Cum să planificați și să proiectați un stabil pentru calul dvs

Vizualizarea calului în stabile

Este anul acesta pentru a vă construi cal O nouă casă? Sau, intenționați să renovați acel hambar vechi care a fost folosit odată pentru bovine? O mică planificare înainte ca clădirea să înceapă să se asigure că calul tău are o casă sigură și confortabilă și o stabilă pe care o veți găsi ușor de întreținut și de a vă bucura. Aici sunt articole utile cu sfaturi și recomandări privind fiecare aspect al designului stabil, de la tipurile de pardoseli la cele mai bune opțiuni de iluminat.

01 din 08

Când proiectați un nou stabil, sau poate, renovarea unui hambar mai vechi, aveți o mulțime de decizii de făcut. Noul dvs. sau renovat trebuie să fie spațios, sigur și convenabil. Caii ar trebui să trăiască în aer liber cât mai mult posibil, dar când au fost păstrate în interior, au nevoie de un mediu sănătos.

  • 02 din 08

    Lasă lumina soarelui să intre! Windows Adăugați o sursă de lumină naturală și ventilație. Există o mulțime de diferite tipuri de ferestre acolo, nu toate potrivite pentru grajduri. Aflați cum să alegeți ferestrele care vor fi sigure și ușor de utilizat în stabilele dvs.

    Cu streaming în lumina zilei, ar putea fi greu de imaginat cât de importantă este iluminarea eficientă și sigură în stația dvs. odată ce soarele coboară. Un stabile întunecate, umbrite, este neplăcut și ar putea fi nesigur atât pentru oameni cât și pentru cai. În timp ce lucrarea de cablare a iluminatului trebuie lăsată la un profesionist, puteți afla, de asemenea, despre diferite opțiuni de iluminare și considerații pentru casa dvs. de cal.

  • 03 din 08

    Podele opțiuni

    Dacă calul dvs. petrece o mulțime de timp în interior, picioarele și copitele sale vor fi afectate de tipul de podea pe care îl se află pe. Care este cea mai bună podea stabilă pentru tine și calul tău? Veți dori ca pardoselile să fie ușor de curățat și să vă mențineți, iar calul dvs. va dori podelele care sunt confortabile și sigure.

  • 04 din 08

    Stramă ușă

    Ușurința de utilizare, siguranță și recurgere a ochilor sunt unele dintre lucrurile pe care trebuie să le gândiți la alegerea ușilor. Există un număr surprinzător de opțiuni în funcție de nevoile dvs., dorește și, bineînțeles, bugetul.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Una dintre primele întrebări pe care mulți le au despre proiectarea grajdurilor este cât de mari ar trebui să fie tarabe. Există standarde recomandate pentru ambele standuri în picioare, cât și pentru cutiile libere. Mulți oameni preferă să depășească recomandările standard și să construiască tarabe care sunt un pic mai cameră. Alegerea este a ta. Calul tău va aprecia un stand la fel de mare ca și cum ar putea fi.

  • 06 din 08

    Ventilare

    Calitatea aerului este una dintre cele mai importante considerații de sănătate din hambarul dvs., dar pentru că nu o puteți vedea, poate fi una dintre cele mai trecute cu vederea. Aerul proaspăt în stația dvs. este mai mult decât disperarea mirosurilor rele. Ventilația este atât de importantă pentru dvs Horse Health și la structura în sine.

  • 07 din 08

    Focurile de foc sunt tragice, mai ales când caii sau oamenii sunt pierduți. Există câteva cauze comune de incendii de hambar și majoritatea pot fi evitate cu o bună planificare și un design stabil.

  • 08 din 08

    Numit si Valorile de loabare, sau run-in-uri, aceste clădiri pot oferi adăpost din elemente, iar calul dvs. poate alege dacă doresc sau nu să stea în ele sau nu. Acestea sunt considerate ca o alternativă mai naturală decât înjunghierea, înlocuind structurile naturale, cum ar fi copacii sau blufful că caii ar fi adăpostiți sub sălbăticie. Dacă bugetul dvs. nu permite construirea unui stabile, un adăpost este o opțiune bună, iar calul dvs. poate fi chiar mai fericit și mai sănătos pentru el.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să planificați și să proiectați un stabil pentru calul dvs