Rețetă: câinele înghețat tratează cu cartofi dulci

Tratarea câinilor înghețați reprezintă o modalitate excelentă de a ajuta Pupul tău bate căldura în lunile de vară. Îi fac pe tot parcursul anului pentru o gustare după exerciții fizice sau doar pentru a se hrăni ca o alternativă la biscuiți tradiționali tratați. Câinii noștri iubesc cartoful dulce și Dușul congelat tratează sunt una dintre gustările lor preferate.

Făcându-ți propriul câine de casă nu este la fel de dificil ca și cum ai putea gândi. Cu un pic de cercetare pe Internet, puteți găsi ușor de făcut tratați rețetele care utilizează ingrediente pe care probabil le aveți deja în dulapurile dvs. de bucătărie.

Când utilizați ingrediente pe care le selectați, puteți fi siguri că câinele de casă tratează că hrăniți Fido sunt sănătoși și în siguranță pentru el. Încercați să selectați cele mai bune ingrediente de calitate. Întotdeauna caut produse ecologice, toate naturale care nu sunt făcute cu materiale de umplutură sau ingrediente artificiale și culori.

Câinele înghețat tratează cu rețetă dulce de cartofi

Dușul congelat tratează

Ingrediente

  • 1 cană de cartofi dulci
  • 1/4 cupă lapte cu conținut scăzut de grăsimi
  • 1/2 lingurita. scorțișoară măcinată

Directii

Aceste câini înghețați de cartofi dulci tratează doar 3 ingrediente și sunt extrem de simple de făcut. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați toate ingredientele într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii. Odată ce amestecul este combinat bine, puteți să-l turnați în matrițe.

După cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, folosesc matrițe de cuptcake silicon, dar puteți folosi hârtii tradiționale de cupcake dacă doriți. Folosesc opțiunea de silicon deoarece tratamentele sunt ușor de îndepărtat o dată înghețată. Dacă utilizați hârtii de cupcake, vă recomandăm să utilizați hârtiile de folie și să le scoateți din congelator cu aproximativ 5 minute înainte de servire.

Dușul congelat trateazăLichidul îngheață hârtia și dacă încercați să o eliminați atunci când tratamentele sunt proaspete din congelator, veți lăsa o mulțime de hârtie blocată la tratament. Formele de silicon împiedică acest lucru, și le puteți găsi, de obicei, pentru doar câțiva dolari la orice magazin de departament.

Odată ce tratatele sunt înghețate, le puteți scoate din matrițe și le puteți pune într-un recipient etanș. Ei vor păstra în congelator timp de 8-10 săptămâni. De obicei, fac un lot mare (de 4 ori cantitatea de rețetă). Această rețetă dă aproximativ 10 tratamente de câini mari sau 15 câini mici / mijlocii tratează.

Eu fac un lot cvadruplu și le stochează într-un container mare. În felul că am destule câini de cartofi dulci tratează la ultimul noșu de câini, destul de mult timp. Salvează că trebuie să facă tratamente în fiecare săptămână sau două.

Citiți următorul: Frozen și câine de pupcakes tratează cu fructe și legume

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Rețetă de câini congelați tratează cu cartofi dulci

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: câinele înghețat tratează cu cartofi dulci