Destul de gunoi de monitorizare a sănătății pisici revedere

Destul de revedere de gunoi

Kitties sunt experți în ascunderea oricărui disconfort pe care îl pot avea, deci poate fi dificil pentru proprietarii de pisici să știe dacă prietenul lor felin are o problemă de sănătate până când a progresat o situație serioasă. Nu ar fi frumos dacă ai putea spune dintr-o privire dacă pisica ta ar putea începe să se îmbolnăvească? Destul de litter este un produs care vă poate ajuta să identificați anumite probleme de sănătate doar prin a arunca o privire în cutia de gunoi. Modifică culoarea ca răspuns la anomalii ale nivelului de pH al urinei pisicii dvs. sau dacă sângele este prezent. În plus, este mai ușoară decât gunoiul de pisici obișnuit și durează o lună întreagă înainte de a vă schimba (cu scooping regulat, desigur).

Scorul nostru pentru frumos

Garanție fără riscuri de 30 de zile

4.2


Eding-ul editorial

Ce ne place:
Monitorizați sănătatea pisicii dvs. dintr-o privire

Despre destul de litter

Destul de litter este un tip de gunoi de pisică pe care îl utilizați în locul gunoiului pe care îl utilizați în prezent. Este fabricat din minerale naturale, inclusiv silicagel. Există mai puține praf decât în ​​gunoi tradiționali, deci dacă aveți tendința de a tuse de fiecare dată când vă schimbați cutia de gunoi a pisicii, aceasta ar putea fi soluția. Prinderea principală este totuși că vă ajută să monitorizați sănătatea pisicii dvs. prin schimbarea culorii atunci când Kitty are prea mult acid, prea multă alcalinitate sau sânge în urină.

Destul de așternut este livrat direct la ușa dvs., deci nu aveți nevoie să luați acasă o pungă sau o cutie grea. Este și ușor. În fiecare lună, veți primi o cutie nouă de destul de gunoi. Pur și simplu goliți-l în cutia de gunoi curată și este gata să plece. Veți ști când pisica dvs. folosește caseta, deoarece așternutul va schimba culorile pe baza pH-ului urinei lui Kitty. Dacă ceva pare anormal bazat pe culorile care apar, trebuie să contactați medicul veterinar. Dacă pisica dvs. acționează în mod normal și nu are probleme de sănătate cronice, este de obicei bine să așteptați 24-48 de ore pentru a vedea dacă schimbarea culorii persistă - dacă pisica dvs. are simptome sau orice condiții de sănătate preexistente, trebuie să apelați imediat.

Deșeurile solide ar trebui să fie întotdeauna scoopate prompt, dar urina poate fi pur și simplu agitată în așternut odată ce notați culoarea. Mirosul este absorbit de silice, iar gunoiul nu va rămâne umed sau se va strânge. În fiecare lună, veți goli pe deplin conținutul casetei în coșul de gunoi, spălați cutia de gunoi ca și cum ați face în mod normal, uscați-o bine și înlocuiți gunoiul cu un nou pachet de gunoi destul de.

Despre destul de litter

Caracteristici importante

Există câteva caracteristici care fac Destul de litter stau deasupra restului garniturilor de pisici disponibile pe piață.

  • Livrat la ușa dvs. în fiecare lună
  • Puteți personaliza suma livrată în funcție de câte pisici aveți
  • Ușor și ușor de ridicat
  • Din materiale naturale, inclusiv silice
  • Mai puțin praf decât gunoi tradițional
  • Monitorizează sănătatea urină a pisicii dvs. prin schimbarea culorilor
  • Nu deține mirosuri de urină
  • Mai puțină scoogare necesară

Ce ne-a plăcut

Iată câteva dintre caracteristicile pe care le iubim Destul de litter.

