20 Alimente pentru câini de echilibru pur comparativ

Pure Balance Hody Dog este o calitate premium accesibilă Alimentele produse sub numele companiei Walmart. Inițial bine primite de părinții de companie, este o mâncare care se mândrește cu puține materiale de umplutură și o etichetă de preț pentru orice buget. Deși plângerile recente pot reflecta o revizuire a alimentelor curente mai sărace.

Pure Balance Dog Alimentele a fost lansat în 2012 de către Walmart ca o linie de hrană pentru câini premium cu o etichetă de preț bugetar. Considerată o linie de hrană premium, un echilibru pur a fost probabil un efort de a face consumatorii să uite dezasculul care este alimentele lui Roy Roy din Walmart.

Se crede că se crede că alimentele cu Pet Balance PET sunt fabricate de Ainsworth, aceeași companie responsabilă de fabricarea unor alimente uscate de bivol albastru și linia de alimente Rachel Ray.

Soldul pur a fost eliberat ca răspuns la cererea pentru o alimentație mai sănătoasă, de calitate superioară, care nu are un preț exorbitant de preț. Acesta este unul dintre cele mai mari remize pentru proprietarii de animale de companie care aleg să hrănească echilibrul pur.

MAI MULT: Cum să citiți recenzii de mâncare online pentru a alege cele mai bune hrană pentru câini

Pure Balance Dog Recenzii alimentare

Pro și con de a bilanțului pur

Pro-

Unele dintre beneficiile de care avem nevoie pentru a fi sigur de a observa în acest revăzire fundamentală a calmelor Pure Bolding includ:

  • Fără porumb, grâu sau soia în majoritatea alimentelor balanței pure.
  • Unele alimente limitate de ingrediente sunt disponibile pentru câinii cu alergii.
  • Soldul pur Alimentele sunt accesibile și disponibile pe scară largă.

Con-

Unele dintre dezavantajele care ar trebui, de asemenea, să fie incluse în acest revedere de alimente pentru câini de echilibru pur:

  • Nu toate alimentele balanței pure sunt libere de cereale, deși par a fi așa de la publicitatea oarecum înșelătoare.
  • Unele formule au niveluri deosebit de ridicate de conținut de carbohidrați.
  • Posibile modificări / probleme cu formulele au condus la revizuiri negative citând boala.

Nu există rechemări ale alimentelor pur câinelui de echilibru până în prezent, Cu toate acestea, unele recenzii indică faptul că au existat unele modificări / schimbări / probleme cu unele dintre alimentele lor în ultimul timp în ciuda lipsei de rechemare.

Soldul pur este disponibil prin Walmart, Walmart.com, și Amazon (deși Amazon este descurajat, deoarece este de două ori prețul cu amănuntul pe care îl veți găsi la Walmart). În general, soldul pur Alimentele sunt peste medie în ceea ce privește ingredientele, cu excepția alimentelor conserve de carne de 95% care oferă informații nutriționale incomplete.

Din păcate, deoarece unele dintre alimentele cu balanță pure sunt Fabricat cu materii prime din Thailanda care poate fi discutabilă. În plus, unii părinți de companie au avut experiențe slabe cu acest brand care nu sunt reflectate direct pe site-ul Walmart, dar sunt notate în Sold Balance Dog Review.

Aceste revizuiri din Amazon Reference Digestive Digestive, reacții alergice de la câinii sensibili la cereale la linia fără cereale, o reticență de a mânca kiblele după mirosul, iar câinele unui proprietar a experimentat insuficiență renală după ce a consumat soldul pur de 7 luni.

Citiți și: 12 alimente pentru câini efectiv făcute în SUA

Pure Balance Dog Review Food
comparând cele 20 de rețete diferite

Linile de produs alimentar pentru câini pur includ alimente uscate, alimente uscate fără cereale, alimente uscate cu ingrediente limitate, alimente umede, alimente umede fără cereale, ingrediente limitate de granulație umedă alimente și rulouri alimentare.

