Toletta litter box review

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Cutia de gunoi a pisicii este una dintre cele mai clare ferestre în sănătatea sa. Dar în timp ce ochelarii de urină poate ajuta să faceți presupuneri educați despre bunăstarea pisicii dvs., nu vă oferă date măsurabile. Și în casele multi-pisice, ai lăsat să ghicești cine a făcut ce a făcut în cutia de gunoi.

Cu alte cuvinte, monitorizarea cutiei de gunoi a pisicii dvs. este importantă, dar modul în care majoritatea dintre noi face este serios eronat. Chiar și cea mai diligentă rutină de urmărire cutia nu vă poate oferi toate numerele și informațiile de care aveți nevoie.

TOLETTA LITTER BOX A explicat

Ce se întâmplă dacă cutia dvs. de gunoi vă poate oferi date reale, trackable și trimiteți-le la telefon?

TOLETTA este cea mai avansată cutie de gunoi Am văzut încă. În plus față de oferirea unui sistem curat, curat, curat, furnizează datele de care aveți nevoie pentru a monitoriza inteligent sănătatea pisicii dvs.

După ce a câștigat mii de utilizatori și O mulțime de recenzii de cinci stele în Japonia, Compania se pregătește să introducă TOLETTA pe piața americană. În pregătirea pentru u.S. Lansarea, TOLETTA ne-a oferit ocazia de a experimenta ceea ce poate face această cutie de gunoi.

În ultima lună, am încercat această cutie de gunoi cu cele două pisici, Wessie și pădure. Am luat note atât cu atât abilitățile sale practice, evaluând punctele sale forte în totul, de la controlul mirosului la recunoașterea facială.

Continuați să citiți pentru a afla cum funcționează Toretta și cum ar putea schimba modul în care vă gândiți la cutia de gunoi- și cum ați putea obține unul dintre dvs. Rămâi acordat până la sfârșitul articolului pentru a afla cum ați putea câștiga un sistem gratuit de TOLETTA.

Înainte de a ajunge în experiența mea cu cutia de gunoi de toletta, să obținem un fundal.

Puterea de monitorizare a sănătății TOLETTA se află în camera încorporată și conectivitatea WiFi, care o leagă de o aplicație smartphone. Când este asociat cu aplicația, TOLETTA devine un centru de sănătate la domiciliu. De fiecare dată când pisica ta trează în cutia de gunoi, tolele înregistrează video și transmite date despre detalii critice, cum ar fi volumul de urină al pisicii, durata de timp între vizitele de baie a pisicii dvs. și cât de mult cântărește.

Datorită tehnologiei de recunoaștere facială, este capabilă să facă diferența între pisici, făcându-l ca fiind util pentru casele multi-pisice ca cele cu doar un animal de companie.

Și prin conectarea cu o echipă de medicii veterinari, Tochelta vă ajută să recunoașteți și să interpretați fluctuațiile în activitatea casetei de gunoi ale pisicii dvs. Dacă se schimbă ceva - spun că producția de urină a pisicii dvs. crește veterinarii de rețea bruscă-toletta vor observa schimbarea și vă vor spune despre asta.

Deși caracteristicile de monitorizare a sănătății TOLETTA sunt, probabil, cel mai mare punct de vânzare, modul în care se ocupă de gunoi este interesant, de asemenea.

Designul său este unul pe care proprietarii de pisici japonezi - și oricine se familiarizează cu Sistemul Tidy Pisici Breeze-sunt folosite la.

La fel ca sistemul de briză a pisicilor ordonați, cutia de gunoi de tolele este ruptă în două secțiuni. Tava de sus este rasă, permițând urină să scadă în sertarul de mai jos, unde un pui de pui se află gata să absoarbă umiditatea. Un strat de așternut se află în tava de sus pentru a gestiona mirosurile.

Spre deosebire de cutiile tipice de gunoi, nu există aglomerări, scooping, agitare sau răzuire implicată. Când cutia de gunoi devine murdară, urina va scădea la tava inferioară și orice fecale rămâne pe stratul superior.

Veți glisa tava inferioară pentru a elimina urina și pentru a utiliza o scoică de gunoi pentru a scăpa de deșeurile solide. Pentru o pisică, va trebui să renunțați la tampon o dată pe săptămână. Pietricele de deodorizare care vin cu cutia ar trebui să dureze o pisică timp de aproximativ o lună.

