Beneficiile pulpei de fumat la calul tău

Pulpa de sfeclă are o reputație proastă că este oarecum nemeritată. Este de fapt un hrană excelentă pentru cai care trebuie să pună în greutate și să necesite un hrană care nu face ca spike-ul lor de zahăr din sânge. Mulți proprietari cum ar fi hrănirea la caii lor de-a lungul iernii, deoarece simt că este o schimbare plăcută pentru caii care nu mănâncă nimic altceva decât fân uscat. De asemenea, adaugă o mică umiditate suplimentară la dieta caii și reduce cantitatea de fân pe care o mănâncă. Călăreții de distanță ca aceasta pentru a obține umiditate în caii lor atunci când lucrează din greu. Pulpa de sfeclă nu are toate substanțele nutritive că un cal are nevoie, așa că ar trebui să cuprindă doar o parte din dieta unui cal.

01 din 04

Ce este pulpa de sfeclă?

Pulpa de sfeclă este ceea ce a rămas dintr-o sfeclă de zahăr după ce a fost apăsată pentru a îndepărta zahărul. Lichidul rezultat este prelucrat pentru a face zahărul, iar pulpa rămasă este tocată sau peletată și utilizată pentru animale și este un ingredient în pisică și alimente pentru câini. Sfecla de zahăr nu arată ca Sfeclă de grădină comună, Dar, ca niște ridichi de culoare albă foarte mare,. Pulpa de sfeclă pentru cai este uneori amestecată cu melasă, așa că are un gust mai bun. Triple Crown Hrana, producătorii de hrană de cai, explică în profunzime, ce pulpă de sfeclă este și de ce poate fi o bună adăugire a unui cal de cal.

Sfecla de zahăr este o recoltă rădăcină care înflorește în climă temperată unde sezonul de creștere este de aproximativ cinci luni. Fermele pot fi găsite în California, Colorado, Idaho, Michigan, Minnesota, Montana, Nebraska, Dakota de Nord, Oregon, Washington și Wyoming.

Sfeclele sunt plantate la sfârșitul lunii martie / începutul lunii aprilie și recoltate la sfârșitul lunii septembrie și octombrie. Când este cultivat complet, sfecla de zahăr este de aproximativ un picior lung, cântărește 2-5 kilograme și este de aproximativ 18% zaharoză.

  • 02 din 04

    Este o pulpă de sfeclă sigură pentru a se hrăni?

    Pulpul de sfeclă în forma sa uscată a fost acuzat că provoacă colici și sufocare. Un mit este că mâncarea de ceață de sfeclă uscată poate provoca rularea stomacului calului. Cu toate acestea, consumul prea mult din orice hrană poate provoca colici, și hrana peletată de orice fel poate provoca suflare. Dacă ale tale Șuruburi de cai alimentele sale, va trebui să fiți atenți cu orice formă de furaje pelete sau extrudate. Pentru a încetini calul în jos, puteți înmuia feedul, puneți roci mari în cada de alimentare trebuie să alegeți sau să încercați ceva de genul unui alimentator pre-aerisit. Dacă calul tău mănâncă o burtă plină de pulpă de sfeclă sau orice alt concentrat, poate pentru că a scăpat de standul său și sa rupt în camera de alimentare, va fi în pericol de colic și laminită. Dar pulpa de sfeclă nu este mai puțin sigură decât orice altă hrană.

  • 03 din 04

    Este celuloză de sfeclă bună pentru calul meu?

    Unii cred că pulpa de sfeclă este într-adevăr doar un material de umplere. Cu toate acestea, este un hrană foarte digerabilă și mare pentru caii care au probleme de insulină, cum ar fi Cushing`s, cai care au probleme dentare cum ar fi dinții lipsă sau sunt altfel "păzitori grei."

  • 04 din 04

    Cum vă hrăniți pulpa de sfeclă de cai?

    Deși puteți hrăni pulpa de sfeclă uscată, încercați să hrăniți pulpa de sfeclă înmuiată, deoarece este o modalitate bună de a adăuga apă la sistemul digestiv. Se amestecă o pulpă de sfeclă a părții la patru părți apă. Dacă doriți să vă alimentați rapid, puteți utiliza apă caldă și se va extinde în 15 minute. Doar asigurați-vă că este răcit înainte de hrănire. Nu lăsați-o să stea umezi în cadă de alimentare, deoarece se va fermenta repede. Ontario Deny Inc., Producătorii de pulpă de sfeclă pentru cai, recomandă hrănirea până la 1.5 până la 2% din greutatea corporală a calului pe zi.

  • Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Beneficiile pulpei de sfeclă pentru caiKentucky Equine Cercetare

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Beneficiile pulpei de fumat la calul tău