6 Opțiuni de pardoseală pentru casă și cauciuc!

Podele rezistente la câini

Puteți spune adesea dacă un câine trăiește sau nu într-o casă doar prin privirea la podea.

Face zgârieturi și scuffs se întind între ușa din față, bucătărie și canapea?Asta e traseul câinelui spre și de la bânturile sale preferate.

Există zone de decolorare în formă de ovală de către ferestre și uși?Aici câinele își petrece cea mai mare parte a timpului de odihnă și dormit.

Puteți vedea o pată întunecată, circulară sau două pe covor?Cel din stânga este de la un accident de olita anului trecut; Cel din dreapta a avut loc când a bătut acum câteva luni.

Deci, da, este destul de evident un câine trăiește aici.

Considerații canine: Ce calități doriți într-o podea rezistentă la animalele de companie?

Câinii sunt foarte greu pe podele și pot ruina rapid cele care nu sunt rezistente și durabile suficient pentru a rezista daunelor pe care le pot provoca.

Diferitele tipuri de etaje se vor ocupa de aceste probleme la diferite grade, deci este întotdeauna important ca proprietarii de animale de companie să gândească cu atenție atunci când iau în considerare opțiunile de podea.

Pentru a alege o podea bună pentru câini (și gospodăria generală), trebuie să înțelegeți tipurile de lucruri pe care doriți să le căutați atunci când faceți alegerea dvs. Unele dintre cele mai importante considerente includ:

Vrei un etaj care nu va deveni zgâriat de toenailurile câinelui tău. Poochul tău iubit merge în jurul cu 16 gheare de rock-tare și adesea ascuțite, care vă vor răzgândi ziua și noaptea pentru tot restul vieții sale. Declară câinele dvs nu este o opțiune și, în timp ce păstrează câinii tăi scurți, poate ajuta, nu va elimina complet zgârieturile care vin ca rezultat al vieții cu un câine. Cu excepția cazului în care vă interesează refinisarea sau înlocuirea etajelor la fiecare câțiva ani (sau vă place "aspectul răsturnat"), veți dori să alegeți unul din un material extrem de durabil.

Ar trebui să alegeți un etaj care nu va reține mirosurile. Chiar și cea mai fiabilă și housebroken Pooch este sigur că are accidentul ocazional. Dacă urina se scurge în podele, întreaga ta casă poate începe să miroasă rău. In timp ce PET-Safe sunt întotdeauna o opțiune pentru a ajuta la eliminarea mirosului, în mod ideal vei fi cel mai bine pornind de la un material de pardoseală care este mai puțin poros și nu păstrează mirosurile.

Trebuie să vă păstrați în minte nevoile de tracțiune ale câinelui. Poate fi ocazional dificil pentru câini - în special cele de vârstă avansată sau suferă de probleme de șold, îmbinare sau picior - pentru a obține o bună aderență pe podele super-alunecoase. Dacă câinele dvs. se potrivește acestor criterii, veți dori să vă asigurați că accentuați tracțiunea atunci când vă luați decizia.

Cele mai bune podele pentru gospodăriile câinilor

În timp ce există probabil câteva opțiuni incredibil de podele din PET disponibile pentru cei bogați și celebru, majoritatea muritorilor vor găsi că au șase opțiuni de bază.

Fiecare are propriile sale pro și contra, deci asigurați-vă că vă considerați circumstanțele specifice înainte de a vă alege.

Opțiunea # 1: lemn tare

La prima vedere, podele din lemn de esență tare par a fi o opțiune destul de bună pentru casele cu animale de companie, și în multe feluri sunt. De exemplu, podele din lemn de esență tare sunt ușor de curățat, ceea ce este frumos pentru casele cu SPED-urile grele. Lichidele nu se vor înmuia într-o podea din lemn de esență tare cât de repede vor fi un covor. Dar podele din lemn de esență tare prezintă câteva probleme, și nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere pentru proprietarii de animale de companie.