Pure Balance Mâncare Dog Drum

1. Balanța pură alimente uscate de rasă mică

  • Balanța pură de pui mici de pui și orez brun uscat dog hranaConținut calorii: 367 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 26%
  • Total grăsime: 16%

Făcut în mușcături mici potrivite pentru câini de rasă mică, acest produs bogat în antioxidant nu conține materiale de umplutură, nu arome / conservanți artificiali / culori, fără porumb, fără grâu și fără soia. Această rețetă în revizuirea hrană a alimentelor cu bilanțuri pură este potrivită pentru hrănirea tuturor etapelor de viață, dar nu este economică pentru hrănirea la rasele mai mari, deoarece sunt disponibile numai pungi de dimensiuni mai mici ale acestui produs alimentar.

Ingrediente: Pui, Făină de pui, orez brun, orez de bere, proteine ​​de mazare, grăsimi de păsări de curte (conservate cu tocoferoli mixt), Bran de orez, pulpă de ouă uscată, ouă uscată, aromă naturală, fulgi de ovăz, ulei de floarea-soarelui, mazăre uscată, morcovi uscați, semințe de inox, clorură de potasiu, clorură de potasiu, sare, proteinează zinc, supliment de vitamina E, proteine ​​de fier, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), clorura de colina, proteina de mangan, L-carnitina, proteina de cupru, niacin, -Calcium pantotenat, biotină, selenită de sodiu, supliment de vitamină D3, supliment de riboflavină, mononit de tiamină, supliment vitamina A, supliment de vitamina B12, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină (sursa de vitamina B6), acid folic

2. Balanța pură de pui și mâncare de orez brun

  • CONȚINUTUL CALORIE: 385 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 27%
  • Grăsime totală: 15%

Fabricat cu U.S. Pui ridicat de ferma, această formulă nu conține porumb, nici grâu, fără soia, fără umpluturi, și nu arome artificiale / culori / conservanți. Adăugat nutrienții oferă viziune și asistența medicală a inimii și proteina este de la pui, mazăre și ouă numai.

Sursele de carbohidrați includ orez brun, orez de bere, mazăre, tărâțe de orez și ovaz. Aceasta este o formulă inclusă în revizuirea alimentară a alimentelor Hrable Bold Bolding, care este aprobată pentru hrănirea tuturor etapelor de viață, inclusiv a stadiului de creștere a câinilor de rasă mare.

Ingrediente: Pui, Făină de pui, orez brun, orez de bere, proteine ​​de mazare, grăsimi de păsări de curte (conservate cu tocoferoli mixt), Bran de orez, pulpă de ouă uscată, ouă uscată, aromă naturală, fulgi de ovăz, ulei de floarea-soarelui, mazăre uscată, morcovi uscați, De afia, clorură de potasiu, clorură de potasiu, sare, proteine ​​de zinc

3. Pure Balance Lamb & Brown Rice Rețetă

  • Pure Balance Lamb & Brown Rice Rețetă alimente pentru câiniCONȚINUTUL CALORIE: 385 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 23%
  • Grăsime totală: 15%

Fabricat cu Noua Zeelandă și Australia Miel, această formulă nu are porumb, nici grâu și nici o soia și nu este făcută fără umpluturi, nu arome / culori artificiale / conservanți. Formulate cu substanțe nutritive adăugate pentru a susține sănătatea pielii și suportul digestiv, această rețetă folosește miel, pui, pește și ou ca surse de proteine.

Sursele de carbohidrați includ orez brun, mazăre, tărâțe de orez, orez de bere și cartofi. Aceasta este o rețetă în revizuirea hrană a hrană a câinilor noastre, care este aprobată pentru toate etapele de viață, inclusiv etapa de creștere a câinilor de rasă mare.

Ingredient: Miel, masă de miel, orez brun, orez de bere, proteine ​​de mazare, mazare uscate, morcovi uscate, beet uscat, tărâțe de orez, grăsimi de păsări de curte (conservate cu tocoferoli mixt), ulei de ouă uscată, aromă naturală, fosfat dicalcium, Sare, osetate întregi, brânză uscată, proteine ​​de zinc, supliment de vitamina E, proteine ​​de fier, clorură de colină, clorură de potasiu, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursă de vitamina C), fosfat monosodic, L-carnitină, proteine ​​de mangan, proteine ​​de cupru , Niacin, p pantotenat de calciu, biotină

LEGATE DE: Mărci de mâncare scumpe de mâncare - sunt în valoare de costul ridicat?