Să vorbim despre experiența mea folosind Toretta cu cele două pisici ale mele.

TOLETTA SISTEMUL DE LITERE

Sistemul de gunoi de toletta vine cu o pungă de așternut, instrucțiuni pentru configurare și tampoane pentru sertarul inferior.

Sistemul de toletta a fost ambalat cu TIDLY, împodobit cu note despre utilizarea corectă a diferitelor componente și înfășurată în ziare. Odată ce am luat totul din cutie, următorul pas a fost așezat totul.

Aplicația Toletta face configurarea unui cinch.

Înainte de a putea începe să folosesc sistemul Toletta, a trebuit să stivu tava de gunoi deasupra plăcii de detectare, glisați sertarul inferior în tavă și montați unitatea de lumină și camera de pe partea din spate a casetei.

TOLETTA LUMINA DE LUMINĂ

Cutia de la Toletta folosește o lumină și o cameră pentru a captura videoclipuri ale pisicii dvs. folosind cutia de gunoi.

Deși sistemul Toletta este un pic mai complex decât o cutie tipică de gunoi, a fost ușor de configurat. Aplicația TOLETTA a oferit instrucțiuni clare, pas cu pas care au făcut configurarea ușoară. Mi-a plăcut că ghidul de instrucțiuni a folosit marcajele pentru a confirma că am terminat fiecare pas.

Aplicația sistemului TOLETTA LITTER

Aplicația Toletta vă va face pas cu pas prin procesul de configurare a cutiei de gunoi.

După asamblarea unității principale, este timpul să configurați conexiunea WiFi. Dacă ați configurat un dispozitiv integrat WiFi, cum ar fi un vid robot sau un alimentator inteligent înainte, acest proces este destul de simplu. Din nou, instrucțiunile clare ale TOLETTA au ajutat la menținerea lucrurilor fără probleme.

După ce totul este înființat, TOLETTA vă cere să o introduceți la pisicile voastre. Veți plasa pisica în cutia de gunoi și veți rămâne acolo timp de aproximativ 30 de secunde, în timp ce sistemul are primul său videoclip. TOLETTA vă permite, de asemenea, să creați profile CAT, care au fotografii și detalii despre rasa, greutatea și vârsta pisicii dvs.

Configurarea detectării pisicilor pentru torata

Având o poziție de pisică în cutia de gunoi timp de câteva secunde, programați-o să vă recunoașteți fața pisicii.

Odată ce a fost calibrat să-mi recunoască prima pisică, am turnat așternutul în tava de sus.

Turnarea gunoiului în cutia de gunoi de toleranță

Cutia de gunoi de toleranță funcționează cu margele sau pelete de gunoi non-aglomeră.

Aceasta a fost prima dată când încercam un așternut ca acesta și am fost plăcut surprins. Pentru această recenzie, Toletta a expediat o gunoi de pisică în stil japonez - o pungă ușoară de margele deodorizante care păreau un pic ca stafidele acoperite cu iaurt. Au fost ușor parfuri, dar nu au avut aromă de clasa. Și nu, fără praf aici.

Punga inclusă umple patul de gunoi la aproximativ 1 "adânc, oferindu-vă pisicii doar suficientă gunoi pentru a săpa în timp în timp, lăsând urina să coboare până la tamponul absorbant dedesubt.

Punerea plăcii de gunoi în cutia de gunoi de toleranță

Wessie a urmărit îndeaproape că am trecut prin fiecare pas al procesului de configurare. Aici, am plasat un tampon absorbant în sertar sub tava deșeurilor.

Odată ce am ajuns totul, a fost timpul să punem cutia de gunoi să funcționeze.

Când este conectat și activ, lumina camerei Toletta rămâne aprinsă, strălucind o lumină albă aprinsă care luminează camera. În timp ce această strălucire vă permite să capturați videoclipuri clare și de înaltă calitate ale pisicii dvs. folosind caseta de gunoi în orice moment al zilei, ar putea face toleleta o potrivire săracă pentru dormitoare sau alte camere care trebuie să rămână întunecate pe timp de noapte.

