Revizuire: nulo freestyle dog tratează

Cu mii de opțiuni de pe piață, Este extrem de dificil pentru proprietarul mediu de animale de companie să știe care dintre câini tratează va fi o alegere bună pentru animalele de companie. Dar, cu toții știm un lucru - este important să alegeți câinele care sunt făcute cu ingrediente sănătoase, sănătoase. În această recenzie, mă uit la Nulo Freestyle Dog tratează Pentru a vă ajuta să decideți dacă sunt o opțiune bună pentru companionul dvs. canine.

Ce ar trebui să căutați în câini tratați?

Fiecare câine este diferit, și așa sunt nevoile lor nutriționale. Primul lucru pe care trebuie să-l gândiți este tipul de tratament pe care doriți să îl achiziționați. Intenționați să utilizați tratamentele pentru a vă antrena câinele? Va fi un tratat în fiecare zi doar pentru a vă strica prietenul tău blană? Încercați să adăugați substanțe nutritive la dieta lui Fido fără să știe?

Diferite tipuri de tratate oferă diferite calități. De exemplu, câinele tratează făcute în mod specific pentru instruire sunt mai mici și au mai puține calorii decât tratate tradiționale. Acest lucru se datorează faptului că câinele dvs. va mânca mai multe tratamente pe zi și nu doriți ca el să devină supraponderal.

Naul Nulo New Freestyle oferă o bandă fără cereale tratate și training fără cereale. Există mai multe arome ale fiecărui varietate, astfel încât să puteți adăuga o anumită varietate și la dieta puilor. Dar, sunt sănătoși și siguri pentru animalul dvs. de companie? Să aflăm afară!

Nulo Freestyle Dog tratează revizuirea

Nulo Freestyle Dog tratează revizuireaDupă cum am menționat, ambele rețete sunt fără cereale, ceea ce este ideal pentru animalele de companie cu alergii sau sensibilități. Nulo freestyle de câine tratează cu ingrediente naturale și nu au nici o sare, zahăr sau melasă de zahăr.

De asemenea, compania adaugă probiotice la aceste tratamente pentru beneficiile de sănătate digestivă și imună. Acestea sunt făcute cu ingrediente din țări de încredere, cum ar fi SUA, Sri Lanka, Franța, Argentina și Turcia. Ei nu surse ingrediente din China.

Îmi place că tratamentele tricotate sunt destul de moi pentru a fi rupte în bucăți mai mici. Sunt de aproximativ 3 centimetri lungime, așa că am hrănit cu labradorul nostru un întreg și să-l rup în jumătate pentru micul nostru beagle.

Formatorii sunt despre mărimea unui mazăre și au doar 2 kcal pe tratament. Asta înseamnă că poți să-ți dai câine o duzină de tratamente în timpul antrenamentelor și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la exagerarea aportului de calorii pentru această zi.

Nulo Freestyle Dog Tratamente sunt disponibile în multe arome, dar voi lista ingredientele pentru cele două arome pe care le-am arătat în revizuire. Puteți găsi toate informațiile despre ingrediente pentru fiecare aromă Site-ul Nulo.

Formatorii cu aromă de somon sunt făcuți cu somon, pui uscat, glicerină, glicerină de nucă de cocos, gelatină, aromă naturală, cireșe, afine, semințe de in, ulei de somon, sare, acid citric, oțet distilat, tocoferoli mixte și extract de rozmarin.

Fâșiile cu aromă de pui sunt făcute cu Pui, mere, glicerină de nucă de cocos, oțet distilată, acid citric, coagulanii uscați Bacillus produs (probiotice), tocoferoli amestecați.

Acestea sunt mari tratamente pentru orice câine, în special cei cu alergii de cereale. După cum veți vedea în recenzia mea video, câinii noștri le iubesc! Cu toate acestea, ele sunt un pic pe partea scumpă atunci când vine vorba de tratamente. Pe Amazon, puteți obține un sac de 5 uncii de jerky tratați pentru 19 dolari.98 (în momentul acestei revizuiri).

Trebuie să menționez că aceste tratamente sunt nou eliberate, astfel încât prețul Amazonului este puțin mai mare decât prețul de vânzare cu amănuntul sugerat pentru aceste tratamente. Poți să le găsești mai ieftin la magazinul local de animale de companie sau prin alți comercianți cu amănuntul online. Prețul mediu de vânzare cu amănuntul pentru The Jeky Trates este de 12 USD.99- $ 15.99.

Formatorii nu au fost disponibili pe Amazon în momentul în care această recenzie a fost postată. Cu toate acestea, prețul de vânzare cu amănuntul sugerat (și prețul mediu al acestor tratamente pe alte site-uri de vânzare online) este de 6 USD.99- $ 8.99.

Știu că aceste tratamente nu se vor încadra în bugetul fiecărui câine, dar trebuie să vă amintiți că obțineți ceea ce plătiți. Dacă achiziționați o pungă de câine tratează la caseta dvs. mare de 2 dolari, ele sunt probabil făcute cu umpluturi și o grămadă de ingrediente artificiale care abia oferă animalul dvs. de companie cu orice beneficii nutriționale.

Citiți următorul: Care câine tratează veterinarii recomandă și de ce?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: nulo freestyle dog tratează