Balanța pură Kibble uscate fără cereale

4. Pure Balance Wild & GRATUIT BISON & PEA Rețetă

  • Pure Balance Wild & GRATUIT BISON & PEA RețetăCONȚINUTUL CALORIE: 376 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 30%
  • Grăsime totală: 12%

Cu Bison real ca primul ingredient, acest produs de câine uscat fără granule nu include arome / culori / conservanți artificiali, fără porumb, fără grâu, fără soia, și fără boabe. Făcut cu substanțe nutritive adăugate pentru a sprijini un sistem imunitar sănătos și un sistem digestiv sănătos, această rețetă inclusă în revizuirea alimentară a hranei de echilibrare a câinilor noastre sunt aprobate pentru hrănirea tuturor etapelor de viață.

Ingrediente: Bizon, masă de pui, masă de curcan, mazăre la sol uscat, tapioca, proteine ​​de mazăre, grăsime de păsări de curte (conservate cu tocoferoli mixt), pulpa de sfeclă simplă, proteină de porc, ulei de floarea-soarelui (conservat cu tocoferol mixt) aromă naturală, masă de pește, Sare, clorură de potasiu, fosfat de dicalcium, proteine ​​de zinc, supliment de vitamina E, proteine ​​de fier, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), clorura de colina, proteina de mangan, proteina de cupru, niacina, L-carnitina, D-calciu Pantotenat, biotină, selenită de sodiu, supliment de vitamină A, supliment de riboflavină, mononit de tiamină, supliment de vitamina B12, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină (sursa de vitamina B6), supliment de vitamina D3, acid folic

5. Pure Balance Wild & Gratuit Bison Reteta

  • Pure Balance Wild & GRATUIT BISON, PEA & VENISON RECIPEConținutul de calorii: 386 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 30%
  • Grăsime totală: 15%

Făcute cu bizon provenind de la u.S. și Canada ferme, acest hrană fără cereale nu include porumb, nici grâu, fără soia, nici boabe de tip, și fără umpluturi, nici aromă artificială / conservanți / culori. Adăugat substanțele nutritive oferă suport digestiv și imunitar. Acesta este un aliment care a fost aprobat pentru hrănirea tuturor etapelor de viață, inclusiv etapa de creștere a câinilor mari de rasă.

Ingrediente: Bizon, făină de pui, masă de curcan, mazăre la sol uscat, tapioca, proteine ​​de mazare, grăsimi de păsări de curte (conservate cu tocoferoli mixt), pulpă de sfeclă uscată, proteină de porc, venion, ulei de floarea-soarelui (conservat cu tocoferol mixt) aromă naturală, masă naturală, Sex, sare, clorură de potasiu, fosfat dicalcic, proteinează zinc, supliment de vitamina E, proteine ​​de fier, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), clorura de colina, proteina de mangan, proteine ​​de cupru, niacina, L-carnitina, D -Calcium pantotenat, biotină, selenită de sodiu, supliment de vitamină A, supliment de riboflavină, mononit de tiamină, supliment de vitamina B12, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină (sursa de vitamina B6), supliment de vitamina D3, acid folic

6. Pure Balance Păstrăv și Lentil Rețetă

  • Pure Balance Păstrăv și Lentil Rețetă alimente pentru câiniCONȚINUTUL CALORIE: 387 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 30%
  • Grăsime totală: 15%

Fabricat cu U.S. Păstrăv de păstrăv, semințe de chia și linte, acest produs alimentar încorporează, de asemenea, nutrienți adăugați pentru sănătatea sistemului digestiv și imunitar. Această formulă pe care am inclus-o în revizuirea hrană a câinilor Pure Balance nu conține boabe și este recomandată pentru câinii cu probleme sensibile la piele și de sănătate a pielii.

