Rețetă: greutate ușoară de câștig pentru câini

Câinele dvs. trebuie să obțină o anumită greutate? Acest Ușor de greutate de greutate de câine adaugă o nutriție sănătoasă la dieta animalului dvs. de companie, ajutându-l, de asemenea, să-l câștige în greutate într-un mod sigur. Creșterea aportului de grăsime al unui câine sau pur și simplu hrănirea porții mai mari nu este o modalitate sănătoasă de a adăuga greutatea. Nu doriți ca Fido să împachetați grăsimi suplimentare, astfel încât creșterea consumului de carbohidrați și proteine ​​este, de asemenea, imperativă.

Datorită lipsei de vitamine și minerale în această rețetă, nu este considerată a Fără masă echilibrată. Acest hrană pentru câini de casă este destinat câinilor adulți și nu ar trebui să fie hrănită pentru cățeluși sau câini însărcinați. De asemenea, nu este destinat să fie hrănit pe termen lung.

Această rețetă ar trebui să fie utilizată ca o gustare sau o tratată în plus față de dieta regulată a câinelui. Aș recomanda începerea cu 1 felie pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală pe zi. Dacă nu observați creșterea în greutate în primele 5-7 zile, creșteți numărul de felii Fed pe zi.

Ușor de greutate de greutate câine rețetă alimentară

Ușor de greutate de greutate de câineAjutându-vă câinele la câștigați greutatea Sună ca o sarcină simplă, dar dacă nu este făcută în mod corespunzător, ar putea duce la consecințe asupra sănătății. Această rețetă poate fi perfectă pentru câinele dvs., dar este important să vă consultați medicul veterinar înainte de a adăuga ceva sau să schimbați nimic când vine vorba de dieta câinelui dvs.

Rețetă: Greutate ușoară de câștig pentru câini

Această rețetă nu este menită a fi dieta completă a câinelui tău. Nu este o dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional. Trebuie să adăugați această greutate ușoară de câștig pentru câini de câine la dieta curentă a animalelor de companie - i.E., În plus față de mesele sale obișnuite.

  • Autor: Samantha Randall
  • Timp de pregatire: 15 minute
  • Timpul total: 15 minute
  • Randament: aproximativ 16 felii 1x
  • Categorie: Creștere în greutate
  • Metodă: No-coacere
  • Bucătăria: Mâncare pentru câini

Ingrediente

Scară
  • 8 ounie brânză cremă
  • 1/2 cană de unt de arahide cremoase
  • 1/2 lingură de carne de vită la sol (15-20% grăsime)
  • 1 ceașcă de kibble (sol)

Instrucțiuni

Plasați toate ingredientele într-un castron de dimensiuni medii. Îi frământă împreună pentru a forma un aluat. Puteți adăuga mai mult zdrobite, dacă este necesar, pentru a face un aluat uscat.

Așezați aluatul pe hârtie de ceară și formați într-un jurnal. Serviți felii ca un tratament între mese sau ca un topor de mâncare cu dieta lor obișnuită. Dacă câinele dvs. începe să aibă scaun liber, tăiați dimensiunea de servire și introduceți acest produs mai treptat.

Ați făcut această rețetă?

Distribuiți o fotografie și etichetați-ne - nu putem aștepta să vedem ce ați făcut!

Conținutul de nutriție al acestei retete va depinde de tipul de kible pe care îl utilizați. 

Cum se păstrează: Puteți să stocați resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile sau să le înghețați și vor păstra până la 3 luni. Rețineți că această rețetă nu include conservanți, deci nu va dura aproape atâta timp cât mâncarea de câini comerciali.

Pentru mai multe informatii

Publicăm multe alimente pentru câini de casă și tratează rețete în fiecare lună. Pentru mai multe rețete, mâncăruri pentru animale de companie sfaturi și sfaturi, consultați "Rețete" secțiune. Dacă sunteți nou la subiectul alimentelor gătite acasă, vă recomandăm să citiți mai multe despre "Cât de mult să se hrănească"Să înțeleagă dimensiunile de servire"Ce suplimente de utilizare"Pentru a crea mese bine echilibrate și"Cum se păstrează"Pentru sfaturi despre depozitarea alimentelor simple și ușoare de casă într-un frigider sau într-un congelator.

Ca aceasta? Abonați-vă pentru mai mult acționabile Sfaturi pentru proprietarii de câini!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: greutate ușoară de câștig pentru câini