Am plasat tolele în zona de gunoi obișnuită a pisicilor și i-am permis să se aclimatizeze treptat. De asemenea, au avut o altă cutie de gunoi disponibilă în cazul în care au vrut să utilizeze o alternativă, dar nu era în zona lor normală de baie și, prin urmare, era mai puțin atrăgătoare.

Atât Wessie, cât și pădurea au folosit caseta de toletta în prima zi în care era în casă. Cu toate acestea, am observat că Wessie a fost singura pisică folosind cutia de toletta. Pădurea a preferat să folosească gunoi-robot la etaj.

Boxul de toleranță a fost o treabă bună de a controla mirosurile.

TOLETTA Cutie de gunoi cu pad murdar

Prin capturarea urinei pe tamponul de mai jos și dehidratarea fecalelor, sistemul de box de gunoi de toleranță a făcut o treabă bună de a controla mirosurile.

Împreună cu scoopingul zilnic, margelele deodorizante au ținut mirosurile fecale la Bay și Puppy Pads blocate în mirosuri de urină. Va trebui să schimbați tampoanele de catelus o dată în fiecare săptămână sau mai mult pentru mai multe pisici - și este o sarcină mult mai mare decât dumpul de gunoi de modă veche.

Curățarea cutiei de toleranță

Prin ridicarea vârfului cutiei de gunoi de toleranță și scoateți tava, puteți curăța cu ușurință tolelei fără o mulțime de tulpini sau mizerie.

Și când este timpul să aruncați toate așternutul, este destul de ușor să ridicați pereții, scoateți tava și aruncați gunoiul din coșul de gunoi. Gunoiul utilizat în Sistemul TOLETTA este semnificativ mai ușor decât lut, astfel încât eliminarea nu mai este o sarcină de pretensionare din spate.

A fost o mulțime de scatter și curățarea pietricelor a fost o provocare.

Pebblele de gunoi în fața casetei de toleranță

Am descoperit că așternutul asemănător cu pietrișul tolei împrăștiat din fața casetei de gunoi și a fost dificil de curățat.

Deși adesea asociază granule de gunoi mai mari cu mai puțină împrăștiere, am aflat că acest gunoi a făcut destul de puțin.

Ori de câte ori pisicile mele au folosit cutia de gunoi, au lansat un spray de gunoi din față și pe covor. Pentru că folosesc un capcane de gunoi de tip fagure, margele au fost așezate în găuri și au fost destul de greu de îndepărtat.

Dacă nu găsiți o modalitate de a returna aceste margele la cutie - care ar putea fi o provocare în funcție de locul în care aveți caseta situată - veți găsi în cele din urmă patul de gunoi de a fi mai mic și mai mic. Acest tip de contracție înseamnă o pisică mai puțin confortabilă, mai puțin controlul mirosului și o reumplere mai frecventă. De asemenea, ar putea afecta sistemul de măsurare al Toletta.

Cum funcționează sistemul de monitorizare a sănătății?

Aproximativ 20-30 de minute după ce o pisică a folosit caseta, am primit o notificare pe telefonul meu și am reușit să-i vizualizez activitatea în aplicația Toletta. Sistemul de identificare a facială neinstruită a confundat inițial pădurea pentru Wessie, dar după câteva vizite și câteva corecții, i-au identificat corect ambele.


Împreună cu video și fotografii ale pisicilor mele folosind cutia de gunoi, fiecare log a adus informații despre activitățile lor în cutie. Cu fiecare vizită, Toletta trimite informații importante, cum ar fi greutatea pisicii dvs., volumul urinei și frecvența urină.

În plus față de un noufeed de rapoarte care detaliază fiecare vizită la Tochelta, aplicația are mai multe file de urmărire. Fila Graph vă permite să urmăriți tendințele în greutatea și volumul de urină a pisicii. Pagina calendarului vă permite să adăugați mai multă adâncime la urmărirea sănătății TOLETTA, permițându-vă să introduceți detalii despre mesele pisicii dvs., starea de sănătate, coerența scaunului și alte informații.

De-a lungul timpului, am început să observ modelele în producția lor. Wessie părea să folosească baie de trei ori pe zi - de două ori pentru pipi, o dată pentru poo. Urinările sale medii au fost măsurate în jur de 70 ml.