Această alimentație se bazează pe păstrăv, masă de pește și grăsimi de pui ca surse de proteine ​​și pudră de linte, mazăre și cartofi pentru conținut de carbohidrați. Acest produs alimentar este aprobat pentru hrănirea tuturor etapelor de viață, inclusiv a etapei de creștere pentru câinii de rasă mare.

Ingrediente: Păstrăv, masă de pește, pudră de linte, proteine ​​de mazăre, grăsimi de pui (conservate cu tocoferoli amestecați), mazăre uscată, masă kelp, semințe de chia, semințe de in, aromă naturală, ulei de floarea-soarelui (conservat cu tocoferol mixt), clorură de potasiu, sare , Drojdii de bere uscate, carbonat de calciu, proteinează de zinc, clorură de colină, supliment de vitamina E, proteine ​​de fier, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina c), proteine ​​de mangan, coagulanii uscați de bacilus, L-carnitină, proteine ​​de cupru, niacin , P pantotenat de calciu, biotină, selenită de sodiu, supliment de vitamină, supliment de riboflavină, mononit de tiamină, supliment de vitamină B12, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină (sursa de vitamina B6), supliment de vitamina D3, acid folic

7. Balanța pură de cereale GRATUIT Salmon și reteta de mazare

  • Balanța pură de cereale GRATUIT Salmon și reteta de mazareConținutul calorii: 390 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 24%
  • Grăsime totală: 15%

Acest aliment fără granule este făcut fără porumb, fără soia, fără grâu, fără umpluturi, și nici aromă artificială / conservanți / culori. Această rețetă se bazează pe somon, mazăre, pește și pui ca surse de proteine ​​și mazăre, tapioca și cartofi ca surse de carbohidrați. Această formulă este aprobată pentru hrănirea tuturor etapelor de viață, inclusiv creșterea câinilor de rasă mare.

Ingrediente: Somon, masa de somon, masa de masa uscata, tapioca, proteina de mazar, masa de pește, pulpa de sfeclă simplă uscată, grăsime de păsări de curte (conservate cu tocoferoli mixt), morcovi uscați, ulei de floarea-soarelui, aromă naturală, cartofi integral, carbonat de calciu, sare, sare, Clorură de potasiu, proteinează de zinc, supliment de vitamina E, proteine ​​de fier, clorură de colină, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursă de vitamina C), proteine ​​de mangan, proteine ​​de cupru, niacin, p pantotenat de calciu, L-carnitină, biotină, sodiu Selenite, supliment de vitamină A, supliment de riboflavină, mononit de tiamină, supliment de vitamina B12, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină (sursa de vitamina B6), supliment de vitamina D3, acid folic

Similar: Cele mai bune alimente pentru câini pentru bani - 17 branduri merită prețul lor (de la ieftine la costisitor)

Pure Balance Limited Ingredient alimente uscate

8. Pure Balance Limited Ingredient alimente

  • Pure Balance Limited Ingredient Turcia și alimente de câine uscate din cartofiConținut calorii: 416 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 30%
  • Total grăsime: 18%

Există o singură rețetă care să includă în această secțiune a revizuirii alimentelor noastre. Această formulă limitată de ingrediente Kibble se face cu ingrediente naturale, fără umpluturi, nu arome artificiale / conservanți / culori, fără porumb, fără soia, fără grâu și fără cereale. Suplimentat pentru suport digestiv sănătos și un sistem imunitar sănătos, acest produs alimentar este aprobat pentru hrănirea tuturor etapelor de viață.

Ingrediente: Turcia, masă de pui, mazăre la sol uscat, grăsime de pui (conservate cu tocoferoli mixt), morcovi uscați, cartofi de masă, masă de curcan, semințe de aromă naturală, sare, proteine ​​de zinc, clorură de colină, supliment de vitamina E, proteine ​​de fier, -Scorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina c), proteine ​​de mangan, L-carnitina, proteine ​​de cupru, niacina, pantotenatul D-calciu, biotina, selenita de sodiu, supliment de vitamina, suplimentul cu riboflavina, mononitara de tiamina, suplimentul de vitamina B12, calciu Iod, clorhidrat de piridoxină (sursa de vitamina B6), suplimentul de vitamina D3, acidul folic

Balanța pură alimente umede

9. Balanța pură conservată de carne de vită

  • Balanța pură conservată legume de carne de vită și orez brun alimente pentru câini umedCONȚINUTUL CALORIE: 331 KCAL / CUP
  • Proteina totală: 8%
  • Grăsime totală: 4%

Făcat fără umpluturi, cu ingrediente de înaltă calitate și etichetate toate naturale, acest produs alimentar umed este conceput pentru câinii adulți cu niveluri medii de activitate. Această rețetă este formulată pentru a satisface cerințele de întreținere a adulților pe AAFCO.

