Reteta: câinele prăjit de aer tratează popperii

Air Fryers devin populare Gadget-uri de bucătărie. Ei folosesc circulația cu aer cald pentru a găti alimente de la toți îngerii dintr-o dată. Dacă ați căutat o modalitate de a utiliza fritul dvs. de aer pentru a face o gustare pentru puii dvs., aceste tratate de câine cu aer prăjite sunt simple și sănătoase.

Spre deosebire de alimentele tradiționale prajite, un frite de aer face mese cu conținut scăzut de grăsimi. Nu numai că puteți face opțiuni mai sănătoase de alimente, Fryers Air, de asemenea, împiedică mirosul nedorit de alimente de prăjire în interiorul casei dvs. Ele sunt, de asemenea, foarte ușor de curățat!

În această recenzie video, îmi folosesc Cosori Air Fryer. Vă explic toate caracteristicile acestui produs și de ce îmi place mai bine decât alte opțiuni din mine Revizuirea videoclipului Fryer. Rețineți că aceste tratamente de câine pot fi făcute în orice abur de aer, atâta timp cât are o setare de temperatură reglabilă.

Câinele prăjit de aer tratează rețeta de poppers

Aerul câine prăjit tratează popperii

Ingrediente

  • 1/2 Cupa Appleeauce
  • 1 cană de unt de arahide
  • 2 cești de ovăz rapid
  • 1 cană de făină de grâu întregi
  • 1 lingurita. praf de copt

Directii

Preîncălziți fritul dvs. de aer la 350˚F.

Într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii, combinați appleeauce și untul de arahide. Amestecați cei doi împreună până când. Adăugați ovăzul, făina și pulberea de copt. Se amestecă până se formează un aluat.

După cum puteți vedea, aceste tratate de câine cu aer prăjite sunt făcute cu ingrediente limitate. Ele sunt ideale pentru câini cu Alergiile alimentare sau sensibilități. Dacă câinele dvs. este alergic la grâu, alegeți făină fără gluten ca năut, sorg sau făină de ovăz.

Câinele prăjit de aer tratează rețeta de poppersOdată ce ați amestecat aluatul, pulverizați coșul de frite de aer cu ulei de gătit. Roll bile de aluat care sunt aproximativ 1 linguriță - 1 lingură în dimensiune. Dimensiunea corespunzătoare va depinde de dimensiunea puilor.

Umpleți coșul cu un strat de bile de aluat. Bilele nu ar trebui să atingă, dar nu trebuie să fie distanțate foarte departe. Nu puneți mai mult de un strat de bile de aluat în frite la un moment dat.

Gatiti tratamentele la 350˚f timp de 4 minute. Întoarceți bilele de aluat și se prăbușește cu aerul încă 4 minute. Scoateți complet Câinele gătit tratează și repetați acest proces până când ați folosit tot aluatul.

Odată ce tratatele s-au răcit, le puteți hrăni cu poochia. Aceste tratamente vor adăuga calorii inutile la dieta Fido, deci asigurați-vă că le hrăniți cu moderatie. Puteți stoca câinele prăjit de aer rămași tratați într-un container etanș pentru până la 2 săptămâni.

Citiți următorul: Top 7 cel mai bun câine de calorii mici tratează

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Deliciul delicios de câine cu aer tratați rețeta de poppers

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: câinele prăjit de aer tratează popperii