Rețetă: dog dog diabetic de casă tratează

Dacă câinele dvs. a fost diagnosticat Cu diabet, probabil că vă simțiți copleșiți. Poate fi extrem de descurajator să se întâlnească cu această boală, dar trebuie să vă educați rapid despre tratamentele disponibile și cele mai bune diete pentru puii dvs. Poate asta Câinele diabetic de casă tratează rețeta se va potrivi în dieta ideală a câinelui.

Cea mai bună modalitate de a vă educa este că aveți o conversație cu medicul veterinar. Ei vă pot începe să începeți pe noua călătorie pe care o veți îmbina. Tratarea diabetului nu este doar despre schimbarea dietei - este o schimbare a stilului de viață pentru dvs. și câinele dvs.

Ușor de făcut câini diabetici de casă trateazăNutriția corectă joacă a imens parte în tratament și control din această boală. Lucrul cu un nutriționist canin este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru câinele dvs. după diagnosticarea sa. Un expert instruit în nutriția caninei va evalua sănătatea și starea corpului câinelui. Acestea vă vor ajuta să creați un plan de dietă pe baza acestor informații.

Poate că ați avut de-a face cu diabetul canin de ani de zile. 

Acest câine diabetic de casă tratează rețeta poate oferi o modalitate excelentă de a adăuga o anumită aromă la dieta dvs. de companie. Nu numai că sunt sănătoși, aceste tratamente sunt, de asemenea, moi cu textura spongioasă. Sunt ideale pentru animalele mai vechi cu probleme dentare sau câini care nu-i plac textura biscuiților tradiționale tratate.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Câinele diabetic de casă tratează rețeta

Câinele diabetic de casă tratează

Ingrediente

  • 1.5 kilograme de ficat de pui (puteți înlocui ficatul de vită sau orice alt tip de ficat la dispoziție)
  • 1/2 cană de făină integrală de grâu
  • 2 oua

Preîncălziți cuptorul la 350 °. Înainte de a începe pregătirea acestui câine diabetic de casă tratați rețeta, va trebui, de asemenea, să luați o tigaie de 9 x 13 cu hârtie de pergament.

Înainte de a începe pregătirea acestui câine diabetic de casă tratați rețeta, tuUn procesor de alimente nu este necesar pentru a face această rețetă, dar va face lucrurile mult mai ușor. Dacă aveți un procesor de alimente, plasați toate ficatul în ea și pulsul până când acesta este neted. Dacă nu aveți unul, va trebui să piureați ficatul cu mâna.

Apoi, adăugați făina și ouăle la amestecul de ficat și amestecați până când este complet amestecat. Amestecul va fi foarte curbat, ca un aluat. Răspândiți aluatul în mod egal în tigaia pe care ați pregătit-o cu hârtie de pergament.

Coaceți acest câine diabetic de casă tratați rețeta în cuptorul dvs. de 350 ° timp de aproximativ 15 minute. Așa cum am menționat în ghidul video de mai sus, când aceste tratamente sunt finalizate, vor avea o textură spongioasă.

Rămase se pot depozita într-un container etanș în frigider timp de aproximativ 10 zileOdată răcit, ar trebui să puteți elimina cu ușurință poarta # 8216;. Puteți utiliza un tăietor de pizza pentru a tăia pâinea în pătrate mici. După cum vă explic în videoclipul meu, unul dintre cele mai bune lucruri despre a vă face propriul câine este că le puteți tăia în dimensiuni adecvate pentru animalul dvs. de companie. După cum veți vedea, am tăiat niște pătrate mai mari pentru labradorul nostru și câteva pătrate mai mici pentru amestecul nostru de beagle.

Rămase se pot depozita într-un container etanș în frigider timp de aproximativ 10 zile. De asemenea, puteți îngheța aceste tratamente într-un recipient etanș și vor păstra aproximativ 3 luni. Chiar hrănesc aceste tratamente la câinele meu când sunt încă înghețate în zilele fierbinți. Le dă o distracție - și delicioasă - modalitate de a se răci.

Citiți următorul: All-Natural Easy Dog tratați rețetele pentru câini sănătoși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: dog dog diabetic de casă tratează