Ingrediente: Carne de vită, pui, bulion de carne de vită, gumă de guar, gumă de caragenan, fosfat tricalcic, clorură de potasiu, minerale (chelat de aminoacizi zinc, chelat de aminoacid de fier, chelat de aminoacid de cupru, chelat de aminoaric de sodiu, chelat de aminoacid , Iodură de potasiu), sare, inulină, ulei de inulină, vitamine (supliment de vitamina E, mononitratul de tiamină, supliment de niacină, pantotenat de calciu, vitamina un supliment, supliment de biotină, vitamina B12, clorhidrat de piridoxină, vitamina D3 supliment, folic Acid), clorură de colină, taurină, oxid de magneziu

10. Balanța pură conservată de carne de pui

  • Balanța pură conservată legume de pui și orez brun alimente pentru câini umedConținut calorii: 328 kcal / 12.5 oz.
  • Proteina totală: 8%
  • Grăsime totală: 4%

Făcut fără umpluturi, fără conservanți artificiali, nici arome artificiale, fără porumb, fără grâu și fără soia, această mâncare folosește pui și somon ca surse de proteine. Amidon de cartofi, orez brun, mazăre și cartofi dulci oferă conținut de carbohidrați pentru această rețetă. Acesta este un aliment care trebuie să fie refrigerat o dată deschisă. Aceasta este o mâncare aprobată numai pentru hrănirea întreținerii.

Ingrediente: Bulion de pui, pui, ficat de pui, produs de ou uscat, somon, morcovi, amidon de cartofi, orez brun, mazăre, roșii, cartofi dulci, masa de pui, guma de guar, spanac, fibre de ovăz, ardei roșii, flax la sol, fosfat de sodiu, cabana Brânză (lapte, zer, inulină, sare, acid citric, gumă de guar, mono și digliceride, amidon de porumb, gumă xantan, gumă de fasole, caragenan, culoare adăugată, cultură bacteriană, enzimă microbiană, dioxid de carbon, vitamina un palmitat, vitamina D3 ), Clorură de potasiu, ulei de floarea-soarelui, pudră de usturoi, kelp uscat, sare, chelat de aminoacizi de zinc, chelat de aminoacizi de fier, L-Ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), supliment de vitamina E, mononitara de tiamina, patrunjel, rozmarin , Ulei de măsline, afine uscate, afine uscate, drojdie de seleniu, clorură de colină, chelat de aminoacid de cupru

11. Balanța pură de 95% alimente de carne de vită

  • Balanța pură 95% carne de vită și pui umed de puiCONȚINUTUL CALORIE: KCAL / 12 necotate.5 oz.
  • Proteina totală: 9%
  • Grăsime totală: 9%

Fabricat cu 95% carne de vită și pui, acest hrană pentru câini umede pare să fie fără cereale din lista ingredientelor, totuși, nu este etichetată ca fiind fără boabe. Această formulă inclusă în revizuirea hranei cu bilanțuri Pure Balance este făcută fără umpluturi, conservanți artificiali și ingrediente artificiale. Aceasta este o mâncare care necesită refrigerare după deschidere. Acesta este un produs alimentar aprobat pentru întreținerea adulților.

