Rețetă: alimente de câine de aragaz cu pui și orez

Efectuarea meselor câinelui nu este cea mai convenabilă calea de a-l hrăni, dar este cel mai sănătos. Acasă Gătirea vă permite să satisfacem mesele lui Fido la nevoile sale nutriționale exacte. Acest Aragazul de aragaz presiune Rețeta face ca servirea câinelui dvs. o masă gătită acasă puțin mai ușoară.

Unii oameni se îngrijorează cu privire la siguranța aragazului sub presiune, dar atâta timp cât le folosiți în mod corespunzător, ele sunt perfect sigure. Așezările de presiune de astăzi sunt făcute cu caracteristici de siguranță și tehnologie avansată pentru a preveni accidentele.

Mâncarea mea de prăjitură de presiune preferată cu rețetă de pui și orezDupă cum menționez în ghidul meu video de mai sus, folosesc Cosori 8-in-1 aragaz sub presiune (pe care recent, Revizuit aici) deoarece are elemente de siguranță care mă fac să mă simt în siguranță când o folosesc. De exemplu, aragazul nu va porni decât dacă capacul este blocat în siguranță. De asemenea, există un flotor mic care apare când presiunea este construită în interiorul aragazului și scade atunci când presiunea este eliberată.

Când faceți cumpărături pentru un aragaz presiune, căutați unul care oferă mai multe caracteristici de siguranță și copii de rezervă în cazul în care sigiliul nu reușește. Cel mai mare beneficiu al fabricării hranei pentru câini de aragaz presiune este că este mult mai rapid decât alimentele fierbinți sau pregătirea unei mese într-un aragaz lent.

Mai multe rețete: 5 Rețete alimentare de casă Crockpot Dog

Aragazul de aragaz cu pui și orez

Aragazul de aragaz presiune

Ingrediente

  • 2 piept de pui fără oase înghețate
  • 2 morcovi mari (tocați)
  • 2 cești de orez brun
  • 1 cartof dulce mare (tocat)
  • 10 uncii de spanac înghețat
  • 2.5 cani de apă

Directii

Adăugați 1/2 cană de apă și sânii de pui înghețați la aragazul de presiune. Închideți și sigilați capacul. Gătiți timp de 30 de minute la presiune ridicată.

Adăugați morcovii, orezul și cartoful dulce. Adăugați celelalte două cești de apă. Închideți și sigilați capacul și gătiți pentru încă 15 minute la presiune ridicată.

Acum, a tăiat puiul. Ar trebui să fie ușor de mărunțit în acest moment. Adăugați spanacul și amestecați totul împreună. Spanacul se va topi rapid de la căldura acestei alimente de câine de aragaz sub presiune și ar trebui să puteți combina totul.

Aragazul de aragaz presiuneDacă lucrați în afara casei, această rețetă este o alternativă excelentă la mesele pe care trebuie să le faceți Pregătiți zilnic. În doar 45 de minute, veți avea o proaspătă, delicioasă masa pentru a servi puiul tău. În plus, puteți face mâncarea în vrac, așa că trebuie doar să gătiți o dată pe săptămână sau cam asa ceva.

De îndată ce acest hrană pentru câini de aragaz presiune sa răcit, îl puteți hrăni cu pooch-ul. Puteți să stocați resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile sau să le înghețați și vor păstra aproximativ 3 luni.

Dimensiunea recomandată de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală pe servire. Ar trebui să fie servit de două ori pe zi. Rețineți că câinii mai activi pot necesita mai multe calorii în fiecare zi, în timp ce puii lazier ar putea să nu aibă nevoie atât de mult.

Citiți următorul: 20 pro, consiliere și mituri despre alimentele câinilor de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente de câine de aragaz cu pui și orez