Ce să vă hrăniți hamsterul

Ce să vă hrăniți hamsterul

Toate organismele vii necesită o formă de hrană pentru a converti în combustibil pentru o varietate de procese metabolice. Fără aceasta, organismul încetează să mai existe. Și în timp ce hamsterii sunt creaturi foarte mici, variind de la 1 inch până la 7 inci, ei încă mai au nevoie de cantitățile corecte de nutrienți pentru propriile nevoi fiziologice. Dacă aveți un hamie de companie sau vă gândiți serios la obținerea unuia pentru dvs. sau pentru copilul dvs., una dintre cele mai importante întrebări pe care le veți întreba este ceea ce vă va alimenta hamsterul.

Hamster preparate comercialHammie preparată comercial tratează

Există o varietate de alimente Hammie disponibile în comerț, care au fost special formulate pentru a vă oferi animalul de companie cu cantitățile corecte de macronutrienți, vitamine și minerale. Acestea vin adesea în două forme: amestecuri de semințe și pelete.

Peletele sunt excepționale, deoarece acestea sunt formulate cu atenție pentru a conține cel puțin 20% proteine, ceea ce este esențial pentru construirea țesuturilor și pentru a îmbunătăți funcționarea generală a organelor micutului. Acest lucru este, de asemenea, important, deoarece hamsterii sunt cunoscuți ca fiind foarte activi în special pe roata de exerciții. Proteina le dă capacitatea de a dezvolta mușchi mai puternici. În plus, peletele sunt ambalate cu alte substanțe nutritive pe care le are nevoie de hamie. Din păcate, este foarte rar să vezi un hamster să mănânce pelete cu gusto.

Amestecurile de semințe sunt favoritele absolute ale hamsterilor, deoarece acestea seamănă cu mâncarea pe care o mănâncă în sălbăticie. Din păcate, concentrându-se numai pe câteva tipuri de semințe, poate afecta negativ nutriția lor, deoarece unele nutrienți sau substanțe nu pot fi prezente în aceste semințe. De exemplu, sa demonstrat că un amestec de semințe cu o proporție mai mare de semințe de floarea-soarelui conduc la o mai mare incidență a obezității hamster, precum și a altor deficiențe nutriționale. Există o altă problemă cu utilizarea semințelor mixte. Hamii au tendința de a alege numai acele semințe pe care le place și le lasă pe cele pe care nu le fac. Acest lucru poate agrava deficiențele nutritive existente. Pentru a rezolva aceste probleme, mulți proprietari de animale de companie își hrănesc hamsterii cu o combinație de pelete și amestecuri de semințe. Peletele formează fundația în timp ce amestecurile de semințe sunt utilizate ca tratamente speciale.

În plus, înțelegeți că anumite tipuri de hamsteri necesită tipuri specifice de alimente pregătite. Deci, este întotdeauna înțelept să căutați o formulă disponibilă comercial care este proiectată special pentru tipul de hamster pe care îl aveți.

alimente proaspete pentru hamsteri

Mancare proaspata

Veterinarii nu recomandă să facă alimente proaspete umane ca sursă primară de nutriție pentru hamsteri. Foodurile Hammie preparate din punct de vedere comercial ar trebui să fie sursa lor principală de nutriție și alimentele proaspete sunt date ca tratamente speciale. Una dintre recomandările este de a oferi alimente proaspete care reprezintă nu mai mult de 10% din dieta lui Hammie. Acest lucru nu ar trebui, de asemenea, să fie dat zilnic. De două ori sau de trei ori pe săptămână ar trebui să fie bine. Ca o chestiune de regulă, trebuie administrate doar boabe întregi, legume proaspete, fructe proaspete și nuci, dar numai în mod moderat. Având prea multe dintre acestea pot duce la diaree în hamsterul dvs., ca să nu mai vorbim de asemenea de asemenea zaharuri care pot crește riscul de a dezvolta diabet zaharat. Ca atare, tratamentele zaharoase ar trebui evitate cât mai mult posibil.

Iată câteva elemente alimentare pe care le puteți oferi hamsterii dvs. de companie.

  • Fructe - mere înclinate, cireșe, afine, zmeură, mango, banane, struguri fără semințe, piersici, cantalouri și căpșuni
  • Legume - morcovi, broccoli, spanac, kale, țelină, conopidă, cartofi dulci, bok choy, castravete, dovlechini și mazăre
  • Altele - Nuci nesalterate, cu excepția migdalelor, semințelor de dovleac, orez brun gătit, popcorn de ploaie cu aer simplu, paste de grâu integral, fără zahăr fără cereale, linte, pâine prăjită sau proaspete de cereale și bucăți mici de ouă fierte

Hamsterii vor iubi cu siguranță aceste tratamente în cușcă. Din păcate, va trebui să fiți avertizați cu privire la un comportament foarte ciudat al acestor critters. Ei tind să-și facă pungi cu o mulțime de alimente pentru niște gustări de miezul nopții. Deci, este imperativ să scoți fiecare centimetru pătrat al cuștii hamsterului tău pentru a vă asigura că nu există tratamente ascunse care au fost ascunse ascunse.

În legătură cu o postare: Cea mai bună cască de hamster

Hammie alimente no-nos

La fel ca toate animalele de companie, hamsterii sunt deosebit de susceptibile la o varietate de condiții de sănătate dacă au ingerat accidental ceva care este toxic pentru ei; Deși acest "ceva" este perfect sigur, gustos și yummy la noi oameni. Ca atare, următoarele alimente nu ar trebui să fie date niciodată hamsterilor.

  • Alimente bogate în grăsimi, inclusiv carne
  • Bomboane și bomboane
  • Usturoi, ceapa și piper
  • Tomate frunze, petale sau sepale
  • Junk alimente ca chipsurile de cartofi și altele asemenea
  • Fasole și cartofi
  • Migdale
  • Toate fructele citrice

Asigurați-vă că hamsterii noștri de companie ajung la creșterea lor optimă implică înțelegerea alimentelor pe care le putem și le putem da. Cea mai bună sursă de nutriție este alimentele pregătite comercial, deși le-a dat tratamente din când în când, le poate face cu siguranță fericiți. Pentru mai multe informații despre acest lucru, puteți dori și să citiți ghidul nostru Cum să curățați o cușcă de hamster în mod corespunzător.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să vă hrăniți hamsterul