Ingrediente: Carne de vită, pui, bulion de carne de vită, gumă de guar, gumă de caragenan, fosfat tricalcic, clorură de potasiu, minerale (chelat de aminoacizi zinc, chelat de aminoacid de fier, chelat de aminoacid de cupru, chelat de aminoaric de sodiu, chelat de aminoacid , Iodură de potasiu), sare, inulină, ulei de inulină, vitamine (supliment de vitamina E, mononitratul de tiamină, supliment de niacină, pantotenat de calciu, vitamina un supliment, supliment de biotină, vitamina B12, clorhidrat de piridoxină, vitamina D3 supliment, folic Acid), clorură de colină, taurină, oxid de magneziu

12. Balanța pură conservată de găurit de pui

  • Pure Balance Conserve Legume de pui și orez brun Furia umedă de catelus umedCONȚINUTUL CALORIE: KCAL / 12 necotate.5 oz.
  • Proteina totală: 9%
  • Grăsime totală: 5%

Făcute fără porumb, grâu sau soia, fără umpluturi, nu arome artificiale și fără conservanți artificiali, acesta este un aliment care trebuie să fie refrigerat după deschidere. Această formulă se bazează pe pui, ouă și somon pentru orez de proteine ​​și brun, amidon de cartofi, mazăre, cartofi dulci și brânză de vaci pentru conținut de carbohidrați. Aceasta este o mâncare umedă pe bază de tocană, mai degrabă decât o pate și este potrivit pentru profile de creștere.

Ingrediente: Bulion de pui, pui, ficat de pui, orez brun, somon, alb uscat de ou, produs de ou uscat, amidon de cartofi, masa de pui, morcovi, cartofi dulci, guma de guar, ulei de floarea soarelui (conservat cu tocoferoli mixti), ardei rosie, spanac , Roșii, semințe de semințe, ovăz, fosfat de sodiu, brânză de vaci, clorură de potasiu, sare, carbonat de calciu, chelat de aminoacid zinc, ulei de măsline, kelp uscat, usturoi, chelat de fier de fier, l-ascorbyl-polifosfat (sursa de vitamina C), supliment de vitamina E, afine uscate, afine uscate, patrunjel, rozmarin, clorură de colină, L-carnitină, drojdie de seleniu, chelat de aminoacizi de cupru, chelat de aminoacid de mangan, mononit de tiamină, chelat de aminoacid, vitamina un supliment, riboflavină Supliment, iodură de potasiu, biotină, supliment de vitamina B12, supliment de vitamina D3

RECOMANDAT: Prețurile la alimente pentru câini - 30 de branduri de top de top și valoarea lor în comparație

Balanța pură alimente umede fără cereale

13. Pure Balance Conserve Rețetă de pui de pui

  • Pure Balance Conserve de pui de pui & Cartofi dulci Cina Dog alimenteCONȚINUTUL CALORIE: 88 KCAL / 3.5 oz.
  • Proteina totală: 8%
  • Grăsime totală: 3%

Această formulă bazată pe granulație fără granule din revizuirea alimentelor cu bilanțuri pure se bazează pe mazăre și cartofi dulci pentru conținutul său de carbohidrați și vine într-o sosă. Această formulă include uleiul de pește, precum și puiul de pui. Acest produs alimentar este aprobat pentru profile de alimentare și întreținere de întreținere.

Ingrediente: Pui, bulion de pui, apa suficienta pentru prelucrare, ficat de pui, produs de ou uscat, mazăre, cartofi dulci, amidon de cartofi, spanac, guma de guar, aroma naturala, sare, fosfat de sodiu, seminte, clorura de potasiu, carbonatul de calciu, cranberries, afine, Ulei de floarea soarelui, caragenan, clorură de colină, chelat de aminoacizi zinc, ulei de pește, chelat de fier de fier, gumă xantan, rozmarin, patrunjel, supliment de vitamina E, chelat de aminoacid de cupru, chelat de aminoizi de mangan, mononit de tiamină, cobalt amino Chelat acid, supliment de niacină, pantotenat D-calciu, supliment de vitamină A, supliment de riboflavină, biotină, supliment de vitamină B12, iodură de potasiu, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamină D3, acid folic

14. Balanța pură conservată de pateu de pui

  • CONȚINUTUL CALORIE: 124 KCAL / 3.5 oz.
  • Proteina totală: 8.5%
  • Grăsime totală: 6%

Această formulă pe bază de pui fără granule se bazează singur pe mazăre pentru conținutul său de carbohidrați. Acest aliment trebuie să fie refrigerat după deschidere. Care nu conține porumb, grâu, soia sau alte boabe, acest produs alimentar umed inclus în balanța noastră Pure Balance Review Food este aprobat numai pentru hrănirea adulților.

