Revizuire: insula de câini hrăniți hrana fără cereale pentru câini (2018)

Mulți proprietari de animale de companie își schimbă poochia la o dietă fără cereale. Fie că este vorba de faptul că medicul veterinar a prescris acest tip de alimente datorită alergiilor sau aleg să hrănească gratuit cereale, deoarece aceasta este dieta pe care o mănâncă singuri, Isle de câini hrănesc hrană fără cereale este una dintre numeroasele opțiuni disponibile. Ce se pune în afară de alte produse alimentare fără cereale? Voi explica toate detaliile din această recenzie.

Este întotdeauna cel mai bine să consultați medicul veterinar sau un expert nutrițional canin înainte de a schimba dieta câinelui dvs., chiar dacă sunteți sigur că faceți o alegere sănătoasă. Puteți elimina boabele pentru dieta câinelui, dar corpul său încă necesită o anumită cantitate de proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale în fiecare zi. Doar un expert pe nutriția caninei vă poate spune ce Dog "nevoi nutriționale unice sunteți.

Un lucru important de remarcat este acela Cerealele și glutenul nu sunt același lucru. Adesea, oamenii schimbă cele două, dar dacă evitarea glutenului este importantă pentru dvs., amintiți-vă că nu toate alimentele cu câini fără cereale sunt fără gluten. Cu toate acestea, sensibilitatea la cereale este mult mai frecventă la câini decât sensibilitatea la gluten (care este foarte rară). Trebuie să fiți sigur că să distingeți între cele două atunci când colectați informații de la veterinarul dvs.

Dacă ați făcut deja comutatorul la Grați de mâncare fără cereale Sau intenționați să vă în viitorul apropiat, insula de câini hrănesc hrana pentru câini fără cereale poate fi o alegere bună. Este sigur și sănătos? Este accesibil? Vă voi spune toate acest lucru și mai mult în această recenzie a produsului.

Isle de câini hrănesc cu cereale libere câine revizuire alimentară

Isle de câini hrănesc hrana pentru câini fără cerealeAcest hrană pentru câini este făcută cu 90% carne crudă, care provine din Noua Zeelandă. De asemenea, utilizează ulei de nucă de cocos și alte vitamine și minerale care sunt benefice pentru sănătatea și bunăstarea generală a unui câine. Lista completă a ingredientelor include:

Ingrediente: Carne de vită, ficat de vită, plămâni de carne de vită, mazăre, glicerină vegetală, ulei de nucă de cocos, rădăcină de cicoare uscată, miure verde, kelp uscat, patrunjel, tocoferoli amestecați (un conservant), supliment de vitamina D3, clorură de colină, proteinează zinc, Sulfat de zinc, proteine ​​de fier, supliment de vitamina E, pantotenat de calciu D-calciu, niacin, proteine ​​de mangan, proteine ​​de cupru, riboflavină, mononit de tiamină, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină, drojd de seleniu, acid folic, biotină, supliment de vitamina B12

Uleiul de cocos este una dintre cele mai bune surse de grăsime pentru câinele dvs., deoarece oferă de două ori mai multă energie ca și carbohidrați sau proteine. Grăsimile din uleiul de nucă de cocos sunt, de asemenea, foarte benefice pentru sănătatea pielii și a stratului.

Isle de câini hrănesc hrana pentru câini fără cerealeIsle de câini hrăniți hrana pentru câini fără cereale este făcută cu ingrediente naturale și pure. Compania nu utilizează ingrediente modificate genetic în acest produs alimentar. Există, de asemenea, boabe, porumb de grâu, mese de carne, cartofi sau orez folosit în fabricarea acestui hrană pentru câini.

Există 3 arome disponibile:

  • Carne de vită de iarbă (prezentată în această recenzie)
  • Pășune ridică miel și vânat
  • GRATUIT GRATUIT de pui

Sursele de proteine ​​utilizate în insula de câini hrăniți hrana pentru câini fără cereale sunt uscate la temperaturi scăzute la temperaturi scăzute. Acest lucru păstrează carnea fără a trebui să utilizeze niciun conservant artificial. Acest produs alimentar conține un minim de 29% proteine ​​și 25% grăsime brută. Acesta conține, de asemenea, un maxim de 2% fibre brute și 20% umiditate.

Conținutul de calorii este de 3860 kcal / kg. Echivalentul a fost de 219 kcal pentru fiecare 1/4 ceașcă de alimente. Dacă alegeți să hrăniți acest lucru ca dieta primară a câinelui, liniile directoare estimate de alimentare sunt:

  • 1-10 kilograme - 1-2.25 uncii pe zi
  • 11-30 de lire sterline - 2.5-5 uncii pe zi
  • 31-60 de lire sterline - 5-8.75 uncii pe zi
  • 61-110 kilograme - 8.75-15 uncii pe zi

În timp ce acest lucru nu sună ca o mulțime de alimente, rețineți că aceasta este o nutriție de înaltă calitate, fără a fi adăugate materiale de umplutură. Este extrem de dens nutrient, ceea ce înseamnă că câinele dvs. nu va trebui să mănânce cât de mult pentru a obține aceeași cantitate de nutrienți în comparație cu produsele alimentare de calitate inferioară.

Isle de câini hrănesc hrana pentru câini fără cerealeÎn timp ce nu va trebui să hrăniți cât mai mult, insula de câini hrănirea hranei fără cereale sunt, de asemenea, mult mai scumpe decât cele mai multe produse alimentare pentru câini comercial. Nu este disponibil pe Amazon, dar puteți obține o cutie de 2 kilograme (care conține pachete (4) 8 uncii) pe site-ul companiei pentru $ 34.99.

De exemplu, să spunem că aveți un câine de 50 de kilograme care este destul de activ. În conformitate cu liniile directoare de hrănire, el ar mânca aproximativ 8 uncii de alimente pe zi. Dacă primiți (4) pachete de 8 uncii pe zi, ceea ce înseamnă că veți obține suficientă mâncare pentru a vă alimenta animalul de companie timp de 2 zile pentru $ 34.99. La acest preț, ar costa mai mult de 500 de dolari pe lună pentru a vă hrăni animalul de companie!

Deși acest lucru evident nu va fi o opțiune fezabilă pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie, Puteți folosi, de asemenea, insule de câini hrăniți hrana pentru câini fără cereale ca un tratat de înaltă calitate sau un topper de alimente. Acest lucru ar crește substanțele nutritive pe care câinele dvs. devine zilnic fără a sparge banca.

Citiți următorul: Top 7 cel mai bun câine gratuit de cereale tratează

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: insula de câini hrăniți hrana fără cereale pentru câini (2018)