Pentru început, în timp ce este adevărat că lichidele nu se vor înmuia într-un lemn de esență tare cât de repede se vor covorî, vor intra în cele din urmă și vor părăsi petele. Asta înseamnă Încă mai trebuie să curățați orice accidente în câteva minute - cu greu o soluție bună pentru casele cu bandiți pee-pee.

În plus, ghearele pot zgâria multe podele din lemn. Atâta timp cât alegeți unul dintre cele mai grele pădure - lemn de trandafir brazilian, Cherry Bolivian și Tigerwood sunt toate alegerile bune - disponibile, aceasta nu va fi o mare problemă, Dar multe dintre aceste opțiuni sunt scumpe și greu de găsit.

Hard arțar, stejar alb, și fagul sunt puțin mai accesibile, și vor avea o șansă rezonabilă de a interoga ghearele câinelui tău. Rețineți că unele podele "lemnoase" nu sunt fabricate din lemn de esență tare. Pin, de exemplu, este de fapt un lemn moale, care este puțin probabil să dureze foarte mult timp când este expus ghearele de companie.

Este demn de remarcat faptul că Woods cu un model distinctor de cereale tind să dezvăluie mai bine imperfecțiunile minore decât cei cu modele foarte subtile. Este, de asemenea, important să acoperiți podele din lemn de esență tare într-un material de etanșare puternic, pentru ao proteja atât de zgârieturi, cât și de lichide.

Opțiunea # 2: Covoare

Capetul este cu siguranță un material popular de podea și oferă o serie de beneficii-cheie. Pardoseala de covoare este mai caldă decât podelele netede sunt și oferă prea multă amortizare. Se ascunde bine cantități de praf și este destul de ușor de curățat cu a vid.

Cu toate acestea, covorul are, de asemenea, unele dezavantaje foarte semnificative pentru proprietarii de animale de companie.

Luați, de exemplu, natura absorbantă a covorului (și orice umplutură sub ea). Deoarece covorul va absorbi rapid cele mai multe fluide, va deveni cu ușurință colorate și reține mirosurile. Acest lucru poate ruina rapid estetica covorului tău și poate provoca mirosul tău oribil.

Videoclipul de mai jos oferă câteva sugestii despre obținerea urină mirositoare din covor!

Există câteva covoare și tehnologii de tratament care pot ajuta la atenuarea acestor probleme, dar vor compensa unul dintre cele mai mari beneficii ale covorului: prețul său accesibil.

Placile de covoare prezintă o alternativă intrigantă în unele cazuri, deoarece pot fi înlocuite individual, ceea ce înseamnă că un accident nu va ajunge să vă costă o avere pentru a repara.

Acordă o atenție specială Tipul de grămadă (care se referă la modul în care firele sunt atașate la covor) Caracteristicile covoarelor. Covoarele "tăiate" sunt, în esență, compuse din fibre cu un singur covor, care rămân drept în sus de materialul de suport. Covoarele "buclă de buclă", în contrast, sunt compuse din bucle mici.

Covoarele de buclă nu sunt neapărat problematice, doar asigurați-vă că evitați toate acestea sunt suficient de mari pentru a vă snag ghearele de companie.

niste Covoarele și covoarele sunt mai bune pentru gospodăriile câinilor decât altele, cu covoare mai ușor de curățat fiind ideal. Mulți proprietari optează, de asemenea, pentru materiale netoxice, în special pentru Câinii care nu mai încearcă să lingă covorul.

Opțiunea # 3: Bamboo

În ultimul deceniu sau așa, Bamboo a devenit un material popular de pardoseală. Odată ce vă uitați la caracteristicile materialului, este ușor să vedeți de ce.

În primul rând, bambusul este foarte durabil. Nu va fi zgâriat sau decolorat cu ușurință, iar în timp ce bambusul nu este într-adevăr un copac (este un tip de iarbă lemnoasă), este mai greu decât multe dintre pădurile folosite în podele din lemn de esență tare.

Bamboo rezistă petelor destul de bine și nu va absorbi lichidele în special rapid. Este, de asemenea, un material de pardoseală foarte atractiv, care oferă locuințe cu un aspect unic.