15. Pure Balance Cina de vită fără cereale

  • Pure Balance Free Beef Cina de carne de vită Morcovii și roșiile uscate la soare Conserve de mâncare pentru câini umedeCONȚINUTUL CALORIE: 94 KCAL / 3.5 oz.
  • Proteina totală: 8%
  • Grăsime totală: 2.5%

Această cină cu carne de vită cu conținut scăzut de grăsimi este făcută cu sos și trebuie să fie refrigerată odată deschisă. În plus față de carne de vită, această formulă include produsul de ou uscat și se bazează pe amidonul de cartofi pentru conținutul său de carbohidrați. Această rețetă inclusă în revizuirea hrană a hrană a câinilor Pure Balance este aprobată pentru profile de creștere și întreținere.

Ingrediente: Carne de vită, bulion de carne de vită, apă suficientă pentru prelucrare, ficat de carne de vită, ouă uscată, morcovi, roșii uscate, amidon de cartofi, ulei de floarea-soarelui, fosfat tricalcic, spanac, guma de guar, aromă naturală, sare, fosfat de sodiu, carbonat de calciu, , Clorură de potasiu, inox, afine, afine, caragenan, clorură de colină, chelat de aminoacizi zinc, chelat de aminoacizi de fier, gumă xantan, rozmarin, patrunjel, supliment de vitamina E, chelat de aminoacid de cupru, chelat de aminoasa de sodiu, tiamine Mononitar, chelat de aminoacid de cobalt, supliment de niacină, pantotenat D-calciu, supliment de vitamina A, supliment de riboflavină, biotină, supliment de vitamină B12, iodură de potasiu, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamina D3, acid folic

16. Pure Balance Cină de miel fără cereale

  • Balanța pură cereale conserve conserve de mielină de miel alimente pentru câini umedCONȚINUTUL CALORIE: 134 KCAL / 3.5 oz.
  • Proteina totală: 8.5%
  • Grăsime totală: 8%

Această cină pe bază de miel fără cereale conține un produs de ouă și se bazează pe mazăre uscată pentru conținutul de carbohidrați. Odată deschis, acest produs alimentar trebuie să fie refrigerat. Acest produs alimentar este aprobat numai pentru hrănirea adulților.

Ingredient: Miel, buliu de miel, ficat de miel, mazăre uscată, gumă de guar, producție de ouă uscată, morcovi, caragenan, in de in, guma de potasiu, clorură de potasiu, minerale (chelat de zinc aminoacid, chelat de aminoacid de fier, chelat de aminoizi Chelat de aminoacizi, selenită de sodiu, chelat de aminoacizi de cobalt, iodură de potasiu), oxid de magneziu, clorură de colină, vitamine (supliment de vitamină E, mononit de tiamină, supliment de niacină, pantotenat D-calciu, supliment de vitamină, vitamina B12 Supliment, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamina D3, acid folic)

MAI MULT: 15 Branduri de top pentru câini (2018)

Pure Balance fără cereale Limited Ingredient umed Alimente umede

17. Balanța pură cereale Cina de curcan liberă

  • Balanța pură cereale gratuite Turcia și cina dulce de cartofi umedăCONȚINUTUL CALORIE: 116 KCAL / 3.5 oz.
  • Proteina totală: 7%
  • Grăsime totală: 5%

Această formulă limitată de hrană umedă fără granulație este formulată cu Turcia ca proteină și cartofi dulci ca o sursă fără cereale de carbohidrați. Acesta este un aliment care trebuie să fie refrigerat după deschidere. Această formulă a fost aprobată pentru hrana pentru întreținerea adulților.

