Revizuire: food de câine de insecte al lui jiminy

Durabilitatea este un accent major pentru multe companii din industria animalelor de companie chiar acum, dar probabil că nu ați realizat-o niciodată. Cercetătorii și experții din industria alimentară pentru animale de companie sunt conștienți de faptul că resursele noastre se epuizează mult prea repede. Unele produse, cum ar fi Jiminy`s Insecte Proteine ​​pentru câini, se fac folosind resurse durabile, cu accent pe mediul nostru.

Mâncarea de câine este acum făcută cu ingrediente de calitate superioară decât oricând. Cele mai multe dintre aceleași ingrediente sunt de asemenea utilizate în fabricarea alimentelor umane. Sună grozav - câinii care mănâncă aceeași mâncare de aceeași calitate ca și proprietarii lor - dar problema nu este în calitatea alimentelor.

Problema este în resursele cu care se face alimentele cu. Resurse cum ar fi boabe, fructe, legume și carne sunt toate în aprovizionare limitată. Aceste resurse sunt regenerabile, dar dacă cererea depășește oferta, vom începe să avem o lipsă a acestor alimente.

Unii producători au început să caute noi ingrediente care sunt mai durabile decât ingredientele tradiționale pe care le-am folosit de zeci de ani. De aceea, Jiminy`s folosește proteine ​​de insecte în rețetele lor de câini în loc de surse de proteine ​​tradiționale, cum ar fi puiul, peștele sau carnea de vită.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre durabilitate în industria animalelor de companie sau la pulberea de insecte ca sursă de proteine, verificați interviul nostru: Care sunt toate hype despre proteina cricket pentru câini?

Jiminy`s Insecte Protein Dog Review Food

JiminyÎn primul rând, să vorbim despre ceea ce face ca această mâncare să fie atât de unică. Evident, este pulberea proteinei de insecte. Nu numai că sunt insecte o proteină durabilă, ele sunt, de asemenea, o sursă de proteine ​​foarte slabe, fier, fibre și alți aminoacizi esențiali.

Conform Jiminy "S, Este nevoie de 22.000 de ori mai multă apă pentru a ridica o vacă decât ea pentru a ridica o insectă și durează de 2300 de ori mai multă apă pentru a ridica un pui decât o insectă. De fapt, ei spun că, în ultimele 12 luni, producția de produse alimentare de câine în comparație cu alte produse tradiționale a salvat peste 60 de milioane de litri de apă, a evitat 7 milioane de grame de gaze cu efect de seră și produc 130.000 de kilograme de proteine ​​de insecte pe acru de teren pe care îl folosesc.

Știați că este nevoie de 93% mai puțin teren pentru a ridica insectele decât carnea de vită și 67% mai puțin teren pentru a ridica insecte decât puii de găină? Jiminy`s chiar a colaborat cu Capitalul de credit de carbon Pentru a măsura emisiile de gaze cu efect de seră (GHG) asociate cu produsele lor. Ei au descoperit că proteinele lor de cricket tratează cu 740% mai puține emisii de gaze cu efect de seră decât câinele tradițional de carne de vită și cu 270% mai puțin decât tratamentul de pui.

În timp ce durabilitatea este mare, cea mai mare preocupare a mea este întotdeauna sănătatea și bunăstarea câinilor mei. Pudră de cricket scoruri la fel de ridicate în digestie pentru câini ca proteină de pui sau carne de vită. Pulberea de cricket este, de asemenea, a naturale pre-biotice și în mod natural hipoalergienic!

Jiminy`s Insecte Proteine ​​Dog Retetele alimentare sunt fabricate în SUA și fără porumb, grâu și soia. Ele nu sunt făcute cu conservanți artificiali, culori artificiale sau antibiotice. Toate rețetele lor sunt proiectat de medicii veterinari.

DE ASEMENEA: Sustenabilitate în industria animalelor de companie

Proteina de proteine ​​de insecteAcest hrană pentru câini combină proteina insectelor cu ingrediente bazate pe plante. Jiminy`s Insecte Proteine ​​pentru câini de câine este disponibil în 2 arome - Cricket Crave și Bun grub. Ambele rețete sunt cuptor coapte în loturi mici pentru a asigura o alimentație mai puțin prelucrată. Acest lucru facilitează digerarea și reține mai multe substanțe nutritive naturale.

Ambele rețete sunt, de asemenea, formulate pentru câini în toate etapele de viață. Lista completă a ingredientelor pentru fiecare rețetă este:

  • Cricket Crave - Cricket, ovăz, quinoa, cartofi dulci, orez brun, năut, proteine ​​de cartofi, mazăre, ulei de canola (conservat cu tocoferoli amestecați), fosfat dicalcium, pulpă de sfeclă, semințe de in, aromă de legume naturală, carbonat de calciu, drojdie de bere, sare, Ulei de pește menhan, clorură de colină, inulină, vitamine (carbonat de calciu, sulfat de zinc, sulfat feros, sulfat de cupru, ulei mineral, oxid de sodiu, selenit de calciu), taurină, minerale (complex de metionină de zinc, sulfat de calciu, Proteinic de fier, sulfat feros, proteine ​​de cupru, sulfat de cupru, proteine ​​de mangan, ulei de floarea-soarelui organic, selenit de sodiu, oxid de mangan, iod de calciu, dihidroiodid de etilendiamina), turmeric, tocoferolii amestecați
  • Bun grub - Larve de acoperire neagră neagră, ovăz, proteine ​​de cartofi, cartofi dulci uscați, ulei de canola (conservat cu tocoferoli amestecați), fosfat monosodic, pulpă de sfeclă, aromă de legume naturală, semințe de in, sare, ulei de pește menhan, vitamine (carbonat de calciu, sulfat de zinc, Sulfat feros, sulfat de cupru, ulei mineral, oxid mangan, selenit de sodiu, iod de calciu), clorură de colină, dl metionină, minerale (complex de metionină de zinc, carbonat de calciu, sulfat de zinc, proteine ​​de fier, sulfat feros, proteine ​​de cupru, sulfat de cupru, mangan Protector, ulei de floarea-soarelui organic, selenit de sodiu, oxid mangan, iod de calciu, dihidroodid de etilendiamină), taurină, tocoferolii amestecați

După cum puteți vedea în recenzia mea video, câinii noștri iubesc acest mâncare - chiar și cel mai mic eater. M-am îngrijorat că nu ar fi atrași de mirosul proteinei de cricket, cum ar fi cu alimente de câine fabricate cu carne de vită, de pui, curcan sau alte surse de proteine ​​mai populare. Am fost cu siguranță greșită! Ei o iubesc!

Puteți cumpăra crava de cricket și / sau grub bun pe Amazon. 3.Pungi de 5 uncii vinde pentru 21 de dolari.95 și 16 dolari.95 respectiv. Pungi de 10 kilograme vinde pentru 58 de dolari.95 și 45 de dolari.95 respectiv.

Acest preț nu se va încadra în bugetul tuturor. Dacă sunteți în căutarea de a diminua amprenta dvs. de carbon și durabilitatea este o prioritate ridicată pentru dvs., Jiminy`s merită costul. Oferă o nutriție optimă și este mult mai ecologică decât alte opțiuni tradiționale de alimentare cu animale de companie.

Citiți următorul: Jiminy`s Cricket Protein Dog tratează revizuirea

Examinați hrana pentru câini de proteine ​​de insecte jiminys

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: food de câine de insecte al lui jiminy