  • Livrat lunar. Nu este nevoie să vă faceți griji că veți uita să puneți gunoi de pisică pe lista de alimente sau să vă simțiți nesigură dacă magazinul este în afara mărcii pe care le cumpărați de obicei. Odată ce vă înscrieți pentru un abonament, puteți depinde de faptul că este livrat la ușă în mod regulat.
  • Vă permite să monitorizați sănătatea pisicii dvs. Mai multe probleme diferite de sănătate (infecții ale tractului urinar, inflamație în organism, probleme de rinichi, probleme digestive) pot provoca schimbări în urina pisicii tale. Puteți detecta aceste lucruri repede, poate chiar înainte ca pisica să înceapă să prezinte simptome, dacă utilizați această gunoi de pisică.
  • Usor de curatat. La fel ca și cum ai fi cu gunoiul tău curent, ar trebui să scoți deșeurile solide cât mai curând posibil. Pentru urină, totuși, puteți să o amestecați în cutie și va disipa fără a provoca mirosul. În plus, livrarea lunară vă va permite să știți când este timpul să modificați complet cutia de gunoi a pisicii.
  • Excelent control de miros. Gelul de silice este mare la absorbția nu numai a umezelii, ci și mirosuri, deci nu veți mirosi gunoiul pisicii în ziua 3 sau ziua 30.
  • Mai puțin praf. Dacă praful de la pisica curentă de pisică vă deranjează când schimbați caseta, aceasta ar trebui să fie o îmbunătățire, deoarece destul de așternut este mai puțin praf. De asemenea, gunoiul este mirositor, astfel încât nu veți avea un parfum puternic pentru a lupta cu.

Destul de litter

Ce nu ne-a plăcut

Ca toate produsele, Destul de litter nu este perfect. Iată câteva lucruri pe care nu le place la fel de mult.

  • Nu se agită. Dacă sunteți obișnuit cu o gunoi aglomerări, acest lucru va fi diferit și este posibil să aveți nevoie să vă obișnuiți cu natura liberă a acestui gunoi de pisică.
  • Ar putea să nu dureze luna întreagă. Dacă pisica dvs. este un umed greu, ați putea găsi că trebuie să adăugați sau să înlocuiți gunoi mai frecvent decât la fiecare 30 de zile. Puteți adăuga o pisică suplimentară la comanda dvs. pentru a obține o pungă suplimentară sau două, apoi puneți abonamentul înapoi la numărul de pisici pe care le aveți de fapt. În acest fel, veți avea o pungă în rezervă doar în caz.
  • Mai scump decât gunoiul tradițional de pisici. Acest lucru va fi mai pricier decât pur și simplu achiziționarea deșeurilor de pisică la magazinul alimentar. Are beneficiul de sănătate adăugat de a monitoriza pH-ul urinar al pisicii dvs., totuși, este livrat la ușa dvs., așa că plătiți pentru acele caracteristici suplimentare.

întrebări frecvente

Ceea ce este destul de gunoi din?

Destul de așternut este fabricat din silicagel de silice deshidratat. De asemenea, conține ingredientele necesare pentru a afișa modificări ale pH-ului de urină a pisicii dvs. și pentru a detecta sângele în urină.

Este destul de gunoi?

Nu ar trebui să spălați destul de gunoi. În schimb, aruncați-o într-o pungă de gunoi. Cu toate acestea, puteți spăla deșeurile solide ale pisicii, deoarece cantitatea de gunoi destul de mare, care nu va fi suficient de semnificativă pentru a provoca probleme sanitare în majoritatea cazurilor. Dacă nu sunteți sigur (dacă aveți țevi mai vechi sau un sistem septic, de exemplu), este mai bine să verificați cu instalatorul dvs. înainte de a vă spăla deșeurile pisicii sau pur și simplu să îl eliminați într-o pungă de gunoi pentru a fi în siguranță.

Puteți amesteca destul de așternut cu așternut regulat?

Nu, nu trebuie să amestecați destul de așternut cu așternut regulat. Nu veți putea vedea modificările de culoare dacă îl amestecați cu un alt tip de gunoi. De asemenea, în cazul în care celelalte gunoi se agită, va crea o mizerie când se amestecă cu gunoiul destul de frumos, care nu se agită.

Este destul de litter scoople?

Deșeurile solide sunt scoopabile, dar urina nu se agită în gunoi destul de. Se va dezintegra înapoi în pudră după evaporarea umidității. Pur și simplu amestecați-o pentru ao ajuta să disipeze și nu veți vedea sau nu o miroși.

este destul de litter scoople

Comentariile clienților

Este o idee bună să vă uitați atât la evaluările clienților pozitive cât și negativi atunci când luați în considerare efectuarea oricărui tip de cumpărare. Am compilat câteva recenzii informative despre fiecare pentru a începe.

Revizuiri pozitive
Comentariile pozitive pentru frumusețe au avut tendința de a se concentra asupra lipsei mirosului și a ușurinței de utilizare.