Ingredient: Turcia, curcanul, cartofii, ficatul de curcan, cartofi dulci, făină de mazăre, semințe de in, gumă de floarea-soarelui, gumă de guar, caragenan, guma de cassia, clorură de potasiu, sare, minerale (chelat de aminoacid de zinc, chelat de aminoacid de fier , chelat de aminoacid de mangan, selenit de sodiu, chelat de aminoacizi de cobalt, iodură de potasiu), vitamine (supliment de vitamina E, mononitratul de tiamină, supliment de niacină, pantotenat de calciu, vitamina un supliment, supliment de biotină, vitamina B12, clorhidrat de piridoxină , supliment de vitamina D3, acid folic)

18. Balanța pură somon conservat gratuit

  • Balanța pură cereale conserve conservate somon dulce dulce cină umed câine hranăCONȚINUTUL CALORIE: 113 KCAL / 3.5 oz.
  • Proteina totală: 7%
  • Grăsime totală: 4.5%

Această formulă limitată de hrană umedă fără granule este formulată cu somon, bulion de somon, alb și ficat de pui. Cartofi dulci și făină de mazăre oferă surse de carbohidrați pentru această rețetă inclusă în revizuirea alimentelor noastre de echilibru. Aceasta este o mâncare aprobată numai pentru hrănirea întreținerii.

Ingrediente: Somon, bulion de somon, cartofi, cartofi dulci, ficat de pui, faina de mazar, guma de guar, caragenan, ulei de floarea-soarelui, guma de calatorie, clorura de potasiu, sare, minerale (chelat de aminoacizi de zinc, chelat de aminoacid de fier , Chelat de aminoacid de mangan, selenit de sodiu, chelat de aminoacizi de cobalt, iodură de potasiu), vitamine (supliment de vitamina E, mononitratul de tiamină, supliment de niacină, pantotenat de calciu, vitamina un supliment, supliment de biotină, vitamina B12, clorhidrat de piridoxină , Supliment de vitamina D3, acid folic), afine, afine, clorură de colină, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), L-carnitina

19. Pure Balance Limited Ingredient Free conserve de cereale Turcia și alimente de câine umed de cartofi

  • CONȚINUTUL CALORIE: 438 KCAL / 12.5 oz.
  • Proteina totală: 7%
  • Grăsime totală: 6%

Această formulă limitată de alimente umede fără granule se bazează pe Turcia ca singura sursă de proteină de carne și utilizează cartofi și făină de mazăre pentru conținutul său de carbohidrați. Făcut fără umpluturi, nu arome artificiale sau conservanți și făcute fără porumb, grâu și soia. Această formulă inclusă în revizuirea hrană a câinilor Pure Balance este aprobată numai pentru profile de întreținere.

Pure Balance Food Rolls

20. Soldul pur de somon fumat gratuit

  • Balanța pură de cereale fără centuri de somon fumatConținut calorii: 194 kcal / inch
  • Proteina totală: 11%
  • Grăsime totală: 7%

Această rolă de somon fără cereale nu conține porumb, fără grâu și nici o soia. Aceasta este o mâncare care trebuie păstrată la frigider în orice moment. Acest produs alimentar conține, de asemenea, produse din ouă uscată și se bazează pe amidonul de cartofi și peele de mazăre pentru conținutul de carbohidrați. Această alimentație umedă de proteine ​​ridicată este aprobată numai pentru alimentarea intermitentă sau suplimentară.

Ingrediente: Salmon, whitefish, apă, mazăre, melasă, amidon de cartofi, zahăr, produs de ouă uscată, glicerină, proteină de mazăre, fibră de mazăre, acid lactic, aromă naturală de fum, sare, lactat de sodiu, clorură de potasiu, fosfat tricalcic, vitamine (vitamina E Supliment, supliment, Supliment de vitamine A, Niacină, Pantotenat de calciu, Supliment de vitamina D3, Supliment de vitamina B12, Riboflavină, Clorhidrat de piridoxină, Biotină, acid folic) Proponată de calciu, clorură de colină, extract de țelină, minerale (sulfat feros, oxid de zinc, cupru aminoacid complex, sulfat de mangan, selenit de sodiu, iodură de potasiu), propionat de zinc, tocoferoli amestecați, extract de rozmarin

RECOMANDAT: 17 sfaturi despre cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câine pentru câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Alimente pentru câini de echilibru pur comparativ