Rețetă: crockpot duck chuck pentru câini cu alergii

Nu există o mulțime de hrană pentru câini comerciali Opțiuni pentru câini cu alergii. Din rețetele disponibile, cele mai multe sunt foarte scumpe. Din acest motiv, mulți proprietari de animale de companie aleg să-și hrănească câinele alergic o dietă de casă. Când faci mâncare de câine acasă, știi ce ingrediente merg în ea și ce grijă este folosită în pregătire.

Alergiile alimentare nu sunt la fel de frecvente la câini, deoarece majoritatea oamenilor cred. Destul de opus, alergiile sunt de obicei cauzate de mediul și / sau genetica. Cu toate acestea, unele alergii alimentare posibile la câini ar putea fi cauzate de carne, cereale, porumb sau lapte.

Rețetă - Crockpot Duck Chuck pentru câini cu alergiiFăcând hrană pentru câini de casă pentru dvs., puteți modifica rețetele pentru a se potrivi nevoilor sale exacte. Este una dintre cele mai populare abordări ale Eliminare Dieta, care ajută la găsirea cauzei reacțiilor alergice.

Rețineți că această rețetă este doar o sugestie. Nu va fi potrivit pentru fiecare câine cu alergii. Asigurați-vă că ați verificat cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin înainte de a vă schimba câinele într-o dietă nouă.

Un expert în nutriția caninei va evalua câinele și această rețetă. Ele vă pot ajuta să decideți dacă această rețetă va fi echilibrată din punct de vedere nutrițional pentru puii dvs. Este probabil ca ei să recomande suplimente pentru a adăuga la acest (sau alte) rețete de casă.

CrockPot Duck Chuck pentru câini cu alergii

CrockPot Duck Chuck pentru câini cu alergii

Ingrediente

  • 1 lb. rață
  • 1 cană de orez brun uscat
  • 1 cană de morcovi (tăiat)
  • 1 cană de mazăre
  • 2 cani de apă

Instrucțiuni

Ca și în cele mai multe retete de aragaz, acest chuck de rață este foarte ușor de pregătit. Mi-a luat doar aproximativ 15 minute pentru a pregăti toate ingredientele. Odată pregătit, adăugați doar ingredientele la aragazul lent în ordinea enumerată mai sus.

Puteți găti acest hrană pentru câini la scăzut timp de 8 ore sau la înălțime timp de 3-4 ore. Dacă adăugați suplimente sau o vitamină multiplă la rețetă, asigurați-vă că ați adăugat-o odată ce alimentele s-au răcit. Nu vrei să schimbi Nutrienți în suplimente prin procesul de gătit.

Odată ce alimentele s-au răcit, îl puteți hrăni imediat la animalul dvs. de companie. Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală. Puteți să stocați resturile în frigider timp de 5-7 zile sau să le înghețați timp de până la 3 luni.

Puteți alege să utilizați carne de vită, pui, bizon sau chiar și carne de struț în loc de rațăDacă doriți să schimbați această rețetă, puteți utiliza o altă sursă de proteine ​​sau alte legume prietenoase pentru câini. Doar asigurați-vă că discutați aceste schimbări cu expertul dvs. de nutriție canine pentru a vă asigura că vor oferi în continuare o dietă echilibrată.

Puteți alege să utilizați carne de vită, pui, bizon sau chiar și carne de struț în loc de rață. Daca esti pe un buget, Utilizați ingrediente care sunt în sezon și se găsesc cu ușurință în zona în care locuiți.

Același lucru este valabil și pentru legume. Simțiți-vă liber să utilizați orice alte legume de câine, cum ar fi broccoli, cartofi dulci, fasole verde, kale sau spanac. Din nou, încercați să găsiți legume care sunt în sezon pentru a salva bugetul dvs. Puteți chiar să vă creați propriile legume pentru a adăuga la cina câinelui dvs. dacă doriți.

Citiți următorul: 6 câine de legume poate mânca în conformitate cu știința

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: crockpot duck chuck pentru câini cu alergii