Ulterior, schimbările din acest model ar putea indica problemele de sănătate cum ar fi diabetul sau boala renală. Și în loc să vă părăsiți să analizați aceste modele, Toletta vă oferă acces la o echipă de medic veterinari gata să identifice fluctuațiile și tendințele.

Spre sfârșitul perioadei mele de testare, am primit un exemplu de modul în care sistemul de monitorizare a sănătății TOLETTA poate ajuta.

Într-o noapte, am primit un e-mail de la echipa Toletta spunând că au observat o creștere bruscă a producției de urină a lui Wessie. Unul dintre veterinarii lor a analizat situația, au spus ei și arăta ca o schimbare de mediu, mai degrabă decât o problemă de sănătate, dar au vrut să verifice totuși.

Veterinarul a fost CC`ed în firul nostru de e-mail și ar fi în legătură să mă ajute să determin ce sa întâmplat și dacă aveam motive să-mi fac griji.

Iată ce e-mailul a spus:

"Datele dvs. de toletta au arătat că volumul de urină al lui Wessie a crescut rapid. Ca urmare a analizei medicului veterinar, se crede că se datorează modificărilor mediului, mai degrabă decât bolilor. Sau ar putea fi detectarea falsă a tolelei. Există ceva ce credeți că ar putea fi motivul pentru asta? În Japonia, medicul veterinar solicită utilizatorilor lui Tooltta direct prin aplicația de linie, dar din moment ce nu este lansat în noi, așa că am cerut prin e-mail. Hope Wessie este ok."

Din fericire, Wessie era în regulă. Se freacă toată ziua și nu am observat nimic neobișnuit. VET a confirmat mai târziu că datele cel mai probabil au arătat să se așeze la nivelul gunoiului între placa senzorului și cutia de gunoi. Dar primirea acestui e-mail, anunțați-mă că am avut un expert în colțul meu. Un adevărat medic veterinar a ținut ochii pe Wessie.

Desigur, Toretta nu este un substitut pentru a-ți lua pisica la un medic veterinar. Încă veți dori să vă luați pisica într-un veterinar dacă se pare că ceva este greșit. Aceste avertismente timpurii, totuși? Sunt neprețuite.

Cât costă TOLETTA?

Din nou, cu Sistemul TOLETTA este disponibil în prezent numai clienților din Japonia. Pe Amazon.Co.JP, Boxul Toletta Costuri ¥ 10,780 - aproximativ 100 USD USD.

În plus față de costul inițial al casetei, veți plăti, de asemenea, o taxă lunară pentru serviciile de urmărire încorporate în aplicația Toletta.

Planul de bază costă 1,111-echivalent cu 10 USD.52 - Pentru prima pisică, cu tarife reduse pentru fiecare pisică suplimentară. Clienții pot înscrie, de asemenea, la Planul Premium, care vă oferă acces la examenele VET de la domiciliu. Planul premium începe la 2,222 - aproximativ 21 de dolari pe lună. Unitatea este acoperită de a Un an de garanție.

În ansamblu, este sistemul de toletta merită?

Când vine vorba de urmărirea la domiciliu, caseta de gunoi de toleranță nu are egal.

Această cutie de gunoi combină designul curat și convenabil, cu o monitorizare puternică a sănătății Într-un fel încât nimic altceva pe piață nu.

Toletta vă permite să urmăriți fără efort metrici cum ar fi greutatea, volumul urinei și, mai mult, fără a schimba nimic în rutina pisicii dvs. Și pentru că vă conectează la o rețea de medicii medicii gata să identifice și să analizeze modificările în obiceiurile cutiei de gunoi ale pisicii dvs., folosind Toletta vă oferă pacea minții că monitorizarea obișnuită a cutiei de gunoi nu ar putea.

Deși Toretta nu este încă disponibil în Statele Unite, ați putea câștiga gratuit!

Dacă doriți să fiți printre primele u.S. Proprietarii de pisici pentru a experimenta designul curat și perspectivele inteligente ale sistemului Toletta, aceasta este ocazia dvs. de a face acest lucru gratuit. În perioada 31 octombrie 2020, puteți completa un scurt sondaj pentru a intra în Tocul nostru Giveaway.

Trei câștigători vor primi un sistem de gunoi de toleranță- încurajarea unității de gunoi, o alimentare de un an de gunoi și plăcuțe și o abonament pe viață la aplicație100% gratuit.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Toletta litter box review