Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru alergii

Ai observat câinele tău având o reacție diferită la mâncarea sa în ultima vreme? Aveți un nou câine care arată semne de supărare digestivă după masă? El poate avea alergii alimentare, iar o excursie la medic veterinar este cu siguranță necesară. Dacă credeți că mâncărurile de casă ar fi o opțiune bună, adresați-vă medicului veterinar despre această rețetă pentru hrană pentru câini de casă pentru alergii.

Alergiile sunt doar sistemul imunitar al câinelui dvs. care reacționează la un ingredient în alimentele sale de câine. Practic, fiecare tip de alimente comerciale are cel puțin un ingredient care ar putea provoca o reacție alergică. Unele dintre cele mai frecvente alergeni alimentari includ:

  • grâuHrană pentru câini de casă pentru rețetă de alergii
  • porumb
  • soia
  • pui
  • vită
  • Ouă

Veterinarul dvs. vă va examina câinele și vă va asculta preocupările. Dacă ei cred, de asemenea, că alergiile alimentare pot fi problema, vor efectua un test de sânge pentru a determina ce câine este alergic la. Este mai bine să faceți acest test când alergie este în plină desfășurare pentru a obține cele mai exacte rezultate posibile.

Odată ce medicul veterinar determină ce câinele dvs. este alergic, vă pot ajuta să creați alimente pentru câini de casă pentru alergii care exclude alergenul. De asemenea, este posibil să puteți utiliza alte rețete, dar opriți ingredientul pe care câinele dvs. este alergic la. De exemplu, dacă Fido este alergic la pui, ați putea înlocui o sursă de proteine ​​diferită atunci când urmați această rețetă.

MAI MULT: 7 sfaturi despre cum să hrăniți câinii să se ocupe și să împiedice alergiile

Hrană pentru câini de casă pentru rețetă de alergii

Hrană pentru câini de casă pentru alergii

Ingrediente

  • 3 cani fierte, carne tocată de carne
  • 3 cești de orez brun fiert
  • 3 cani de brânză cremă
  • 1.5 cești de ghindă gătită
  • 1.5 cești de broccoli gătite

Directii

Va trebui să pregătiți toate ingredientele separat pentru această mâncare de casă pentru rețeaua de alergii pentru alergii. Acum, după cum am menționat în ghidul meu video, mâncarea câinilor pentru alergii este de obicei destul de bland. Nu doriți să adăugați în nici un ingredient suplimentar care să vă deranjeze stomacul câinelui sau să provoace o reacție alergică.

Cu toate acestea, între sursa de proteine ​​și brânza cremă, aceasta este încă foarte Intinging pentru animale de companie. Câinii noștri iubesc!

Hrană pentru câini de casă pentru alergiiOdată ce ați gătit puiul, orezul și legumele, le puteți combina într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii cu brânza cremă. Am pus brânza de cremă într-un castron mic și cu microunde pentru a-l înmuia înainte de amestecare. Dacă toate ingredientele dvs. sunt încă foarte calde, este posibil să nu simțiți că acest pas este necesar.

Dimensiunea de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1 / 2-3 / 4 ceașcă de alimente pe servire pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală. Ar trebui să-l hrăniți cel puțin de două ori pe zi. De exemplu, dacă aveți un câine de 40 de lire, îl veți hrăni cu 1-1.5 cani dimineața și 1-1.5 cani din nou seara.

Amintiți-vă că câinii și câinii mai puțin activi cu un metabolism mai lent nu vor trebui să mănânce cât mai mult ca câinii activi. Este mai bine să vă consultați medicul veterinar cu privire la dimensiunea corectă de servire pentru animalele de companie și dacă ar trebui sau nu adăugați suplimente la acest produs de casă de casă pentru rețetă de alergii.

Citiți următorul: Top 15 cele mai bune alimente hipoalergene de câine pentru câini cu alergii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru alergii