Dar poate cel mai important, Bamboo este un material ecologic care poate fi recoltat fără a distruge habitatele sălbatice.

Este nevoie de decenii pentru un stejar sau arțar pentru a crește suficient de mare pentru a fi adecvat pentru frezare, dar puteți doar să trageți un scaun și să urmăriți bambusul să crească - este de fapt considerat ca

Dezavantajul principal al bambusului este costul său - este o opțiune de podea de câine destul de scumpă. Cu toate acestea, deoarece materialul devine mai popular, economiile de scară ar trebui să contribuie la reducerea semnificativă a punctului de preț. Deci, chiar dacă nu vă puteți permite să instalați podele de bambus astăzi, probabil că ar trebui să o păstrați pe radar.

Opțiunea # 4: Placi de piatră

Placile de piatră sunt remarcabil de rezistente și Cele mai multe soiuri se vor ridica la ghearele câinelui dvs. de ani de zile. Cu toate acestea, veți dori să evitați unele dintre cele mai înalte și cele mai poroase materiale (cum ar fi marmura și ardeaua), deoarece acestea pot suferi de unele daune în timp.

Granit este una dintre cele mai durabile opțiuni și este o alegere excelentă pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie. Cele mai multe plăci sunt neporoase și, prin urmare, complet impermeabile, astfel încât scurgerile și accidentele nu sunt o mare problemă.

Placile de piatră nu sunt foarte confortabile pentru câinele dvs, Dar, atâta timp cât îl oferiți cu un pat moale pentru a se afla, aceasta nu ar trebui să fie o mare problemă. Unele plăci de piatră sunt destul de slice, astfel încât să doriți să le evitați cu animalele de companie mai vechi, care adesea au probleme cu negocierea podelelor alunecoase.

Rețineți că gresie de piatră pot schimba temperaturile destul de semnificativ. Se vor încălzi dacă sunt aproape de un șemineu sau lângă o fereastră în lumina directă a soarelui, și vor tinde să devină destul de rece în timpul iernii. Acest lucru nu ar trebui să provoace prea multe probleme pentru puii dvs., ci să aveți grijă de posibilitatea.

Opțiunea # 5: laminate

LPodelele aminatei arata, de obicei, ca podele din lemn de esență tare (deși pot fi de asemenea făcute pentru a arăta ca niște materiale sau alte materiale), dar ele sunt produse din lemn inginer, în loc de scânduri de lemn. Ele sunt create prin atașarea unei suprafețe de hârtie la o bucată de fibră de sticlă, care este apoi instalată pe podea.

Laminatele sunt alegeri destul de bune pentru casele cu animale de companie, deoarece acestea sunt destul de rezistente la zgarieturi si nu absoarbe cu ușurință fluide. Ele pot fi achiziționate adesea cu Valori diferite de rezistență la abraziune, și produsele individuale diferite sunt disponibile într-o gamă de niveluri de luciu din care puteți alege.

Podelele laminate nu vor dura destul de mult timp cât sunt adevărate lemnoase, dar sunt încă o soluție bună pe termen lung.

Cea mai mare problemă potențială cu laminate este că acestea sunt adesea alunecoase. Dacă aceasta este o problemă pentru animalul dvs. de companie, asigurați-vă că Selectați un laminat care are o anumită textură pentru a oferi puilor dvs. o mică tracțiune. Atunci când se selectează orice tip de opțiune de podea, încercați să selectați o culoare care nu va contrasta prea puternic cu culoarea părului câinelui pentru a vă menține pardoseli care caută mai curată.

Opțiunea # 6: Vinil

Vinilul este relativ rezistent la ghearele de companie și acesta Oferă animale de companie cu o aderență mai bună decât multe alte opțiuni de pardoseală netedă. Vinilul nu va fi colorat foarte ușor, iar accidentele pot fi curățate rapid și ușor când trebuie să fie.

Deși unii proprietari pot prefera aspectul lemnului de esență tare, covor sau altor tratament de podea, Vinyl este o opțiune de podea destul de bună, care este disponibilă într-o serie de culori și modele.

