușuri neînregistrate poate fi un timp stresant și îngrijorat. Acesta este motivul pentru care am încercat să răspundem la toate întrebările posibile pe această temă și să vă oferim alternative. Această situație nu este ideală, dar există întotdeauna metode pentru a vă atinge scopul sau ceva similar. Există mai multe cluburi de canisare pe care le puteți contacta pentru a vedea pentru o formă permanentă, temporară sau alternativă de înregistrare a câinelui. Acest lucru vă va oferi, sperăm, opțiuni de rasă, vânzare sau introduceți câinele dvs. în spectacole.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Înregistrarea unui pui de cățeluș neînregistrat?