Am două pisici și sunt obsedat de destul de gunoi. Nu există miros dacă nu aștept prea mult timp să o curăț. Eu folosesc un pic mai mult decât recomandă totuși, astfel încât acesta durează o lună întreagă. Am adăugat o pungă și jumătate la fiecare cutie de gunoi (două cutii, două pisici). Oamenii de aici se plâng că grupurile de urină în partea de jos, dar dacă amestecați așternutul o dată pe zi, nu se bazează deloc. Singurul dezavantaj al acestui gunoi este că urmărește destul de rău. Dar am un vacuum robot, totuși, asta îl preia cu ușurință în fiecare zi. Nu mă mai întorc niciodată la un așternut diferit. - MJB, 1/1/2019, Amazon


Nu am vrut ca asta să fie mai ales că a fost scumpă și nu am crezut că am avut suficient să umple o cutie de gunoi. Așa că am folosit-o pentru cutia de la etaj și cutia de gunoi de la parter este gunoiul de pisică obișnuit. Pisica de la parter miroase rău și trebuie să fie scooped zilnic. Litterul destul de nu a trebuit să-l schimb deloc de la punerea lui. De fapt, este foarte bun și nu există nici un miros. M-am gândit că merită banii care nu trebuie să-și facă griji pentru oamenii care intră în baia mea și mirositoare "Cat."De asemenea, dacă faci matematica, aș cheltui aproximativ 20 de dolari sau așa despre fiecare săptămână și jumătate pentru gunoiul obișnuit. - Rochelle, 6/29/2019, Amazon

Recenzii negative
Din păcate, nu toți cei care au folosit gunoi destul de fericit. Principalele probleme tind să fie că acesta poate fi urmărit în jurul casei și că o pungă ar putea să nu dureze o lună întreagă.

Am comandat destul de așternut și apoi am dat seama că ar trebui să cumpăr mai mult de un sac de gunoi pentru a continua acest produs, care nu este fezabil. Nu mi sa dat opțiunea de a anula comanda și nu pot obține o rambursare acum că a fost expediat. Având în vedere cât de scump acest litru este și toate recenziile uimitoare de pe site, mă așteptam mai bine la satisfacția clienților garanții de la această companie. Niciodata. -Miranda, 11/4/2019, BuReau Bine Business


Îmi place conceptul și am vrut cu adevărat să lucreze. Pozițiile sunt că acesta este un praf foarte scăzut și acest gunoi nu urmărește ca așternutul de lut. Este, de asemenea, o întreținere mult mai mică dacă funcționează.

DAR

Nu văd cum poate dura o lună. Am 2 pisici și am avut cutii de 2 litri când am cumpărat acest litru, dar au folosit doar o cutie. Așa că am mers la o cutie pentru că nu au atins cea de-a doua cutie. Oricum, gunoiul nu durează o săptămână pentru 2 pisici. Este medie de aproximativ 5 zile. Deci, pentru mine să folosesc acest gunoi cu 2 pisici, a trebuit să cumpăr 5 pungi pentru a mă face până la o lună. După câteva zile, devine prea saturat. Și Dumnezeul meu, miroase odată saturată.

Vreau să spun, cu siguranță, renunțați, dar fiți conștienți, probabil că veți avea nevoie de mai mult decât ceea ce recomandă. - Jenny, 3/26/2020, Amazon

Verdictul final

Per total, Destul de litter este un produs minunat de utilizat dacă căutați o modalitate de a vă ține ochii asupra sănătății pisicilor. Este, de asemenea, foarte convenabil, deoarece va ajunge la ușă în fiecare lună cu abonamentul dvs. continuu. Gunoiul în sine absoarbe bine mirosurile și este ușor de utilizat și păstrează curat. Din păcate, are tendința de a fi urmărită în jurul casei mai mult decât gunoiul tradițional și ați putea avea nevoie de mai mult decât ceea ce compania livrează în fiecare lună. Credem că merită să încercați să vedeți dacă este alegerea potrivită pentru dvs. și prietenul tău blană.

Dacă căutați mai multe modalități de a vă menține cutia de gunoi curată, verificați lista noastră de Cele mai bune cutii de gunoi de auto-curățare precum și Cele mai bune pisici pisici.

Alte revizuiri de companie pe care le-ați putea interesa:

Cel mai bun depozitare a alimentelor pentru câini
Cele mai bune arcuri pentru animale de companie
Cea mai bună remorcă de biciclete pentru câini
Cel mai bun umidificator terariu de reptile
Cele mai bune pantofi de câine
Cele mai bune scaune cu rotile pentru câini
Cea mai bună casă pisică
Cele mai bune cuști de păsări
Cele mai bune jucării de câine de pluș pentru chewers agresiv
Cele mai bune incubatoare pentru ouăle de incubație

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Destul de gunoi de monitorizare a sănătății pisici revedere