Este important să păstrați pardoselii de vinil relativ uscați, deoarece pot mucegai sau pot începe să ridice dacă li se permite să rămână umede. Și în timp ce etajele de vinil nu sunt probabil zgâriate de ghearele de companie, Ei își păstrează rar strălucirea ridicată pentru foarte mult timp.

Vinilul oferă, de asemenea, încă un beneficiu: este a Liniște material de pardoseală, care va atenua sunetul unghiilor câinelui dvs. făcând clic pe podea.

Sfaturi de îngrijire a podelei și trucuri pentru proprietarii de câini

Indiferent de materialul de material pe care îl alegeți, veți dori să faceți tot posibilul pentru ao păstra și a mirosi noi ani de zile pentru a veni. Din fericire, există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a vă proteja podelele și curățați efectiv mizeria ocazională.

  • Curățați picioarele animalului înainte de a le lăsa să intre în interior. Puteți folosi doar o cârpă umedă dacă doriți, dar există un număr de șaibe de labe Pe piața care va funcționa chiar mai bine.
  • Păstrați unghiile câinelui tăiat. Acest lucru nu este important numai pentru sănătatea câinelui dvs. (unghiile necorespunzător pot duce la osteoartrită și alte probleme comune), dar va ajuta la menținerea podelelor dvs. să arate mai bine. Verificați-vă Ghid de tăiere a unghiilor Pentru a afla modalitatea corectă de a clipi unghiile câinelui.
  • Scăldați câinele în mod regulat. Mizeria și resturile care acoperă câinele dvs. vor ajunge pe tot parcursul podelei, făcându-l să pară murdar și să miroase groaznic, așa că doriți să vă asigurați că vă păstrați câinele la fel de curat (pur și simplu nu îl depășiți, majoritatea câinilor au nevoie de o baie o dată pe lună sau cam asa ceva).
  • Periați câinele în afara exterioară pentru a ajuta la reducerea cantității de păr care se termină pe podea. Părul vărsat va face ca podea să pară murdar și, de asemenea, transportă proteine ​​de răsturnare și saliva cu ea, ceea ce poate face viața mizerabilă pentru persoanele care suferă de alergie. Din fericire, majoritatea câinilor iubesc fiind periat și dacă faceți doar un obicei să-l spălați înainte de a intra înăuntru, veți păstra cea mai mare parte a părului de pe podea.
  • Au un neutralizator bun de miros la îndemână pentru a face față accidentelor. În timp ce poop miroase oribil inițial, nu va provoca, de obicei, mirosuri persistente după ce îl curățați. Urina, pe de altă parte, este o altă problemă în întregime. Urina se poate înmuia în lemn sau fibre de covoare și poate duce la mirosuri care durează ani de zile. În consecință, veți dori întotdeauna să curățați repede mesele și să utilizați un neutralizator bun de miros (doar asigurați-vă că testați neutralizatorul într-un loc inconspicuos mai întâi pentru a vă asigura că nu va decolora etajele).
  • Luați timp pentru a vă găsi în mod corespunzător câinele. Poate fi frustrant pentru a-ți antrena câinele, iar unele rase sunt deosebit de greu de antrenat în acest sens, dar podelele tale vă vor mulțumi. Verificați-vă Ghid pentru Housebreaking Dacă aveți nevoie de un mic ajutor cu procesul.
  • Utilizați covoare de protecție sub bolurile de inundații și apă ale câinelui. Câinii sunt mâncători dezordonați și băutori, mâncarea și apa pe care o pulverizează în jurul vasului de mâncare vă pot ruina podeaua. Maturile de alimentare cu silicon sunt o modalitate ușoară și accesibilă pentru a ajuta la protejarea zonei din jurul mâncării câinelui și a bolului de apă.

Ce fel de podea folosești în casa ta? A apărut la unghiile câinelui tău? Cum rămâne cu accidentul ocazional? Ați avut o experiență deosebit de proastă cu ceva (aș putea să vă spun câteva povești despre covoarele ruinate ...)? Spuneți-ne totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Opțiuni de pardoseală pentru casă și cauciuc!